Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.338
- Πόντοι
- 28.246
Και που κάνει φάσεις τις κάνει γκολ; Δεν σε ανησυχεί αυτό;Τι να βαλει ρε ο αρης και ο αστερας? Κανανε καμια σοβαρη φαση?
Και που κάνει φάσεις τις κάνει γκολ; Δεν σε ανησυχεί αυτό;Τι να βαλει ρε ο αρης και ο αστερας? Κανανε καμια σοβαρη φαση?
Εμεις σημερα δεν παιξαμε τοσο καλα επιθετικα επειδη δεν καναμε πολλες φασεις.Και που κάνει φάσεις τις κάνει γκολ; Δεν σε ανησυχεί αυτό;
η τέταρτη ο Γαμαικανός ρουφάει τα μπαλάκιαΓια να μην εχεις παραπονο
12-5 τελικες υπερ μας,3-1 στο τερμα υπερ μας,55-45 κατοχη υπερ μας.Πως ακριβως να μας βαλει;Που επρεπε να τελειωσει το ματς 2-0,πεντακαθαρο γκολ μας ακυρωνει,ουτε τον ακουμπαει ο Βερμπιτς και δινει επιθετικο φαουλ.Χωρια που επρεπε να τελειωσει με 9 ο σκωληκας.Έπρεπε να σου βγάλει ένα, όχι δύο που έβγαλε ο Αστέρας στην Τούμπα και προηγήθηκε με 0-2. Ένα να σου έβγαζε ο Άρης πρώτος. Εκεί να έβλεπα τις μπαταρίες σου απόψε...
Και πάλι δίκαια κέρδισες βέβαια.
Στην Τουμπα το πήρες με πέναλτι. Την ΑΕΚ την πήρες με δύο πέναλτι. Αν το φας πρώτος χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα πέναλτι να κερδίσεις. Αλλιώς στην καλύτερη πας για ισοπαλία. Δεν βλέπει δυχτια η επίθεση σου....Και στην Τουμπα χαναμε και το ανατρεψαμε.Και με την ΑΕΚ.Φετος δεν ειναι ο Παναθηναικος των τελευταιων ετων...
Γειά σου αδελφέ μουειπαμε καθε παιχνιδι και τελικος.. .. προχωραμε πριαποι... νεξτ στέισον βολος...
Τα πέναλτυ είναι πρόβλημα των αμυντικών που δεν μπορούνε με άλλο τρόπο να ανακόψουν τους αντίπαλους επιθετικούς και αναγκάζονται σε φάουλ-χέρια εντός περιοχής .Στην Τουμπα το πήρες με πέναλτι. Την ΑΕΚ την πήρες με δύο πέναλτι. Αν το φας πρώτος χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα πέναλτι να κερδίσεις. Αλλιώς στην καλύτερη πας για ισοπαλία. Δεν βλέπει δυχτια η επίθεση σου....
μπραδερινι...Γειά σου αδελφέ μου
Τα πεναλτι μερος του παιχνιδιου ειναι τυπε τι να κανουμε?Στην Τουμπα το πήρες με πέναλτι. Την ΑΕΚ την πήρες με δύο πέναλτι. Αν το φας πρώτος χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα πέναλτι να κερδίσεις. Αλλιώς στην καλύτερη πας για ισοπαλία. Δεν βλέπει δυχτια η επίθεση σου....
Γιατι απο ποτε τα πεναλτι-γκολ δεν ειναι μεσα στο παιχνιδι οταν ειναι παραβαση;Τι λογικη ειναι αυτη;15 γκολ ενεργητικο εχω,τα 5 με πεναλτι.Τα υπολοιπα 10 δεν ειναι δημιουργια της επιθεσης;Και τα πεναλτι επιθετικη προσπαθεια ειναι.Εχω την σχεδον την ιδια καλυτερη επιθεση με την ΑΕΚ και τον Βολο (ο Βολος εχει 16).Στην Τουμπα το πήρες με πέναλτι. Την ΑΕΚ την πήρες με δύο πέναλτι. Αν το φας πρώτος χρειάζεσαι τουλάχιστον ένα πέναλτι να κερδίσεις. Αλλιώς στην καλύτερη πας για ισοπαλία. Δεν βλέπει δυχτια η επίθεση σου....
Ρε άσε πως έφτασε η κατασταση στο πέναλτι, άσε αν ήτανε η δεν ήτανε. Έχεις πάρει εφτά βαθμούς με αυτό τον τρόπο. 3 με ΑΕΚ 2 με ΠΑΟΚ γιατί για ισοπαλία πήγαινε, και 2 με Αστέρα. Όλα με πέναλτι. Άσε, σου ξανά λέω, κατά πόσο ήτανε η όχι και πως έφτασε η μπαλα στην άσπρη βούλα.Τα πέναλτυ είναι πρόβλημα των αμυντικών που δεν μπορούνε με άλλο τρόπο να ανακόψουν τους αντίπαλους επιθετικούς και αναγκάζονται σε φάουλ-χέρια εντός περιοχής .
Δεν γίνεται να καταργηθεί το πέναλτυ με var
Πάει για χειρουργείο. Το τι ζημιά ακριβώς έχει γίνει θα φανεί απόψε. Αλλά η ζημιά είναι σοβαρή.βγηκε κατι για Αιτορ;
Αδερφε μαλλον σοβαρη ζημια στο γονατοβγηκε κατι για Αιτορ;
Πάει για χειρουργείο. Το τι ζημιά ακριβώς έχει γίνει θα φανεί απόψε. Αλλά η ζημιά είναι σοβαρή.
πω ρε πουστη μου ελεοςΑδερφε μαλλον σοβαρη ζημια στο γονατο
Τιποτε δεν ειναι σιγουρο ακομα
Καμιά ρήξη, γαμώ την πουτάνα μου;Αδερφε μαλλον σοβαρη ζημια στο γονατο
Τιποτε δεν ειναι σιγουρο ακομα
Αν ειναι μερικη ρηξη χιαστων παει για 2 με 3 μηνες εξω.Αν ειναι ολικη χανει την χρονια οπως και ο Τρουιγιε.Τον γλωσσοφαγαν τον Αιτοραρο γαμω την πουτανα μου...Καμιά ρήξη, γαμώ την πουτάνα μου;
Δηλ χειρουργείο;
Δεν υπάρχει λογική σε αυτό που λες "άσε αν ήτανε η δεν ήτανε"Ρε άσε πως έφτασε η κατασταση στο πέναλτι, . Έχεις πάρει εφτά βαθμούς με αυτό τον τρόπο. 3 με ΑΕΚ 2 με ΠΑΟΚ γιατί για ισοπαλία πήγαινε, και 2 με Αστέρα. Όλα με πέναλτι. Άσε, σου ξανά λέω, κατά πόσο ήτανε η όχι και πως έφτασε η μπαλα στην άσπρη βούλα.
Αυτός ήτανε και ο λόγος που έχασες την πρόκριση στα προκριματικά της Ευρώπης φέτος. Δεν βλέπουν δυχτια.