Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
ρε συ, σκεψου ας πουμε φετος παιζει η τυνησια στο μουντιαλ (τυχαια αφρικανικη φτωχη χωρα, 150ευρω βασικος μισθος). Στο τυνησια-γαλλια πχ, θα παιχτουν πολλα χρηματα παγκοσμιως, εκατομμυρια+++. Πιστευεις πως υπαρχει μπουκ που θα καταλαβει, αν παιχτουν (απο τριτο προσωπο εννοειται) καποια χιλιαρικα -εστω και μοιρασμενα σε 2-3 στοιχηματικες- μπετ σε αγορα "κοκκινη καρτα" σε αποδοση 3.00; Σταγονα στον ωκεανο θα ειναι... Αφου και η τυνησια πιθανοτατα να φαει 4-5 γκολ και φυσικα να μην περασει τον ομιλο.
Φραγκοδιφραγκα για τους μπουκ, αλλα ετησιος μισθος για τον τυνησιο παικτη της σειρας.

το παραδειγμα ειναι τυχαιο, αλλα τσεκαρε ροστερ και σε τι ομαδες παιζουν πολλοι απο αυτους. Δεν λεω οτι ολοι οι φτωχοι ειναι ανεντιμοι κλεφτες, αλλα οπως και να το κανουμε το κινητρο ειναι μεγαλο, δεν μπορει να το κανει αυτο στην Α τυνησιας γιατι οπως λες θα βαρεσουν καμπανακια. Στο μουντιαλ ομως αυτα τα λιγα χιλιαρικα κρυβονται πανευκολα, ειδικα σε κατι αγορες κορνερ/πλαγιων που μπορει να συμμετεχει ολη η ομαδα στην τελικη, και χωρις να τους παρει πρεφα κανενας :tooth:
Άμα μιλάς για λίγα χιλιάρικα ναι,για πλάκα γίνεται.
Καλά αν λες η Τυνησία φτωχή Αφρικανική χώρα(είναι από τις πιο ανεπτυγμένες και "δυτικές"),φαντάσου οι υπόλοιπες....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.816
Πόντοι
6.536
θυμησου και αυτο. Εγω το θυμαμαι σαν χτες

κοιτα εδω τι κοκκινη πηρε :tooth: Δεν ξερω αν ειχε παιξει στοιχημα ο ιδιος ή αν καποιος τον πληρωσε να παρει κοκκινη (για να παιξει με την σειρα του αυτος κατι αλλο), αλλα το στησιμο η εστω η υποννοια ειναι οφθαλμοφανης
Μπα δεν νομίζω.Δεν τον ακούμπησε τον δικό μας καν.Τιμωρηθηκε η πρόθεση.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Εσύ είσαι των βαρέων αθλημάτων....

Άμα μιλάς για λίγα χιλιάρικα ναι,για πλάκα γίνεται.
Καλά αν λες η Τυνησία φτωχή Αφρικανική χώρα(είναι από τις πιο ανεπτυγμένες και "δυτικές"),φαντάσου οι υπόλοιπες....
γιαυτο ειπα τυχαιο παραδειγμα. Φετος εχει γκανα καμερουν μαροκο κτλ. Ολο και καποιος θα ειναι υποπτος. Αλλα την φιφα δεν την βολευει να ψαχνει εις βαθος τετοια μικρα στησιματα, γιατι αν αποδειχτει κατι αμαυρωνεται η εικονα της.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Μπα δεν νομίζω.Δεν τον ακούμπησε τον δικό μας καν.Τιμωρηθηκε η πρόθεση.
για ενα πλαγιο να ριξεις κλοτσα με τις ταπες (κι ας πετυχες αερα); Τι να σου πω, εγω το θυμαμαι απο τοτε και γελαω...

ΒΛΑΣΣΗΣ13

Μέγας
Εγγρ.
19 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
5.411
Πόντοι
4.096
ΟΧΙ δεν βρίσκεσαι άδικα! Αντίθετα είσαι δίκαια εκεί που είσαι!

Περιμένω τώρα την δικιά σου αρχιδάτη απάντηση. Ισχύουν ή όχι αυτά που έγραψα και ο Παναθηναικός τελικά δεν είναι αυτό που φαίνεται;
Φιλε ζεμπου σφαλεις
Αν απομονωσεις παιχνιδι παιχνιδι ναι η αναλυση σου εχει πολλα ορθα, περα απο το περι εκτος περιοχης με την Κουλα (κρατα το αυτο)
Συνολικα ομως?
Ο ΠΑΟ ειναι -ΩΣ ΤΩΡΑ- η καλυτερη ομαδα , και μαλιστα εμφατικα
Εχει αντιπαρελθει τα παντα,τραυματισμους,αντιποδοσφαιρο,ξυλο ΤΑ ΠΑΝΤΑ
Οποτε ειναι αυτο που φαινεται: ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ (ξαναλεω ως τωρα) ΑΤΡΩΤΟΣ
π.χ. να σας δω αμα χτυπησει ο Χαμες (εννοειται πως μακρυα απ το παλικαρι οι τραυματισμοι).Και μη πεις για τον Μαθιο, γιατι οσο μεγαλη κλαση κι αν ειναι δεν ειναι βασικος στον γαυρο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.922
Πόντοι
28.246
Φιλε ζεμπου σφαλεις
Αν απομονωσεις παιχνιδι παιχνιδι ναι η αναλυση σου εχει πολλα ορθα, περα απο το περι εκτος περιοχης με την Κουλα (κρατα το αυτο)
Συνολικα ομως?
π.χ. να σας δω αμα χτυπησει ο Χαμες (εννοειται πως μακρυα απ το παλικαρι οι τραυματισμοι).Και μη πεις για τον Μαθιο, γιατι οσο μεγαλη κλαση κι αν ειναι δεν ειναι βασικος στον γαυρο
Eίναι η καλύτερη ομάδα, μαζί με την Αεκ που είναι ΟΜΑΔΑ η μία και ΟΜΑΔΑ η άλλη. Ο Παναθηναικός έχει θέμα στην τελική. Οφείλεται σε ανικανότητα ή δεν θέλει η γαμιόλα να μπει; Αν ισχύει το δεύτερο να πάει να γαμηθεί, πόρνη είναι. Αλλά δεν το ψάχνετε καν μήπως ισχύει το πρώτο το οποίο πρέπει να σας ανησυχεί. Αυτό λέω σε όλους και βγαίνω κακός και ζηλιάρης. Περισσότερα έχω, σε όλες τις κούπες, με εξαίρεση το Μπασκετ, τι να ζηλέψω;

Να στο πω και αλλιώς; Αν δεν το πάρω, που δεν το βλέπω να το παίρνω, μακάρι να το πάρεις ΕΣΥ. Καλό θα μου κάνεις... Γιατί; Γιατί θα έχεις την προόπτική να τσεπώσεις 40+ μύρια αν μπεις στους χρυσοφόρους ομίλους του CL. Άρα θα ξανα πάρεις τα πάνω σου, και θα αναγκαστεί και ο δικός μου να σοβαρευτεί. Η Άεκ; Η Άεκ δεν έχει ανάγκη... κονόμησε και κονομάει και θα κονομάει από το γήπεδο. Αλλά εκεί πέφτει δούλεμα στους Αεκτζήδες και τσέπωμα...

Εμένα αν μου χτυπήσει αυτός που είπες έναν βραχνά θα τον έχω γιατί βλέπω την καύλα του να παίξει και να προσφέρει και προς όφελός του γιατί έχει ακόμα να κάνει ένα συμβόλαιο καλό, σε καλό πρωτάθλημα και κοιτάει να το κερδίσει. Αλλά έχω λύσεις, πολλές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μου έχει κάνει και καλό το υπερπλούσιο ρόστερ μου.
(Τώρα αν τον χρυσώσει ο Μαρινάκης τον Χάμες και τον πείσει να μείνει και την νέα χρονιά με νέο συμβόλαιο, μακάρι, αλλά δύσκολο)

