Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

Poutsoxistis

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2022
Like
866
Πόντοι
81
Βολος
Ολυμπιακος
Πανετολικος
Ατρομητος
Τελος πρωτου γυρου και μετα διακοπη για Μουντιαλ
Θεωρητικα το προγραμμα του Παναθηναικου ειναι βατο και μπορει να κανει το 4/4
Υ.Η.Εαν γκελαρει το φυσιολογικο ειναι να φερει ισοπαλια η να χασει απο τον Ολυμπιακο
Υ.Γ. 2. Ειμαι Ολυμπιακος οπως εχω πει ... οπως επισης εχω πει οτι φετος ο Ολυμπιακος δεν βλεπετε προς το παρον.. Επισης εχω πει οτι ο Παναθηναικος δικαιως ειναι πρωτος στο πρωταθλημα μεχρι στιγμης καθως ειναι καλυτερος (και μετα τον Παναθηναικο καλυτερη ομαδα ειναι η Αεκ).. Ωστοσο κακα τα ψεματα ο Βολος, ο Ατρομητος και ο Πανετολικος ειναι στα μετρα του Παναθηναικου.. Ο Ολυμπιακος οπως εγραψα ποιο πανω δεν βλεπετε μεν αλλα απο αυτα τα τεσσερα ματς που εχει να παιξει ο Παναθηναικος ξεκαθαρα ειναι το ποιο δυσκολο σε σχεση με τα αλλα τρια (συν οτι τα ντερμπι παντα ειναι ιδιαιτερα)
Οποτε το σχολιο μου οτι αν γκελαρει ο Παναθηναικος θα γκελαρει πιθανως απο τον Ολυμπιακο δεν ειναι οπαδικο (δεν ειμαι οπαδος , φιλαθλος ειμαι) ειναι απλα μια αντικειμενικη προσεγγιση βαση οσων εγραψα ποιο πανω
Υ.Γ.3. Οποτε για να δουμε.. Μπορει ο Παναθηναικος να μεγαλωσει το ρεκορ του κανοντας 4/4 ολοκληρωνοντας δηλαδη τον πρωτο γυρο με το απολυτο των νικων, μεγαλωνοντας παραλληλα το ρεκορ του ?
:hi:
Το παιχνίδι με τον Βόλο είναι το δυσκολότερο της τετράδας.....και μετά γενικά ο δεύτερος γύρος....

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.964
Πόντοι
8.236
Το παιχνίδι με τον Βόλο είναι το δυσκολότερο της τετράδας.....και μετά γενικά ο δεύτερος γύρος....
Δεν θα το λεγα...
Οκ ο Βολος ειναι (μεχρι στιγμης) η εκπληξη του πρωταθληματος αλλα θεωρω οτι ο Παναθηναικος θα κερδισει (εστω και δυσκολα)
Ο Ατρομητος ειναι ενα ματς παγιδα μεν αλλα και παλι θεωρω οτι θα κερδισει ο Παναθηναικος
Οσον αφορα τον Παναιτολικο θεωρω οτι εκτος συγκλονιστικου απροοπτου απλα θα κερδισει ο Παναθηναικος
Ενω οσον αφορα τον Ολυμπιακο δεν χωρανε προβλεψεις καθως τα ντερμπι ειναι παντα ιδιαιτερα

maradona7

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Ιουν 2022
Κριτικές
148
Like
12.003
Πόντοι
30.733
Σχετικα με το μουντιαλ που γραφετε καποιοι , δε θα κανει καλο στο Παο η διακοπη γιατι θα του κοψει τη φορα . Η ομαδα σας δικαια ειναι πρωτη , παιζει στρωτο ποδοσφαιρο με πρεσαρισμα ψηλα, αυτοματισμους και καλη αμυντικη λειτουργια ενω σιγουρα ειναι η πιο ΟΜΑΔΑ απο ολες μεχρι τωρα μαζι με το Βολο . Δεν εχω πειστει ακομη οτι θα κοψετε πρωτοι το νημα αλλα αν το κανετε θα σας παραδεχτω και κυριως το Γιοβανοβιτς ( μου ναι συμπαθης καθοτι χαμηλων τονων )

Σαν ομαδα ειναι η καλυτερη επι ημερων Αλαφουζου , σα παιχτες οχι καθοτι δεν εχει προσωπικοτητες οπως το 16 πχ ενα Μολεδο ή εναν Βλαχοδημο ή εναν Μπεργκ ή εναν Ζεκα ή ενα Λετο .

Οσο για τον Αλαφουζο με την αποπερατωση του γηπεδου υπολογιζεται συντηρητικα οτι 16-17 εκατ θα ναι τα εσοδα τη 1η χρονια ( 9 εκατ μονο απο τα εισιτηρια που θα παιρνει η παε το 85% !! ) , αν αφαιρεσει κανεις τα καταβεβληθεντα μισθωματα που ειναι στα 2 εκατ μαζι με αλλα 2 η συντηρηση τοτε μιλαμε για εσοδα της ταξης των 12-13 εκατ . Μονο σε μισθολογικα να πανε ενα μεγαλο μερος , μιλαμε για τρομακτικη ανοδος του μπατζετ , δεν ειναι χαζος να πουλησει πλεον για αυτο περναει και το προπονητικο που αγορασε στην παε .

Οποιος θελει να αγορασει τη παε θα πρεπει να ξηλωθει , μονο ο Ταιλανδος με το γκρουπ επιχειρηματιων πραγματι ειχε προχωρημενο ενδιαφερον τοτε λογω γηπεδικου , τωρα αλλαξαν ομως τα δεδομενα αρδην .

ΥΓ. Ραντεβου τη μεθεπομενη αγωνιστικη και περαστικα στον Αιτορ , κανενα παλικαρι να μη τα παθαινει αυτα

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Σχετικα με το μουντιαλ που γραφετε καποιοι , δε θα κανει καλο στο Παο η διακοπη γιατι θα του κοψει τη φορα . Η ομαδα σας δικαια ειναι πρωτη , παιζει στρωτο ποδοσφαιρο με πρεσαρισμα ψηλα, αυτοματισμους και καλη αμυντικη λειτουργια ενω σιγουρα ειναι η πιο ΟΜΑΔΑ απο ολες μεχρι τωρα μαζι με το Βολο . Δεν εχω πειστει ακομη οτι θα κοψετε πρωτοι το νημα αλλα αν το κανετε θα σας παραδεχτω και κυριως το Γιοβανοβιτς ( μου ναι συμπαθης καθοτι χαμηλων τονων )

Σαν ομαδα ειναι η καλυτερη επι ημερων Αλαφουζου , σα παιχτες οχι καθοτι δεν εχει προσωπικοτητες οπως το 16 πχ ενα Μολεδο ή εναν Βλαχοδημο ή εναν Μπεργκ ή εναν Ζεκα ή ενα Λετο .

Οσο για τον Αλαφουζο με την αποπερατωση του γηπεδου υπολογιζεται συντηρητικα οτι 16-17 εκατ θα ναι τα εσοδα τη 1η χρονια ( 9 εκατ μονο απο τα εισιτηρια που θα παιρνει η παε το 85% !! ) , αν αφαιρεσει κανεις τα καταβεβληθεντα μισθωματα που ειναι στα 2 εκατ μαζι με αλλα 2 η συντηρηση τοτε μιλαμε για εσοδα της ταξης των 12-13 εκατ . Μονο σε μισθολογικα να πανε ενα μεγαλο μερος , μιλαμε για τρομακτικη ανοδος του μπατζετ , δεν ειναι χαζος να πουλησει πλεον για αυτο περναει και το προπονητικο που αγορασε στην παε .

Οποιος θελει να αγορασει τη παε θα πρεπει να ξηλωθει , μονο ο Ταιλανδος με το γκρουπ επιχειρηματιων πραγματι ειχε προχωρημενο ενδιαφερον τοτε λογω γηπεδικου , τωρα αλλαξαν ομως τα δεδομενα αρδην .

ΥΓ. Ραντεβου τη μεθεπομενη αγωνιστικη και περαστικα στον Αιτορ , κανενα παλικαρι να μη τα παθαινει αυτα
Επιτελους και ενας αντιπαλος μας που μιλαει λογικα και με επιχειρηματα χωρις να βγαζει εμπαθεια.Ευγε φιλε,βγαζεις ποδοσφαιρικη και αθλητικη παιδεια.
Απλα θα διαφωνησω σε πολλα.Οπως παραδειγμα για την διακοπη του μουντιαλ.Οπως προειπα σε προηγουμενο ποστ μου,προσωπικα θεωρω οτι θα μας κανει καλο.Κι αυτο γιατι παιζουμε στα κοκκινα,εχουμε δυο σοβαρους τραυματισμους (ο ενας κομβικος μας παιχτης),και θα βοηθησει στην αποφορτιση.Δεν νομιζω να χαλαρωσουμε τοσο στην διακοπη,δεν θα το επιτρεψει ο Ιβαν.Χωρια που θα μπορεσουμε να καλυψουμε τα κενα στο ροστερ με την εναρξη του δευτερου γυρου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι ενας ενδιαφερον δευτερος γυρος,θα εχετε κι εσεις ενα εντελως διαφορετικο προσωπο,θα ωφελησει και εσας η διακοπη.Ολα αυτα ειναι θεωρητικα βεβαια,εδω θα μαστε να τα ξαναπουμε τοτε.
Τα λεμε στις 6/11 :thumbsup:

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706
ΘΕΛΩ να βιαστει τριχωτη κωλοτρυπιδα πουστοχοντρου Μπεου:zfuck:
Τον Μπέο πολλοί τον έχουν βάλει στο μάτι αφού είναι καλός άνθρωπος, με τον γλυκό του λόγο, πάντα μιλώντας με επιχειρήματα που δεν μπορείς να αντικρούσεις και άλλα τέτοια πολλά.
Κι όμως είναι ακόμα εδω, ζει και βασιλεύει στην πόλη του Βόλου.
Έχε λίγο το νου σου μην τσόυζεις μεθαύριο, εκεί κάπου στα μετόπισθεν.....

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.964
Πόντοι
8.236
Επιτελους και ενας αντιπαλος μας που μιλαει λογικα και με επιχειρηματα χωρις να βγαζει εμπαθεια.Ευγε φιλε,βγαζεις ποδοσφαιρικη και αθλητικη παιδεια.
Απλα θα διαφωνησω σε πολλα.Οπως παραδειγμα για την διακοπη του μουντιαλ.Οπως προειπα σε προηγουμενο ποστ μου,προσωπικα θεωρω οτι θα μας κανει καλο.Κι αυτο γιατι παιζουμε στα κοκκινα,εχουμε δυο σοβαρους τραυματισμους (ο ενας κομβικος μας παιχτης),και θα βοηθησει στην αποφορτιση.Δεν νομιζω να χαλαρωσουμε τοσο στην διακοπη,δεν θα το επιτρεψει ο Ιβαν.Χωρια που θα μπορεσουμε να καλυψουμε τα κενα στο ροστερ με την εναρξη του δευτερου γυρου.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα ειναι ενας ενδιαφερον δευτερος γυρος,θα εχετε κι εσεις ενα εντελως διαφορετικο προσωπο,θα ωφελησει και εσας η διακοπη.Ολα αυτα ειναι θεωρητικα βεβαια,εδω θα μαστε να τα ξαναπουμε τοτε.
Τα λεμε στις 6/11 :thumbsup:
Αντικειμενικα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερεις τι συνεπειες θα εχει διακοπη του πρωταθληματος
Πρωτος απο ολους εχω πει οτι ο Παναθηναικος ειναι δικαια πρωτος και πειθει , ωστοσο με την διακοπη δεν ξερεις τι γινεται καθως μπορει να μην επιρεαστει καθολου και να συνεχισει να γ..μαει αβερτα ο Παναθηναικος οταν ξαναρχησει το πρωταθλημα μετα την διακοπη , αλλα μπορει και να χαλασει ο αγωνιστικος ρυθμος συν οτι υπαρχει φετος μια δυνατη Αεκ (ο Ολυμπιακος που ειναι και η ομαδα μου θεωρω οτι η διακοπη θα τον ωφελησει με την εννοια οτι θα παρουσιασει καλυτερη εικονα σε σχεση με αυτο που εχει βγαλει εως τωρα αλλα και παλι θεωρω οτι φετος η μαχη θα ειναι αναμεσα σε Παναθηναικο και Αεκ)

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456

Τυπε παντως ξεχνας μερικα ακομα εσοδα απο το γηπεδο οπως ονοματοδοσία σιγουρα 2-3 μυρρια τον χρόνο καθως και εσοδα απο σουτιες που λογικα θα ειναι το μεγαλυτερο εσοδο απο ολα. Επισης και καποια πιο μικρα απο εμπορικες χρησεις

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.904
Πόντοι
46.423
Είμαι περίεργος να δω τι συμβόλαιο θα προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Αϊτόρ τώρα που τραυματίστηκε.

:dunno:

Άλλαξαν τα δεδομένα και χιαστοί είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός για ποδοσφαιριστή.

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Αντικειμενικα η αληθεια ειναι οτι δεν ξερεις τι συνεπειες θα εχει διακοπη του πρωταθληματος
Πρωτος απο ολους εχω πει οτι ο Παναθηναικος ειναι δικαια πρωτος και πειθει , ωστοσο με την διακοπη δεν ξερεις τι γινεται καθως μπορει να μην επιρεαστει καθολου και να συνεχισει να γ..μαει αβερτα ο Παναθηναικος οταν ξαναρχησει το πρωταθλημα μετα την διακοπη , αλλα μπορει και να χαλασει ο αγωνιστικος ρυθμος συν οτι υπαρχει φετος μια δυνατη Αεκ (ο Ολυμπιακος που ειναι και η ομαδα μου θεωρω οτι η διακοπη θα τον ωφελησει με την εννοια οτι θα παρουσιασει καλυτερη εικονα σε σχεση με αυτο που εχει βγαλει εως τωρα αλλα και παλι θεωρω οτι φετος η μαχη θα ειναι αναμεσα σε Παναθηναικο και Αεκ)
Οντως δεν ξερουμε ποιες θα ειναι οι επιπτωσεις της διακοπης , αν και εχω τρομερη εμπιστοσυνη στον Ιβαν οτι θα τους κρατησει ξυπνιους.
Ο γαυρος αν χασει απο εμας φευγει εκτος πρωταθληματος. Με οποιο αλλο αποτελεσμα παραμενει μεσα

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Είμαι περίεργος να δω τι συμβόλαιο θα προσφέρει ο Παναθηναϊκός στον Αϊτόρ τώρα που τραυματίστηκε.

:dunno:

Άλλαξαν τα δεδομένα και χιαστοί είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός για ποδοσφαιριστή.
Λογικα ΠΡΕΠΕΙ να του δωσει μια γενναια αυξηση αποδοχων.Το υπαρχων του ειναι στις 400.000 τον χρονο,διαβαζω για διπλασιασμο εως το 2026

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.904
Πόντοι
46.423
Λογικα ΠΡΕΠΕΙ να του δωσει μια γενναια αυξηση αποδοχων.Το υπαρχων του ειναι στις 400.000 τον χρονο,διαβαζω για διπλασιασμο εως το 2026

Για να δούμε.

Πήγαινε για ανανέωση με μεγάλη αύξηση.

Πολύ άτυχος.

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Για να δούμε.

Πήγαινε για ανανέωση με μεγάλη αύξηση.

Πολύ άτυχος.
Δεν πρεπει να αλλαξει καθολου ο σχεδιασμος για την ανανεωση του.Ισα ισα.Τωρα ειναι που πρεπει η ομαδα μας να στηριξει εμπρακτα τον παιχταρα μας.Και πιστευω θα γινει

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Παντως με τοσο κοσμο στον Βολο, θελει ιδιαιτερη προσοχη να μην αντιδρασουν σε προκλησεις!!!! Γιατι ειμαι σιγουρος οτι ολοι αυτο περιμενουν για να μας κλεισουν τη Λεωφορο με τον γαυρο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom