Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ωρες ώρες εδώ μέσα νομίζω πως οι αισθήσεις μου δεν πανε καλά. λες και μόνο εγώ ακούω τις βρισιές, λες και μόνο εγώ βλέπω πως όλοι ευνοούνται αλλά ο καθένας δεν κοιτάει την καμπούρα του...
γμτ...τελικά πρέπει να πάω για τσεκ-απ

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φυσικά περίμενες να φύγω για να ξαναμιλήσεις στο θρεντ και να με πιάσεις στο στόμα σου.
Που σημαίνει οτι τα παντελόνια που φοράς τα έχεις απλώς για να μην κρυώνουν τα μπούτια σου.
Γιατί ποτέ δεν απάντησες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε κάτι, μόνο ρυπαίνεις.
Ούτε έχεις άποψη για τίποτα.
Απλά παπαγαλίζεις ότι άκουσες απο τον ένα κι απο τον άλλο.
Άμα γουστάρεις πάντως, έλα να μου τα πεις κι απο κοντά αυτά τα αστειάκια.
Κότα, ε κότα.

online ήσουν όταν έστειλα το ποστ. Από κοντά μπορούμε να βρεθούμε αν το θες στείλε πμ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
online ήσουν όταν έστειλα το ποστ. Από κοντά μπορούμε να βρεθούμε αν το θες στείλε πμ
ειχε καληνυχτίσει για να παει για ποτό. το οτι αφήνουν ορισμένοι τον υπολογιστή ανοιχτό είναι γνωστό. Όπως και το πως μπορεί να φαίνεσαι offline αλλά να είσαι online.
Οπότε αυτά τα περι απαντήσεων....όποτε λείπει ο άλλος είναι λιγάκι βερεσές ένα πράγμα...θα μυρίσει ο άλλος τα νύχια του πότε είναι ο άλλος μέσα.
Ξαναγυρίζω σε αμιγώς αθλητικά....
Δεν έχω ακούσει κανέναν παναθηναϊκό να μας λέει πού έχει ανάγκη η ομάδα του;;
ό,τι του πάρουνε, σε όποια θέση θα τους κάνει ή απλά έχει ανάγκη σε όλες τις θέσεις;
όσο για το μπάσκετ, τα ξαναείπαμε, φυσιολογικά θα κερδίσετε...πρέπει να πάρει ληγμένα ο Γκριρ και να βλέπει το καλάθι μπουγαδοκόφηνο για να κερδίσουμε...δύσκολο το θεωρώ.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
παιδια προσοχη με τον μοικανο, ειναι ειδος προς εξαφανηση.
γαυροσ που δεν ειναι και καφρος. μην τον χασετε γιατι δεν υπαρχει αλλος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
οι κανονισμοι λενε να ΚΛΑΙΣ κ να κανεις πορειες οταν τηρουνται κ να πανηγυριζεις οταν παιρνεις ΧΑΡΤΙΝΑ πρωταθληματα?

οι κανονισμοι λενε να δολοφονειτε κ να καθαριζει ο κροκους με δικηγορους του κ κυβερνηση του να ειναι εξω οι δολοφονοι?

οι κανονισμοι λενε την τιμωρια 7000 ΜΟΛΙΣ για οσα κανατε προχθες?

πολυ 'ηθικοι' ειστε οι ολυμπιακοι φιλε...

οι 2-3 νεοι πουτσοκλωνοι στο γαβροθρεντ που μιλουν για νεκρους,ειναι ΗΘΙΚΟ?
Αν θελειs μπορειs να πειs συγκεκριμενα σε ποιουs αναφερεσαι???Για να μην γινονται και παρεξηγησειs?Ευχαριστω.

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
χρειαζομαστε δεξι μπακ (ραφινια της σαλκε οτι πρεπει) αμυντικο χαφ. αμυντικο κεντρικο. επιθετικο δυνατο (ειχα ακουσει για αντριανο χεχεχεχε) και ενα εξτρεμ αριστερο

