You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τυπε δε βλεπεις volley?Εσύ μένεις Αθήνα,όχι εγώ
Η Ομόνοια μόνο για να συναντιέστε με τα πάκια σας έμεινε βαζελάκια
Παει,το ξεχασατε,το καημενοοοοοο??
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.603
- Πόντοι
- 6.536
Δεν μένω Αθήνα....Εσύ μένεις Αθήνα,όχι εγώ
Η Ομόνοια μόνο για να συναντιέστε με τα πάκια σας έμεινε βαζελάκια
Εσύ δεν έλεγες ότι τσιμπουκωνεις ώριμους?
Στην Μοναστηρίου εννοούσες?
Εκτός και αν σε μπερδεύω με άλλον.
Βασικά τι θες?
Τι μας πρήζεις τα @@?
Ασχολήσου με την ομάδα σου.
nikos231
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2018
- Like
- 2.251
- Πόντοι
- 456
Δεν τους εχεις μαθει ρε τυπε? Παλια το μπασκετ ηταν οτι παίζεται με τα χερια ειναι μαλακιαΤυπε δε βλεπεις volley?
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.900
- Πόντοι
- 3.656
Τυπε δε βλεπεις volley?
Καντε και το γύρο της Ακρόπολης αν το πάρετε,στ'αρχίδια μας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν μένω Αθήνα....
Εσύ δεν έλεγες ότι τσιμπουκωνεις ώριμους?
Στην Μοναστηρίου εννοούσες?
Εκτός και αν σε μπερδεύω με άλλον.
Βασικά τι θες?
Τι μας πρήζεις τα @@?
Ασχολήσου με την ομάδα σου.
Με τον εαυτό σου με μπερδεύεις
Γι αυτο σας αγαπαμεΚαντε και το γύρο της Ακρόπολης αν το πάρετε,στ'αρχίδια μας
Γαιτι ειστε υπερανω
Μπεεεεεεεεεε
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.900
- Πόντοι
- 3.656
Γι αυτο σας αγαπαμε
Γαιτι ειστε υπερανω
Μπεεεεεεεεεε
Τα διαρκείας για το μπαντμιγκτον βγήκαν;Να ενισχύσουμε όπως μπορούμε αυτό το σωματείο
αυτοι εχουν ομαδα τυπεΠωπω η Κηφισία και ο Μιλωνας έδειξαν παραπανω αντισταση
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.603
- Πόντοι
- 6.536
Φιρί φιρί το πας τελειωμένο πουστράκι...Τα διαρκείας για το μπαντμιγκτον βγήκαν;Να ενισχύσουμε όπως μπορούμε αυτό το σωματείο
Όσο και να τρίβεσαι δεν θα σε γαμήσουμε.....
εχετε παρει διαρκειας εσεις....πολλα λεμεΤα διαρκείας για το μπαντμιγκτον βγήκαν;Να ενισχύσουμε όπως μπορούμε αυτό το σωματείο
και τι διαρκειας
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.603
- Πόντοι
- 6.536
Ο γαυρος λογικά.Μαρκησιε, να σε ρωτησω κατι?
Ποιος πιστευεις θα βγει δευτερος στο Βολλευ?
ανοιζε τα ματακια ,βγαλε τα κοκκινα γυαλια και μετα μιλαμε για μπασκετ γιατι οπως φαινεται δεν πρεπει να το γνωριζεις το αθλημα καθολου.εξαλλου ειναι γνωστο οτι μεχρι να ερθει ο πασπαλιε φωναζατε γκολ οταν εμπαινε καλαθι, και οφσαιντ οταν εφευγε παικτης αιφνιδιασμο.αν δεν ξερεις οτι ο μπερτομεου για λογους που βαριεμαι να σου εξηγησω παιδακι, εχει θεμα με την ομαδα μου εδω και 20 χρονια απο τοτε που για εναν χρονο εμεις η μακαμπι η εφες και η τσσκα καναμε δικη μας λιγκα και τον γραψαμε στα αρχιδακια μας, τοτε εισαι ασχετος με το αθλημα.ασχολησου οπως η πλεμπα των καμινιων και του περαματος με το ποδοσφαιρακι που γνωριζεις..μαντεψε ποιοι δεν εφυγαν απο τον μπερτομεου τοτε..ναι σωστα οι ισπανοι και τα πουτανακια του μπερτομεου στον πειραια...κανε μας τη χαρη και ασχολησου με το πολο που εισαι καλος γιατι σε οποιο αθλημα βαζουμε τα ιδια λεφτα οπως το βολλευ ,τον πινεις...εχετε τελειωσει ηδη στο μπασκετ...φυσικα οπως και στο ποδοσφαιρο, δεν εχετε παρει χαμπαρι τιποτα...στην αρχη με τον αλαφουζο μας τρεχατε στο κας και ονειρευοσασταν οτι μας ριχνετε κατηγορια...και τελικα 12 χρονια ατιτλοι και συνεχιζετε.....
