Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Ηρεμα μόνο σήμερα φίλοι βάζελοι γιατί θα πλακώσουν τα γνωστά αρούρια ειδικά μετα την ψωλιά που θα φάνε το βράδυ.
Τι ώρα είναι ρε παίδες το ματς;

9 το βραδυ αδελφε..ηδη χθες η εφημεριδα ελεγε οτι ο κουντουρης εδωσε εντολες στον αγγελόπουλο για το πως να κανουν λαμπουρδε το ματς..

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα παίδες κ φίλοι.
Ολόψυχα καλή τύχη σήμερα ενάντια στους επιστήμονες κ εύχομαι να κρατήσετε τα κεκτημένα μέχρι την Ανάσταση της Βασίλισσας ,όπου πραγματικά θα απολαύσουμε μπάσκετ και όχι μολότωφ κ γκάγκουρες του ΣΕΦ.
μην τους παρ εξηγείς τους γαύρους για την Κυριακή στο ΣΕΦ έκαναν το μεταπτυχιακό τους στην καφρίλα τα παιδιά...

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μην τους παρ εξηγείς τους γαύρους για την Κυριακή στο ΣΕΦ έκαναν το μεταπτυχιακό τους στην καφρίλα τα παιδιά...

αγγελοπουλος-κροκους εχουν δωσει τρελα ποσα για να εκπαιδευσουν πιθηκους να πετουν αντικείμενα..
να προσεχουν ομως γιατι στην ζωη 'ολα εδω πληρωνονται', σωστα φιλε?

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:dancing:
kourkouti-pao-osfp-fire.jpg

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε θυμασαι το 96-97 που στο σεφ βαζαν στα μεγαφωνα τον κροκους να φωναζει 'για την γρια που της επεσε η μασελα' για τον γιαννακη?????

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΣΤΗ ΤΡΟΥΜΠΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ...

Κινεζική απόβαση στο λιμάνι του Πειραιά

Η Cosco έδωσε προσφορά 4,3 δισ. ευρώ για διαχείριση των δύο προβλητών

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ(μμμμμ) στα κοκκινα ξωτικά!

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σκασε ρε.Στο λιμάνι μένω.Ασε να γίνει κανά έργο να δούμε επιτέλους κ κανα΄λιμάνι της προκοπής. :dancing:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μαγκες ισχυει οτι ο γαβρος φιλοδοξεί να γίνει Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ με πρωταθλημα σε μπασκετ κ μπαλα: ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ?

εχετε ακουσει κατι?τι ειπε ο πρακτορας?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
τι να μας πουν ρε πουστη μου,τι να μας πουν:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι μιουτ μωρή περσόνα, ο τύπος ζητάει κ "προσωπικά" συγνώμη :2funny: :2funny: Ουστε ρε στο βρωμοθρεντ σας, αρούριααααααααααα
όταν κάποιος με λέει απόγονο φυσικά και το παίρνω προσωπικά.
Και έχουμε ξαναπεί να σταματήσει επιτέλους το τροπάριο της πρόκλησης εκατέρωθεν.
Δηλαδή άμα πω εγώ πουστρίτσες τους παναθηναϊκούς δεν θα προσβάλλω κάποιους που γράφουν χωρίς να βρίζουνε;και προφανώς δεν αναφέρομαι σε σένα....εσένα δεν ιδρώνει το αφτί σου...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Μοϊκάνος όντως ποτέ δεν προκάλεσε persona, απλά τον βρίσκω φλύαρο, κουραστικό, άμπαλο και άρρωστο  ........... Δεν τον έβρισα, αλλά και δεν ασχολούμαι μαζί του. Αυτός ασχολείται. ;)

Η κλωνο - CHRISσπυριδούλα δεν έχει τπτ καλύτερο να κάνει από να μας βρωμίζει το thead?  :sunglasses:

