Οκ αλλά σκέψου ότι φέτος έχω τη χειρότερη ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια..ομάδα όχι παίκτες ..ήμουν 14 βαθμούς πίσω σε μια φάση και καταλήγω να διεκδικήσω πρωτάθλημα..είναι τρελό αν το σκεφτείς..θα δούμε στην πράξη..όσο για τους νεκρούς που έγραψες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλα θυμάμαι φίλε μου να βρίζει εν χορώ μια ολόκληρη κερκίδα τους νεκρούς της 7 σε ματς μπασκετ μεταξύ μας μια μέρα μετά την επέτειο των θυμάτων...τι να λέμε τώρα..παντού υπάρχουν υπάνθρωποι..ανάμεσα σε Πανάθα και εσάς ΠΟΤΕ δεν μπορείς να πεις ότι είσαι σίγουρος ποιός θα κερδίσει. πόσες φορές πέταγε ο ολυμπιακος και σας κάναμε κηδεία κ πόσες φορές το αντίθετο.... είναι το μόνο ζευγάρι που δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος αλλά αυτός με το μαχαίρι στα δόντια και ποιός θα πάρει την ψυχολογία του άλλου όταν αρχίσει ο αγώνας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.309
- Πόντοι
- 3.446
Όπως το είπες, υπάνθρωποι υπάρχουν ΠΑΝΤΟΎ. είχες χειρότερη ομάδα, ο Ισπανός την σουλουποσε και παίζουν καλύτερα από τον 1ο γύροΟκ αλλά σκέψου ότι φέτος έχω τη χειρότερη ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια..ομάδα όχι παίκτες ..ήμουν 14 βαθμούς πίσω σε μια φάση και καταλήγω να διεκδικήσω πρωτάθλημα..είναι τρελό αν το σκεφτείς..θα δούμε στην πράξη..όσο για τους νεκρούς που έγραψες συμφωνώ απόλυτα μαζί σου αλλα θυμάμαι φίλε μου να βρίζει εν χορώ μια ολόκληρη κερκίδα τους νεκρούς της 7 σε ματς μπασκετ μεταξύ μας μια μέρα μετά την επέτειο των θυμάτων...τι να λέμε τώρα..παντού υπάρχουν υπάνθρωποι..
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Tι ανυπαρκτος βλάχοςστο γυναικειο πινγκ πονγκ και στο σκακι θα παρεις κανα μπρικι ?
οταν επαιρνα εγω το πρωτο εσυ φωναζες ΠΑΟΚ ΟΛΕ στα αρχιδια του μπαμπα σου μαζι κι αυτος
δεν πιστευω να εισασταν στα 50 ατομα μπασκετ στο Παπαστρατειο
μαλλον Αρης ησουν και ντρεπεσαι να το πεις
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Χωρίς Βαζελακοπουλο η πουταναρα μου είσαι.Για σενα ρωτησα αντρακλα.....
Απο τις ψψβωλες που αρπαζες 20 χρονια γλυκαθηκες?
12-0 σε λίγο
Σε αυτά τα χρόνια έκανα repeat στην Ευρωλίγκα
Πήγαινε να προσκυνήσεις τον πουστη και πρεζακια τώρα που σας δουλεύει ψιλό γαζί.
Ποιες ψψβωλες ?
Τώρα σε θυμήθηκα είσαι ο
δυσλεκτικος Σάντσο Πάντσα του Μαρκήσιου
Τελευταία τροποποίηση:
Ειναι γνωστο ποιοι οπαδοι προσκυνανε τον προερο τους τυπεΧωρίς Βαζελακοπουλο η πουταναρα μου είσαι.