τα ιδια θα παθετε και στο μπασκετ...κανονικα δεν πρεπει να σας τα λεμε, αλλα εχετε φαει τετοια πλυση εγκεφαλου, που δεν νοιωθετε τιποτα πλεον...χαρακτηριστικη η τελευταια σου φραση που κατηγορεις λαμονικα, ιερεθουελο....σας εχει πεισει το σανοδνα οτι σας κυνηγαει η ευρολιγκα...δεν σας κυνηγουσε οταν διεκδικουσατε τροπαια, αλλα απο οταν πεσατε 10οι και 15οι αρχισε να σας κυνηγαει...αλλη δουλεια δεν εχει η ρεαλ και η τσσκα πως θα γαμησει τον βαζελο σκεφεται....
οποιοσδηποτε λογικος ανθρωπος αν τα ελεγε αυτα, θα τον ειχαν αλυσοδεμενο στα δαφνι, αλλα τα ζομπι του σανοδνα τα λενε αφοβα...τους εχουν πεισει οτι το φυσιολογικο ηταν αυτο που γινοταν στην ελλαδα και οτι ολοκληρη ευρολιγκα κυνηγαει την προτελευταια ομαδα...
νταξει και εμεις στο ποδοσφαιρο οταν χανουμε στην ευρωπη, βγαινουν κατι αρθρα οτι μας κυνηγαει ο πλατινι και η ουεφα, αλλα δεν τα παιρνει και κανεις στα σοβαρα...εσεις ομως ζειτε με αυτα....
ρε κακομοιρη τα 8 απο τα 12 πρωταθληματακια σου απο τον μαρμα τα πηρες ..εισαι παιδακι μαλλον και δεν θυμασαι πως επαιρνες τα 5 συνεχομενα επι ιωαννιδη που εβλεπαν και οι τυφλοι τοτε..τοτε που ο γκαλης ο κομαζετς ο γιαννακης και ο τεραστιος ντομινικ εχαναν τα πρωταθληματα απο τον σταματη τον μπακατσια τον σιγαλα και τον ξυλινο τον τομιτς.αλλα τι να μιλησουμε ρε παιδακι, εδω εσυ πιστευεις οτι πεσατε 2 χρονια Α2 επειδη σας γαμουσε ο βασιλακο και οχι επειδη δεν υπηρχε σαλιο οπως ελεγε ο πριντ και τερματισατε και τα 2 χρονια 12οι στην ευρωλιγκα οταν εμεις παιζαμε πλευ οφ καθε χρονο...ποτε τα ξανακουσατε τυπε???γιατι εμεις εδω και μια δεκαετια βριζαμε τους αγγελοπουλαιους που ειχαν περισσοτερες πιθανοτητες να παιρνανε την ευρολιγκα, παρα το πρωταθλημα...
μεχρι που αποφασισαν τα παρουν την ομαδα και να φυγουν, και τελικα σκορπισατε...παει ο μαμρα, παει ο τρακης, πανε ολα....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.900
- Πόντοι
- 3.656
ανοιζε τα ματακια ,βγαλε τα κοκκινα γυαλια και μετα μιλαμε για μπασκετ γιατι οπως φαινεται δεν πρεπει να το γνωριζεις το αθλημα καθολου.εξαλλου ειναι γνωστο οτι μεχρι να ερθει ο πασπαλιε φωναζατε γκολ οταν εμπαινε καλαθι, και οφσαιντ οταν εφευγε παικτης αιφνιδιασμο.αν δεν ξερεις οτι ο μπερτομεου για λογους που βαριεμαι να σου εξηγησω παιδακι, εχει θεμα με την ομαδα μου εδω και 20 χρονια απο τοτε που για εναν χρονο εμεις η μακαμπι η εφες και η τσσκα καναμε δικη μας λιγκα και τον γραψαμε στα αρχιδακια μας, τοτε εισαι ασχετος με το αθλημα.ασχολησου οπως η πλεμπα των καμινιων και του περαματος με το ποδοσφαιρακι που γνωριζεις..μαντεψε ποιοι δεν εφυγαν απο τον μπερτομεου τοτε..ναι σωστα οι ισπανοι και τα πουτανακια του μπερτομεου στον πειραια...κανε μας τη χαρη και ασχολησου με το πολο που εισαι καλος γιατι σε οποιο αθλημα βαζουμε τα ιδια λεφτα οπως το βολλευ ,τον πινεις...
Στον τελικό με ΤΣΣΚΑ στο οακα που βάρεσες 50 βολές ήταν καλός τότε ο Μπερτομέου;
Και στο κάτω κάτω,αφού δεν θέλετε Μπερτομέου,γιατί δεν φεύγετε απο ευρωλίγκα όπως ο γαύρος από α1;Πάντε στα γιουροκαπ και τα τσαμπιονς καπ να τα σαρώσετε
kitsostelhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 582
- Πόντοι
- 21
Και μόνο που σχολιάζεις για βολές για να δείξεις πως έχει κάποιος εύνοια , καταλάβαμε το σανό που έχεις φάει χρόνια τώρα.Στον τελικό με ΤΣΣΚΑ στο οακα που βάρεσες 50 βολές ήταν καλός τότε ο Μπερτομέου;
Και στο κάτω κάτω,αφού δεν θέλετε Μπερτομέου,γιατί δεν φεύγετε απο ευρωλίγκα όπως ο γαύρος από α1;Πάντε στα γιουροκαπ και τα τσαμπιονς καπ να τα σαρώσετε
Λοιπόν επειδή έχετε βγάλει γλώσσα με 2 νίκες και ένα κύπελλο που μεταμορφώθηκε από κυπελλάκι (ναι και εκεί που σε έχω νικήσει με όλους τους τρόπους) και που το πήρες επειδή ο ύπνος μας στον πάγκο κοιμήθηκε την 4η περιόδο, αλλιώς ακόμα κρυμμένοι θα είσασταν όπως εδώ και μια 5ετία.
Ένα πράγμα θα σου προτείνω , υπομονή μέχρι τους τελικούς και ραντεβού στο Parking του ΣΕΦ.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 19.900
- Πόντοι
- 3.656
Και μόνο που σχολιάζεις για βολές για να δείξεις πως έχει κάποιος εύνοια , καταλάβαμε το σανό που έχεις φάει χρόνια τώρα.
Λοιπόν επειδή έχετε βγάλει γλώσσα με 2 νίκες και ένα κύπελλο που μεταμορφώθηκε από κυπελλάκι (ναι και εκεί που σε έχω νικήσει με όλους τους τρόπους) και που το πήρες επειδή ο ύπνος μας στον πάγκο κοιμήθηκε την 4η περιόδο, αλλιώς ακόμα κρυμμένοι θα είσασταν όπως εδώ και μια 5ετία.
Ένα πράγμα θα σου προτείνω , υπομονή μέχρι τους τελικούς και ραντεβού στο Parking του ΣΕΦ.
Τί μου το λες εμένα,δεν είμαι γαύρος.Όσο δεν πάω αυτούς,δεν πάω και σας
Αλλά το σανό που τρώτε εσεις απο σανοdna και αρδ δεν υπάρχει.Ο θεος κοιμήθηκε στο ματς που πήρατε στο σεφ που βάλατε 15 τρίποντα στην τελευταία περίοδο.Και με τους Λέικερς να παίζεις,αν μπαίνουν όλα θα τους κερδίσεις.Πείτε κι ένα ευχαριστώ στον μιστερ Μπιν που δεν σας πήγε στους 50 πόντους να σας ξεφτιλίσει εντελώς
Χωρίς Αναστόπουλους και σια,δυσκολα θα ξαναδεις νίκη με το γαύρο
kitsostelhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 582
- Πόντοι
- 21
Ενώ στο τελευταίο αγώνα όπου έβαλε τρίποντο ο Walkup του 15%,2 τρίποντα ο Jean Sarles και 3!!! τρίποντα ο Φαπανικολάου ήταν σύνηθες.Τί μου το λες εμένα,δεν είμαι γαύρος.Όσο δεν πάω αυτούς,δεν πάω και σας
Αλλά το σανό που τρώτε εσεις απο σανοdna και αρδ δεν υπάρχει.Ο θεος κοιμήθηκε στο ματς που πήρατε στο σεφ που βάλατε 15 τρίποντα στην τελευταία περίοδο.Και με τους Λέικερς να παίζεις,αν μπαίνουν όλα θα τους κερδίσεις.Πείτε κι ένα ευχαριστώ στον μιστερ Μπιν που δεν σας πήγε στους 50 πόντους να σας ξεφτιλίσει εντελώς
Χωρίς Αναστόπουλους και σια,δυσκολα θα ξαναδεις νίκη με το γαύρο
Και να σου θυμήσω πως τα ίδια λέγατε και έλεγαν το 2012 που έφυγε ο Ζέλικο και από τότε σε μια 10ετία έχουν πάρει 2 πρωταθλήματα και ένα κύπελλο.
Οπότε καλή η ιστορία με Αναστόπουλους και σία αλλά δεν έχει δράκο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95