Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
φιλε ζεμπου, αν και γνησιος βαζελογαυρος, εδω καλα τα λες στους πουστηδες...ολη η ελλαδα ειδε τα μουφα πεναλντι τους με αεκ και τριπολη....
απλα εχουν μεθυσει απο την κωλοφαρδια τους και το γεγονος οτι βρισκονται στην 1η θεση οκτωβρη μηνα μετα απο 150 χρονια, οποτε ο,τι και να τους πεις δεν νοιωθουν....
:confused: :confused: :confused: :confused:
ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΝΑΙ
Οταν ο ΘΡΥΛΟΣ γυρναγε τα παιχνιδια στο 91 , 92 , 95 , 97 , 103 τοτε ηταν η ψυχη πρωταθλητη.
Καταλαβαμε

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.043
Πόντοι
28.246
Με Γιαννενα 3-0 χωρις πεναλτι,με Οφη 0-2 χωρις πεναλτι.Ψαξε λιγο καλυτερα πριν πεις την εξυπναδα σου.Την προπαγανδα και τα ψεματα σας τα ξερουμε χρονια τωρα.Το να μιλατε εσεις για νικες με πεναλτι ειναι το λιγοτερο αστειο.Δεν μιλας σε τιποτα μικρα παιδακια,ουτε σε αδαεις.Σας ξερουμε καλα
Ρε πουλάκι μου είπα, τα πήρες, δεν με νοιάζει πως τα πήρες. Άλλο είπα και την πήγε ο δικός σου την κουβέντα αλλού. Και από ε είπα ότι το πήρε δίκαια το παιχνιδι. Και με την Λαμία δίκαια το πηρες. Χωρίς πέναλτι όμως θα έβαζες γκολ, σε αυτό μπορείς να απαντήσεις εσύ; Αν δεν γινόντουσαν τα πέναλτι, αν δεν πέφτανε στην παγίδα οι αντίπαλοι αμυντικοί, θα έβαζες γκολ; Δεν το βάζεις εύκολα.
Πρόσεχε την ερώτηση.

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Ακουγεται τυποι οτι μαλλον ο ψωλας ο αιτορ γλυτωσε την ολικη ρήξη.
Μαλλον παει για μερικη που ειναι κανα 3μηνο νομιζω εκτος

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Ο Μπέος έκανε φυλακή λόγω Μαρινάκη. Θα πάει και στα play off και πάλι θα του τα σηκώσει του Αλαφούζου. Τώρα που βρήκε την ευκαιρία θα την χάσει λες;
o (μ)πεος βεβαια εχει πανω απο το προσκεφαλι του 2 εικονισματα : τον τζαμπατζη τιγρη και τον τσετσενο μαφιοζο....
ο τσετσενος βεβαια ειναι εξαφανισμενος εδω και χρονια πισω απο τα τειχη της μορντορ στην σιβηρια...οπότε δεν πιανεται....αλλα ο τζαμπατζης ειναι εδω και με καινουργιο χαρισμενο γηπεδο...
αρα δεν ξερω κατα ποσο τον παιρνει τον (μ)πεο να ανοιξει τα ποδια στο καραφλο αγόρι...

υγ : οπως βλεπεις φιλε ζεμπου, ολα τα μουνοπανα εχουν ακρες δεξια και αριστερα...μονο εμεις τιμια παμε με το σπαθι στο χερι...μονοι μας και ολοι τους...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
και τωρα ποιος θα βαραει τα πεναλντι?
:confused: :confused: :confused:

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.898
Πόντοι
3.506
Όλη του η ιστορία ,μπόχα και αμαρτία,πρώτο στο χουντεμπλει της χούντας το παιδί

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
και τωρα ποιος θα βαραει τα πεναλντι?
:confused: :confused: :confused:
Θερμα "συγχαρητηρια",μας δειχνετε το "επιπεδο" σας για αλλη μια φορα.Χιουμορακι και ειρωνεια πανω στον τραυματισμο ενος παιχτη...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.043
Πόντοι
28.246
Λίγο το χεις τρεις μήνες έξω;

Ρωτήστε τον rebidhead sapiens x2 τι του είπα την Δευτέρα....
Μην σου πάθει τίποτα ο Ισπανός και σου μείνει κάνα τρίμηνο έξω.
Και είπαμε. Το var άρχισε να μην τα βλέπει καλά όπως στο γκολ του Μπερνάρ. Var ειναι αυτό... Δίνει λάθος πέναλτι, ακυρώνει κανονικά πέναλτι, και ακυρώνει λάθος γκολ... Και ακόμα περιμένουμε να μάθουμε αν δεν κέρδιζε πέναλτι ο βαζελος θα είχε τους βαθμούς αυτούς;

