Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.332
Πόντοι
3.556
σπιτι θα το δω να μπινελικιαζω ανετα..το κακο ειναι οτι η κυρα ειναι γαυρος και θα με γρουσουζεψει...ΠΡΕΠΕΙ να την διωξω για τον αγωνα
Εμείς θα πάμε τεράδα δυο παναθηναικοί δυο ολυμπιακοί (για να μας πληρώσουν το φαγητό) :rockon::rockon::rockon:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Αστα να πάνε...ήμουν και δουλειά και πάλευα απο το κινητό..:confused::confused::confused: Δεν πειράζει θα πάω με καλό μου φίλο και για φαγητό και θα δούμε μπάλα :rockon::rockon::rockon:
Κι εγω σπιτι θα το δω αναγκαστικα,καθ οτι covidιασμενος και 3η μερα καραντινατος.Θα το βλεπα εξω με φιλους και μπυροποσια,αλλα γαμω την κορωνα της. :angry::angry::angry:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Κι εγω σπιτι θα το δω αναγκαστικα,καθ οτι covidιασμενος και 3η μερα καραντινατος.Θα το βλεπα εξω με φιλους και μπυροποσια,αλλα γαμω την κορωνα της. :angry::angry::angry:
περαστικα αγαπητε:grouphug:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
σπιτι θα το δω να μπινελικιαζω ανετα..το κακο ειναι οτι η κυρα ειναι γαυρος και θα με γρουσουζεψει...ΠΡΕΠΕΙ να την διωξω για τον αγωνα
Πωπω βούτυρο στο ψωμί σου είναι αυτό.....
Πες αν νικήσουμε θα σε :zfuck:όλη νύχτα...
Αν όχι τίποτα για 15 μέρες.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.332
Πόντοι
3.556
Περαστικά ρε μπράδερ :undecided::undecided::undecided: Σύντομα σιδερένιος πάλι :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
περαστικα αγαπητε:grouphug:
Περαστικά ρε μπράδερ :undecided::undecided::undecided: Σύντομα σιδερένιος πάλι :headbaning1::headbaning1::headbaning1:
Ευχαριστω πολυ αδερφια,κι εσεις οτι καλυτερο ρε. :grouphug::grouphug::grouphug:
Κι ελεγα δεν θα με πιασει,αλλα κανενας δεν γλυτωνει.Χθες και προχθες δεν μπορουσα να κουνηθω,πονους παντου και πυρετος κολλημενος ανω των 38.Σημερα ειμαι καπως καλυτερα.Το γαμημενο,αν δε το ζησεις τελικα δεν το καταλαβαινεις.Θα περασει που θα παει!
Το καλυτερο φαρμακο η νικη της τριφυλλαρας την Κυριακη! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Ευχαριστω πολυ αδερφια,κι εσεις οτι καλυτερο ρε. :grouphug::grouphug::grouphug:
Κι ελεγα δεν θα με πιασει,αλλα κανενας δεν γλυτωνει.Χθες και προχθες δεν μπορουσα να κουνηθω,πονους παντου και πυρετος κολλημενος ανω των 38.Σημερα ειμαι καπως καλυτερα.Το γαμημενο,αν δε το ζησεις τελικα δεν το καταλαβαινεις.Θα περασει που θα παει!
Το καλυτερο φαρμακο η νικη της τριφυλλαρας την Κυριακη! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Περαστικά αδερφέ.
Τόσο χάλια?
Ακόμα δεν το έχω περάσει.....
:O

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Περαστικά αδερφέ.
Τόσο χάλια?
Ακόμα δεν το έχω περάσει.....
:O
Να σαι καλα,αστα αδερφε,το ακουγα που λεγαν για τα συμπτωματα,και τους ελεγα υπερβολικους.Αμ δε.Ο πονος και η κοπωση στο σωμα ειναι αλλο πραμα.Να μη μπορεις να σηκωθεις απ τον καναπε.Και ο πονοκεφαλος και ο πυρετος σου τρυπανε το κεφαλι.Ευχομαι ολοψυχα να μη το περασεις ποτε ρε συ :undecided-old::undecided-old:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.282
Πόντοι
12.756
Να σαι καλα,αστα αδερφε,το ακουγα που λεγαν για τα συμπτωματα,και τους ελεγα υπερβολικους.Αμ δε.Ο πονος και η κοπωση στο σωμα ειναι αλλο πραμα.Να μη μπορεις να σηκωθεις απ τον καναπε.Και ο πονοκεφαλος και ο πυρετος σου τρυπανε το κεφαλι.Ευχομαι ολοψυχα να μη το περασεις ποτε ρε συ :undecided-old::undecided-old:
καλοκαιρι το περασα και 1 μηνα ειχα απιστευτη κοπωση..με επιασε την πρωτη μερα αδειας μου και την περασα ολη στο σπιτι...
οριακα να παθω λονγκ κοβιντ...

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
καλοκαιρι το περασα και 1 μηνα ειχα απιστευτη κοπωση..με επιασε την πρωτη μερα αδειας μου και την περασα ολη στο σπιτι...
Σε καταλαβαινω απολυτα αδερφε...Σε καταβαλει απιστευτα το γαμημενο...Μου το λεγαν και δεν το πιστευα.Να περναει και να φευγει μονο,να μαστε ολοι καλα :undecided-old:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.709
Πόντοι
6.056
Οκ τι να πρωτοσχολιασεις εδω :2funny:
1)Να σχολιασεις οτι ο Μπεικον ,ο οποιος οντως ναι μεν ειναι ενας πολυ καλος παικτης (τον ειδα και live περσι μεσα στο ΣΕΦ οταν επαιζε με την ομαδα μου) αλλα τον να τον συγκρινει με τον Μπατιστ ειναι αστειο (διοτι ο Μπεικον ειναι 3αρι ενω ο Μπατιστ υπηρξε 5αρι :2funny: )
Συν οτι ο Μπατιστ αφησε εποχη οντας ενας απο τους καλυτερους ψιλους στην Ευρωπη οταν επαιζε
2)Να σχολιασεις την τωρινη ομαδα του Παναθηναικου με την τοτε δυναστεια του -ομαδα δεος του Παναθηναικου (που απλα τοτε εμεις οι Ολυμπιακοι κλεγαμε).. Δηλαδη συγκρινεις την μερα με την νυχτα

Υ.Γ. Στο ποδοσφαιρο ο Παναθηναικος φετος γαμαει αβερτα και μπραβο του (εχω πει πολλες φορες οτι δικαιως ειναι πρωτος)
Υ.Γ.2. Στο μπασκετ η καλυτερη ομαδα και απολυτο φαβορι ειναι ο Ολυμπιακος (οχι επειδη ειναι η ομαδα μου, απλα επειδη ειναι)
Θες λογω Βεζενκοβ? Σλουκα? Γουοκαπ?Φαλ? Μακκισικ?
κλπ κλπ
Υ.Γ.3. Δεν ξερω τι θα κανει φετος ο μπασκετικος Παναθηναικος αλλα το συγκρινεις εναν απο τους καλυτερους παικτες που πατησαν ποτε στην Ευρωπη (Μπατιστ) με ενα καλο παικτη τον Μπεικον (που δεν παιζουν καν στην ιδια θεση)
Και κυριως το να συγκρινεις την τωρινη ομαδα του Παναθηναικου με την ομαδα που οταν ηταν στα καλα της ηταν η κορυφαια στην Ευρωπη ειναι τουλαχιστον χαζο
Φιλικα το λεω :hi:
αποκλείω να είσαι τόσο γκάου που σε ένα οπαδικό ποστ τσιμπάς κ γράφεις ολόκληρο σεντόνι :2funny:
Δεν φταίτε εσείς για την χαμηλή νοημοσύνη σας , οι φούστηδες που 24ωρο σας ραντίζουνε φταίνε
Αλλιώς σας κόβει ξουράφι:eyebrows:

images.jpg

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.012
Πόντοι
8.236
αποκλείω να είσαι τόσο γκάου που σε ένα οπαδικό ποστ τσιμπάς κ γράφεις ολόκληρο σεντόνι :2funny:
Δεν φταίτε εσείς για την χαμηλή νοημοσύνη σας , οι φούστηδες που 24ωρο σας ραντίζουνε φταίνε
Αλλιώς σας κόβει ξουράφι:eyebrows:

images.jpg
Φιλε μου γραψε οτι θες
Αν καταλαβες οτι εγραψα (η οτι εχω γραψει γενικα μεχρι σημερα) οπαδικα τι να πω , πασο
Αν θες να κανεις μια 15χρονη οπαδικη συζητηση με αγνωστους επισης πασο
Δεν εχω προκαλεσει τσακωμους (ισα ισα στα γραφομενα μου εχω παραδεχτει απειρες φορες την ανωτεροτητα της ομαδας σου φετος ως προς το ποδοσφαιρο και ταυτοχρονα απλα εξηγησα την παπαρια που γραφτηκε στο μπασκετ στην συγκριση με τον Μπατιστ και τον Μπεικον)
Ολα καλα λοιπον απο μεριας μου
Εγω απλως ενα σχολιο εκανα και εσυ το πηγες στα δικα σου,
Υ.Γ. Αν με θεωρεις γκαου, ψεκασμενο κλπ απλα σε ευχαριστω!!
Να σε καλα :hi:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.709
Πόντοι
6.056
Φιλε μου γραψε οτι θες
Αν καταλαβες οτι εγραψα (η οτι εχω γραψει γενικα μεχρι σημερα) οπαδικα τι να πω , πασο
Αν θες να κανεις μια 15χρονη οπαδικη συζητηση με αγνωστους επισης πασο
Δεν εχω προκαλεσει τσακωμους (ισα ισα στα γραφομενα μου εχω παραδεχτει απειρες φορες την ανωτεροτητα της ομαδας σου φετος ως προς το ποδοσφαιρο και ταυτοχρονα απλα εξηγησα την παπαρια που γραφτηκε στο μπασκετ στην συγκριση με τον Μπατιστ και τον Μπεικον)
Ολα καλα λοιπον απο μεριας μου
Εγω απλως ενα σχολιο εκανα και εσυ το πηγες στα δικα σου,
μεγάλε ξανά !!! δε φταίς που είσαι ψέκας γάβρος και αραδιάζεις σεντόνια σαν απάντηση σε ένα εμφανώς οπαδικό ποστ Αθωώνεσαι :smiling-face-with-heart-eyes:

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
8.012
Πόντοι
8.236
μεγάλε ξανά !!! δε φταίς που είσαι ψέκας γάβρος και αραδιάζεις σεντόνια σαν απάντηση σε ένα εμφανώς οπαδικό ποστ Αθωώνεσαι :smiling-face-with-heart-eyes:
Ειμαι φιλαθλος που απλα κανει κουβεντα για αθλητικα σε δυο αθληματα που μου αρεσουν
Θες να γραψεις απο και περα τα δικα σου ? Οκ πασο (δεν θα τσακωθω μαζι σου :wink: )
Πες με οτι θες (αλλωστε δεν με ξερεις στην πραγματικοτητα :wink: )
Οποτε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια !!

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.508
Πόντοι
8.846
πρέπει να φτιαχτεί ειδική ομάδα (σαν την επιστημονική) με σκοπό τις δεήσεις :priest: υπέρ υγείας των μελών που αρρωσταίνουν όποτε παρίσταται ανάγκη.
απαραίτητα προσόντα : μούσι, μπάσα φωνή, δύο μαύρες ενδυμασίες, νηστεία τετάρτη/παρασκευή, γνώση τουλάχιστον 12 απολυτικίων και δυνατότητα "αποχής" για τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη σύγκλιση και δράση της ομάδος...
οι έχοντες δώσει όρκον αγαμίας (τύποι σαντμαν, ζαν κλω κλπ) θα προτιμηθούν :confused:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.709
Πόντοι
6.056
Ειμαι φιλαθλος που απλα κανει κουβεντα για αθλητικα σε δυο αθληματα που μου αρεσουν
Θες να γραψεις απο και περα τα δικα σου ? Οκ πασο (δεν θα τσακωθω μαζι σου :wink: )
Πες με οτι θες (αλλωστε δεν με ξερεις στην πραγματικοτητα :wink: )
Οποτε σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια !!
φίλαθλος δεν είσαι, γάβρος είσαι !!!
Εκτός αν παραδέχεσαι αυτό που γνωρίζει όλη η Ελλάδα.Ότι επί κρόκου είχατε στήσει παράγκα όπως κ με εσκομπάρ

Στο ποστ για Μπατίστ σου ξαναλέω τελευταία φορά ότι ήταν ένα οπαδικό ποστ σαν αυτά που αναπαράγετε:cheesy: εσείς για τον σαπιοκοιλιά Μαρσέλο:2funny:

σόρρυ αν ένιωσες άβολα αλλά ούτε σε ειρωνεύτηκα ούτε σε είπα χαζό όπως είπες εσύ εμένα στο απαντητικό για Μπατίστ σεντόνι σου :D:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.869
Πόντοι
3.656
Σας γλεντάει ο μελιτζάνας

Stories

Νέο!

Stories