τύπε σε καταλαβαίνω, πονάς μέχρι τύφλωσηςΣτο λαιμό που το είδες ρε τύπε; Πρεσβυωπεία;
αύριο θα είσαι καλύτερα
τύπε σε καταλαβαίνω, πονάς μέχρι τύφλωσηςΣτο λαιμό που το είδες ρε τύπε; Πρεσβυωπεία;
ετσι ακριβωςΝα βρει ο Γιοβάνοβιτς τι έφταιξε.
Διότι εγώ είδα τους δικούς μας να χάνουν όλες τις μάχες σχεδόν και στην κυκλοφορία να είμαστε τελευταίοι.
Να κάτσει με τους παίκτες να δει το ματς, διότι μιλάμε για χάλι.
Δεν είναι το πέναλτι το θέμα μας.
Αυτό ακριβώς κάνετε 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο φίλε βαζελε.Εννοειται οτι εχουμε κουραγιο φιλε εμεις δεν ειμαστε γαβροι που οταν ενα αθλημα δεν παει καλα λεμε δεν ασχολουμαστε
Ξέρω γω, ρε τύπε;Και τι σημαίνει το οτι ήταν Δανός ο διαιτητής;
Εκτός αν η διαφήμιση στοίχημαν είναι στο λαιμό στη φανέλα σας.τύπε σε καταλαβαίνω, πονάς μέχρι τύφλωσης
αύριο θα είσαι καλύτερα
εγω φταιω ρε μουνοπανα που προσπαθουσα να σας ανοιξω τα ματια ολη την εβδομαδα....που πηγαινατε στο ντερμπυ αμεριμνοι, ενω ερχοταν κατα πανως σας το κοκκινο θηριο...ρε συ μιλάς εσύ που έβλεπες το μακαμπού σαν σκουληκοπεοκέφαλο ?
Δεν διαφωνούμε αν και πιστευω ότι έφταιξε αυτο που περιγραφω πιο πανω...Να βρει ο Γιοβάνοβιτς τι έφταιξε.
Διότι εγώ είδα τους δικούς μας να χάνουν όλες τις μάχες σχεδόν και στην κυκλοφορία να είμαστε τελευταίοι.
Να κάτσει με τους παίκτες να δει το ματς, διότι μιλάμε για χάλι.
Δεν είναι το πέναλτι το θέμα μας.
okay είναι δύσκολη η βραδιά , δικαιολογείσαιΕκτός αν η διαφήμιση στοίχημαν είναι στο λαιμό στη φανέλα σας.
Αρχίδια. ΚΑΙ οι ξένοι πιάνονται ΚΑΙ το βαρ βλέπει οτι θέλει. Απλά γίνονται πιο συμμαζεμένα πλέον.Ξέρω γω, ρε τύπε;
Για θυμήσου παλιές εποχές (αν είσαι κάποιας ηλικίας).
Όχι μόνο δικά σας. Και δικά μας στα 80s.
500 χρόνια μπροστά πήγε η μπάλα με το VAR στο θέμα της αδικίας.
Λεμε εμεις 30 χρονια (απο το 92 δηλαδη) στο ποδοσφαιρο οτι δεν ασχολουμαστε?Με πρωταθλημα και 4 τσουλου το 96?Με πορειες και πρωταθλημα το 2004?Με νταμπλ και ρεκορ διαρκειας το 2010?Καπου εχεις μπερδευτει νομιζω.....Αυτό ακριβώς κάνετε 30 χρόνια στο ποδόσφαιρο φίλε βαζελε.
Μέχρι και στο γυναικείο μπάσκετ το είχατε ρίξει κάποια στιγμή, το χάσατε και αυτό
ρε άμπαλε όσοι ήμασταν στο γήπεδο βλέπαμε ότι Μπιέλ και εμβιλά ήταν οι πιο καλοί σας παίκτες , πριν να σκοράρει ο Μπιέλ...εγω φταιω ρε μουνοπανα που προσπαθουσα να σας ανοιξω τα ματια ολη την εβδομαδα....που πηγαινατε στο ντερμπυ αμεριμνοι, ενω ερχοταν κατα πανως σας το κοκκινο θηριο...
εστω και τωρα πιστευω να καταλαβατε την διαστημικη μεσοεπιθετικη γραμμη του θρυλου....και σκεφτειτε οτι δεν βαλαμε και τον σαμασεκου, να γινει ακομα πιο τσοντα η κατασταση....
τεσπα, τα αυτογραφα που ειπα, ισχυουν ακομα...δεν ειμαι αρχιδι εγω να λεω και να ξελεω....οποιος θελει αυτογραφο απο χαμες, μακαμαντου, κινεζο, εμβιλα, μπιελ και λοιπους αστερες, να μου στειλει πμ και θα το κανονισω εγω μες στην βδομαδα....