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Λίγο το χεις τρεις μήνες έξω;

Ρωτήστε τον rebidhead sapiens x2 τι του είπα την Δευτέρα....
Μην σου πάθει τίποτα ο Ισπανός και σου μείνει κάνα τρίμηνο έξω.
Και είπαμε. Το var άρχισε να μην τα βλέπει καλά όπως στο γκολ του Μπερνάρ. Var ειναι αυτό... Δίνει λάθος πέναλτι, ακυρώνει κανονικά πέναλτι, και ακυρώνει λάθος γκολ... Και ακόμα περιμένουμε να μάθουμε αν δεν κέρδιζε πέναλτι ο βαζελος θα είχε τους βαθμούς αυτούς;
Τι ειδους ερωτηση ειναι το ΑΝ δεν τα επαιρνε θα κερδίζε? Απιστευτα υποθετικη. Και πες με τον αστερα ηταν στο τελος , τα αλλα ματς δεν ξερεις πως θα τελειωναν.
Τωρα για το τριμηνο εννοειται πως ειναι σοβαρο, αλλα απο την ολικη που θα εχανε ολη την χρονια ειναι αλλη κατασταση τελειως

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
o (μ)πεος 2 εικονισματα : τον τιγρη μαφιοζο....
ο τσετσενος της μορντορ στην σιβηρια... τζαμπατζης ...
ποδια αγόρι...

υγ : ζεμπου ακρες δεξια και αριστερα... σπαθι στο χερι...νοι μας και λοι τους...
giphy.gif

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.043
Πόντοι
28.246
υγ : οπως βλεπεις φιλε ζεμπου, ολα τα μουνοπανα εχουν ακρες δεξια και αριστερα...μονο εμεις τιμια παμε με το σπαθι στο χερι...μονοι μας και ολοι τους...
Φίλε raopau, μπορεί να κατέβει η διαφορά μέχρι τις 13 Νοεμβρη στους πέντε βαθμούς; Δεν θέλω πιο κάτω. Μου φτάνει τόσο...

Και πως το λέει ο Θαναηλακης στην εκφώνηση; "Τώρα μιλάμε αλλιώς"

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Ρε πουλάκι μου είπα, τα πήρες, δεν με νοιάζει πως τα πήρες. Άλλο είπα και την πήγε ο δικός σου την κουβέντα αλλού. Και από ε είπα ότι το πήρε δίκαια το παιχνιδι. Και με την Λαμία δίκαια το πηρες. Χωρίς πέναλτι όμως θα έβαζες γκολ, σε αυτό μπορείς να απαντήσεις εσύ; Αν δεν γινόντουσαν τα πέναλτι, αν δεν πέφτανε στην παγίδα οι αντίπαλοι αμυντικοί, θα έβαζες γκολ; Δεν το βάζεις εύκολα.
Πρόσεχε την ερώτηση.
Ρε συ εγω δεν σου πα οτι ειμαι η Σιτυ να πεταω 4 και 5 γκολ σε καθε παιχνιδι.Αλλα οπως σου ειπα και πιο πανω αυτο εξισορροπειται με την εξαιρετικη μου αμυνα φετος.Και με τα ΑΝ και τα ΑΝ κουβεντα δεν γινεται.Με την ιδια "λογικη" μπορω να σου πω πως ολα τα γκολ που μπηκαν δεν θα μπαιναν,ΑΝ δεν εκανε το τσαφ ο ταδε αμυντικος,ΑΝ δεν εκανε την γκελα ο ταδε τερματοφυλακας...Κι εσυ περσι με το σταγονομετρο σκοραρες και πηρες πρωταθλημα.Γι αυτο σου λεω αστο,δεν θα βγαλουμε ακρη...

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.535
Πόντοι
46.423
Ο Παναθηναϊκός δίκαια είναι πρώτος γιατί έως σήμερα εμφανίζεται ως μια ισορροπημένη και καλή ομάδα.

Έχει βρει δε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ σε πολύ άσχημη περίοδο.

Η ΑΕΚ αν και δεν ξεκίνησε καλά φαίνεται ότι αποκτά δυναμική λόγω του νέου γηπέδου της.

Όμως δεν πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα αντέξει σε διάρκεια.

