AnalLoverGGG
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ΕΤ 1
Ηρεμα μόνο σήμερα φίλοι βάζελοι γιατί θα πλακώσουν τα γνωστά αρούρια ειδικά μετα την ψωλιά που θα φάνε το βράδυ.
Τι ώρα είναι ρε παίδες το ματς;
μην τους παρ εξηγείς τους γαύρους για την Κυριακή στο ΣΕΦ έκαναν το μεταπτυχιακό τους στην καφρίλα τα παιδιά...Καλημέρα παίδες κ φίλοι.
Ολόψυχα καλή τύχη σήμερα ενάντια στους επιστήμονες κ εύχομαι να κρατήσετε τα κεκτημένα μέχρι την Ανάσταση της Βασίλισσας ,όπου πραγματικά θα απολαύσουμε μπάσκετ και όχι μολότωφ κ γκάγκουρες του ΣΕΦ.
μην τους παρ εξηγείς τους γαύρους για την Κυριακή στο ΣΕΦ έκαναν το μεταπτυχιακό τους στην καφρίλα τα παιδιά...
όταν κάποιος με λέει απόγονο φυσικά και το παίρνω προσωπικά.Τι μιουτ μωρή περσόνα, ο τύπος ζητάει κ "προσωπικά" συγνώμη Ουστε ρε στο βρωμοθρεντ σας, αρούριααααααααααα
χαχαχαχααχααχα..ελα ρε διαννοιααααααααααααααα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαΟ Μοϊκάνος όντως ποτέ δεν προκάλεσε persona, απλά τον βρίσκω φλύαρο, κουραστικό, άμπαλο και άρρωστο ........... Δεν τον έβρισα, αλλά και δεν ασχολούμαι μαζί του. Αυτός ασχολείται. ;)
Η κλωνο - CHRISσπυριδούλα δεν έχει τπτ καλύτερο να κάνει από να μας βρωμίζει το thead?
Καλό βράδυ στα αδέλφια και στους φίλους
χαχαχα...σκοτεινούλη...εγινες και συ απόγονος;;; οι φίλοι σου οι γκαρδιακοί σε αποκαλούν έτσι;;; πωπωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΣκασε ρε.Στο λιμάνι μένω.Ασε να γίνει κανά έργο να δούμε επιτέλους κ κανα΄λιμάνι της προκοπής.
α,και για να σας προλάβω.
Αύριο ως Ολυμπιακός θα μπω πρωί πρωί μέσα - νωρίς.
Ελπίζω να βρω κάποιους να συνομιλήσουμε.
Επειδή λένε κάποιοι πως οι Ολυμπιακοί κρύβονται μετά τα ματς.
Και θα σας θυμίσω πως μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο ήμασταν όλοι μέσα και συγχαίραμε τους Αεκτζήδες...και παραδεχόμασταν την ανωτερότητά τους στο συγκεκριμένο ματς.
Ασχέτως αν αυτοί ακόμα δεν το έχουνε χωνέψει πως πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί.
χαχαχα...σκοτεινούλη...εγινες και συ απόγονος;;; οι φίλοι σου οι γκαρδιακοί σε αποκαλούν έτσι;;; πωπωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Όταν λέω εγώ να σταματήσουνε οι παπαριές με λένε φλύαρο...κατάλαβες;
καταρχάς μην μπερδεύεις θέματα. Έχω πει επαννειλλειμένα πως δεν συμφωνώ με καμία βρισιά και από κανέναν. έχω βαρεθεί να ποστάρω για αυτά και να μην τα διαβάζετε και να μου τη λέτε. Δες όλα τα ποσταρίσματα μου και μετά να μου λες για το τι γράφουν κάποιοι στο κόκκινο θρεντ. Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς τους κάποιους και έχω διαχωρίσει τη θέση μου.οι κανονισμοι λενε να ΚΛΑΙΣ κ να κανεις πορειες οταν τηρουνται κ να πανηγυριζεις οταν παιρνεις ΧΑΡΤΙΝΑ πρωταθληματα?
οι κανονισμοι λενε να δολοφονειτε κ να καθαριζει ο κροκους με δικηγορους του κ κυβερνηση του να ειναι εξω οι δολοφονοι?
οι κανονισμοι λενε την τιμωρια 7000 ΜΟΛΙΣ για οσα κανατε προχθες?
πολυ 'ηθικοι' ειστε οι ολυμπιακοι φιλε...
οι 2-3 νεοι πουτσοκλωνοι στο γαβροθρεντ που μιλουν για νεκρους,ειναι ΗΘΙΚΟ?
κι εγώ που δεν είμαι Πασαλιμανιώτης δηλαδή γιατί να ακούω πως είμαι απόγονος; προσωπικά δεν έχω κάνει (ακόμα τουλάχιστον) κανένα φίλο εδώ μέσα, δεν έχω βγει έξω με κανέναν. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να έχω λίγο χρόνο, άλλωστε προσκλήσεις είχα.Είμαι κανονικά απόγονος του πατέρα μου και γέννημα-θρέμμα ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗΣ.Από κει κ πέρα τις βρισιές περί απογόνων και ΝΑΖΙ που χρησιμοποιουν κάποιοι δεν με απασχολούν.Και οι φίλοι μου εδώ μεσα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ.