Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
Είστε οι κατέχοντες...Καταξοδευτήκατε...
Εμείς πενούμεθα
Είστε οι κατέχοντες...Καταξοδευτήκατε...
Καλά κράτα μικρο καλαθιΚαλά τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι στην κατάσταση που είμαστε μπορούμε να νικήσουμε; Εγώ λέω ότι δε νικάμε ακόμα κι αν κατέβει ο βάζελος με 10. Χαμένη χρονιά είναι, χωνέψτε το.
μην μιλας σε βαζελογαυρο. γραφε ομως ονοματακια μην ξετσουτσουνεψουν οταν νικησουμε.Καλά κράτα μικρο καλαθι
Σε βλέπω έτοιμο για μπανάκι...μην μιλας σε βαζελογαυρο. γραφε ομως ονοματακια μην ξετσουτσουνεψουν οταν νικησουμε.
η μπάλα είναι στρογγυλή.. κάποιος μεγάλος είχε πεί ότι η μπάλα είναι πουτάνα...Καλά τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι στην κατάσταση που είμαστε μπορούμε να νικήσουμε; Εγώ λέω ότι δε νικάμε ακόμα κι αν κατέβει ο βάζελος με 10. Χαμένη χρονιά είναι, χωνέψτε το.
Ευχαριστώ φίλε μου.Καλά να περάσεις.
τον εχω γαμησει τον βαζελο πολλακις και με χειροτερη ομαδαΚαλά τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι στην κατάσταση που είμαστε μπορούμε να νικήσουμε; Εγώ λέω ότι δε νικάμε ακόμα κι αν κατέβει ο βάζελος με 10. Χαμένη χρονιά είναι, χωνέψτε το.
Με αρχηγό αποστολής εσένα geroksoura,δεν θα τους γαμησουμε απλά,θα τους ξεμουνιασουμε.τον εχω γαμησει τον βαζελο πολλακις και με χειροτερη ομαδα
Σε αυτά τα παιχνίδια φίλε όλα ειναι πιθανά.Καλά τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι στην κατάσταση που είμαστε μπορούμε να νικήσουμε; Εγώ λέω ότι δε νικάμε ακόμα κι αν κατέβει ο βάζελος με 10. Χαμένη χρονιά είναι, χωνέψτε το.
εχω βιντεακι απο κερκιδα οπαδων της ΑΕΚ σημερα που με βριζουνΜε αρχηγό αποστολής εσένα geroksoura,δεν θα τους γαμησουμε απλά,θα τους ξεμουνιασουμε.
Να βαστηξουν τοίχο γιατι θα σπρώξειςεχω βιντεακι απο κερκιδα οπαδων της ΑΕΚ σημερα που με βριζουν
ου ρε γεροξουρα
Θα σου χρειαστεί το blowjob training σε λίγες μέρες....τον εχω γαμησει τον βαζελο πολλακις και με χειροτερη ομαδα
λαθος λεςΝα βαστηξουν τοίχο γιατι θα σπρώξεις
εχειε εκπευτει τοσο χρονια στα τσιμπουκια ε;Θα σου χρειαστεί το blowjob training σε λίγες μέρες....
Κάνουν και το πιο καλό τσιμπουκι στην Ελλάδα.λαθος λες
μην χασμουρηθουν και με βρουν στο στομα τους ξαφνικα
Κάνουν και το πιο καλό τσιμπουκι στην Ελλάδα.
Γιατί μπας κ θα πάρουμε την ΑΕΚ??Καλά τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι στην κατάσταση που είμαστε μπορούμε να νικήσουμε; Εγώ λέω ότι δε νικάμε ακόμα κι αν κατέβει ο βάζελος με 10. Χαμένη χρονιά είναι, χωνέψτε το.
εισαι γνωστος λιγοψυχος...Καλά τώρα σοβαρά πιστεύετε ότι στην κατάσταση που είμαστε μπορούμε να νικήσουμε; Εγώ λέω ότι δε νικάμε ακόμα κι αν κατέβει ο βάζελος με 10. Χαμένη χρονιά είναι, χωνέψτε το.
επίτηδες τα λες να ανάβει ο ραοπαο να γράφει σεντόνια μουρλοποιητή πάλιΔεν έχετε πλέον έναν κυρ Σάββα να προετοιμάσει σωστά τους παίκτες για ένα τέτοιο ματς.