nikos231
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 2.251
- Πόντοι
- 456
Θα σας γαμησουμε με αγαπη και προδερμ τοτε τυπε.και αφρολεξ να πεσει, εχουμε παρει την ομαδα και εχουμε φυγει...
καθιστε καλα μουνοπανα....
![]()
![]()
![]()
![]()
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Θα σας γαμησουμε με αγαπη και προδερμ τοτε τυπε.και αφρολεξ να πεσει, εχουμε παρει την ομαδα και εχουμε φυγει...
![]()
![]()
![]()
![]()
θα μπουκαρουν και 2-3 να βγουν φωτογραφια με χαμες και μαρσελο...αλλα αλλη διακοπη του ματς δεν δεχομαστε...Το αφρολέξ είναι βαρύ, Τάκη. Βαμπάκι με τα μουνόπανα, πήραμε την ομάδα και άντε γεια!
κυριως προδερμΘα σας γαμησουμε με αγαπη και προδερμ τοτε τυπε.![]()
Την κούπα την πήγες πίσω στην κυρία από τα γραφεία της super league που στην έδωσε;θα μπουκαρουν και 2-3 να βγουν φωτογραφια με χαμες και μαρσελο...αλλα αλλη διακοπη του ματς δεν δεχομαστε...
ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΜΠΟΥΣΤΗκαι αφρολεξ να πεσει, εχουμε παρει την ομαδα και εχουμε φυγει...
![]()
![]()
![]()
![]()
stasou migdala !!!!Το αφρολέξ είναι βαρύ, Τάκη. Βαμπάκι με τα μουνόπανα, πήραμε την ομάδα και άντε γεια!
Ρε έχουμε πάρει την ομάδα και το παιχνίδι στα χαρτιά, χάνεις και μείον τρεις και κανά δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων, και έλα να πάρεις πρωτάθλημα μετά.stasou migdala !!!!
σας θέλω σοβαρούς, το ματσάκι είναι κομβικό...
Φημες λενε οτι οι καντινες εξω απο το γηπεδο έχουν παραγγείλει εξτρα καλαμακια μονο για τον μαρσελοθα μπουκαρουν και 2-3 να βγουν φωτογραφια με χαμες και μαρσελο...αλλα αλλη διακοπη του ματς δεν δεχομαστε...
ακομα κι ετσι...............Ρε έχουμε πάρει την ομάδα και το παιχνίδι στα χαρτιά, χάνεις και μείον τρεις και κανά δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων, και έλα να πάρεις πρωτάθλημα μετά.
Τον Τσουκαλά τον ρώτησες; Αυτός έχει την κούπα και κοιμάται με το ένα μάτι ανοιχτό και το 45άρι κάτω από το μαξιλάρι.ακομα κι ετσι...............
εγω θα το παρω μαν![]()
Τρώει φουλ βρώμικο, με λουκάνικο, κέτσαπ, μουστάρδα, και κρεμμύδι μέσα.Φημες λενε οτι οι καντινες εξω απο το γηπεδο έχουν παραγγείλει εξτρα καλαμακια μονο για τον μαρσελο![]()
![]()
Στο ευχομαι ολοψυχα αδερφε μου,αν και πρεπει να περιμενεις στην ουρα απο...σημεραΤελικά τα εισιτήρια αύριο στις 12, ελπίζω να έχω λίγη τύχη..![]()
Να του δώσετε και imodium μετά να μην τον πιάσει κόψιμο στον αγώναΤρώει φουλ βρώμικο, με λουκάνικο, κέτσαπ, μουστάρδα, και κρεμμύδι μέσα.
Τυπε ο κοσμος μια σπιθα θελει για να δουμε απιστευτα πραγματα, εχει αρχισει σιγα να φαινεται λόγω του στρατηγου ΙΒΑΝΣτο ευχομαι ολοψυχα αδερφε μου,αν και πρεπει να περιμενεις στην ουρα απο...σημερα
Νικολογιάννης: «Και το ΟΑΚΑ να είχε ο Παναθηναϊκός, θα γέμιζε και θα έμενε κόσμος έξω»!
Δεν εχει αναγκη αυτος αδερφε,θα τρωει ΚΑΙ στον αγωνα,θα χει παρει σουβλακια και για να παρακολουθησει το παιχνιδιΝα του δώσετε και imodium μετά να μην τον πιάσει κόψιμο στον αγώνα![]()
pipesΡε έχουμε πάρει την ομάδα και το παιχνίδι στα χαρτιά, χάνεις και μείον τρεις και κανά δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων, και έλα να πάρεις πρωτάθλημα μετά.
βρε ο άλλος θα σπάσει άλυσο κατακαβλωμένος να ΄ρθει να γαμήσει κωλαράκι ραοπαο ,Στο ευχομαι ολοψυχα αδερφε μου,αν και πρεπει να περιμενεις στην ουρα απο...σημερα
Νικολογιάννης: «Και το ΟΑΚΑ να είχε ο Παναθηναϊκός, θα γέμιζε και θα έμενε κόσμος έξω»!
Ελπιδα εχουν μονο αν ερθουν να παιξουν κλεφτοπολεμο, αν το χτυπησουν στα ισα δεν υπαρχει ελπιδαpipes
Πίπε
τα αυτονόητα
α. νίκη παο. στην κούρσα πλέον θα τρέχουν δύο άλογα κι εσείς θα σκορπίσετε ενδεχομένως (για φέτος μιλάω εννοείται, όχι γενικά). ίσως όμως σας κάνει καλό υπό την έννοια ότι ο χοντρός μπορεί να πάρει (επιτέλους για σας) κάποιες σοβαρές αποφάσεις.
β. ισοπαλία. λίγο πολύ όπως πιο πάνω αλλά με ηπιότερα αποτελέσματα για εσάς. θα είναι όμως (γνώμη μου) το χειρότερο αποτέλεσμα για τον ολυμπιακό. το γιατί το εξήγησα πριν.
γ. νίκη οσφπ ( φτου σκόρδα). τρεις στην κούρσα αν και πάλι είστε πίσω (για πολλούς λόγους, όχι μόνο βαθμολογικά).
στα του αγώνα, επειδή σαφέστατα είμαστε πολύ πιο "ομάδα" και εντός έδρας, δε νομίζω ότι έχετε πολλές ελπίδες αν σκοράρουμε πρώτοι.
αν προηγηθείτε όλα είναι ανοιχτά.
με νορμάλ αποδόσεις των δύο ομάδων (με βάση δλδ ότι έχουν δείξει μέχρι τώρα κι όχι τίποτα περίεργο) πιστεύω ότι ο αγώνας θα κριθεί από τους μέσους μας. εκεί θα παιχτούν όλα. θα έλεγα ότι είναι περισσότερο στο χέρι μας.
νομίζω ότι ελπίδες έχουν αν υπο-αποδώσουν οι μέσοι μας...Ελπιδα εχουν μονο αν ερθουν να παιξουν κλεφτοπολεμο, αν το χτυπησουν στα ισα δεν υπαρχει ελπιδα