Τελευταία τροποποίηση:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Φιλε ζεμπου σφαλεις
Συνολικα ομως?
Αδικα προσπαθεις να εξηγησεις τα αυτονοητα αδελφε.Τα ιδια λεω και γω εδω και καιρο,αλλα ο φιλτατος ζεμπου επιμενει να λεει τα δικα του.Εχει φαγωθει με το οτι εχουμε δυστοκια στο σκοραρισμα,οτι απο τυχη σκοραρουμε η απο πεναλτι.Και του εχω εξηγησει πολλακις αλλα κανει οτι δεν το βλεπει,οτι η συνολικη αμυντικη μας λειτουργια σε συνδυασμο με το οτι ειμαστε ομαδα με πειθαρχια και πλανο μας εχουν φτασει φετος εκει που δικαιουμαστε.Πως γινεται να εχουμε θεμα στην τελικη οταν σε καθε παιχνιδι δημιουργουμε πιο πολλες τελικες απ τον αντιπαλο;Ναι στις κλειστες αμυνες ζοριζομαστε.Οπως οι πιο πολλες ομαδες.Αλλα και κει υπαρχει απαντηση και λεγεται στημενα.Κατι που εχει δουλευτει σε μεγαλο βαθμο σε σχεση με περυσι.Περσι αυτη την ανικανοτητα μας στα στημενα στο πρωτο μισο της σεζον την πληρωσαμε.Φετος τα στημενα μας εχουν δωσει ουκ ολιγους βαθμους.Τιποτε δεν ειναι τυχαιο.Και αν θα αντεξουμε;Πιστευω πως ναι.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.922
Πόντοι
28.246
Πως γινεται να εχουμε θεμα στην τελικη οταν σε καθε παιχνιδι δημιουργουμε πιο πολλες τελικες απ τον αντιπαλο;
Όπως γινότανε την σεζόν 2018-2019 που το πήρε ο Παοκ με το να έχω το λιγότερο 20 τελικές σε κάθε παιχνίδι, Ελλάδα και Ευρώπη και να μην μπαίνει η γαμημένη!

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Όπως γινότανε την σεζόν 2018-2019 που το πήρε ο Παοκ με το να έχω το λιγότερο 20 τελικές σε κάθε παιχνίδι, Ελλάδα και Ευρώπη και να μην μπαίνει η γαμημένη!
Την καλυτερη επιθεση δεν ειχες εκεινη την χρονια;Η θυμαμαι λαθος;Απλα ο ΠΑΟΚ ειχε καλυτερη αμυνα και πηρε αηττητο πρωταθλημα.Οποτε στα λογια μου ερχεσαι για την αμυντικη λειτουργια που ειναι το κλειδι...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
30.922
Πόντοι
28.246
Την καλυτερη επιθεση δεν ειχες εκεινη την χρονια;Η θυμαμαι λαθος;Απλα ο ΠΑΟΚ ειχε καλυτερη αμυνα και πηρε αηττητο πρωταθλημα.Οποτε στα λογια μου ερχεσαι για την αμυντικη λειτουργια που ειναι το κλειδι...
Ναι τερμάτισε με 71 γκολ ενεργητικό. Ο Παοκ που η άμυνα δίνει πρωταθλήματα, τερμάτισε με 14 γκολ παθητικό. τρια λιγότερα από εμένα. Τόσο καλύτερη άμυνα είχε...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.724
Πόντοι
10.411
mowgli-jungle-book.gif

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Τύποι στο ποδόσφαιρο όλα ξεκινάνε από το κέντρο της άμυνας και τα χαφ, στη γυναίκα από τον κώλο και στον πόλεμο από την αεροπορία.
ΤΕΛΟΣ

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Τύποι στο ποδόσφαιρο όλα ξεκινάνε από το κέντρο της άμυνας και τα χαφ, στη γυναίκα από τον κώλο και στον πόλεμο από την αεροπορία.
ΤΕΛΟΣ
Οχι ρε αδερφε μη τα λες αυτα,στο ποδοσφαιρο πρεπει να εισαι οσα βαλω κι οσα φαω για να προχωρησεις :confused: :confused: :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.940
Πόντοι
3.506
Σήμερα ανοίγει η πλατφόρμα για τα εισιτήρια και από ότι διάβασα θα δώσουν 6000 , επομένως όποιος τα καταφέρει και βγάλει :undecided::undecided::undecided:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom