Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.838
- Πόντοι
- 6.536
Τσιμπήσαμε νέτο καλό πριν το ταξίδι....τσιμπησατε μπεναλτυ σημερα?
Το αποτέλεσμα το είδα στο κινητό....
Τσιμπήσαμε νέτο καλό πριν το ταξίδι....τσιμπησατε μπεναλτυ σημερα?
Μην σκας. Την επομενη αγωνιστική θα ξερεις αν θα εισαι ο ενας εκ των δυο που θα πανε στα προκριματικα του τσου λου. Τωρα αν πας στα play off με 8 βαθμους διάφορα απο εμενα και δεκα απο τον Παοκ και χασεις την μια απο αυτες τις δυο θεσεις, πηγαινετε ολοι και ζητηστε απο τους παιχτες σας να φυγουν μονοι τους. Μαζι και ο Σερβος.Ωραία η νίκη σήμερα, αλλά
η ομάδα μας δεν έχει την δυναμική που είχε.
Φοβάμαι ότι η ΑΕΚ και οι υπόλοιποι έρχονται σαν τσουνάμι πίσω μας.
Δεν μου άρεσαν οι νίκες με τα πέναλτι, δημιούργησαν λάθος εικόνα.
Μακάρι να διαψευστώ.
«Θέλω να ξεκαθαρίσω. Αυτό που είπα αφορούσε το συγκεκριμένο παιχνίδι . Τον Παναθηναϊκό δικαια μιλανε υποτιμητικά ολοι. Η συγκεκριμένη ερώτηση ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν μπορεί να μην το βλεπετε και εσεις στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός δεν ειναι πλεον τεράστια ομάδα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητησει. Η ερώτηση που μου έγινε ήταν σωστή. Εχουμε σπρωχτει σπο διαιτησια και με τις ευλογιες του var περισσότερο από καθε αλλη ομαδα».Ακούτε μουνοπανα??
Βρηκαμε τον πρωτο γαυροβαζελοNα, αυτά γράφω παραπάνω. Έχει δημιουργηθεί μία ψευτοδυναμική, την οποία επισημαίνει ακόμα και ο Γιοβάνοβιτς. Με τα πέναλτι κλπ.
ΥΓ: Να κερδίσετε την ΑΕΚ
Το σιαξα σωστα.Βρηκαμε τον πρωτο μη αναρχιδο βαζελο
Οντως τυπε δεν παιζουμε το καλυτερο ποδοσφαιρο.Οι γαύροι πάνε να γίνουν οι πιο αντικειμενικοί σιγά σιγά από όλους μας.
ΟΚ, τα πέτρινα χρόνια, οκ η παράγκα, τώρα όμως βλέπουν τις αδυναμίες τους και σκέφτονται λογικά.
Η δική μας ομάδα φέτος παίζει προσεκτικά, με στρατηγική, έχει μία ανεξήγητη κωλοφαρδία με τα πέναλτι, αλλά σε κανέναν αγώνα δεν έχει δαγκώσει λαρύγγια. Αυτό επισημαίνω. Και πρωτάθλημα να πάρουμε, θα είναι νερόβραστο.
"Το φετινο πρωταθλημα ειναι το καλυτερο μεχρι σημερα, το πιο αμφιρροπο, βοηθησε και το var που εφερε πισω τις Κυριακες μας" ποσες φορες εχει ακουστει αυτη η ατακα.Nα, αυτά γράφω παραπάνω. Έχει δημιουργηθεί μία ψευτοδυναμική, την οποία επισημαίνει ακόμα και ο Γιοβάνοβιτς. Με τα πέναλτι κλπ.
ΥΓ: Να κερδίσετε την ΑΕΚ
Πήγαινε εσύ τσου λου λοιπόν, όπως πήγαινες τόσα χρόνια με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας και ποτέ δεν κατάφερες τίποτα...Μην σκας. Την επομενη αγωνιστική θα ξερεις αν θα εισαι ο ενας εκ των δυο που θα πανε στα προκριματικα του τσου λου. Τωρα αν πας στα play off με 8 βαθμους διάφορα απο εμενα και δεκα απο τον Παοκ και χασεις την μια απο αυτες τις δυο θεσεις, πηγαινετε ολοι και ζητηστε απο τους παιχτες σας να φυγουν μονοι τους. Μαζι και ο Σερβος.
Καταλαβες τι ειπα ή εισαι οντως αγραμματος;Πήγαινε εσύ τσου λου λοιπόν, όπως πήγαινες τόσα χρόνια με πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από το δικό μας και ποτέ δεν κατάφερες τίποτα...
Καταλαβες τι ειπα ή εισαι οντως αγραμματος;
Που τα είπε αυτά?«Θέλω να ξεκαθαρίσω. Αυτό που είπα αφορούσε το συγκεκριμένο παιχνίδι . Τον Παναθηναϊκό δικαια μιλανε υποτιμητικά ολοι. Η συγκεκριμένη ερώτηση ήταν προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν μπορεί να μην το βλεπετε και εσεις στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός δεν ειναι πλεον τεράστια ομάδα και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητησει. Η ερώτηση που μου έγινε ήταν σωστή. Εχουμε σπρωχτει σπο διαιτησια και με τις ευλογιες του var περισσότερο από καθε αλλη ομαδα».
Οι δηλωσεις του Γιοβανοβιτς.
Το ακουτε μουνοπανα;
Το εχω σιαξει. Ακομα να το καταλαβεις;Που τα είπε αυτά?
Εννοείται ρε συ....Το εχω σιαξει. Ακομα να το καταλαβεις;
Θα καθομουνα να σε βουτηξω λιγο στο τρολαρισμα αλλα πρεπει να υπαξω. Θα σου λειψω το ξερω.
Γιατί μου μιλάτε έτσι κύριε ?Καταλαβες τι ειπα ή εισαι οντως αγραμματος;
Με λιγα λογια. Αν την Κυριακη ο πινακας γραψει παναθηναικος 8 βαθμους μπροστα απο τον Ολυμπιακο, χαιρετα μου τον πλατανο για τον Ολυμπιακο. Τωρα αν την χασεις την διαφορα, και στην παρω εγω ή ο Παοκ την θεση, σκοτωστε τους. Γιατι και με 7-8 βαθμους μπροστα, και με σπρωξιμο, και να την χασεις δεν υπαρχει αλλη επιλογη.
Mη βρίζεις ρε Νίκο
Ενω εσεις γυρισατε σε ανοιχτο πουλμαν με ευρωπαικη κουπα ή κουπες.Γιατί μου μιλάτε έτσι κύριε ?
Φυσικά και κατάλαβα, απλώς τόνισα την διαφορά πως εμείς με λιγότερο μπάτζετ και παρόλα αυτά ο Ιβαν το παλεύει, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να είχε καλύτερη ομάδα και να είχε και καλή πορεία στην Ευρώπη ! Αυτό που παρατηρώ από την αρχή του πρωταθλήματος είναι οτι αγωνιστικά το παλεύουμε ναι έχουμε ελείψεις, φαίνεται, αλλά πιστεύω πως ο Ιβαν θα βελτιώσει την ομάδα σε βάθος χρόνου και φυσικά θα χρειστούμε και κάποιες προσθήκες παικτών !