Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Σπαμάρεις....πέρασμα παρέμεινε εκεί και μετά...
άσε που είχαν σπείρει ασχημόφατσες , 50-50 είναι
Δεν ισχύει πάντως....
Δεν έμεινε ρουθούνι.
Σπαμάρεις....πέρασμα παρέμεινε εκεί και μετά...
άσε που είχαν σπείρει ασχημόφατσες , 50-50 είναι
δεν σπαμάρω , κόβεις φάτσες βγάζεις συμπέρασμαΣπαμάρεις....
Δεν ισχύει πάντως....
Δεν έμεινε ρουθούνι.
Ας πρόσεχες, δεν είμαι από τα Χανιά.Γαύρος Κρητικός....
Δηλαδή Χανιώτης.....
Το τι θα πάρουμε τελικά θα το δούμε...
Προς το παρόν σαν έχει γίνει σαν την τρύπα του Καραμανλή....
, κόβεις φάτσες βγάζεις συμπέρασμα
Μπα...Ας πρόσεχες, δεν είμαι από τα Χανιά.
Χώρια που όλη η Κρήτη ΚΟΚΚΙΝΗ είναι
Μπα...
Ηράκλειο δεν είναι κόκκινο....
Σιγά μην είναι και κόκκινη η Κρήτη πλην Χανίων.
είδες ? δεν είπα ότι είναι αραβοκούραδο ? επικυρώθηκε !!!
Ναι καλά....
Έκει είναι ο μεγαλύτερος πληθυσμός.
Άσε που στο λιμάνι του Ηρακλείου έχει εργαστήρια το ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε και εκτρέφει γαυράκια.....
Γαύρος μνής είναι.είδες ? δεν είπα ότι είναι αραβοκούραδο ? επικυρώθηκε !!!
Πιωμένος είσαι πρωινιάτικα??είδες ? δεν είπα ότι είναι αραβοκούραδο ? επικυρώθηκε !!!
Αυτά στα μικράτα μας.Ναι καλά....
Πάνω από 40 έχει ελάχιστους γαύρους.
Αντί να είσαστε όλοι ΟΦΗ μαλακίζεστε....
θα σου έλεγα το ίδιο ,να κόψεις τις ρακιές αν δεν έκανε μπαμ ότι είσαι πάστα φλώρα απο κούνιαΠιωμένος είσαι πρωινιάτικα??
Αυτά στα μικράτα μας.
Κάποια στιγμή στραβωθήκαμε από το υπερθέαμα που βλέπαμε, ειδικά όταν παίζαμε με τον πούστηβάζελο και αλλάξαμε θρησκεία.
Ήταν και τα πέτρινα χρόνια του Γαύρου τότε.....
Ρ-Α-Κ-Ε-Σ, χωρίς Ι βλαμμένε.θα σου έλεγα το ίδιο ,να κόψεις τις ρακιές αν δεν έκανε μπαμ ότι είσαι πάστα φλώρα απο κούνια
αμόρφωτο γίδι είναι συμπτωματική η σχέση σου με τη χώρα πακογαμημένε,Ρ-Α-Κ-Ε-Σ, χωρίς Ι βλαμμένε.
Μάθετε επιτέλους Ελληνικά.
Μου ξέφυγε ενα ταπεινό ω?????αμόρφωτο γίδι είναι συμπτωματική η σχέση σου με τη χώρα πακογαμημένε,
όσο για Ελληνικά μάθε ότι το βιωτικό επίπεδο που γράφεις σε δίπλα νήμα κ πουλάς γνώση ορθογραφίας γράφεται με όμικρον , αραβομαλακοκούραδε
μωρή σουρτούκω ,μωρή πουτανίτσα σε πλείστες συζητήσεις τονίζεις ότι οι συνομιλητές σου δεν ξέρουνε ορθογραφία-ελληνικά λες και δίνουμε εξετάσεις γλώσσας . Μιλάς λοιπόν μωρή γαβριέλα του ελέους αντί να το βουλώνεις διότι πάνω απο λύκειο δεν είσαι με τίποτα . Το λάθος που έκανες στο "βιωτικό" δείχνει τι χλέπα είσαι ,κλασομπανιέρα γυριστρούλα " Μου ξέφυγε ενα ταπεινό ω''?????
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη.
Θίχτηκες χθές και πρήζεις αρχίδια σήμερα???
Δεν εξετάζεσαι στην ορθογραφία βρε μπαγλαμά αλλά μια καλή ευκαρία να την εξασκήσεις είναι, μα τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθείς??μωρή σουρτούκω ,μωρή πουτανίτσα σε πλείστες συζητήσεις τονίζεις ότι οι συνομιλητές σου δεν ξέρουνε ορθογραφία-ελληνικά λες και δίνουμε εξετάσεις γλώσσας . Μιλάς λοιπόν μωρή γαβριέλα του ελέους αντί να το βουλώνεις διότι πάνω απο λύκειο δεν είσαι με τίποτα . Το λάθος που έκανες στο "βιωτικό" δείχνει τι χλέπα είσαι ,κλασομπανιέρα γυριστρούλα " Μου ξέφυγε ενα ταπεινό ω''
πάλι παραμιλάς αμόρφωτο αραβοκούραδο ? πες μας ρε αρχιτρόμπα το στόρυ που έμενες χεσμένος στα γραφεία της τοπικής επειδή έκλανες που οι πράσινοι περνάγανε απ' έξω, κλασομπανιέραΔεν εξετάζεσαι στην ορθογραφία βρε μπαγλαμά αλλά μια καλή ευκαρία να την εξασκήσεις είναι, μα τόσο δύσκολο είναι να το αντιληφθείς??
Λέγε τώρα, θίχτηκες χθες και ζαλίζεις μπούτσους σήμερα??
Απ, εδω είσαι λάθος.πάλι παραμιλάς αμόρφωτο αραβοκούραδο ? πες μας ρε αρχιτρόμπα το στόρυ που έμενες χεσμένος στα γραφεία της τοπικής επειδή έκλανες που οι πράσινοι περνάγανε απ' έξω, κλασομπανιέρα