Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.229
Πόντοι
12.756
Να βρει ο Γιοβάνοβιτς τι έφταιξε.

Διότι εγώ είδα τους δικούς μας να χάνουν όλες τις μάχες σχεδόν και στην κυκλοφορία να είμαστε τελευταίοι.

Να κάτσει με τους παίκτες να δει το ματς, διότι μιλάμε για χάλι.

Δεν είναι το πέναλτι το θέμα μας.
ετσι ακριβως

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.808
Πόντοι
3.556
Εννοειται οτι εχουμε κουραγιο φιλε εμεις δεν ειμαστε γαβροι που οταν ενα αθλημα δεν παει καλα λεμε δεν ασχολουμαστε
Αυτό ακριβώς κάνετε 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο φίλε βαζελε.

Μέχρι και στο γυναικείο μπάσκετ το είχατε ρίξει κάποια στιγμή, το χάσατε και αυτό

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.342
Πόντοι
2.356
Και τι σημαίνει το οτι ήταν Δανός ο διαιτητής;
Ξέρω γω, ρε τύπε;

Για θυμήσου παλιές εποχές (αν είσαι κάποιας ηλικίας). :think:

Όχι μόνο δικά σας. Και δικά μας στα 80s. :confused:

500 χρόνια μπροστά πήγε η μπάλα με το VAR στο θέμα της αδικίας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.046
Πόντοι
5.006
ρε συ μιλάς εσύ που έβλεπες το μακαμπού σαν σκουληκοπεοκέφαλο ?:2funny:
εγω φταιω ρε μουνοπανα που προσπαθουσα να σας ανοιξω τα ματια ολη την εβδομαδα....που πηγαινατε στο ντερμπυ αμεριμνοι, ενω ερχοταν κατα πανως σας το κοκκινο θηριο...
εστω και τωρα πιστευω να καταλαβατε την διαστημικη μεσοεπιθετικη γραμμη του θρυλου....και σκεφτειτε οτι δεν βαλαμε και τον σαμασεκου, να γινει ακομα πιο τσοντα η κατασταση....
τεσπα, τα αυτογραφα που ειπα, ισχυουν ακομα...δεν ειμαι αρχιδι εγω να λεω και να ξελεω....οποιος θελει αυτογραφο απο χαμες, μακαμαντου, κινεζο, εμβιλα, μπιελ και λοιπους αστερες, να μου στειλει πμ και θα το κανονισω εγω μες στην βδομαδα....

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
Να βρει ο Γιοβάνοβιτς τι έφταιξε.

Διότι εγώ είδα τους δικούς μας να χάνουν όλες τις μάχες σχεδόν και στην κυκλοφορία να είμαστε τελευταίοι.

Να κάτσει με τους παίκτες να δει το ματς, διότι μιλάμε για χάλι.

Δεν είναι το πέναλτι το θέμα μας.
Δεν διαφωνούμε αν και πιστευω ότι έφταιξε αυτο που περιγραφω πιο πανω...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.038
Πόντοι
5.506
Ξέρω γω, ρε τύπε;

Για θυμήσου παλιές εποχές (αν είσαι κάποιας ηλικίας). :think:

Όχι μόνο δικά σας. Και δικά μας στα 80s. :confused:

500 χρόνια μπροστά πήγε η μπάλα με το VAR στο θέμα της αδικίας.
Αρχίδια. ΚΑΙ οι ξένοι πιάνονται ΚΑΙ το βαρ βλέπει οτι θέλει. Απλά γίνονται πιο συμμαζεμένα πλέον.

salieris

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2016
Like
462
Πόντοι
21
Αυτό ακριβώς κάνετε 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο φίλε βαζελε.