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οκ, οπότε αν θες πες μου σε παρακαλώ, αν θα διώξει κάποιον από τους υπάρχοντες, και αν έχεις δεξί εξτρεμ (μη μου πεις Νίνη, αυτός παίζει καράκεντρο). Επίσης θεωρείς πως έχεις αριστερό μπακ...ποιος είναι;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αδέλφια...ΠΑΝΑΘΕΣ ΚΑΙ ΜΗ.....πλησιάζει η ώρα....η μαύρη ώρα για τους γαύρους....ακριβώς όπως πέρσυ....πριν τον αΓΏΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈς ΚΑΙ ΜΕΤΆ...ΛΑΓΟΙ.....μην τους λυπηθείτε.....ξεσκίστε τους...αλλά χωρίς επεισόδια...έχει δώθει γραμμή για να διακοπεί ο αγώνας.....ας τους ρίξουμε 15 ποντάκια στο κεφάλι και καληνύχτα σας και τα δέοντα στους γνωστούς σας...πάρτε και ένα φοντάν πριν φύγετε...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
οκ, οπότε αν θες πες μου σε παρακαλώ, αν θα διώξει κάποιον από τους υπάρχοντες, και αν έχεις δεξί εξτρεμ (μη μου πεις Νίνη, αυτός παίζει καράκεντρο). Επίσης θεωρείς πως έχεις αριστερό μπακ...ποιος είναι;

καταλαβαινω που το πας. επειδη ειπαν πως θα γινουν 6 ποιοτικες μεταγραφες γι'αυτο σου πρωτεινα μονο γι'αυτες τις θεσεις. βαση αυτου του αριθμου μεγαλυτερη αναγκη εχω τον κεντρικο αμυντικο παρα τον δεξι εξτρεμ.(ο νινης ξεκινησε ως μεσοεπιθετικος αλλα τα καταφερνει εξισου καλα στα δεξια. η αποδοση του σε αυτην την θεση με καλυπτει). οσο για τον σπυροπουλο νομιζω πως οι επιθετικες αρετες τους καλυπτουν τα αμυντικα μειονεκτηματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κι εγώ που δεν είμαι Πασαλιμανιώτης δηλαδή γιατί να ακούω πως είμαι απόγονος; προσωπικά δεν έχω κάνει (ακόμα τουλάχιστον) κανένα φίλο εδώ μέσα, δεν έχω βγει έξω με κανέναν. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να έχω λίγο χρόνο, άλλωστε προσκλήσεις είχα.
έχεις δώσει και προσκλήσεις..... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Και να τις χρησιμοποιήσεις........

Ραντεβού στο ρολόι Μοικάνε όπως η Βουγιουκλάκη με τον Παπαμιχαήλ.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
λοιπόν..τελικό τσεκ απ.....έχω έτοιμα..υπογλώσσια για την καρδιά,ζάναξ για τα νεύρα,ζαντακ για το στομάχι,ινσουλίνη για το ζάκχαρο,μπάφο για τα δύσκολα,και διάφορα άλλα.....τώρα μπορεί να ξεκινήσει το ματ΄σακι...αέρααααααααααα και τους πήραμε................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
λοιπόν..τελικό τσεκ απ.....έχω έτοιμα..υπογλώσσια για την καρδιά,ζάναξ για τα νεύρα,ζαντακ για το στομάχι,ινσουλίνη για το ζάκχαρο,μπάφο για τα δύσκολα,και διάφορα άλλα.....τώρα μπορεί να ξεκινήσει το ματ΄σακι...αέρααααααααααα και τους πήραμε................ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εαν ξεκίναγες να πίνεις μπύρες από το μεσημέρι θα τα γλύτωνες όλα αυτά :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
βλεπω στην ερτ1 την προιστορια στο μπασκετ..

ΤΙ ΨΩΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΡΙΞΕΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ?

ΟΥΤΕ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΜΑΖΕΜΕΝΕΣ..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πορνοσταρ από το πασαλιμάνι ρε????? Έτσι κ αλλιώς είχαν δικά τους μαγαζιά συν του οτι δεν χορταίνουν ντόπιες αθηναικές πούτσες :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Πορνοσταρ από το πασαλιμάνι ρε????? Έτσι κ αλλιώς είχαν δικά τους μαγαζιά συν του οτι δεν χορταίνουν ντόπιες αθηναικές πούτσες :grin:

πω ρε φιλε,ΤΙ ΠΟΥΤΣΕΣ εχει φαει η κοκκινη πουτανιτσα?
ΤΙ ΓΑΜΗΣΙΑ ριχνει Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Sony σε παρακαλώ αφαιρεσέ μου το warn, υπόσχομαι εντός 8ωρου να το έχω κ πάλι :2funny: :2funny:  

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

ο επισημος υμνος του ολυμπιλαγου απο την τρομπετα του ατιλιο..

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

πλεζουρας,κρις κ σφινοπουτσας λιγο πριν πανε στο γήπεδο..
μεγαλοι αλήτες αυτα τα παιδια..

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε παιδιά έχουμε μια διαφωνία σε άλλο θρεντ. το πρώτο ευρωπαϊκό με τον Μάλκοβιτς δεν το πήραμε;
άλλη μία απορία: στον περσινό 5ο τελικό, είχε γαύρους στο γήπεδο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom