Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.603
- Πόντοι
- 6.536
Οκκαμία πλάκα
Οκκαμία πλάκα
Μέχρι εδώ είναι πλάκα.
Λήχτο.
Αφήστε το ROBΑ τον ξεκουμπωτο ήσυχο. Τον έχω αναλάβει προσωπικά...Σακης ε?
Μαρεσει![]()
Δεν σου ζαλισα κανενα αρχιδι εγραψα ενα ποστ (με παρεθεσες σου απαντησα)
Και σου ζητησα και συγνωμη αφου νομιζες οτι εβρισα εσενα
Απο εκει περα τι να πω , ουδεν σχολιο
Να σε καλα![]()
Πάλι μπλέκεσαι.Αφήστε το ROBΑ τον ξεκουμπωτο ήσυχο. Τον έχω αναλάβει προσωπικά...
Μα γιατί δεν με αφήνεις; Γιατί με κρατάς; Άσε με να τον περιποιηθώ... Μα γιατί; ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΤΙ;Πάλι μπλέκεσαι.
Είπε μαλακία θα το λύσω εγώ μαζί του.
Πήγαινε γαυρονήμα καλύτερα.
τι λες ρε καθυστερημένο μαλακομπούκωμα ?Αφήστε το ROBΑ τον ξεκουμπωτο ήσυχο. Τον έχω αναλάβει προσωπικά...
Καλυνηχτα, τρολακια!!τύπε φανατικέ γάβρε γιατί γίνεσαι κολλητήρι ?
γάβρε το θεματάκι με σένα όπως με τον zebou είναι ότι είσαστε καθυστέρες , άντε σπάσε λοιπόν δεν σεΚαλυνηχτα, τρολακια!!
Υ.Γ.Περα απο την πλακα Αυτο το να θες να δημιουργησεις εδω μεσα ανωνυμους κολλητους η ανωνυμες αντιπαθιες κοιτα το![]()
Ευχαριστω για το καθυστερες (ειπαμε γουσταρω να με κρινει ενας αγνωστος).. Ειπαμε δεν θα τσακωθωγάβρε το θεματάκι με σένα όπως με τον zebou είναι ότι είσαστε καθυστέρες , άντε σπάσε λοιπόν δεν σε![]()
έλα γάβρε σπάσε που το παίζεις lady με το καπελάκιΕυχαριστω για το καθυστερες (ειπαμε γουσταρω να με κρινει ενας αγνωστος).. Ειπαμε δεν θα τσακωθω
Οσο για το αλλο καλο ειναι να κανεις κανονικο σεξ με γκομενα (αντι να βριζεις κανοντας 15χρονη συζητηση)
Και παλι ευχαριστω για τα καλα σου λογια !!![]()
Οκ τι να πρωτοσχολιασεις εδω
να τον συγκρινει με τον Μπατιστ ειναι αστειο (διοτι ο Μπεικον ειναι 3αρι ενω ο Μπατιστ υπηρξε 5αρι)
Δηλαδη συγκρινεις την μερα με την νυχτα
συγκρινεις την τωρινη ομαδα του Παναθηναικου με την ομαδα που οταν ηταν στα καλα της ηταν η κορυφαια στην Ευρωπη ειναι τουλαχιστον χαζο
Το ξαναγυρισες στην επαναληψη ε ?έλα γάβρε σπάσε που το παίζεις lady με το καπελάκι
Κάθεσε κ γράφεις σεντόνια σαν απάντηση για ένα οπαδικό ποστ και μάλιστα με γελάκια "χαζό" κτλπ
αμόλα παρά πέρα γάβρε
Το ξαναγυρισες στην επαναληψη ε ?
Σε κατι που σου απαντησα![]()
Οκ ο νοων νοητο
Υ.Γ. Κατι αλλο εχεις να προσθεσεις?
![]()
Κανενα
ποιό είναι το θέμα σου γάβρε ?
πες μας να σε βοηθήσουμε![]()
είμαστε στη διάθεση σου όλη μέρα όλη νύχτα για οποιοδήποτε πρόβλημα σε απασχολείΚανενα
Κατι αλλο εχεις να προσθεσεις?
![]()
Να σε καλαείμαστε στη διάθεση σου όλη μέρα όλη νύχτα για οποιοδήποτε πρόβλημα σε απασχολεί![]()
ότι θελήσεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις , είμαστε στο πλάι σουΝα σε καλα
Κατι αλλο εχεις να προσθεσεις?
Κατι αλλο?ότι θελήσεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις , είμαστε στο πλάι σου![]()
τι άλλο θες ? τι σε απασχολεί ? δεν είσαι μόνος σου, είμαστε όλοι μαζί σουΚατι αλλο?
![]()
Ευχαριστω πολυ ρε!!τι άλλο θες ? τι σε απασχολεί ? δεν είσαι μόνος σου, είμαστε όλοι μαζί σου![]()
αν νιώθεις δυνατός μπορείς να πας για ύπνο με τη σιγουριά πως είμαστε δίπλα σουΕυχαριστω πολυ ρε!!
Υ.Γ. Κατι αλλο εχεις να προσθεσεις?
![]()
Ευχαριστω!!αν νιώθεις δυνατός μπορείς να πας για ύπνο με τη σιγουριά πως είμαστε δίπλα σου![]()