Σε λίγο δε που ο Ολυμπιακός θα δέσει θα δούμε άλλα πράγματα στα γήπεδα.

Τη γνώμη μου λέω.

Θα δείξει.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.043
Πόντοι
28.246
.Κι εσυ περσι με το σταγονομετρο σκοραρες και πηρες πρωταθλημα.Γι αυτο σου λεω αστο,δεν θα βγαλουμε ακρη...
Εδώ είμαστε...

Άργησες να πάρεις μπρος και να σε κάνει ομάδα ο Γιοβάνοβιτς. Έγινες λίγο μετά τον δεύτερο γύρο. Αλλιώς το χάλι μπάλι που βγήκε φέτος με εμένα θα μου το είχες βγάλει πέρυσι.

Κατάλαβες τώρα το ανησυχητικό για εσένα που δεν σκοράρουν εύκολα αλλά δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα; Και ο Αιτορ τέλος για το 2022 και δεν ξέρεις πώς θα σου γυρίσει...

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
Ο Παναθηναϊκός δίκαια είναι πρώτος γιατί έως σήμερα εμφανίζεται ως μια ισορροπημένη και καλή ομάδα.

Η ΑΕΚ αν και δεν ξεκίνησε καλά φαίνεται ότι αποκτά δυναμική λόγω του νέου γηπέδου της.

Τη γνώμη μου λέω.

Θα δείξει.
επιτέλους μια σοβαρή γνώμη κόκκινου οπαδού με προσωπικότητα
Εύγε φίλε μου !!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Φίλε raopau, μπορεί να κατέβει η διαφορά μέχρι τις 13 Νοεμβρη στους πέντε βαθμούς; Δεν θέλω πιο κάτω. Μου φτάνει τόσο...

Και πως το λέει ο Θαναηλακης στην εκφώνηση; "Τώρα μιλάμε αλλιώς"
ας τον βαζελο..
την αεκ κοιτα...

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.043
Πόντοι
28.246
ας τον βαζελο..
την αεκ κοιτα...
Ξέχνα την αυτήν. Το καλοκαίρι σε εσένα στο νήμα το δικό μας είχα πει ότι θα το πάρουν αυτοί. Η ΑΕΚ δηλαδή. Αλλά ο βαζελος έχει καλύτερη συγκρότηση φέτος. Στο μόνο που ποντάρω είναι στην δυστοκια τους και στο να στρώσουμε στην διακοπή εμείς... Αλλιώς φέτος είναι του βαζελου.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.043
Πόντοι
28.246

Τη γνώμη μου λέω.

Θα δείξει.
Σώπα ρε, να και κάπου που συμφωνούμε. Αυτό τους λέω κι εγώ αλλά δεν το καταλαβαίνουν...

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Εδώ είμαστε...

Άργησες να πάρεις μπρος και να σε κάνει ομάδα ο Γιοβάνοβιτς. Έγινες λίγο μετά τον δεύτερο γύρο. Αλλιώς το χάλι μπάλι που βγήκε φέτος με εμένα θα μου το είχες βγάλει πέρυσι.

Κατάλαβες τώρα το ανησυχητικό για εσένα που δεν σκοράρουν εύκολα αλλά δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ακόμα; Και ο Αιτορ τέλος για το 2022 και δεν ξέρεις πώς θα σου γυρίσει...
Ξερω τι θες να πεις,αλλα διαφωνω.Βαζω τα γκολ που πρεπει να βαλω για να νικαω.Με τον ιδιο ρυθμο σκοραρα και περσι.Φετος ομως εχω βγαλει και αρκετα γκολ απο στημενα,κατι που δεν ειχα περσι.Σημερα στημενο απο φαουλ,με Λεβαδειακο στημενο απο φαουλ,με Γιαννενα 2 γκολ με απ ευθειας φαουλ.Αυτα τα γκολ περσι δεν τα ειχα.Αρα σημαινει οτι κατι καλυτερο εχει δουλευτει σε σχεση με περυσι.Και σημερα νικησα χωρις τον Αιτορ.Σε ενα ματς δυσκολο απ ολες τις αποψεις.Αλλα το σημαντικοτερο οπως ειπα παμπολες φορες ειναι η αμυνα μου.Η αμυνα εχει κρινει τιτλους,μεγαλες πορειες.Οσο εχω τετοια σταθεροτητα στα μετοπισθεν,οχι δεν με φοβαμαι.Αν χτυπα ξυλο ειχα προβλημα εκει,τοτε ναι θα υπηρχε θεμα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom