Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
Στην Τουμπα το πήρες με πέναλτι. Την ΑΕΚ την πήρες με δύο πέναλτι. Αν το φας πρώτος χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα πέναλτι να κερδίσεις. Αλλιώς στην καλύτερη πας για ισοπαλία. Δεν βλέπει δυχτια η επίθεση σου....
Τα πέναλτυ είναι πρόβλημα των αμυντικών που δεν μπορούνε με άλλο τρόπο να ανακόψουν τους αντίπαλους επιθετικούς και αναγκάζονται σε φάουλ-χέρια εντός περιοχής .
Δεν γίνεται να καταργηθεί το πέναλτυ με var

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Στην Τουμπα το πήρες με πέναλτι. Την ΑΕΚ την πήρες με δύο πέναλτι. Αν το φας πρώτος χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα πέναλτι να κερδίσεις. Αλλιώς στην καλύτερη πας για ισοπαλία. Δεν βλέπει δυχτια η επίθεση σου....
Τα πεναλτι μερος του παιχνιδιου ειναι τυπε τι να κανουμε?
Επισης που ξερεις οτι αν δεν ειχαμε το πεναλτι πχ στην τουμπα δεν θα βαζαμε αλλο?

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Γιατι απο ποτε τα πεναλτι-γκολ δεν ειναι μεσα στο παιχνιδι οταν ειναι παραβαση;Τι λογικη ειναι αυτη;15 γκολ ενεργητικο εχω,τα 5 με πεναλτι.Τα υπολοιπα 10 δεν ειναι δημιουργια της επιθεσης;Και τα πεναλτι επιθετικη προσπαθεια ειναι.Εχω την σχεδον την ιδια καλυτερη επιθεση με την ΑΕΚ και τον Βολο (ο Βολος εχει 16).
Και το σημαντικοτερο,εχω μακραν την καλυτερη αμυνα με μολις 2 γκολ παθητικο.Οι αντιπαλοι μεχρι στιγμης δυσκολευονται να μας κανουν φαση.Αυτα γιατι δεν τα λες;Μην τα λεμε μονο οπως μας συμφερει.Οι αμυνες συνηθως δινουν τιτλους

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.045
Πόντοι
28.246
Τα πέναλτυ είναι πρόβλημα των αμυντικών που δεν μπορούνε με άλλο τρόπο να ανακόψουν τους αντίπαλους επιθετικούς και αναγκάζονται σε φάουλ-χέρια εντός περιοχής .
Δεν γίνεται να καταργηθεί το πέναλτυ με var
Ρε άσε πως έφτασε η κατασταση στο πέναλτι, άσε αν ήτανε η δεν ήτανε. Έχεις πάρει εφτά βαθμούς με αυτό τον τρόπο. 3 με ΑΕΚ 2 με ΠΑΟΚ γιατί για ισοπαλία πήγαινε, και 2 με Αστέρα. Όλα με πέναλτι. Άσε, σου ξανά λέω, κατά πόσο ήτανε η όχι και πως έφτασε η μπαλα στην άσπρη βούλα.
Αυτός ήτανε και ο λόγος που έχασες την πρόκριση στα προκριματικά της Ευρώπης φέτος. Δεν βλέπουν δυχτια.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.454
Πόντοι
12.756

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.413
Πόντοι
3.506
Καμιά ρήξη, γαμώ την πουτάνα μου;

Δηλ χειρουργείο; :(
Αν ειναι μερικη ρηξη χιαστων παει για 2 με 3 μηνες εξω.Αν ειναι ολικη χανει την χρονια οπως και ο Τρουιγιε.Τον γλωσσοφαγαν τον Αιτοραρο γαμω την πουτανα μου...
Φόβοι για μεγάλη ζημιά στο γόνατο του Αϊτόρ!

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
Ρε άσε πως έφτασε η κατασταση στο πέναλτι, . Έχεις πάρει εφτά βαθμούς με αυτό τον τρόπο. 3 με ΑΕΚ 2 με ΠΑΟΚ γιατί για ισοπαλία πήγαινε, και 2 με Αστέρα. Όλα με πέναλτι. Άσε, σου ξανά λέω, κατά πόσο ήτανε η όχι και πως έφτασε η μπαλα στην άσπρη βούλα.
Αυτός ήτανε και ο λόγος που έχασες την πρόκριση στα προκριματικά της Ευρώπης φέτος. Δεν βλέπουν δυχτια.
Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες "άσε αν ήτανε η δεν ήτανε"
Τι θες ? να καταργήσουμε τον κανονισμό ?
αν δεν έχεις αμυντικούς και ο αιτορ με τον παλάσιο σε κάνουνε χωνί και τους ανατρέπεις να μην δοθούν τα πέναλτυ ?:think:
Ε μη κάνεις πέναλτυ φίλε μου να μπούν τα γκολ στην εξέλιξη της φάσης,αυτό θέλουμε κ μεις

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.045
Πόντοι
28.246
Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες "άσε αν ήτανε η δεν ήτανε"
Τι θες ? να καταργήσουμε τον κανονισμό ?
αν δεν έχεις αμυντικούς και ο αιτορ με τον παλάσιο σε κάνουνε χωνί και τους ανατρέπεις να μην δοθούν τα πέναλτυ ?:think:
Ε μη κάνεις πέναλτυ φίλε μου να μπούν τα γκολ στην εξέλιξη της φάσης,αυτό θέλουμε κ μεις
Μην κάνεις πέναλτι. Ε, με τον αστέρα δεν του έκανε πέναλτι... Για να μην στο έδινε να δω τι θα έβαζες. Με την ΑΕΚ η παράβαση στο δεύτερο είναι έξω από την περιοχή. Να μην στο έδινε και αυτό τι θα επαιρνες.Μην κάνεις πέναλτι. Καταλάβαινεος τι σου λέω η όχι; Χωρίς αυτό δεν βαζεις γκολ.

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Μην κάνεις πέναλτι. Ε, με τον αστέρα δεν του έκανε πέναλτι... Για να μην στο έδινε να δω τι θα έβαζες. Με την ΑΕΚ η παράβαση στο δεύτερο είναι έξω από την περιοχή. Να μην στο έδινε και αυτό τι θα επαιρνες.Μην κάνεις πέναλτι. Καταλάβαινεος τι σου λέω η όχι; Χωρίς αυτό δεν βαζεις γκολ.
Με τον αστερα απλα του σουταρε το ποδι δεν εκανε πεναλτι ομως....
Καλα βαριεμαι να καθομαι να σχολιαζω τις φασεις. Φανηκε σημερα ποια "ευνοια" υπαρχει.
Ναι μπροστα δεν ειμαστε η σιτι , αλλα μας εχεις βγαλει λεβαδειακο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.045
Πόντοι
28.246
αλλα μας εχεις βγαλει λεβαδειακο
Αντίθετα σε έχω βγάλει ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Σε αντίθεση με την δικιά μου μέχρι τώρα. Αλλά είτε τα πήρες δίκαια είτε όχι, χωρίς αυτά δεν ήσουνα εκεί που είσαι λόγω της δυστοκίας σου.
Και σου ξανά λέω, αυτός ήτανε ο λόγος που αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Πόσες φάσεις έχασε;

nikos231

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
2.251
Πόντοι
456
Αντίθετα σε έχω βγάλει ομάδα με αρχή, μέση και τέλος. Σε αντίθεση με την δικιά μου μέχρι τώρα. Αλλά είτε τα πήρες δίκαια είτε όχι, χωρίς αυτά δεν ήσουνα εκεί που είσαι λόγω της δυστοκίας σου.
Και σου ξανά λέω, αυτός ήτανε ο λόγος που αποκλείστηκε από την Ευρώπη. Πόσες φάσεις έχασε;
Για εμενα ο λογος που αποκλειστήκαμε στην Ευρωπη ειναι η ατυχια ξεκαθαρα , ειχαμε 6 παικτες με κοβιντ 2 μερες πριν το ματς. Η προκριση χαθηκε κυριως στο 1ο ματς.
Στο 2ο ναι χασαμε φασεις αλλα ειναι φυσιολογικο στο ποδοσφαιρο αυτο.
Επισης φαινεται ποση διαφορα εχει ο Σποραρ με τον Ιωαννιδη

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.103
Πόντοι
6.056
κατά την όρεξη τη δική σου δεν ήταν πέναλτυ , για το var ήταν !!!!
Για τον αστέρα συγκεκριμένα αν υπήρχε var στο αντιαθλητικό παιχνίδι θα έμεναν με 8 παίκτες οι αρκάδες όπως και η Λαμία
Βέβαια κ στο var γίνονται λάθη στα πέναλτυ ,
μέχρι στιγμής υπερ σου στο ματς με τον παοκ γλυτώσατε την ξεγυρισμένη τριάρα και τους κορνέδες :confused:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.045
Πόντοι
28.246
κατά την όρεξη τη δική σου δεν ήταν πέναλτυ , για το var ήταν !!!!
Για τον αστέρα συγκεκριμένα αν υπήρχε var στο αντιαθλητικό παιχνίδι θα έμεναν με 8 παίκτες οι αρκάδες όπως και η Λαμία
Βέβαια κ στο var γίνονται λάθη στα πέναλτυ ,
μέχρι στιγμής υπερ σου στο ματς με τον παοκ γλυτώσατε την ξεγυρισμένη τριάρα και τους κορνέδες :confused:
Βγάλε μου την φάση που παίρνει ο διαιτητής την απόφαση για πέναλτι ανάποδα. Να το είχε δώσει υπέρ του Ολυμπιακού και να το έπαιρνε πίσω. Άσε να μαντέψω. Καλά έκανε. Βγάλε μου την φάση του Ρεαμπτσιουκ στο Αγρίνιο να ητανε ο Βαγιαννιδης και να έπεφτε στην περιοχή. Ίδια φάση ακριβως. Άσε με να ξανά μαντέψω. Πεναλνταρα που αδικήθηκε ο Παναθηναϊκός. Να ξανά μαντέψω το πέναλτι του Αιτορ με τον Αστέρα να το έπαιρνε ο Μπίελ στο Καραϊσκάκη; Πάλι τα εσιαξε ο πουστης ο χοντρός. Το γκολ του Μπερνάρ απόψε να το βάλουμε να το πετύχαινε ο Χάμες; Έχει κάνει επιθετικό φάουλ ναουμε και διαμαρτύρεται το αρχιδι. Αφού θέλεις να πάμε την κουβέντα εκεί, εκεί θα στην πάω.

Αλλά σου λέω αλλά μου λες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.574
Πόντοι
9.931
312604783_10225364217366071_6730061207486238307_n.jpg

Παρτε το μουνοπανο τον Καρα-παπαρα! Δηλαδη ενας πολιτικος δεν εχει δικαιωμα να υποστηριζει μια ομαδα; Βέβαια αν ηταν Ολυμπιακός δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom