Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
ΟΧΙ δεν βρίσκεσαι άδικα! Αντίθετα είσαι δίκαια εκεί που είσαι!

Περιμένω τώρα την δικιά σου αρχιδάτη απάντηση. Ισχύουν ή όχι αυτά που έγραψα και ο Παναθηναικός τελικά δεν είναι αυτό που φαίνεται;
Ωραια,το ξεκαθαρισαμε.Το αν ειναι αυτο που φαινεται το χουμε συζητησει πολλακις οι δυο μας και δεν εχουμε βγαλει ακρη.Ειμαι εκει που δικαιουμαι να βρισκομαι.Αν στην πορεια αποδειχτει οτι εχεις δικιο ΕΓΩ πρωτος θα βγω να το παραδεχτω.Στο ποδοσφαιρο και τον αθλητισμο μιλανε τ αποτελεσματα και η εικονα.Και προς το παρον τα εχω και τα δυο.

Charlie Deker

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2020
Like
100
Πόντοι
0
Πάντα οι γαύροι ήταν ηλίθιοι,τώρα όμως που πονάνε είναι σε απελπίστική κατάσταση.Τα ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΑ ΣΚΟΡ.Τα πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟ φέτος ήταν όλα κανονικά,με εξαίρεση το 2ο ενάντια στην ΑΕΚ.Όλα τα άλλα ήταν,και σωστά δόθηκαν.Την Κυριακή αν μείνετε έχει ατέλειωτο γαμήσι.Επειδή όμως είστε κότες χωρίς αρχίδια και έχετε την πουστιά στο αίμα σας θα φύγετε.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.138
Πόντοι
28.246
Ωραια,το ξεκαθαρισαμε.Το αν ειναι αυτο που φαινεται το χουμε συζητησει πολλακις οι δυο μας και δεν εχουμε βγαλει ακρη.Ειμαι εκει που δικαιουμαι να βρισκομαι.Αν στην πορεια αποδειχτει οτι εχεις δικιο ΕΓΩ πρωτος θα βγω να το παραδεχτω.Στο ποδοσφαιρο και τον αθλητισμο μιλανε τ αποτελεσματα και η εικονα.Και προς το παρον τα εχω και τα δυο.
Περίμενα αρχιδάτη απάντηση ο μαλάκας εγώ...
Το έχει η μοίρα μας να μιλάμε με ανάχριδους... Τι να κάνουμε... έτσι είναι η ζωή.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
21.674
Πόντοι
6.056

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
ΟΧΙ δεν βρίσκεσαι άδικα! Αντίθετα είσαι δίκαια εκεί που είσαι!

Περιμένω τώρα την δικιά σου αρχιδάτη απάντηση. Ισχύουν ή όχι αυτά που έγραψα και ο Παναθηναικός τελικά δεν είναι αυτό που φαίνεται;
Όχι δεν ισχύουν εγκάθετο γαυρόσπερμα.:birdman:
Εσύ τσίμπησες βαθμουλάκο με Αστέρα άδικα?
Έκατσε ο Βόλος να τον νικήσουμε.
Ο Βόλος που από πίσω έχει τον μεγαλύτερο αντιπαναθηναικό έβερ.
Δεν είμαστε υπερομάδα,σαφώς.
Αλλά είμαστε ομάδα.
Με αυτό το μπάτζετ και αυτή την διοίκηση και αυτούς τους παίκτες μόνο ένας Παναθηναϊκός ή ένας Ολυμπιακός θα έπαιρνε το πρωτάθλημα.
Οκ έχουμε σοβαρό προπονητή που έχει που κουμπώσει καλά και δένει το κόνσεπτ.
Εσείς αξίζει να γαμηθείτε γιατί είστε γεμάτοι έπαρση και εντελώς κακομαθημένοι και αχάριστοι.
Μαλάκα αλήθεια τώρα,έχει ξαναυπάρξει στο Ελληνικό επαγγ. ποδόσφαιρο τέτοιος πρόεδρος όπως ο Βαγγέλας?Ακόμα και ο τεράστιος Γουλανδρής πιο λίγος ήταν.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Το έχει η μοίρα μας να μιλάμε με ανάχριδους... Τι να κάνουμε... έτσι είναι η ζωή.
Ετσι βγαλε το κομπλεξ και τον πονο σου,ηξερα απ την πρωτη στιγμη που σου απανταω με τι εχω να κανω.Αλλα ειπα μπας και επεσα σ εναν νοημων και λογικο ολυμπιακο.Επεσα εξω.Δεν πειραζει φιλε,ας ειμαστε εμεις οι αναρχιδοι να ειστε εσεις οι "αρχιδατοι".Σας ξερουμε τοσα χρονια,τωρα θ αλλαξετε;Φευ...

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Γαστρεντεριτιδα ο Μαγκνουσον....ελπιζω να μην κολλαει ο ενας τον αλλον μεχρι την Κυριακη...

