Βολος
Ολυμπιακος
Πανετολικος
Ατρομητος
Τελος πρωτου γυρου και μετα διακοπη για Μουντιαλ
Θεωρητικα το προγραμμα του Παναθηναικου ειναι βατο και μπορει να κανει το 4/4
Υ.Η.Εαν γκελαρει το φυσιολογικο ειναι να φερει ισοπαλια η να χασει απο τον Ολυμπιακο
Υ.Γ. 2. Ειμαι Ολυμπιακος οπως εχω πει ... οπως επισης εχω πει οτι φετος ο Ολυμπιακος δεν βλεπετε προς το παρον.. Επισης εχω πει οτι ο Παναθηναικος δικαιως ειναι πρωτος στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης καθως ειναι καλυτερος (και μετα τον Παναθηναικο καλυτερη ομαδα ειναι η Αεκ).. Ωστοσο κακα τα ψεματα ο Βολος, ο Ατρομητος και ο Πανετολικος ειναι στα μετρα του Παναθηναικου.. Ο Ολυμπιακος οπως εγραψα ποιο πανω δεν βλεπετε μεν αλλα απο αυτα τα τεσσερα ματς που εχει να παιξει ο Παναθηναικος ξεκαθαρα ειναι το ποιο δυσκολο σε σχεση με τα αλλα τρια (συν οτι τα ντερμπι παντα ειναι ιδιαιτερα)
Οποτε το σχολιο μου οτι αν γκελαρει ο Παναθηναικος θα γκελαρει πιθανως απο τον Ολυμπιακο δεν ειναι οπαδικο (δεν ειμαι οπαδος , φιλαθλος ειμαι) ειναι απλα μια αντικειμενικη προσεγγιση βαση οσων εγραψα ποιο πανω
Υ.Γ.3. Οποτε για να δουμε.. Μπορει ο Παναθηναικος να μεγαλωσει το ρεκορ του κανοντας 4/4 ολοκληρωνοντας δηλαδη τον πρωτο γυρο με το απολυτο των νικων, μεγαλωνοντας παραλληλα το ρεκορ του ?