raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.046
- Πόντοι
- 5.006
πεντακαθαρο πεναλντι τυπε..βαζει το χερι του στο στηθος του βαζελου....Εδώ η φάση.
Μιλάμε για καθαρή άνευ προηγουμένου αλητεία.
πεντακαθαρο πεναλντι τυπε..βαζει το χερι του στο στηθος του βαζελου....Εδώ η φάση.
Όχι παρόμοιο ρε μαν,θα μας τρελάνεις κλωτσιδι ανατροπή μαρς ήταν,όχι ιδια με αυτή την αηδιαμαλακία του αμυντικού από έλλειψη ψυχραιμίας , γυρνάει κ κόβει με τα χέρια τον επιθετικό στο λαιμό
Παρόμοιο αχρείαστο πέναλτυ είχε κάνει ο Κωνσταντίνου στο ματς με το ξύλο στον ευθυμιάδη
ο "λαιμος" ειναι ποιητικη αδεια τυπε ή βλεπεις κατι που δεν βλεπουμε σαν το παιδακι στην 6η αισθηση????μαλακία του αμυντικού από έλλειψη ψυχραιμίας , γυρνάει κ κόβει με τα χέρια τον επιθετικό στο λαιμό
Παρόμοιο αχρείαστο πέναλτυ είχε κάνει ο Κωνσταντίνου στο ματς με το ξύλο στον ευθυμιάδη
Ρε τύπε, δεν είμαι άρρωστος βάζελος. Μάλλον το εντελώς αντίθετο.δεν υπάρχει πέναλτυ, μόνο ο βάζελος παίρνει τέτοια πέναλτυ, αν ηταν εναντίον σου θα χτυπιόσουν
σου εκανα καταθεσηπεντακαθαρο πεναλντι τυπε..βαζει το χερι του στο στηθος του βαζελου....
Εννοειται οτι εχουμε κουραγιο φιλε εμεις δεν ειμαστε γαβροι που οταν ενα αθλημα δεν παει καλα λεμε δεν ασχολουμαστεΒλέπω τα βαζελια έχουν σηκώσει κεφάλι. 30 χρόνια φάπα και όμως έχουν ακόμα κουράγιο.
Έχει πλευοφ φέτος; Παίζει και ο πρώτος ;
ρε συ μιλάς εσύ που έβλεπες το μακαμπού σαν σκουληκοπεοκέφαλο ?ο "λαιμος" ειναι ποιητικη αδεια τυπε ή βλεπεις κατι που δεν βλεπουμε σαν το παιδακι στην 6η αισθηση????
με παραθέτω... @raopau 100 ευρώ θέλω για την ανάλυσηπροτού βγω...
α. όντως όπως είπε και πιο πάνω κάποιος - κι όπως πολλές φορές έχω πει - ΤΙΠΟΤΑ εννοείται δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα.
β. ο ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι των 11 αγωνιστικών που έχει παίξει. ο παναθηναικός το χειρότερο. ας το σκεφτείτε και αυτό εσείς που λέτε πολλά.
γ. γιατί τώρα συνέβη το πιο πάνω (β). πολύ σημαντικό ερώτημα. δεν μας αφήσατε να παίξουμε ή απλά κάναμε κακό παιχνίδι? και/ή τι άλλο ίσως.
απάντηση. ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνατε που να μας δημιουργήσει πρόβλημα. εμείς δεν παίξαμε. απλά δεν παίξαμε. τώρα αν αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός μετά από 10 πολύ καλά παιχνίδια (το καλό σενάριο) ή οι παίχτες δεν άντεξαν το βάρος του αγώνα...τι να πω.
ή μάλλον έχω να πω. οι παίχτες κατ'εμέ είναι κουρασμένοι. ο παναθηναικός είναι πολύ καλός, είναι πολύ δεμένη ομάδα, αλλά έχει με το ζόρι μια 13αδα. κι ο αιτόρ εκτός πλέον. και κουράστηκαν οι παίχτες (επίσης ξαναλέω δεν πάιξαμε γενικά καλά). γι αυτό κιόλας μέχρι το 30' σχεδόν δεν είχατε ακουμπήσει μπαλα (άν και κάνατε 2 φάσεις αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο με τους παίχτες που έχετε μπροστά).
το πρωτάθλημα σε αυτό θα κριθεί. πόσο θα αντέξουν οι λίγοι πράσινοι και πόσο (και πόσο γρήγορα επίσης) θα δεθούν και θα γίνουν ομάδα από τον μισελ οι δικοί σας.
ps
ακόμα και μέχρι το 30' που σας παίζαμε κάνατε 2 ευακιρίες.
αυτά που έλεγα από προχθές για τους κεντρικούς αμυντικούς μας και τα αμυντικά χαφ...
Σαν θαυμαστης του αργεντινικου ποδοσφαιρου θα συμφωνησω ουτε εγω δεν θα το εδινα με τιποτα.Στην εποχη του βαρ ομως δυστυχως για εσας ειναι.Τουλαχιστον εδω υπαρχει και μια επαφη δεν ειναι οπως του Αλεκου στην καβαλα η του γιαννακοπουλου στην προοδευτικη που επαθαν ηλεκτροπληξια....Να τα λεμε και αυτα γιατι σας βλεπω οτι ζοριζεστε....Και εγώ σου λέω ότι δεν ήταν φάουλ ούτε στο μπάσκετ.
Αχ το καημένο το παλληκαράκι, το πυροβόλησαν.Εδώ η φάση.
παρόμοιο εννοώ στο αχρείαστο, έφευγε η μπάλα ...Όχι παρόμοιο ρε μαν,θα μας τρελάνεις κλωτσιδι ανατροπή μαρς ήταν,όχι ιδια με αυτή την αηδια
Μάλλον εσύ θα δεις οτι τη φάση που γίνεται δεκάδες φορές απο αντίπαλο παίκτη για να βγει η μπάλα αουτ και βάζει πλάτη δόθηκε πέναλτυ@ΒΑΚΑΛΙΣ74 πιές κανά ποτάκι να χαλαρώσεις και αύριο όλα θα δεις πιο ψύχραιμα
Στο λαιμό που το είδες ρε τύπε; Πρεσβυωπεία;μαλακία του αμυντικού από έλλειψη ψυχραιμίας , γυρνάει κ κόβει με τα χέρια τον επιθετικό στο λαιμό
μαλακιες..απλα σημερα εγινε ο,τι γινεται καθε χρονια επι εξυγιανσης....θα σου κανω δωρεαν ενα μαθημα ιστοριας, για να ξερεις, και αν θες μου κανεις καταθεση το iban που εδωσα πιο πανω...λοιπον εχουμε και λεμε :Πάντως το σημερινό, ΙΣΩΣ και να ήταν στημένο για Χ από χοντρό και καραφλό βέλος που είναι και κολλητάρια
εδειξε αυτο που του ειπε το VAR......κι ας μην ξεχναμε οτι ο γαυρος εχει μακρα ιστορια απο πετσινα μπεναλντι.....Ρε τύπε, δεν είμαι άρρωστος βάζελος. Μάλλον το εντελώς αντίθετο.
Φυσιολογικά σου λέω τι έγινε και πετάς ανοησίες.
Ξαναλέω. Δανός ήταν ο διαιτητής. Έδειξε αυτό που είδε.
Και τι σημαίνει το οτι ήταν Δανός ο διαιτητής;Ρε τύπε, δεν είμαι άρρωστος βάζελος. Μάλλον το εντελώς αντίθετο.
Φυσιολογικά σου λέω τι έγινε και πετάς ανοησίες.
Ξαναλέω. Δανός ήταν ο διαιτητής. Έδειξε αυτό που είδε.
Να βρει ο Γιοβάνοβιτς τι έφταιξε.προτού βγω...
α. όντως όπως είπε και πιο πάνω κάποιος - κι όπως πολλές φορές έχω πει - ΤΙΠΟΤΑ εννοείται δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα.
β. ο ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι των 11 αγωνιστικών που έχει παίξει. ο παναθηναικός το χειρότερο. ας το σκεφτείτε και αυτό εσείς που λέτε πολλά.
γ. γιατί τώρα συνέβη το πιο πάνω (β). πολύ σημαντικό ερώτημα. δεν μας αφήσατε να παίξουμε ή απλά κάναμε κακό παιχνίδι? και/ή τι άλλο ίσως.
απάντηση. ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνατε που να μας δημιουργήσει πρόβλημα. εμείς δεν παίξαμε. απλά δεν παίξαμε. τώρα αν αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός μετά από 10 πολύ καλά παιχνίδια (το καλό σενάριο) ή οι παίχτες δεν άντεξαν το βάρος του αγώνα...τι να πω.
ή μάλλον έχω να πω. οι παίχτες κατ'εμέ είναι κουρασμένοι. ο παναθηναικός είναι πολύ καλός, είναι πολύ δεμένη ομάδα, αλλά έχει με το ζόρι μια 13αδα. κι ο αιτόρ εκτός πλέον. και κουράστηκαν οι παίχτες (επίσης ξαναλέω δεν πάιξαμε γενικά καλά). γι αυτό κιόλας μέχρι το 30' σχεδόν δεν είχατε ακουμπήσει μπαλα (άν και κάνατε 2 φάσεις αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο με τους παίχτες που έχετε μπροστά).
το πρωτάθλημα σε αυτό θα κριθεί. πόσο θα αντέξουν οι λίγοι πράσινοι και πόσο (και πόσο γρήγορα επίσης) θα δεθούν και θα γίνουν ομάδα από τον μισελ οι δικοί σας.
ps
ακόμα και μέχρι το 30' που σας παίζαμε κάνατε 2 ευακιρίες.
αυτά που έλεγα από προχθές για τους κεντρικούς αμυντικούς μας και τα αμυντικά χαφ...