midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.172
- Πόντοι
- 3.656
Μετά το μουντιάλ να ξανα-πάμε γερά με... Μαρσελοεισαι γνωστος λιγοψυχος...
χεσμενη την εχουμε την αποψη σου....
Μετά το μουντιάλ να ξανα-πάμε γερά με... Μαρσελοεισαι γνωστος λιγοψυχος...
Γνώριζα προσωπικά τον κυρ Σάββα.Ηταν φίλος του πατέρα μου.Φοβερος άνθρωπος. Εντάξει άρρωστος με τον Ολυμπιακό. Ίσως ο πιο άρρωστος που έχει υπάρξει ποτέ. Και είχε βοηθήσει πολύ κόσμο αθόρυβα.επίτηδες τα λες να ανάβει ο ραοπαο να γράφει σεντόνια μουρλοποιητή πάλι
η καλύτερη ντόπα είναι να έχει προετοιμασθεί σωστά η ομάδα , να έχει αυτοπεποίθηση λόγω σκληρής δουλειάς στη προπόνηση κ να αποτελεί οικογένεια .
Στοιχεία που τα έχει η ομάδα του Ιβάν κ απουσιάζουν απο το ετερόκλητο πλήθος του γάβρου
Οι εποχές αλέφαντου "πείτε ότι είναι τούρκοι κ γμστε τους" δεν είχαν καμία επίδραση ούτε πριν 10-15 χρόνια
Μετά το μουντιάλ να ξανα-πάμε γερά με... Μαρσελο
Ο μαρσελο θα μείνει στην ιστορία μαζί με τον μπερμπαντωφκαλα δεν ειδες σημερα το γκολ του χαμες με σπασιμο σβερκου???!!!!
και εχουμε και τον ντεμεκ μοντερειτορ να μας λεει πως θα κερδισουμε μεσα στον βαζελο, λες και παιζουμε με την ρεαλ μαδριτης ή με τον θρυλο του τζιοβανι - ριβαλντο????
ειναι ατυχος γιατι επεσε πανω στον ρεαμπτσουκ που βγαζει για πλακα 90+ παιχνιδια την σεζον....Ο μαρσελο θα μείνει στην ιστορία μαζί με τον μπερμπαντωφ
ο υπέρμετρος φανατισμός κάνει τη ζημιά στο ποδόσφαιρο και δημιουργεί φαντασιώσεις...Γνώριζα προσωπικά τον κυρ Σάββα.Ηταν φίλος του πατέρα μου.Φοβερος άνθρωπος. Εντάξει άρρωστος με τον Ολυμπιακό. Ίσως ο πιο άρρωστος που έχει υπάρξει ποτέ. Και είχε βοηθήσει πολύ κόσμο αθόρυβα.
Εχει φτιάξει σύνολο ο Ιβάν ο Τρομερός.
Και πολύ γυμνασμένη η ομάδα.
Ο Μπέος κατάπιε την γλώσσα του και χειροκροτούσε στο τέλος.....
Και πάντα με 14 παίκτες.....τον εχω γαμησει τον βαζελο πολλακις και με χειροτερη ομαδα
Ποιος ηλίθιος το είπε?Δηλαδή χτες λέγανε ότι ο βόλος έκατσε κ έχασε !!
Αυτά είναι! μιλάμε για διαφήμιση του αθλήματος.Ο Μπέος κατάπιε την γλώσσα του και χειροκροτούσε στο τέλος.....
Καυλώσανε και οι χειρότεροι εχθροί με την ομάδα ρε.Αυτά είναι! μιλάμε για διαφήμιση του αθλήματος.
Γεια σου γιαγιά Τάκα.ειναι ατυχος γιατι επεσε πανω στον ρεαμπτσουκ που βγαζει για πλακα 90+ παιχνιδια την σεζον....
παντως εχει χασει ηδη κιλα και εχει πεσει απο την κατηγορια υπερβαρεων βαρων...πλησιαζει κατηγορια φτερου....στην διακοπη του μουντιαλ θα πεσει κατηγορια πετεινου και μετα την διακοπη θα ειναι στην επιθυμητη κατηγορια μυγας....
δε ξέρω ...απο σαββατοκύριακο πάλι !!!!!!!Ποιος ηλίθιος το είπε?
Ο Βόλος του Μπέου?
Καλά τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι στην κατάσταση που είμαστε μπορούμε να νικήσουμε; Εγώ λέω ότι δε νικάμε ακόμα κι αν κατέβει ο βάζελος με 10. Χαμένη χρονιά είναι, χωνέψτε το.
εισαι γνωστος λιγοψυχος...
καλα δεν ειδες σημερα το γκολ του χαμες με σπασιμο σβερκου???!!!!
και εχουμε και τον ντεμεκ μοντερειτορ να μας λεει πως θα κερδισουμε μεσα στον βαζελο, λες και παιζουμε με την ρεαλ μαδριτης ή με τον θρυλο του τζιοβανι - ριβαλντο????