You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.759
- Πόντοι
- 12.756
Δεν μιλώ ειρωνικά, αλλά απορώ πώς η ομάδα του μεγαλύτερου δήμου της χώρας δεν έχει κόσμο.Εχει οπαδους ο Ατρόμητος ;
Νομίζω μονο οι συγγένεις των παιχτών ειναι οι μοναδικοί οπαδοί τους
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
Συγχαρητήρια στον Σκληροπυρηνικό οπαδό του νήματος @athinaios44 και στην ομάδα της καρδιάς μας. Για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.054
- Πόντοι
- 456
περάσατε τα 20 πέναλτυ?Συγχαρητήρια στον Σκληροπυρηνικό οπαδό του νήματος @athinaios44 και στην ομάδα της καρδιάς μας. Για την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
TASOSDRIVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2014
- Like
- 805
- Πόντοι
- 86
την ειπεs τη μαλακια σου, ξερειs τι σημαινει περιστερι ??? επειδη δε γεμιζει το γηπεδο ? για ρωτα παλιουs να σου πουν για ατρομητο η για περιστερι μπασκετ για εδρα δεκ.90 που ειχε ομαδαρα και επαιξε και ευρωλιγκα, παιζει να εισαι το πολυ 25 χρ.Εχει οπαδους ο Ατρόμητος ;
Νομίζω μονο οι συγγένεις των παιχτών ειναι οι μοναδικοί οπαδοί τους
paparoupas
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.839
- Πόντοι
- 4.180
Μπραβο στην ποδοσφαιρικη ομαδα που με τοσους τραυματισμους και μικρο ροστερ, τερματισε πρωτη, μετα απο..πφφ..πολλα χρονια.
Δυσκολο για πρωταθλημα αλλα και παλι ευχαριστημενος ειμαι. Ποτε δεν ξερεις βεβαια, αλλα...
Δυσκολο για πρωταθλημα αλλα και παλι ευχαριστημενος ειμαι. Ποτε δεν ξερεις βεβαια, αλλα...
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.321
- Πόντοι
- 7.885
Μέχρι και ο Σπανός μας είπε μάγκες. Μπράβο ρε Παναθηναϊκε είσαι μεγάλος μάγκας.
εδω εσυ παιζεις τα τελευταια 13 χρονια με μπατζετ 100 εκατομυρια παραπανω απο μενα και δεν ακουμπας τους 8 οποιασδηποτε διοργανωσης και ζητας απο μενα να παρω ευρωκουπα ρε γαυρακο?Οταν παρετε ευρωπαικο ελατε να μας τα πρηξετε.
την παλευεις καθολου?
εχεις δωσει 2 δις τα τελευταια 20 χρονια και πας να πιεις νερο στη βρυση και πινεις το λαστιχακι!!!
σε εχει γλεντησει ο καθε πικραμενος!!
Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.416
- Πόντοι
- 28.246
Με εξαιρεση τους βαλτους μαλακες απο κατι to10, Πρωταθλητη, και Τσουκαλα, (δηλαδη τον μηχανισμο στηριξης σε αβαντα) εγω και καθε γαυρος δεν ζαλισαμε αρχιδια οτι ειμαστε και Ευρωπαικη δυναμη που εχει γραψει ιστορια σε ευρωπαικα γηπεδα. Κουνησαμε το δαχτυλο βεβαια μετα απο μεγαλες Ευρωπαικες βραδιες αλλα δεν το καναμε και καραμελα.εδω εσυ παιζεις τα τελευταια 13 χρονια με μπατζετ 100 εκατομυρια παραπανω απο μενα και δεν ακουμπας τους 8 οποιασδηποτε διοργανωσης και ζητας απο μενα να παρω ευρωκουπα ρε γαυρακο?
την παλευεις καθολου?
εχεις δωσει 2 δις τα τελευταια 20 χρονια και πας να πιεις νερο στη βρυση και πινεις το λαστιχακι!!!
σε εχει γλεντησει ο καθε πικραμενος!!
Κατσε να σου δωσω και κανα δυο παραδειγματα.
Ξεμουνιαζω την Γιουναιτεντ εδω μεσα με διμπαλο, αλλα μου παίρνει την προκριση με τριμπαλο στον επαναληπτικο. Αντιθετα ξεκωλιαζεις τον Αγιαξ μεσα στην Ολλανδία, το εκανες σημαια. Το τριμπαλο εδω μεσα και που χανεις την προκριση γαργαρα ομως.
Ξεμουνιαζω με ανατροπη του σκορ (ειχα χασει εδω μεσα 0-1) την Άρσεναλ μεσα στο σπιτι της, κουνηθηκαμε για καμποσες μερες το τελειωσαμε. Εσεις ακομα κουνιεστε για την πελατειακη σχεση που εχετε υπερ σας με την Γιουβε και συζητατε ακομα και σημερα αν επρεπε να της κοψετε και αποδειξη.
Και αλλα πολλα ακομα, που ακομα και σημερα περιμενετε μισο, ούτε καν ολοκληρο αποτελεσμα σε Ευρωπη, για να μας ξανα κουνηθείτε ως «Πρεσβης» τρομαρα σας...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Ρε μπούστη εκπρόσωπε του studio Λαμπράκη και Κλεάνθους πάλι σούρωσες?Μλκες θα βουλιαξετε στο σπέρμα!
Δεν πιστεύω να νομίζετε πως θα το παρετε ρε παρατρεχάμενοι του Βοτανικού κόλπου! Πετάξτε λευκή πετσέτα για το καλό σας
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Έλα τσάκω γιαούρτι με πέτσα....Αυτος που αντεδρασε με Ουαου στο τελευταιο μου ποστ πιο πανω, γαμιεται χωρις σαλιο!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K