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Πάρε μια αρχιδάτη απάντηση....

Cat Face GIF

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Ετσι βγαλε το κομπλεξ και τον πονο σου,ηξερα απ την πρωτη στιγμη που σου απανταω με τι εχω να κανω.Αλλα ειπα μπας και επεσα σ εναν νοημων και λογικο ολυμπιακο.Επεσα εξω.Δεν πειραζει φιλε,ας ειμαστε εμεις οι αναρχιδοι να ειστε εσεις οι "αρχιδατοι".Σας ξερουμε τοσα χρονια,τωρα θ αλλαξετε;Φευ...
Έλα μια χαρά είναι Ζεμπου.
Κύριος.
Δεν προσβάλλει,είναι( για γαυρος :tooth: ) σούπερ.

• Χαχα
Αντιδράσεις: kk1980

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.425
Πόντοι
3.506
Προτιμάς ροπάο-γιαλόμ?
Η γεροξούρα παλιόγερο?
Δεν έχεις γνωρίσει whois....
Whois τον θυμαμαι.Που χαθηκε αυτη η ψυχη;
Ραοπαο ειναι η μορφη του σαι,μεγας διασκεδαστης,δεν θελουμε με τιποτα να λειψει :rockon: :rockon: :rockon:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
Whois τον θυμαμαι.Που χαθηκε αυτη η ψυχη;
Ραοπαο ειναι η μορφη του σαι,μεγας διασκεδαστης,δεν θελουμε με τιποτα να λειψει :rockon: :rockon: :rockon:
Whois πήγε να βρει τον glasko μαλλον...
Ropao είναι ο Σεφερλής του μπού.
:tooth:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.301
Πόντοι
10.336
Τα ΣΤΗΜΕΝΑ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΑ ΣΚΟΡ
αυτο μη το λες παραεξω τυπε. Τα ματς δεν στηνονται μονο για το αποτελεσμα και τους 3 βαθμους, αλλα κυριως για το στοιχημα. Μαντεψε τι πληρωνει καλυτερα, ενα ματς με στημενο πεναλτι στο 90' για το 0-1 ή ενα ματς που απο 3-0 ημιχρονο καταληγει 3-4 τελικο;

Και δεν μιλαω για τον βαζελο τωρα (για τον οποιο περαν της καζουρας την οποια θα συνεχισω να κανω και μετα την κυριακη γιατι ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ, δεν εχω καποια τρανταχτη αποδειξη), αλλα γενικα. Ενα ματς μπορει να στηθει με 1000 τροπους και σαφως ειναι σπανιοτατο να ειναι εμπλεκομενοι ολοι οι παικτες. Δεν μπορεις να ξερεις το τελικο αποτελεσμα, μπορεις ομως να εχεις πληρωσει το τερμα να παρει κοκκινη και πεναλτι στο Χ λεπτο του ματς και να ξερεις κατα προσεγγιση την εκβαση του. Μιλα με κανεναν γνωστο σου, αν εχεις, στις Β εθνικες κτλ και θα μαθεις.... Ακου δεν εχουν ξεχειλωμενα σκορ, ξεκολλα :2funny:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.601
Πόντοι
6.536
αυτο μη το λες παραεξω τυπε. Τα ματς δεν στηνονται μονο για το αποτελεσμα και τους 3 βαθμους, αλλα κυριως για το στοιχημα. Μαντεψε τι πληρωνει καλυτερα, ενα ματς με στημενο πεναλτι στο 90' για το 0-1 ή ενα ματς που απο 3-0 ημιχρονο καταληγει 3-4 τελικο;

Και δεν μιλαω για τον βαζελο τωρα (για τον οποιο περαν της καζουρας την οποια θα συνεχισω να κανω και μετα την κυριακη γιατι ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΑ, δεν εχω καποια τρανταχτη αποδειξη), αλλα γενικα. Ενα ματς μπορει να στηθει με 1000 τροπους και σαφως ειναι σπανιοτατο να ειναι εμπλεκομενοι ολοι οι παικτες. Δεν μπορεις να ξερεις το τελικο αποτελεσμα, μπορεις ομως να εχεις πληρωσει το τερμα να παρει κοκκινη και πεναλτι στο Χ λεπτο του ματς και να ξερεις κατα προσεγγιση την εκβαση του. Μιλα με κανεναν γνωστο σου, αν εχεις, στις Β εθνικες κτλ και θα μαθεις.... Ακου δεν εχουν ξεχειλωμενα σκορ, ξεκολλα :2funny:
Μικρές κατηγορίες στήνονται για το στοίχημα.
Και οι εταιρείες είναι πούτσα τους.
Κλειδώνουν ματς,αλλάζουν αποδόσεις κτλ.
Μπορεί και να μην πληρώσουν ενίοτε.
Για κάθε ένα ευρώ που χάνουν έτσι παίρνουν πολλαπλάσια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom