ετσι τα πηρα ρε αστειε? επιμενεις?γελαει ο αγαδακος ο παπαμακαριος ο γκουλιας και οι υπολοιποι παικταραδες σας που τρωγανε τα 51-81 στο σεφ και τις υπολοιπες 30αρες...μαθε δυσλεκτικε πως λεγεται ο μπερντομεου γιατι απο το καλοκαιρι που παιρνει τον πουλο δεν θα τον ξανακουσεις.ενα ποστ πανω ειναι η απαντηση μου ρε αυτιστικο....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
ρε τον κακομοιρη, πως πεταει την μπαλα στην εξεδρα..μολις δεν εχει τι να πει, το γυρναει στο ποδοσφαιρο στην κ15...που με ξεβρακωσες ρε αγραμματε?επειδη σε μπουκωνω και δεν απαντας σε τιποτα βγαζεις μονος σου συμπερασμα οτι με ξεβρακωσες? ειδα πριν λιγο το πεναλτυ που εδωσε το κορακι στο κ15 που παιζατε με τον παοκ... 2 μετρα εξω απο την περιοχη !!!ο παπουστελης γυρισε!!!!γελαει μαζι σας ολος ο κοσμος !!!βαιραλ εγινε η ξεφτιλα σας παλι!!τραβα κοιμησου ρε γελοιε που εχετε ξεφτιλιστει σε ολη την ευρωπη με τα κορακια σε μπαλα μπασκετ,εχετε μουτρα να μιλησετε κιολας!!!μπαρτσελονα των καμινιων!!!
ειναι τοσο αυτιστικο που νομιζε οτι στο γιουτιουμπ υπαρχει μονο του βιντεο του ιερεθουελου..οταν του ειπα και για το βιντεο του σπανουλη στο οακα, εκει μπλοκαρε....
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.214
- Πόντοι
- 5.006
τα 5 στα 6 ευρωπαικα που πηρες με τον κακο μπερντομεου, απενταντι στον παπαμακαριο και στο γκιουλια επαιζες???ετσι τα πηρα ρε αστειε? επιμενεις?γελαει ο αγαδακος ο παπαμακαριος ο γκουλιας και οι υπολοιποι παικταραδες σας που τρωγανε τα 51-81 στο σεφ και τις υπολοιπες 30αρες...μαθε δυσλεκτικε πως λεγεται ο μπερντομεου γιατι απο το καλοκαιρι που παιρνει τον πουλο δεν θα τον ξανακουσεις.
ρε μαλακα εισαι τοσο κλασμενο αυτιστικο που ουτε καν καταλαβαινεις τι σου γραφω...ουτε συζητηση δεν μπορεις να κανεις...για το πικπα εισαι...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.780
- Πόντοι
- 3.656
Στα παπάρια μας οι πρόεδροι-λαμόγια , εμείς θέλουμε προέδρους ηγέτες,οραματιστές με αγάπη και αυταπάρνηση προς τον Σύλλογο.
Σαν τον Τράκη;
ναι μας ειπες φοβερο πραγμα!!!οποτε ανεβαινατε την κηφισιας με τον σπανουλη 12αδα μονο κλαμμενοι γυρναγατε πισω!!!και κοιτα να μαθεις το ονομα του μπερτομεου γιδι για να μην ξεφτιλιζεσαι!!!ρε τον κακομοιρη, πως πεταει την μπαλα στην εξεδρα..μολις δεν εχει τι να πει, το γυρναει στο ποδοσφαιρο στην κ15...
ειναι τοσο αυτιστικο που νομιζε οτι στο γιουτιουμπ υπαρχει μονο του βιντεο του ιερεθουελου..οταν του ειπα και για το βιντεο του σπανουλη στο οακα, εκει μπλοκαρε....
Τελευταία τροποποίηση:
ευτυχως που εισαι εσυ καλα με αβαταρ τον τριμαλακα που του δινανε κλωτσιες στην 7 και τον στελνανε απο δω και απο κει για θεληματα..σου ειπα και πριν οταν σε μπουκωνω και δεν εχεις απαντηση με επιχειρημα καλο ειναι να τουμπεκιαζεσαι και να μην προσπαθεις να αποδομησεις τον αλλον με χαρακτηρισμους .ετσι παιδακι?αντε μου στο γερο διαολο τωρα και πηγαινε να γραψεις αλλου γιδοβοσκε απο το περαμα!!! πως τον ειπες τον παικτη σας ρε αγραμματε?γκιουλια???τα 5 στα 6 ευρωπαικα που πηρες με τον κακο μπερντομεου, απενταντι στον παπαμακαριο και στο γκιουλια επαιζες???
ρε μαλακα εισαι τοσο κλασμενο αυτιστικο που ουτε καν καταλαβαινεις τι σου γραφω...ουτε συζητηση δεν μπορεις να κανεις...για το πικπα εισαι...
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.780
- Πόντοι
- 3.656
Το σανοdna μιλάει για νύχτα ντροπής του Ευθυμιάδη,μάλλον θα εννοεί τον πρόεδρό τους που μπήκε μέσα και τον βάραγε
20 χρόνια από την νύχτα ντροπής του Ευθυμιάδη και οι νοοτροπίες ίδιες μένουνΟ Τάσος Νικολογιάννης θυμάται το ντέρμπι σαν σήμερα πριν 20 χρόνια στην Λεωφόρο, που ο Ευθυμιάδης με το έτσι θέλω γλίτωσε τον Ολυμπιακό από βέβαιη ήττα και στέρησε από τον Παναθηναϊκό ένα ακόμα πρωτάθλημα, την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκε και το γεγονός, ότι 20 χρόνια μετά όπως και τότε το...
www.sdna.gr
|
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Κρυφογαυρακι......Το σανοdna μιλάει για νύχτα ντροπής του Ευθυμιάδη,μάλλον θα εννοεί τον πρόεδρό τους που μπήκε μέσα και τον βάραγε
20 χρόνια από την νύχτα ντροπής του Ευθυμιάδη και οι νοοτροπίες ίδιες μένουν
Ο Τάσος Νικολογιάννης θυμάται το ντέρμπι σαν σήμερα πριν 20 χρόνια στην Λεωφόρο, που ο Ευθυμιάδης με το έτσι θέλω γλίτωσε τον Ολυμπιακό από βέβαιη ήττα και στέρησε από τον Παναθηναϊκό ένα ακόμα πρωτάθλημα, την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκε και το γεγονός, ότι 20 χρόνια μετά όπως και τότε το...www.sdna.gr
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Μην βαζεις δύσκολα στον Τάκη τυπε.ρε γιδοβοσκε δεν κοροιδεψα την 4ετια αλλα τον ιωαννιδη που οσο τον ειχες μας γαμουσε επι βασιλακοπουλου η διαιτησια..αλλα δεν βολευει να μας απαντησεις πως πηρες 8 απο τα 12 επι βασιλακοπουλου?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Σωστά.οπως πηρες εσυ τα 5 απο τα 6 επι μπερντομεου
Το πρόβλημα που είναι?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Αφού μας πρήζει αρχίδια ο Τάκης.γιατι εχετε καμμια εβδομαδα που σκουζετε ρε λαγοι?
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Λες για τον Μπερτομεου τον κακό πως κεριζαμε τους τιτλους.
Μαλακια είπες.
Ο Μπερτομεου ο ίδιος είναι.
Το ότι ο τράκης έσκουζε δεν σημαίνει κάτι.
Όταν έχεις ομάδα θα διεκδικείς και θα παίρνεις τίτλους,όταν δεν έχεις ή είσαι μέτριος θα σου φταίει ο Μπερτομεου και ο Βασιλακοπουλος.
Μαλακια είπες.
Ο Μπερτομεου ο ίδιος είναι.
Το ότι ο τράκης έσκουζε δεν σημαίνει κάτι.
Όταν έχεις ομάδα θα διεκδικείς και θα παίρνεις τίτλους,όταν δεν έχεις ή είσαι μέτριος θα σου φταίει ο Μπερτομεου και ο Βασιλακοπουλος.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Τον λυπάμαι για έναν περίεργο λόγο...Κρυφογαυρακι......
ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Εγώ καθόλου.....δεν θα ασχολούμουν καθόλου σε άλλο θέμα που δεν έχει σχέση με την παναθα....Τον λυπάμαι για έναν περίεργο λόγο...
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Η γνώμη σας συνβάζελοι για την 27χρονη που προφυλακιστηκε?
Εγώ λέω να σαπίσει....
25 σε 3 δεν το λες πέσιμο....
Εγώ λέω να σαπίσει....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Έχει θέματα γενικά...Εγώ καθόλου.....δεν θα ασχολούμουν καθόλου σε άλλο θέμα που δεν έχει σχέση με την παναθα....
Άστον....
Εγώ δεν τον ξαναπικάρω.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.010
- Πόντοι
- 5.506
γεια σου θειο...μες το παιχνιδι ειναι και αυταΑφού μας πρήζει αρχίδια ο Τάκης.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.833
- Πόντοι
- 6.536
Γεια σου μπαρμπαδι...γεια σου θειο...μες το παιχνιδι ειναι και αυτα
Ναι ρε,απλά σου απάντησα στην ερώτηση.
Τάκης καλός τύπος αλλά σπάει μπάλες....
το κοριτσι ειναι αυτο που το ειχαν μαχαιρωσει πριν 3 χρονια στο ιλιον.η β---α ειναι σκληρη αρκετα, απο τοτε παει κατω απο σπιτια γαυρων μονη της και τους κατσαβιδιαζει .συνδεσμιτισσα ειναι σε δικο μας κλαμπ το λεει η ψυχη της.Η γνώμη σας συνβάζελοι για την 27χρονη που προφυλακιστηκε?
Εγώ λέω να σαπίσει....
να σαπισει?οχι ρε τυπε και να σαπισει αυτη και ο γαυρος ο καραφλοκοτσιδας που εσφαξε τον μιχαλη να ειναι μεχρι προεδρας στον τρουμπαικο...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K