Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.840
- Πόντοι
- 6.536
Το έχει πει 2-3 φορές....Αυτος ειναι βαζελος...
Άστο μάν...
Το έχει πει 2-3 φορές....Αυτος ειναι βαζελος...
Καλα.... ενταξει... (με φωνη μικρου παιδιου παραπονιαρικου)Το έχει πει 2-3 φορές....
Άστο μάν...
Ο Καπετανιος , η πιο δυνατη οικογενεια της Ελλαδας καθόταν να τον γαμαει στην Ελλαδα ο Κοκκαλης. Για αυτο τον διωξαμε.το 96 ο καπετανιος φωναζε ποτε ξανα πρωταθλημα στο Πειραια.Να κανουμε εναν απολογισμο για τα πρωταθληματα 27 χρονια μετα;
Πέστα ρε μάγκα.....Φιλε δεν ειναι τυχαιο ουτε τα αντιτριφυλλια που εχουν στα μπρελοκ και στις μπλουζες,ουτε τα 2012+1 που γραφανε στα ημερολογια,ουτε το θυρα12-14 στο τηγανι και αλλα διαφορα....Τα παιδια εχουν θεμα απο παντα πρωτα ειναι αντιπαναθηναικοι και μετα γαβροι
Σας βγηκε σε καλο που κυνηγησατε Βαρδινογιαννη τι πιστευεις;Ο Καπετανιος , η πιο δυνατη οικογενεια της Ελλαδας καθόταν να τον γαμαει στην Ελλαδα ο Κοκκαλης. Για αυτο τον διωξαμε.
Όχι,για πες....Καλα.... ενταξει... (με φωνη μικρου παιδιου παραπονιαρικου)
Να ξεκινησω την Elit, το εχεις δει;
Εκ του αποτελεσματος οχι προφανως, βεβαια κανενας δεν περιμενε οτι θα ερχοταν ο γαυροψυχος ο αλαφουζος.Σας βγηκε σε καλο που κυνηγησατε Βαρδινογιαννη τι πιστευεις;
Κοκκαλης και Βαρδινογιαννης ειχαν καλες σχεσεις.Ειδικα ο ΠετροςΕκ του αποτελεσματος οχι προφανως, βεβαια κανενας δεν περιμενε οτι θα ερχοταν ο γαυροψυχος ο αλαφουζος.
Την περιοδο που εγινε το συλλαλητήριο υπηρχε Θανασης και Παυλος, Πατερας, Βγενοπουλος.
Απο ημιτελικο τσουλου (που δεν εχεις τι να πεις) με πηγες εκει που θες....Δεκτο εγω δεν ειμαι γαβρος 27 χρονια μετα η σουφρα μας εχει γινει σαν την τρυπα του οζοντος.ΟΚ? Βλεπεις την διαφορα μας εγω δεν κανω τον τυφλο.....Μιας και ειπες 96 ομως τοτε σας λεγαμε για μπαλα και λεγατε ποια μπαλα ρε εντι τζονσον οε οε οε....Να κανουμε εναν απολογισμο για την κωλοτουμπα σας αυτη και τι εχει γινει 27 χρονια μετα?το 96 ο καπετανιος φωναζε ποτε ξανα πρωταθλημα στο Πειραια.Να κανουμε εναν απολογισμο για τα πρωταθληματα 27 χρονια μετα;
Εννοείται αυτα τυπε....Κοκκαλης και Βαρδινογιαννης ειχαν καλες σχεσεις.Ειδικα ο Πετρος
Έχω αδειάσει αρχίδια τόσες φορές που βαρέθηκα.10-0 και έχει και συνέχεια.
Ούτε οι πουτανες στο Μεταξουργείο και στη φυλής δεν τρώνε τόση πούτσα.
Ξεκωλιασματα μεσα στο εξοχικό σε πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη.
Σας δουλεύει το πρεζόνι καθυστερημένα!
Πίπα κώλο θα σας παμε και φέτος
Μαρκήσιε, τι έχει κάνει ο άνθρωπος και τον ψέλνετε ?Ώ μαλάκα....Ώ μαλάκα....
Πολύ βαρύ....
Μετά θα μένει να γίνω μπούστης σαν δικό σας Χαρη/Χαρούλα....
Αν ειχες παρει ευρωπαικο στο ποδοσφαιρο θα σε παραδεχομουν.Στο μηδεν ειμαστε ολοι.Απο ημιτελικο τσουλου (που δεν εχεις τι να πεις) με πηγες εκει που θες....Δεκτο εγω δεν ειμαι γαβρος 27 χρονια μετα η σουφρα μας εχει γινει σαν την τρυπα του οζοντος.ΟΚ? Βλεπεις την διαφορα μας εγω δεν κανω τον τυφλο.....Μιας και ειπες 96 ομως τοτε σας λεγαμε για μπαλα και λεγατε ποια μπαλα ρε εντι τζονσον οε οε οε....Να κανουμε εναν απολογισμο για την κωλοτουμπα σας αυτη και τι εχει γινει 27 χρονια μετα?
Αμα ητανε να σου πω δεν θα σε ρωταγα αν το εχεις δει για να το ξεκινησω. Ρε τι εισαι εσυ; Σου εχει καψει το μυαλο η βαζελινη. Τι εισαι εσυ ρε!Όχι,για πες....
Ποιός από όλους?Μαρκήσιε, τι έχει κάνει ο άνθρωπος και τον ψέλνετε ?
Δεν έχω δει ρε συ.Αμα ητανε να σου πω δεν θα σε ρωταγα αν το εχεις δει για να το ξεκινησω. Ρε τι εισαι εσυ; Σου εχει καψει το μυαλο η βαζελινη. Τι εισαι εσυ ρε!
ο η πως τον-την λένε ?!Ποιός από όλους?
Δηλαδη αν δυο δρομεις τρεξουν 100 μετρα και ο ενας βγει 2ος και ο αλλος 8ος ειναι το ιδιο επειδη ο 2ος δεν πηρε το χρυσο?Μαλιστα......Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια γνωστα αυτα απο τον θυμοσοφο λαο χρονια τωρα....Κατι για τα 27 χρονια την κωλοτουμπα σας και το τι εχει γινει απο τοτε εχουμε?Αν ειχες παρει ευρωπαικο στο ποδοσφαιρο θα σε παραδεχομουν.Στο μηδεν ειμαστε ολοι.
Καλο αλλα το σαπουνοπεριασανε και αυτο και το χαλασανε απο τον τριτο κυκλο και μετα. Ο τελευταιος κυκλος εσωσε καπως την κατασταση.Δεν έχω δει ρε συ.
Σήμερα τελειώνω κάζα ντε παπέλ
Τρομερό