Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
τραβάει η ψυχούλα σου όμως τον καυγά.....γιατί βρε φεθ δεν το βλέπεις λίγο χαλαρά το θέμα?...λέγε τις απόψεις σου κανένα πρόβλημα αλλά....κάποιες στιγμές τα πράγματα είναι διαφορετικά..γίνεται πλακίτσα,χαβαλες,καυγας.....δεν είναι όλες οι στιγμές για σοβαρές αναλύσεις.....

Χαλαρά και Μπερλουσκόνι ρε φιλαράκι;
Δε γίνεται!
Εκτός αν θες να έχουμε και στην Ελλάδα τα "ωραία" του ιταλικού ποδοσφαίρου (δωροδόκίες, υποβιβασμούς κλπ, εμπλεκομένης και της "προεδρικής" ομάδας που έλεγε και ο Λαπλάς).
Για να μην πω για τα κοινωνικοπολιτικά της Ιταλίας.

Αλλά στ' αλήθεια, δεν σε ενοχλεί που ένα μέλος της "πράσινης οικογένειας" με προκαλεί συνεχώς ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ, και σε ενοχλώ εγώ που ότι άποψη και να έχω τη λέω ανοιχτά;
Και μαζί διαφωνούμε σε αρκετά πράγματα, Τάλε, αλλά ουδέποτε τσακωθήκαμε, ούτε πρόκειται.
Είναι τυχαίο λες;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
φιλε fethry ειμαστε ολοι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ,μην αρπαζεσαι τοσο φιλε με τον Neoklis..
Μια παρεξηγηση ειναι,τελειωσε πλεον..μην το τραβατε..

εξαλλου ο εχθρος ειναι αλλος...

κ αυριο θα τον ταπεινωσουμε παλι..

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
εχουμε και μεις  συμφωνω και καποιος μπορει να πει και για μενα βεβαια,αλλα ειναι εδω κατι παιδια. . .

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
φιλε fethry ειμαστε ολοι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΜΑΓΚΕΣ,μην αρπαζεσαι τοσο φιλε με τον Neoklis..
Μια παρεξηγηση ειναι,τελειωσε πλεον..μην το τραβάτε

Δεν αρπάζομαι εγώ μαζί του, τον έχω ούτως η άλλως γραμμένο στα @@ μου.
Αλλά κανείς σας δεν είδε οτι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ άρχισε να με ειρωνεύεται;
Πολλά μέτρα και πολλά σταθμά έχουμε, μπας και τον κακοκαρδίσουμε το μόσχο το σιτευτό;
Τέτοιους Παναθηναϊκούς γουστάρετε;

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δεν αρπάζομαι εγώ μαζί του, τον έχω ούτως η άλλως γραμμένο στα @@ μου.
Αλλά κανείς σας δεν είδε οτι ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ άρχισε να με ειρωνεύεται;
Πολλά μέτρα και πολλά σταθμά έχουμε, μπας και τον κακοκαρδίσουμε το μόσχο το σιτευτό;
Τέτοιους Παναθηναϊκούς γουστάρετε;

βρε φιλε δεν ειναι ποιος βριζει πρωτος κ ποιος τελευταιος..καποιος πρεπει να το σταματησει..
κανε εσυ την αρχη,αδελφια παναθηναικοι ειμαστε..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
βρε φιλε δεν ειναι ποιος βριζει πρωτος κ ποιος τελευταιος..καποιος πρεπει να το σταματησει..
κανε εσυ την αρχη,αδελφια παναθηναικοι ειμαστε..

Εγώ δεν ασχολούμαι, σου είπα.
Αλλά αν με ξαναπιάσει στο στοματάκι του, θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή.

Πάω για ποτάκι τώρα.
Σ' όλους τους υπόλοιπους αδελφούς, καλό βράδυ.
Αύριο θα τους ξεσκίσουμε!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλο βραδυ αδελφε κ σε ολα τα ΑΔΕΛΦΙΑ..

πρασινα κ κιτρινα..

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εγώ δεν ασχολούμαι, σου είπα.
Αλλά αν με ξαναπιάσει στο στοματάκι του, θα βλαστημήσει την ώρα και τη στιγμή.

Πάω για ποτάκι τώρα.
Σ' όλους τους υπόλοιπους αδελφούς, καλό βράδυ.
Αύριο θα τους ξεσκίσουμε!

