Μπορεί και να το κάνει... ποτέ δεν ξέρεις. Θα πρέπει να ήσουν μεγάλος φαν του Γιαννάκη πάντως, όταν ήταν παίχτης.
Ναι.
Και είμαι περήφανος που σήκωσε την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα της ομάδας μου.
Μπορεί και να το κάνει... ποτέ δεν ξέρεις. Θα πρέπει να ήσουν μεγάλος φαν του Γιαννάκη πάντως, όταν ήταν παίχτης.
....ημουνα μεσα στο ΟΑΚΑ....δεν θα σταθω στον Σαρας ο οποιος εδειξε γιατι παιρνει τοσα εκατομμυρια , σημερα απεδειξε οτι εχει μπαλακια να σουταρει οταν η μπαλα καιει....μου θυμισε λιγο Ντομινικ το 1996 οπου ηταν εξαφανισμενος και στο τελος το Ευρωπαικο το πηρε μονος του....
Θα σχολιασω λιγο τον κ.Γιαννακη και θα πω ΚΡΙΜΑ....δεν ξερω τι φανηκε απο τις καμερες της τηλεορασης , θα πω τι ειδα μεσα στο παιχνιδι....διαμαρτυροταν με το παραμικρο και παρατηρησα οι διαμαρτυριες του εντεινονταν οταν ο ΠΑΟ επαιρνε διαφορα με αποτελεσμα να μας κοβει τον ρυθμο....φτηνα κολπα κ.Γιαννακη , τουλαχιστον ο Γκερσον δεν κατεφευγε σε τετοια καραγκιοζιλικια.....καταλαβαινουμε την πρεμουρα σας να δικαιολογησετε τα εκατομμυρια Ευρω απο τους Αγγελοπουλαιους αλλα σεβαστειτε επιτελους την υστεροφημια σας....δυστυχως ακομα και η κινηση να βγαλετε το σακακι σας προς τον διατητη παρεπεμψε σημειολογικα στο ξεφτιλισμενο υποκειμενο που ειναι αυτην την στιγμη Υφυπουργος Αθλητισμου.....να υποθεσω οτι ειστε πνευματικο του παιδι ??
Κυριοι της Ομοσπονδιας , τον κ.Γιαννακη τον εχουν τυφλωσει τα λεφτα της Vodafone και δεν βλεπει οτι διχαζει τον κοσμο.....δεν μπορει να εχει και τον σκυλο χορτατο και την πιτα ολοκληρη....απαλλαξτε τον απο τα καθηκοντα του στην Εθνικη πριν εχουμε απροβλεπτες εξελιξεις.....
φαντάζεσαι να πάιζει η εθνική εδώ και οι μισοί φίλαθλοι να τον κράζουν?...τι αντίκτυπο θα έχει στην ψυχολογία των παικτών....και σκέψου πως θα τον βλέπουν οι παίκτες του ΠΑΟ στην εθνική.....για να είσαι ομοσπονδιακός θέλει πολλή προσοχή το πράγμα...Σαν τι απρόβλεπτες εξελίξεις δηλαδή;
φαντάζεσαι να πάιζει η εθνική εδώ και οι μισοί φίλαθλοι να τον κράζουν?...τι αντίκτυπο θα έχει στην ψυχολογία των παικτών....και σκέψου πως θα τον βλέπουν οι παίκτες του ΠΑΟ στην εθνική.....για να είσαι ομοσπονδιακός θέλει πολλή προσοχή το πράγμα...
εγώ όχι..για ρώτα όμως τον κόσμο?....αν συνεχίσει να προκαλεί θα το δούμε και αυτό...θυμήσου το...Αν είναι ΤΟΣΟ μαλάκες πια και βρίζουν έναν άνθρωπο σαν τον Παναγιώτη Γιαννάκη, τι να πω.
Εσύ Τάλε θα τον βρίσεις δηλαδή;
εγώ όχι..για ρώτα όμως τον κόσμο?....αν συνεχίσει να προκαλεί θα το δούμε και αυτό...θυμήσου το...
Στα @@ μου ο κόσμος αν αποκαλεί τον Γιαννάκη "ρουφιάνο", σαν τον ηλίθιο πιο πάνω.
Καμαρώστε τον "υπέροχο λαό" του τριφυλλιού.
Τάλε, κάτι μου έλεγες πιο πάνω.
επισης
οπως μιλας μιλαω
ρουφιανε
χαχαχα
Μετά, αν τον μπανάρουνε οι Μοντς, θα είναι συνωμοσία των γάβρων πάλι, έτσι;
εσενα πρεπει να μπαναρουν που με εβρισες πρωτος ρε φιλε
να μαθεις να μιλας
εγω ποτε δεν εβρισα εσενα η δεν αχοληθηκα μαζι σου
να προσεχεις πως μιλας
Η λέξη "ρουφιάνος", απευθυνόμενη σε ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ (τον Παναγιώτη Γιαννάκη), δεν είναι βρισιά;
Που ΟΥΔΕΠΟΤΕ δικαιολόγησες μάλιστα.
Ποιος την εκστόμισε πρώτος, θυμάσαι μήπως;
Εκτός αν τις συνηθίζετε αυτές τις φράσεις μεταξύ σας, στον κύκλο σου.
εσυ τι εισαι ρε φιλε ο δικηγορος του?
και εσυ με ειπες ηλιθιο
το δικαιολογησα αλλα πρεπει να βγαλεις τις τσιμπλες πρωτα
βασικα δεν με απασχολει η γνωμη σου
σιγα μην σε ρωτησω και τι θα πω ρε
οποτε στριβε
ΠΟΥ δικαιολόγησες τη λέξη "ρουφιάνος"; (αν φυσικά ξέρεις τι σημαίνει, πράγμα εξαιρετικά αμφίβολο)
Αν δεν είσαι κοτούλα, δεν μας παραθέτεις και το ποστ που το δικαιολόγησες;