Καλό βράδυ στα αδέλφια και στους φίλους
χαχαχαχααχααχα..ελα ρε διαννοιααααααααααααααα...χαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
να μην με βριζεισ αν δεν σε προκαλω λοιπόν.
ΔΕΝ σε έχω πει ούτε καν αυτά που είπες σε αυτό το ποστ σου.
Ακόμα και να είμαι άμπαλος, έχω δικαίωμα να έχω γνώμη, ακόμα και λάθος να είναι.
Αλλά ΕΣΥ δεν είσαι ο άπας να έχεις πάντα δίκιο (και δεν έχεις) και φυσικά δεν σε έχω ψηλά στην υπόληψή μου για να δέχομαι κριτική σου για το ποιόν μου.
Ξαναλέω πως το "απόγονος" με προσβάλλει και προσβάλλει γενικώς. Δεν είναι πλάκα.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Σκασε ρε.Στο λιμάνι μένω.Ασε να γίνει κανά έργο να δούμε επιτέλους κ κανα΄λιμάνι της προκοπής. :dancing:
χαχαχα...σκοτεινούλη...εγινες και συ απόγονος;;; οι φίλοι σου οι γκαρδιακοί σε αποκαλούν έτσι;;; πωπωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Όταν λέω εγώ να σταματήσουνε οι παπαριές με λένε φλύαρο...κατάλαβες;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α,και για να σας προλάβω.
Αύριο ως Ολυμπιακός θα μπω πρωί πρωί μέσα - νωρίς.
Ελπίζω να βρω κάποιους να συνομιλήσουμε.
Επειδή λένε κάποιοι πως οι Ολυμπιακοί κρύβονται μετά τα ματς.
Και θα σας θυμίσω πως μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο ήμασταν όλοι μέσα και συγχαίραμε τους Αεκτζήδες...και παραδεχόμασταν την ανωτερότητά τους στο συγκεκριμένο ματς.
Ασχέτως αν αυτοί ακόμα δεν το έχουνε χωνέψει πως πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
α,και για να σας προλάβω.
Αύριο ως Ολυμπιακός θα μπω πρωί πρωί μέσα - νωρίς.
Ελπίζω να βρω κάποιους να συνομιλήσουμε.
Επειδή λένε κάποιοι πως οι Ολυμπιακοί κρύβονται μετά τα ματς.
Και θα σας θυμίσω πως μετά την τεσσάρα από την ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο ήμασταν όλοι μέσα και συγχαίραμε τους Αεκτζήδες...και παραδεχόμασταν την ανωτερότητά τους στο συγκεκριμένο ματς.
Ασχέτως αν αυτοί ακόμα δεν το έχουνε χωνέψει πως πρέπει να τηρούνται οι κανονισμοί.

οι κανονισμοι λενε να ΚΛΑΙΣ κ να κανεις πορειες οταν τηρουνται κ να πανηγυριζεις οταν παιρνεις ΧΑΡΤΙΝΑ πρωταθληματα?

οι κανονισμοι λενε να δολοφονειτε κ να καθαριζει ο κροκους με δικηγορους του κ κυβερνηση του να ειναι εξω οι δολοφονοι?

οι κανονισμοι λενε την τιμωρια 7000 ΜΟΛΙΣ για οσα κανατε προχθες?

πολυ 'ηθικοι' ειστε οι ολυμπιακοι φιλε...

οι 2-3 νεοι πουτσοκλωνοι στο γαβροθρεντ που μιλουν για νεκρους,ειναι ΗΘΙΚΟ?

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
χαχαχα...σκοτεινούλη...εγινες και συ απόγονος;;; οι φίλοι σου οι γκαρδιακοί σε αποκαλούν έτσι;;; πωπωπωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Όταν λέω εγώ να σταματήσουνε οι παπαριές με λένε φλύαρο...κατάλαβες;

Είμαι κανονικά απόγονος του πατέρα μου και γέννημα-θρέμμα ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗΣ.Από κει κ πέρα τις βρισιές περί απογόνων και ΝΑΖΙ που χρησιμοποιουν κάποιοι δεν με απασχολούν.Και οι φίλοι μου εδώ μεσα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οι κανονισμοι λενε να ΚΛΑΙΣ κ να κανεις πορειες οταν τηρουνται κ να πανηγυριζεις οταν παιρνεις ΧΑΡΤΙΝΑ πρωταθληματα?

οι κανονισμοι λενε να δολοφονειτε κ να καθαριζει ο κροκους με δικηγορους του κ κυβερνηση του να ειναι εξω οι δολοφονοι?

οι κανονισμοι λενε την τιμωρια 7000 ΜΟΛΙΣ για οσα κανατε προχθες?

πολυ 'ηθικοι' ειστε οι ολυμπιακοι φιλε...