:2funny: :2funny: :2funny: φοβήθηκα τώρα την ντροπή των πτηνών :2funny: :2funny: Χου ρε σούργελο.
Kαληνύχτα laplace

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ο Μοϊκάνος όντως ποτέ δεν προκάλεσε persona, απλά τον βρίσκω φλύαρο, κουραστικό, άμπαλο και άρρωστο  ........... Δεν τον έβρισα, αλλά και δεν ασχολούμαι μαζί του. Αυτός ασχολείται. ;)

Η κλωνο - CHRISσπυριδούλα δεν έχει τπτ καλύτερο να κάνει από να μας βρωμίζει το thead?  :sunglasses:

Καλό βράδυ στα αδέλφια και στους φίλους

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
  :2funny: :2funny: :2funny: φοβήθηκα τώρα την ντροπή των πτηνών :2funny: :2funny: Χου ρε σούργελο.
Kαληνύχτα laplace

Φυσικά περίμενες να φύγω για να ξαναμιλήσεις στο θρεντ και να με πιάσεις στο στόμα σου.
Που σημαίνει οτι τα παντελόνια που φοράς τα έχεις απλώς για να μην κρυώνουν τα μπούτια σου.
Γιατί ποτέ δεν απάντησες ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε κάτι, μόνο ρυπαίνεις.
Ούτε έχεις άποψη για τίποτα.
Απλά παπαγαλίζεις ότι άκουσες απο τον ένα κι απο τον άλλο.
Άμα γουστάρεις πάντως, έλα να μου τα πεις κι απο κοντά αυτά τα αστειάκια.
Κότα, ε κότα.

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
καλημερα σε ολους τους πρασινους..

Για να δουμε τι θα γινει τωρα μετα το ΕΥΡΟ.. Μακαρι να γυαλισει κανενας στο ματι του Παυλου. Ο Κυριακος δεν θα παραμινει στην Φρανκφουρτη...

Περιμενουμε κινησεις..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα παίδες κ φίλοι.
Ολόψυχα καλή τύχη σήμερα ενάντια στους επιστήμονες κ εύχομαι να κρατήσετε τα κεκτημένα μέχρι την Ανάσταση της Βασίλισσας ,όπου πραγματικά θα απολαύσουμε μπάσκετ και όχι μολότωφ κ γκάγκουρες του ΣΕΦ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ρε φιλε ασε να τους τσιτωσουμε!!!!

εισαι ετοιμος για αυριο?ΟΛΟΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ...

ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ..

ΑΥΡΙΟ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ Κ ΚΙΤΡΙΝΟΙ(μας συμπαθουν) ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΤΙΤΛΟ ΜΑΣ..  :rockon: :rockon:

Αμοιβαία τα αισθήματα.Και να σκεφτεις όταν ήμουν στο σάιτ πριν 3 χρόνια δεν υπήρχε ΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ τότε και πλακωνόμουν με τον γκουρού των οπαδικών,τον ΤΙΤΑΝΑ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ τον πατέρα των οπαδικών θρεντ,τον monimo sex,που να ναι καλά όπου είναι-αν και είμαι σίγουρος ότι θα στήνει καμμιά ενέδρα σε γαυρόνια.Αν υπήρχε ακόμα κ τώρα εδώ ο monimo δεν θα υπήρχε ίχνος επιστήμονα-απόγονου εδώ μέσα(μην λέμε κ ονόματα-καταλαβαίνετε για ποιους λέω).

MONIMO SEX RESPECT.

Τα ίδια ισχύουν και για τον φίλο μου τον Μούτσο,αν και κατά καιρούς εμφανίζεται.
ΚΑΙ ΜΟΥΤΣΟΣ RESPECT

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλημερα πρασινα κ κιτρινα αδελφια..
σημερα αν ολα πανε καλα κ δεν πεσουμε στο τρυπακι των ΓΕΛΟΙΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ του Αγγελόπουλου,τοτε ολα θα πανε καλα..

Dark κ εγω θυμαμαι καποια πραγματα,βεβαια ηρθα αργοτερα αλλα θυμαμαι οτι οταν εσεις ησασταν παλαιουρες εδω(3 χρονια εσυ,1,5 χρονο εγω) καποιες κοκκινες τροτέζες δεν ηξεραν καν τι εστί υπολογιστής,συζήτηση και μπαλίτσα..

ολα αυτα τα ανακάλυψαν με το 'ανοιγμα' του κροκους κ το 11ο του πακετο(οπως λεμε πακετο Ντελόρ):ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΟΤΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ..

Καλη ημερα κ καλη δουλεια ή οτι αλλο σε όλους..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ηρεμα μόνο σήμερα φίλοι βάζελοι γιατί θα πλακώσουν τα γνωστά αρούρια ειδικά μετα την ψωλιά που θα φάνε το βράδυ.
Τι ώρα είναι ρε παίδες το ματς;

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Βαζελακια κοιμηθηκατε το βραδυ ή σας ετρωγε η αγωνία ? (Τι πουστης ειμαι, παω να βαλω φωτια πρωι πρωι). Ελατε ρε πλακα κανω. Απλα θελω να σας κανω μια ερωτηση. Τι θα γουσταρατε πιο πολυ ?Να κερδισετε 1 ποντο στο τελευταιο δευτερολεπτο με πουστικο σφυριγμα ή να κερδισετε 20 ποντους ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Stories

Νέο!