12-0 σε λίγο
Σε αυτά τα χρόνια έκανα repeat στην Ευρωλίγκα
Πήγαινε να προσκυνήσεις τον πουστη και πρεζακια τώρα που σας δουλεύει ψιλό γαζί
Μην κουραζεσαι
Κι επειδη φαινεσαι μικρουλης γκουγκλ @ γουικιπιντια τα μεταξυ μας παιχνιδια
Αν φυσικα γνωριζεις αναγνωση,καθ οτι...μικρουλης
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Οκ αμορφωτεΕιναι γνωστο ποιοι οπαδοι προσκυνανε τον προερο τους τυπε
Μην κουραζεσαι
Κι επειδη φαινεσαι μικρουλης γκουγκλ @ γουικιπιντια τα μεταξυ μας παιχνιδια
Αν φυσικα γνωριζεις αναγνωση,καθ οτι...μικρουλης
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Ο πούστης και πρεζακιας γιος του τα κάνει αυτα και βρίζει θρασύδειλα την οικογένεια του Σπανούλη με μπράβους πάντα.να μην μπερδεύεις αλκοόλ με κόκα κ μπαφο. σου κάνει το μυαλό πουρέ, άχρηστο σκουπίδι που λες μαλακιες για νεκρούς.
Πήγαινε να τον πιπωσεις τώρα και τα ξαναλέμε
Ο Τρακης ότι και να λέμε είναι ο χειρότερος..πάντα προκαλούσε..αλλά ρε παιδια υπήρχε ποτέ περίπτωση ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να έλεγε σε βίντεο γαμω τη 7 και τον Ολυμπιακό και να έμενε πρόεδρος της ομαδας?Από τη μία είναι ανήκουστο και από την άλλη λες και ποιος να έρθει??χωρίς αυτόν βουλιάξαμε
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.309
- Πόντοι
- 3.446
το γυρίζεις τώρα σαν πουστρακι που είσαι. γ αυτόν πες ότι θες, (Ενώ ο πρεζεμπμορας πάει μόνος του...) για τον πατέρα του δεν μπορείς να πεις τίποτα ΜΟΥΛΕ. μόνο να ήξερες τι έκανε για την τραγωδία στην 7 θα έπρεπε να σκάσεις.Ο πούστης και πρεζακιας γιος του τα κάνει αυτα και βρίζει θρασύδειλα την οικογένεια του Σπανούλη με μπράβους πάντα.
Πήγαινε να τον πιπωσεις τώρα και τα ξαναλέμε
Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
Καλα τσιμπουκωνε τωρα το πρεζόνι και τα ξαναλέμετο γυρίζεις τώρα σαν πουστρακι που είσαι. γ αυτόν πες ότι θες, (Ενώ ο πρεζεμπμορας πάει μόνος του...) για τον πατέρα του δεν μπορείς να πεις τίποτα ΜΟΥΛΕ. μόνο να ήξερες τι έκανε για την τραγωδία στην 7 θα έπρεπε να σκάσεις.
γουελ ντανΟκ αμορφωτε
(παρα)μορφωμενε
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.319
- Πόντοι
- 5.006
καλημέρα πρωινή κρεμαγουελ νταν
(παρα)μορφωμενε
τσακω εσυ μια φαντακαλημέρα πρωινή κρεμα
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.309
- Πόντοι
- 3.446
λογικό να μην έχεις αρχιδια να πεις ότι έκανες μαλάκια και ενώ λέω γ αυτόν πες ότι θες, να μου λες.... πίπες. άλλαξε ντίλερ φίλε.Καλα τσιμπουκωνε τωρα το πρεζόνι και τα ξαναλέμε
λογικό να μην έχεις αρχιδια.....φτανει ως εδω μαν,μην ασχολεισαιλογικό να μην έχεις αρχιδια να πεις ότι έκανες μαλάκια και ενώ λέω γ αυτόν πες ότι θες, να μου λες.... πίπες. άλλαξε ντίλερ φίλε.
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.309
- Πόντοι
- 3.446
να μην έχει.. όχι να μην έχωλογικό να μην έχεις αρχιδια.....φτανει ως εδω μαν,μην ασχολεισαι
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Ο Σπανούλης προχθές έπινε πάλι καφεδάκι με ντιπιτζή....
koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.309
- Πόντοι
- 3.446
μια χαρά τα έχουν βρει αυτοί.... έννοια σουΟ Σπανούλης προχθές έπινε πάλι καφεδάκι με ντιπιτζή....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Από την κηδεία του Παύλου τα βρήκανε.μια χαρά τα έχουν βρει αυτοί.... έννοια σου
Και σε κλίμα όλο γελάκια.....
Τι να πείς....
Άβυσσος η ψυχή του τρελού....
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι