Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.096
- Πόντοι
- 28.246
Αμόρφωτοι άνθρωποι, λιμανισιοι...Ντροπη ρε.Δεν εχετε επιπεδο ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ
Αμόρφωτοι άνθρωποι, λιμανισιοι...Ντροπη ρε.Δεν εχετε επιπεδο ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ
Πάλι ψέματα λες; Και σε Παναθηναϊκό κιόλας.Οχι ρε εισαι σοβαρος, θα πεσει φωτια νας μας καψει. Να πα να γαμηθει και ο καραφλας
Γτχσ επειδή εκθείασα Μαρινάκη?Οχι ρε εισαι σοβαρος, θα πεσει φωτια νας μας καψει. Να πα να γαμηθει και ο καραφλας
Βρε μαλακα εχεις μυαλο οριακα για να περνας τον δρόμο.Πάλι ψέματα λες; Και σε Παναθηναϊκό κιόλας.
Δημοσίευση στο thread ''Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ'' Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ - Page 5030 - bourdela.com forum
Δίνονται οι απαραίτητες εξηγήσεις.Πάλι ψέματα λες; Και σε Παναθηναϊκό κιόλας.
Δημοσίευση στο thread ''Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ'' Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ - Page 5030 - bourdela.com forum
Στα παντα ρε τυπε, ο αλλος ειναι ενα σιχαμα και μισο μαφιόζος.Γτχσ επειδή εκθείασα Μαρινάκη?
Ρε να μιλάμε παντελονάτα.
Που έχω λάθος?
ελα ρε τυπε και εσυ τωρα...λες και αλαφουζος τιγρης ιβαν ειναι αγγελουδια....αστο καλυτερα.Στα παντα ρε τυπε, ο αλλος ειναι ενα σιχαμα και μισο μαφιόζος.
Δεν ειπα ρε τυπε οτι ειναι αγγελουδια πουθενα. Κανεναν απο αυτους δεν θελω για προεδρο μου.ελα ρε τυπε και εσυ τωρα...λες και αλαφουζος τιγρης ιβαν ειναι αγγελουδια....αστο καλυτερα.
Εγώ τυπε δεν έχω τέτοια στοιχεία.Στα παντα ρε τυπε, ο αλλος ειναι ενα σιχαμα και μισο μαφιόζος.
Το ξέρω αλλα είδα πάλι την κωλοτουμπα και δεν κρατήθηκα.Δίνονται οι απαραίτητες εξηγήσεις.
Δεν θέλω δικηγόρο Ζέμπουρα.
Ειμαι τριβλακας και ειπα παλι την μαλακια μου.
Τυπε μας χαλάει ο Μαρινάκης αλλά γουστάρουμε ντιπιτζήδες,οικογένεια και ράφλες.Το ξέρω αλλα είδα πάλι την κωλοτουμπα και δεν κρατήθηκα.
Σπέρνεις την διχόνοια πονηρέ....Ναι Νικολάκη, κωλοτουμπακι, ναι. Μικρό παιζακι είσαι...
Δεν ξερω αν αγαπαει την ομαδα του και δεν μοιαζει.Εγώ τυπε δεν έχω τέτοια στοιχεία.
Δεν είμαι εισαγγελέας.
Ξέρω και 10 πραγματα που έχει κάνει αθόρυβα και έχει βοηθήσει καταστάσεις και ιδρύματα.
Προσφέρει στην κοινωνία.
Τώρα αν έχει τσιμεντώσει και κανέναν τι να σου πω.
Βλέπω μόνο ότι αγαπάει την ομάδα του παθολογικα.
Για αυτό κάνει και μαλακίες.
Λογικό είναι.
Όπως και οι Γιαννακόπουλοι.
Πόσα λάθη,πόσο χρήμα χάθηκε απο την καύλα.....
Δειξε μου την κωλοτουμπα ζεμπο, περιμενωΝαι Νικολάκη, κωλοτουμπακι, ναι. Μικρό παιζακι είσαι...
Μα τα είπε επειδή είναι οπαδός.Δεν ξερω αν αγαπαει την ομαδα του και δεν μοιαζει.
Θυμαμαι ακομα τις δηλωσεις του μετα το ματς με τον Κατσουρανη και εκνευρίζομαι.
Δεν μπορω να καταλαβω πως μετα απο τοσα που μας εχει κανει εσυ να λες
"Εναν τετοιο θελω"
Απο οσους εγραψες οι μονοι που αξιζουν στον Παναθηναικο ειναι οι Γιαννακοπουλοι οι Αφοι (οχι ο τρακης)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δειξε μου την κωλοτουμπα ζεμπο, περιμενω
Και ο Τακης τσουκαλας ειναι οπαδος ρε τυπε, αλλα αυτο ειναι διαστρεβλωση της αληθειας.Μα τα είπε επειδή είναι οπαδός.
Πραγματικός.
Να είσαι παντελονάτος και να σέβεσαι το αυθεντικό.
Όχι σαν το δικό μας το μουνόπανο που παίζαμε Ριζούπολη και αυτός έπαιζε Μπίτς βόλεϋ στον Αστέρα....
Είναι ο Τσουκαλάς πρόεδρος?Και ο Τακης τσουκαλας ειναι οπαδος ρε τυπε, αλλα αυτο ειναι διαστρεβλωση της αληθειας.
Καλα για τον Τσιγγερ άλλο μουνοπανο και αυτος. Η πιο ισχυρή οικογενεια στην Ελλαδα και αφηνε την ομαδα απροστατευτη.
Και ο Τιγρης.Είναι ο Τσουκαλάς πρόεδρος?
Έχεις δει πολλούς να είναι ιδιοκτήτες και φανατικοί οπαδοί?
Γιαννακόπουλοι,Μπάρλος,Μαρινακης.
Ο Γουλανδρής είχε φράγκα και επαιρνε αβέρτα παιχταράδες αλλά δεν ήταν οπαδος.
Δεν θυμάμαι άλλον.
Στην έδειξα πριν με τον Χάμες. Την θέλεις και με λινκ;Δειξε μου την κωλοτουμπα ζεμπο, περιμενω