Μην αγχώνεσαι, θα σας δώσει πάλι ο Βόλος τον επόμενο αγώνα μεταξύ σας με καμια πεντάρα, θα σας δώσει και κανένα πέναλτι, έχετε και το +10 θα την σηκώσετε την κούπα φέτος.προτού βγω...
α. όντως όπως είπε και πιο πάνω κάποιος - κι όπως πολλές φορές έχω πει - ΤΙΠΟΤΑ εννοείται δεν έχει τελειώσει στο πρωτάθλημα.
β. ο ολυμπιακός έκανε το καλύτερο παιχνίδι των 11 αγωνιστικών που έχει παίξει. ο παναθηναικός το χειρότερο. ας το σκεφτείτε και αυτό εσείς που λέτε πολλά.
γ. γιατί τώρα συνέβη το πιο πάνω (β). πολύ σημαντικό ερώτημα. δεν μας αφήσατε να παίξουμε ή απλά κάναμε κακό παιχνίδι? και/ή τι άλλο ίσως.
απάντηση. ΤΙΠΟΤΑ δεν κάνατε που να μας δημιουργήσει πρόβλημα. εμείς δεν παίξαμε. απλά δεν παίξαμε. τώρα αν αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός μετά από 10 πολύ καλά παιχνίδια (το καλό σενάριο) ή οι παίχτες δεν άντεξαν το βάρος του αγώνα...τι να πω.
ή μάλλον έχω να πω. οι παίχτες κατ'εμέ είναι κουρασμένοι. ο παναθηναικός είναι πολύ καλός, είναι πολύ δεμένη ομάδα, αλλά έχει με το ζόρι μια 13αδα. κι ο αιτόρ εκτός πλέον. και κουράστηκαν οι παίχτες (επίσης ξαναλέω δεν πάιξαμε γενικά καλά). γι αυτό κιόλας μέχρι το 30' σχεδόν δεν είχατε ακουμπήσει μπαλα (άν και κάνατε 2 φάσεις αλλά αυτό ήταν αναμενόμενο με τους παίχτες που έχετε μπροστά).
το πρωτάθλημα σε αυτό θα κριθεί. πόσο θα αντέξουν οι λίγοι πράσινοι και πόσο (και πόσο γρήγορα επίσης) θα δεθούν και θα γίνουν ομάδα από τον μισελ οι δικοί σας.
ps
ακόμα και μέχρι το 30' που σας παίζαμε κάνατε 2 ευακιρίες.
αυτά που έλεγα από προχθές για τους κεντρικούς αμυντικούς μας και τα αμυντικά χαφ...
επιστρέψαμε δηλαδή στις εποχές καπετάνιουΜπουρδελα εχει ο καιρος γυρισματα... ολα εδω πληρωνονται θα σας παιρνουμε τη μπουκια απ το στομα με ξενους διαιτητες κι βαρ, κι ας ειναι κι αμφισβητουμενα... εσεις κανατε τα χειροτερα, συνηθιστε και μην κανετε σα πουτανες.. Ηρεμα τα λεω.
Εδώ η φάση.
Μιλάμε για καθαρή άνευ προηγουμένου αλητεία.
παλάσιος αιτορ είναι μεγάλες απώλειες , στο 1ο ημίχρονο παλάσιος έκανε πάρτυ , το γκολ οφσάιτ δικό του ήταν..Η ομαδα καποια στιγμη θα εκανε κοιλια.Δεν γινονταν να πηγαινουμε τρενο (οσο και αν το θελαμε).Απλα το καναμε στο χειροτερο παιχνιδι.Σημερα δεν λειτουργησε καμια γραμμη μας.Ουτε αμυνα,ουτε κεντρο ουτε επιθεση.Δεν το πληρωσαμε βαθμολογικα λογω ενος ανοητου (για τους γαυρους) λαθος του Αβιλα.Ομως ειναι καμπανακι για την συνεχεια.Χρειαζομαστε επειγοντως φρεσκαρισμα και μαλλον η διακοπη (οπως εχω ξαναπει) θα μας κανει καλο.Το πρωταθλημα φυσικα δεν εχει τελειωσει,δεν ειμαστε ουτε καν στα μισα (βαζοντας και τα πλει οφ).Συνεχιζουμε γερα.
Τύπε barock, στο 2022 είμαστε.Αρχίδια. ΚΑΙ οι ξένοι πιάνονται ΚΑΙ το βαρ βλέπει οτι θέλει. Απλά γίνονται πιο συμμαζεμένα πλέον.