Μέχρι και στο γυναικείο μπάσκετ το είχατε ρίξει κάποια στιγμή, το χάσατε και αυτό
Λεμε εμεις 30 χρονια (απο το 92 δηλαδη) στο ποδοσφαιρο οτι δεν ασχολουμαστε?Με πρωταθλημα και 4 τσουλου το 96?Με πορειες και πρωταθλημα το 2004?Με νταμπλ και ρεκορ διαρκειας το 2010?Καπου εχεις μπερδευτει νομιζω.....
Τα ερασιτεχνικα δεν τα πιασαμε ποτε επειδη αφησαμε κατι αλλο μια ζωη ασχολουμαστε με την μανα του λοχου αυτο αν δεν πιστευεις εμενα γκουγκλαρε αθλητες και αθλητριες που τα λενε

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.403
Πόντοι
6.056
εγω φταιω ρε μουνοπανα που προσπαθουσα να σας ανοιξω τα ματια ολη την εβδομαδα....που πηγαινατε στο ντερμπυ αμεριμνοι, ενω ερχοταν κατα πανως σας το κοκκινο θηριο...
εστω και τωρα πιστευω να καταλαβατε την διαστημικη μεσοεπιθετικη γραμμη του θρυλου....και σκεφτειτε οτι δεν βαλαμε και τον σαμασεκου, να γινει ακομα πιο τσοντα η κατασταση....
τεσπα, τα αυτογραφα που ειπα, ισχυουν ακομα...δεν ειμαι αρχιδι εγω να λεω και να ξελεω....οποιος θελει αυτογραφο απο χαμες, μακαμαντου, κινεζο, εμβιλα, μπιελ και λοιπους αστερες, να μου στειλει πμ και θα το κανονισω εγω μες στην βδομαδα....
ρε άμπαλε όσοι ήμασταν στο γήπεδο βλέπαμε ότι Μπιέλ και εμβιλά ήταν οι πιο καλοί σας παίκτες , πριν να σκοράρει ο Μπιέλ...
Εσύ αυτό το κρέας το μακαμπού που όσο συμμετείχε ήταν σα παίζατε με 10 παίκτες , πως στο καλό έφτιαξες άποψη ότι είναι παικταράς ?:think:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Η ομαδα καποια στιγμη θα εκανε κοιλια.Δεν γινονταν να πηγαινουμε τρενο (οσο και αν το θελαμε).Απλα το καναμε στο χειροτερο παιχνιδι.Σημερα δεν λειτουργησε καμια γραμμη μας.Ουτε αμυνα,ουτε κεντρο ουτε επιθεση.Δεν το πληρωσαμε βαθμολογικα λογω ενος ανοητου (για τους γαυρους) λαθος του Αβιλα.Ομως ειναι καμπανακι για την συνεχεια.Χρειαζομαστε επειγοντως φρεσκαρισμα και μαλλον η διακοπη (οπως εχω ξαναπει) θα μας κανει καλο.Το πρωταθλημα φυσικα δεν εχει τελειωσει,δεν ειμαστε ουτε καν στα μισα (βαζοντας και τα πλει οφ).Συνεχιζουμε γερα.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
221
Πόντοι
36
Μπουρδελα εχει ο καιρος γυρισματα... ολα εδω πληρωνονται θα σας παιρνουμε τη μπουκια απ το στομα με ξενους διαιτητες κι βαρ, κι ας ειναι κι αμφισβητουμενα... εσεις κανατε τα χειροτερα, συνηθιστε και μην κανετε σα πουτανες.. Ηρεμα τα λεω.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
33.978
Πόντοι
28.246
προτού βγω...
α. όντως όπως είπε και πιο πάνω κάποιος - κι όπως πολλές φορές έχω πει - ΤΙΠΟΤΑ εννοείται δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα.
β. ο ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι των 11 αγωνιστικών που έχει παίξει. ο παναθηναικός το χειρότερο. ας το σκεφτείτε και αυτό εσείς που λέτε πολλά.
γ. γιατί τώρα συνέβη το πιο πάνω (β). πολύ σημαντικό ερώτημα. δεν μας αφήσατε να παίξουμε ή απλά κάναμε κακό παιχνίδι? και/ή τι άλλο ίσως.
απάντηση. ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνατε που να μας δημιουργήσει πρόβλημα. εμείς δεν παίξαμε. απλά δεν παίξαμε. τώρα αν αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός μετά από 10 πολύ καλά παιχνίδια (το καλό σενάριο) ή οι παίχτες δεν άντεξαν το βάρος του αγώνα...τι να πω.
ή μάλλον έχω να πω. οι παίχτες κατ'εμέ είναι κουρασμένοι. ο παναθηναικός είναι πολύ καλός, είναι πολύ δεμένη ομάδα, αλλά έχει με το ζόρι μια 13αδα. κι ο αιτόρ εκτός πλέον. και κουράστηκαν οι παίχτες (επίσης ξαναλέω δεν πάιξαμε γενικά καλά). γι αυτό κιόλας μέχρι το 30' σχεδόν δεν είχατε ακουμπήσει μπαλα (άν και κάνατε 2 φάσεις αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο με τους παίχτες που έχετε μπροστά).
το πρωτάθλημα σε αυτό θα κριθεί. πόσο θα αντέξουν οι λίγοι πράσινοι και πόσο (και πόσο γρήγορα επίσης) θα δεθούν και θα γίνουν ομάδα από τον μισελ οι δικοί σας.
ps
ακόμα και μέχρι το 30' που σας παίζαμε κάνατε 2 ευακιρίες.
αυτά που έλεγα από προχθές για τους κεντρικούς αμυντικούς μας και τα αμυντικά χαφ...
Μην αγχώνεσαι, θα σας δώσει πάλι ο Βόλος τον επόμενο αγώνα μεταξύ σας με καμια πεντάρα, θα σας δώσει και κανένα πέναλτι, έχετε και το +10 θα την σηκώσετε την κούπα φέτος.

Βαζελος στον Γεωργίου.

Δεν είναι να του έχεις εμπιστοσύνη του Ολυμπιακού αν πας με +6 +7 στα play off. Θα σου το πάρει και πάλι.. Θέλεις +10 τουλάχιστον για να γίνει συζήτηση.

Για αυτό σου λέω, μέχρι τώρα καλά σε πάει...

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.098
Πόντοι
456
Μπουρδελα εχει ο καιρος γυρισματα... ολα εδω πληρωνονται θα σας παιρνουμε τη μπουκια απ το στομα με ξενους διαιτητες κι βαρ, κι ας ειναι κι αμφισβητουμενα... εσεις κανατε τα χειροτερα, συνηθιστε και μην κανετε σα πουτανες.. Ηρεμα τα λεω.
επιστρέψαμε δηλαδή στις εποχές καπετάνιου

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.239
Πόντοι
456

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.403
Πόντοι
6.056
Η ομαδα καποια στιγμη θα εκανε κοιλια.Δεν γινονταν να πηγαινουμε τρενο (οσο και αν το θελαμε).Απλα το καναμε στο χειροτερο παιχνιδι.Σημερα δεν λειτουργησε καμια γραμμη μας.Ουτε αμυνα,ουτε κεντρο ουτε επιθεση.Δεν το πληρωσαμε βαθμολογικα λογω ενος ανοητου (για τους γαυρους) λαθος του Αβιλα.Ομως ειναι καμπανακι για την συνεχεια.Χρειαζομαστε επειγοντως φρεσκαρισμα και μαλλον η διακοπη (οπως εχω ξαναπει) θα μας κανει καλο.Το πρωταθλημα φυσικα δεν εχει τελειωσει,δεν ειμαστε ουτε καν στα μισα (βαζοντας και τα πλει οφ).Συνεχιζουμε γερα.
παλάσιος αιτορ είναι μεγάλες απώλειες , στο 1ο ημίχρονο παλάσιος έκανε πάρτυ , το γκολ οφσάιτ δικό του ήταν..
βέρμπιτς τσέριν αξιοποιούνται όταν παίζουν οι προηγούμενοι 2..
μόνοι τους δύσκολο να ανταπεξέλθουν σε ντέρμπυ
Σωστότατα λες για τη διακοπή , να γίνει κ καμιά μεταγραφή κέντρο

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.749
Πόντοι
456
Σας είχε προειδοποιήσει. Πρώτα σας έβαλε κοριούς, τώρα σας διώχνει από το πρωτάθλημα :rockon::rockon:

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.342
Πόντοι
2.356

ROB. C

Ανώτερος