ποσα θες να μας τρελανεις...
ρε γαυρακο συγκρινεις ανομοια ματς..
οταν κερδισες ΕΝΤΟΣ την γιουναιτεντ εγω ειχα κερδισει ΕΚΤΟΣ τον αγιαξ.
εσυ το εκανες για τους 16 και γω επαιζα ημιτελικο τσαμπιονς λιγκ!!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ?ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ?
οταν κερδιζες την αρσεναλ εκτος απο το εκτος εδρας ερχοταν αθηνα τελευταιες αγωνιστικες
για τουρισμο.μια φορα ηθελε αποτελεσμα και σου εριξε 3μπαλο στο καραισκακη!!
αντιθετα εγω εχω αποκλεισει 2 φορες την τεραστια γιουβεντους, μια σε ομιλο που
ειχα τερματισει και πρωτος και μια σε νοκ αουτ..
εσυ αντιθετα αναπολεις ακομα που φυσαγε και ο κοντε σου εκλεισε στο 84 το σπιτι!!
περα απο καποιες νικες ΕΝΤΟΣ εδρας απεναντι σε μεγαλα κλαμπ δεν εχεις κανει απολυτως τιποτα.
προχθες η ουεφα εβγαλε τις ομαδες που εχουν δεχθει τα περισσοτερα γκολ ανα αγωνα στο τσαμπιονς
λιγκ..ε λοιπον γραψατε και εκει ιστορια...εισαστε οι χειροτεροι σε ολη την ευρωπη !!!
η ομαδα που εχει δεχθει τα περισσοτερα γκολ ανα αγωνα σε ολη την διοργανωση!!
αντε κοιτα τα αυτα και μη μας τα ζαλιζεις οτι ειμαστε και ιδιοι στην ευρωπαικη πορεια...
Φίλε μου μη χάνεις την υπομονή σου.Ολα αυτά που λες είναι αυτονόητα.Μονο γαβροι δεν τα καταλαβαίνουν.
Επειδή έχω γιο σε μικρά πρωταθλήματα,δεν έχεις ιδέα πως μπολιάζουν τους μικρούς με φανατισμό .
Όταν σε αγώνα 6 χρόνων ομγιος μου τους έβαλε 3 γκολ,ζήτησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ληξιαρχική πράξη γέννησης του γιου μου να αποδεικνυει ηλικία..6 χρόνων!Αν έχεις το Θεό σου.
Θυμάστε την ατάκα Φέργκιουσον;
""Δεν έχει σημασία αν παίζεις με Ρεάλ ή Ολυμπιακό,πρέπει να είσαι το ίδιο σοβαρός "
Κι όμως ακόμα κάποιοι Ολυμπιακοί λένε πως στη Ριζούπολη δεν έγινε και τίποτα.
Περιμένεις σοβαρή κουβέντα με αυτούς;
Όταν θες να γελάσεις και είσαι σε παρέα που έχει ολυμπιακούς,ρώτα τους:Πως θα θέλατε να είναι το ελληνικό πρωτάθλημα στο μέλλον για να πάει μπροστά;
Χαχα ακόμα γελάω με τις απαντήσεις που έχουν δώσει..
Φιλιά και υγεία σε όλους ανεξάρτητου ομάδος.