οι 2-3 νεοι πουτσοκλωνοι στο γαβροθρεντ που μιλουν για νεκρους,ειναι ΗΘΙΚΟ?
καταρχάς μην μπερδεύεις θέματα. Έχω πει επαννειλλειμένα πως δεν συμφωνώ με καμία βρισιά και από κανέναν. έχω βαρεθεί να ποστάρω για αυτά και να μην τα διαβάζετε και να μου τη λέτε. Δες όλα τα ποσταρίσματα μου και μετά να μου λες για το τι γράφουν κάποιοι στο κόκκινο θρεντ. Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς τους κάποιους και έχω διαχωρίσει τη θέση μου.
Δεύτερον, για τους κανονισμούς, να σου πω πως ο chris αν θυμάμαι καλά ανέβασε σε ποστάρισμα τον κανονισμό που λέει ΡΗΤΑ γιατί δεν έπρεπε να συμμετάσχει ο Βάλνερ και για την τιμωρία. Από τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ (μην με βάλεις να το ψάξω στο κίτρινο θρεντ).
Τρίτον, δεν ξέρω την απόφαση για τα όργια στο ΣΕΦ. Αν είναι τόση είναι λίγη σαφώς. Αλλά σάμπως δεν ήταν λίγη όταν πέσανε πυροβολισμοί στο ΟΑΚΑ; Καναλέω πως εδώ συγχέετε δύο θέματα που δεν είναι ασχετα αλλά πρέπει να τα δούμε ξεχωριστά. Το θέμα της επιβολής των ποινών (που όπως δήλωσα σε παλιότερο ποστάρισμα για μένα έπρεπε να τους μπουζουριάζουνε όλους αυτούς, από οποιαδήποτε ομάδα) και το θέμα της συμπεριφοράς, την οποία και χαρακτήρισα ΄μαλακισμένη και αδερφίστικη γιατί τα κάνουν όντας κρυμμένοι στο πλήθος και τη μάζα.
και για να το κλείσω, το ίδιο κάνουν και ορισμένοι εδώ μέσα, κρυμμένοι στην ανωνυμία βρίζουν θεούς και δαίμονες ανερυθρίαστα, σαν οχετοί, και μετά όταν κάποιοι τους υποδεικνύουνε το λάθος τους, όχι μόνο κρύβονται στην ανωνυμία...αλλά ζητούν και συμπαράσταση από τους υπόλοιπους κάφρους.
Όλα λοιπόν τα χουλιγκανάκια των ομάδων σε πληροφορώ εδώ μέσα είναι μαζεμένα. Και όλα θρασίδειλες κότες είναι. Δεν λέω, κι εγώ έχω βρεθεί στο γήπεδο...και συνθήματα έχω φωνάξει κλπ. Αλλά δεν έχω αγγίξει τρίχα αντιπάλου οπαδού. Και πολύ περισσότερο όταν φεύγω από το στάδιο είμαστε όλοι απλοί άνθρωποι που πήγαμε να δούμε ένα αγώνα και τίποτα παραπάνω, δεν πήγαμε σε μάχη. Αλλιώς να κάνουμε τις συμμορίες και να σκοτωνόμαστε όχι να πάμε στον αθλητισμό που θέλουμε να στείλουμε και τα παιδιά μας.
και τέλος, την επόμενη μέρα, όταν ο κάθε κύριος πάει στη δουλειά του και πάει να μιλήσει με ένα πελάτη του ή προμηθευτή του, δεν τον ρωτάει τι ομάδα είναι και να τον αρχίζει στα απόγονοι, πουτάνες, καριόλες, βάζελοι, χανούμια, γαύροι κλπ. Του μιλάει για δουλειές.
ΕΔΩ λοιπόν ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΔΩ βρίσκουνε να κάνουνε τα αντριλίκια τους.
Όσο για το σύστημα στην Ελλάδα, έχει μαλλιάσει η ΄γλώσσα μου εδώ και 8 μήνες να λέω πως ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ είναι ευνοημένοι, κατά περιόδους κάποιοι περισσότερο από τους άλλους και σε άλλες περιόδους οι λιγότερο ευνοημένοι παίρνουνε πάλι τα πάνω τους με ρελάνς υποστήριξης.

ΑΥΤΑ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είμαι κανονικά απόγονος του πατέρα μου και γέννημα-θρέμμα ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙΩΤΗΣ.Από κει κ πέρα τις βρισιές περί απογόνων και ΝΑΖΙ που χρησιμοποιουν κάποιοι δεν με απασχολούν.Και οι φίλοι μου εδώ μεσα ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ.
κι εγώ που δεν είμαι Πασαλιμανιώτης δηλαδή γιατί να ακούω πως είμαι απόγονος; προσωπικά δεν έχω κάνει (ακόμα τουλάχιστον) κανένα φίλο εδώ μέσα, δεν έχω βγει έξω με κανέναν. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον να έχω λίγο χρόνο, άλλωστε προσκλήσεις είχα.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Δεν ξέρω γιατί ακούς το ΄΄απόγονος΄΄,είναι δικό σας θέμα.Σου εύχομαι να κάνεις όσους περισσοτερους  φίλους μπορείς,εξάλλου αυτό είναι κ 1 από τα νοήματα της ζωής κατ'εμέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom