όντως !!!Δεν έχω δει ρε συ.
Σήμερα τελειώνω κάζα ντε παπέλ
Τρομερό
είμαι σε έρωτα για πρώτη φορά εξ αποστάσεως με ένα μωρό απο τη σειρά
όντως !!!Δεν έχω δει ρε συ.
Σήμερα τελειώνω κάζα ντε παπέλ
Τρομερό
Μονο στην Ελλαδα ασχολουμαστε με τις πορειες κτλ.Επειδη δεν εχουμε βλεψεις για τροπαια.Πλεον ουτε καν σε ομιλους Champions league δεν μπορει να παιξει μια ελληνικη ομαδα.Δηλαδη αν δυο δρομεις τρεξουν 100 μετρα και ο ενας βγει 2ος και ο αλλος 8ος ειναι το ιδιο επειδη ο 2ος δεν πηρε το χρυσο?Μαλιστα......Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια γνωστα αυτα απο τον θυμοσοφο λαο χρονια τωρα....Κατι για τα 27 χρονια την κωλοτουμπα σας και το τι εχει γινει απο τοτε εχουμε?
Μονο το Dexter ήταν δυνατό μέχρι το τέλοςΚαλο αλλα το σαπουνοπεριασανε και αυτο και το χαλασανε απο τον τριτο κυκλο και μετα. Ο τελευταιος κυκλος εσωσε καπως την κατασταση.
Μην λές αυτό το όνομα,βγάζουμε σπυριά ακόμα και στα αρχίδια....Τον Αλαφουζο μπορει να τον βριζετε αλλα σας ξεχρεωσε τουλαχιστον.Και δεν ξεφτιλιστηκατε σαν την αεκ που πηγε γ εθνικη
Προσπαθούμε να αλλάξουμε την κουβέντα γιατί οι ολυμπιακοί μας πειράζουνε που νικήσαμε σήμερα δηλαδηςΤι κασα ντε παπελ ρε τυποι λες και εχουμε 2018
Ένας γαύρος οπισθογεμής κρός είναι.ο η πως τον-την λένε ?!
νταξει ο καθένας με τα γούστα του αν δεν ενοχλεί
Ο Αλαφουζος απο ποδοσφαιρο δεν εχει ιδεα.Ομως σε μια περιοδο που δεν αναλαμβανε κανεις,σας ανελαβε,ξεχρεωσε την ομαδα και φτιαχνει γηπεδο.Επιπλεον πατε και για πρωταθλημα.Μην λές αυτό το όνομα,βγάζουμε σπυριά ακόμα και στα αρχίδια....
Αλαφούζος...
Αυτοί την ρίξανε και πιστολιάσανε τους πάντες.
Τι συγκρίνεις?
Ξεφτίλισαν την πιο λαϊκή ομάδα.
Καλα και βλεψεις να ειχαμε ακυρη θα την βγαζατε οπως με την κυρα δεσποινα σιγα μην παραδεχοσασταν εσεις οτιδηποτε δικο μας.Κατι για τα 27 χρονια εχουμε?Δευτερη φορα που ξαναρωταω οχι τιποτα αλλο αλλα εσυ αναφερθηκες πρωτος στο 96......Μονο στην Ελλαδα ασχολουμαστε με τις πορειες κτλ.Επειδη δεν εχουμε βλεψεις για τροπαια.Πλεον ουτε καν σε ομιλους Champions league δεν μπορει να παιξει μια ελληνικη ομαδα.
Τόκιο?Πύραυλοοοοοςόντως !!!
είμαι σε έρωτα για πρώτη φορά εξ αποστάσεως με ένα μωρό απο τη σειρά
Απο το 96 μεχρι σημερα εχουμε σαρωσει τους τιτλους στο ποδοσφαιρο.Εσεις το ειχατε γυρισει στο μπασκετ αλλα παει και αυτο τελειωσε.Καλα και βλεψεις να ειχαμε ακυρη θα την βγαζατε οπως με την κυρα δεσποινα σιγα μην παραδεχοσασταν εσεις οτιδηποτε δικο μας.Κατι για τα 27 χρονια εχουμε?Δευτερη φορα που ξαναρωταω οχι τιποτα αλλο αλλα εσυ αναφερθηκες πρωτος στο 96......
μαλακίαΣας βγηκε σε καλο που κυνηγησατε Βαρδινογιαννη τι πιστευεις;
διαχρονική αξία ,σπανίζει η αριστοκρατία στο έγκλημαΤι κασα ντε παπελ ρε τυποι λες και εχουμε 2018
αφού τον πούστη τον λες άνετα και γάβρο, συνώνυμαΈνας γαύρος οπισθογεμής κρός είναι.
Έχουν και 2-3 άλλους....
Μάλλον πρέπει να το μεταφέρουνε στο gay/lesbian το νήμα τους....
Τυπε πηρε την ομαδα με 1 ευρω την μετοχη!!! 1 ευρω...Ο Αλαφουζος απο ποδοσφαιρο δεν εχει ιδεα.Ομως σε μια περιοδο που δεν αναλαμβανε κανεις,σας ανελαβε,ξεχρεωσε την ομαδα και φτιαχνει γηπεδο.Επιπλεον πατε και για πρωταθλημα.
τι παιχτηκε και εγινε αυτο;Τυπε πηρε την ομαδα με 1 ευρω την μετοχη!!! 1 ευρω...
Απο τον Βαρδινογιαννη που δεν χαρίζει ουτε στο παιδι του...
Αγαπάμε και Nairobi όμωςΤόκιο?Πύραυλοοοοος
Εγώ ξεροχύνω άσχημα
Οι κακες γλωσσες λενε οτι μπορει να ειναι μπροστινος.τι παιχτηκε και εγινε αυτο;
υποχρέωση Σώτο δεν χρωστάμε σε κανένανΤον Αλαφουζο μπορει να τον βριζετε αλλα σας ξεχρεωσε τουλαχιστον.Και δεν ξεφτιλιστηκατε σαν την αεκ που πηγε γ εθνικη
Κρός είναι,φαίνεται και από το όνομα.μαλακία
διαχρονική αξία ,σπανίζει η αριστοκρατία στο έγκλημα
αφού τον πούστη τον λες άνετα και γάβρο, συνώνυμα
αν δεν είναι απο αυτούς τους οργανωμένους που λέμε λοατκι φεμιναζί, μια χαρά είναι ότι και ναναι
τον κράζει ο Άνζτελο ? ο...Ά τ ζ ε λ ο ?Κρός είναι,φαίνεται και από το όνομα.
Άντζελο τον κράζει φούλ
Ρομά από Σεβίγια,πολύ καλή ηθοποιός,τέρμα άσχημη όμως....Αγαπάμε και Nairobi όμως