Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.827
- Πόντοι
- 6.536
Έρχεται ή ώρα για την ερυθρόλευκη μπετονιέραααααα.......Πλυθείτε και ερχόμαστε ...
Έρχεται ή ώρα για την ερυθρόλευκη μπετονιέραααααα.......Πλυθείτε και ερχόμαστε ...
Πλυθείτε και ερχόμαστε ...
Αν φοβομαστε κατι την Κυριακη αυτο ειναι ο κακος μας εαυτος και μονο.Να αποφυγουμε την χαλαροτητα και οσο γινεται τα ατομικα λαθη.Και εχω εμπιστοσυνη στον Ιβαν,δεν θα το επιτρεψει αυτο.Ξερει πολυ καλα αυτα τα παιχνιδια τα οποια κρυβουν παγιδες και εχουν ενα σωρο ιδιαιτεροτητες.Φετος η ομαδα εχει μεταλλο,εχουμε ενα ομοιογενες συνολο το οποιο σκοραρει με ολους τους τροπους,σε ανοιχτο παιχνιδι,στην κοντρα,με στημενα.Αν παιξουμε οπως ξερουμε δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα απολυτως.
Με ακονισμένο καυλί ο Αθηναίος τώρα πάει στον αυτόματο....εγώ αυτό ξέρω οτι την Κυριακή ο φίλος @athinaios44 και η Παναθα θα υποτάξουν τον γαύρο
Οταν οι γαυροι νοιωσανε το εν λογω ανακοντα στην κωλοτρυπιδα τους βαθεια
Δεν έχουμε να φοβηθούμε ΤΙΠΟΤΑΑν φοβομαστε κατι την Κυριακη αυτο ειναι ο κακος μας εαυτος και μονο.Να αποφυγουμε την χαλαροτητα και οσο γινεται τα ατομικα λαθη.Και εχω εμπιστοσυνη στον Ιβαν,δεν θα το επιτρεψει αυτο.Ξερει πολυ καλα αυτα τα παιχνιδια τα οποια κρυβουν παγιδες και εχουν ενα σωρο ιδιαιτεροτητες.Φετος η ομαδα εχει μεταλλο,εχουμε ενα ομοιογενες συνολο το οποιο σκοραρει με ολους τους τροπους,σε ανοιχτο παιχνιδι,στην κοντρα,με στημενα.Αν παιξουμε οπως ξερουμε δεν εχουμε να φοβηθουμε τιποτα απολυτως.
Εννοείται.Δεν έχουμε να φοβηθούμε ΤΙΠΟΤΑ
+2 βαθμοί με το καλημέρα! Χρειάστηκε πέναλτυ (που ήτανε) για να βάλει γκολΤο παρακατω αρθρο ειναι απαντηση στους φετινους προπαγανδιστες/επικριτες του Παναθηναικου μας.Και ακομα δεν ειδατε τιποτα γατακια.
Το «κατηγορώ» των ανταγωνιστών και οι πληρωμένες απαντήσεις
Εκατσες κι εκανες ολοκληρη αναλυση για να μου αποδειξεις τι;Οτι αδικα βρισκομαι στην θεση που ειμαι;Απαντησε με μια αρχιδατη απαντηση ομως.+2 βαθμοί με το καλημέρα! Χρειάστηκε πέναλτυ (που ήτανε) για να βάλει γκολ
+2 βαθμοί με ανατροπή, με ΔΥΟ πεναλτυ που το δεύτερο είναι εκτός περιοχής η παράβαση. Πάλι πέναλτυ χρειαστήκατε
Νο Αιτόρ, No goal... 3 έβαλε σε εκείνο το παιχνίδι.
+2 βαθμοί με πέναλτι που κέρδισε ο Σποραρ. Ανατροπή και νίκη για τον Παναθηναικό.
+2 βαθμοί. Πάλι πέναλτι χρειάστηκε για να ξεκλειδωθεί η άμυνα του Αστέρα. Η κλαψομουνίαση δεν είχε τέλος επειδή η ομάδα του Αστέρα έκανε παιχνίδι σκοπιμότητας. (Θα αναφερθούμε και παρακάτω γι αυτό)
Πεντάρα, χωρίς να ιδρώσει ο Παναθηναικός. Αντίθετα ο Βόλος στο Καραισκάκη, μόνο που δεν λιποθύμησαν οι παίχτες του για να ροκανίσουν τον χρόνο. Αλλά φαίνεται μόνο η ομάδα του Αστέρα και την κράξατε που έκανε καθυστερήσεις εις βάρος του Παναθηναικού. Επίσης, μας έχετε ζαλίσει τα αρχίδια με τον Αρη τόσα χρόνια για φιλικά παιχνίδια μεταξύ του Ολυμπιακού και του Αρη. Αλλά το φιλικό του Παναθηναικού με του Βόλο δεν μετράει. Που δεν έφερε καμία αντίσταση.
Παναθηναϊκός - Βόλος 5 - 1 | Highlights - Super League Interwetten 2021/22 - 26/9/2021 | COSMOTE TV
Τα πέναλτι που πήρατε, δώσανε 8 βαθμούς ή όχι; Κοιτάτε τον Βόλο εσείς που έκατσε να του ρίξετε και πεντάρα για να βουλώσετε και καλά στόματα...
ΟΧΙ δεν βρίσκεσαι άδικα! Αντίθετα είσαι δίκαια εκεί που είσαι!Εκατσες κι εκανες ολοκληρη αναλυση για να μου αποδειξεις τι;Οτι αδικα βρισκομαι στην θεση που ειμαι;Απαντησε με μια αρχιδατη απαντηση ομως.
Ωραια,το ξεκαθαρισαμε.Το αν ειναι αυτο που φαινεται το χουμε συζητησει πολλακις οι δυο μας και δεν εχουμε βγαλει ακρη.Ειμαι εκει που δικαιουμαι να βρισκομαι.Αν στην πορεια αποδειχτει οτι εχεις δικιο ΕΓΩ πρωτος θα βγω να το παραδεχτω.Στο ποδοσφαιρο και τον αθλητισμο μιλανε τ αποτελεσματα και η εικονα.Και προς το παρον τα εχω και τα δυο.ΟΧΙ δεν βρίσκεσαι άδικα! Αντίθετα είσαι δίκαια εκεί που είσαι!
Περιμένω τώρα την δικιά σου αρχιδάτη απάντηση. Ισχύουν ή όχι αυτά που έγραψα και ο Παναθηναικός τελικά δεν είναι αυτό που φαίνεται;
Περίμενα αρχιδάτη απάντηση ο μαλάκας εγώ...Ωραια,το ξεκαθαρισαμε.Το αν ειναι αυτο που φαινεται το χουμε συζητησει πολλακις οι δυο μας και δεν εχουμε βγαλει ακρη.Ειμαι εκει που δικαιουμαι να βρισκομαι.Αν στην πορεια αποδειχτει οτι εχεις δικιο ΕΓΩ πρωτος θα βγω να το παραδεχτω.Στο ποδοσφαιρο και τον αθλητισμο μιλανε τ αποτελεσματα και η εικονα.Και προς το παρον τα εχω και τα δυο.
ήταν που ήταν τραχανοπλαγιάδες , κάψανε κ φλάτζαΠάντα οι γαύροι ήταν ηλίθιοι,τώρα όμως που πονάνε είναι σε απελπίστική κατάσταση
Όχι δεν ισχύουν εγκάθετο γαυρόσπερμα.ΟΧΙ δεν βρίσκεσαι άδικα! Αντίθετα είσαι δίκαια εκεί που είσαι!
Περιμένω τώρα την δικιά σου αρχιδάτη απάντηση. Ισχύουν ή όχι αυτά που έγραψα και ο Παναθηναικός τελικά δεν είναι αυτό που φαίνεται;
Ετσι βγαλε το κομπλεξ και τον πονο σου,ηξερα απ την πρωτη στιγμη που σου απανταω με τι εχω να κανω.Αλλα ειπα μπας και επεσα σ εναν νοημων και λογικο ολυμπιακο.Επεσα εξω.Δεν πειραζει φιλε,ας ειμαστε εμεις οι αναρχιδοι να ειστε εσεις οι "αρχιδατοι".Σας ξερουμε τοσα χρονια,τωρα θ αλλαξετε;Φευ...Περίμενα αρχιδάτη απάντηση ο μαλάκας εγώ...
Το έχει η μοίρα μας να μιλάμε με ανάχριδους... Τι να κάνουμε... έτσι είναι η ζωή.