Με τέτοιο νικ του Θεού λογικό να ξέρεις από μπάλα.
Έναν πρόεδρο σαν τον δικό σας θέλουμε ρε τύπε....
Η τσεπη του Μαρινακη διασφαλιζει φιλε οτι θα επανελθουμε , θες πλανο ομως να ακολουθεις κ να υπαρχουν διακριτοι ρολοι στην ομαδα , δεν αρκουν τα φραγκα .
Το κακο ειναι οτι κοντυνε πολυ το ελληνικο ποδοσφαιρο στην Ευρωπη αλλα η θεση που εχουμε πλεον μας αξιζει . Τετοια κατρακυλα ποτε δεν ειχαμε σα χωρα , εμεις μεσα σε 2 χρονια γκρεμισαμε οτι χτισαμε τα προηγουμενα 5 , στην Ευρωπη πρεπει να σαι μονιμως στις επαλξεις ανταγωνιστικος . Στην Ελλαδα περαν απο 6 ομαδες οι υπολοιπες ειναι ημιεπαγγελματικες πλεον , πρεπει οπωσδηποτε να φτιαξουμε ανταγωνιστικα συνολα για εξω .
Εχω διαρκειας πολλα χρονια αλλα ακομη περισσοτερο εχω καψουρα με την ιδια τη μπαλα , περσι βαριομουν να παω γηπεδο γτ πονουσαν τα ματια μ αν και ημουν πρωτος . Δεν εχεις Μαρινακη αλλα αν ακολουθεις ευλαβικα ενα πλανο κ εχεις ατομα που μυριζουν το τοπι σε ποστα μπορεις να σαι ανταγωνιστικος χωρις να ξεβρακωνεσαι οικονομικα ( δες Αποελ στην Ευρωπη )
Οσο για το Θεο Ντονα κατ εμε ειναι η προσωποποιηση του αθληματος
Αν και εισαι Ολυμπιακος, συμφωνω απολυτα μαζι σου. Ισως ομως να βαζαμε εναν αστερισκο στο εξης : ΑΝ ο Αλαφουζος και ο καθε Αλαφουζος πλαισιωναν τους πιτσιρικαδες με κανεναν ξενο της προκοπής, θα μπορουσε να γινει κατι;
Δεν υπαρχουν φιλε μου παρα ελαχιστα Ελληνοπουλα και οσα αξιζουν θα φανουν πιστεψε με ( δες πχ Βλαχοδημο σε σας πριν την ελληνοποιηση ) . Ασε τους δημοσιογραφους ειδικα τους οπαδικους που βαφτιζουν το κρεας ψαρι , οι Ελληνες που λες στο μπασκετ ( ειμαι μυρωδιας εκει , μονο μπαλα βλεπω ) ειχαν στοιχεια που ξεχωριζαν για αυτο επαιξαν . Αν αξιζει καποιος θα φανει στο χορταρι , η ελληνοποιηση με το ζορι μονο πισω σε κραταει
Πριν το euro το 04 ειχα παρει το Γεωργιου τηλ και ειχα διαφωνια μαζι του για το Καραγκουνη . Του λεγα οτι τετοιοι παιχτες βγαινουν μια φορα στα 20-25 χρονια στην Ελλαδα και με ελεγε υπερβολικο , επαιζα πιτσιρικας τη θεση του χαφ ( με πηρε στα 16 στο ερασιτεχνικο ομαδα β εθνικης αλλα σταματησα για προσωπικους λογους ) και ειχα αποψη για το πως παιζεται η θεση . Βαλε δες το ματς με τους πορτογαλους και με τη γιουναιντεντ να δεις πως παιζεται η θεση του συγχρονου χαφ που βλεπει γηπεδο , μαρκαρει , πρεσσαρει, σκοραρει ,δημιουργει ( στυλ Τζεραρντ ) και ελα πες μου αν σα χωρα ξαναδες τετοιο παιχτη εκτοτε . Τεσπα οποιος αξιζει θα παιξει , κανεις δεν υποσκαπτει το ελληνικο στοιχειο κατ εμε