φιλε ειλικρινα ημουν ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΟΣ και μολις ακουσα αυτα που ειπε μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι..
ΟΛΗ Η ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ανεβηκε,ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ και βγηκε να; πει για 'εκλπηκτικη ατμοσφαιρα οικογενειαρχων οπαδων γαβρου' ενω πριν ειχαν σπασει τα παντα κ μιληγσε κ για ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ να ειναι οπαδοι γυρω απο φυσουνα ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΟΤΙ 'ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΕΤΣΙ'..
φιλε ειλικρινα ημουν ΤΟΣΟ ΗΡΕΜΟΣ και μολις ακουσα αυτα που ειπε μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι..
ΟΛΗ Η ΜΠΑΤΣΑΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ανεβηκε,ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ και βγηκε να; πει για 'εκλπηκτικη ατμοσφαιρα οικογενειαρχων οπαδων γαβρου' ενω πριν ειχαν σπασει τα παντα κ μιληγσε κ για ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ να ειναι οπαδοι γυρω απο φυσουνα ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΟΤΙ 'ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΕΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΕΤΣΙ'..
οχι ρε χαβιτο,παρα λιγο..
ναι το ειχες πει αριωνα,τι βλεπεις να το γυρισει ο αρης?
antoninho στο 3-1 πανηγυρισα σαν το 3-1 το δικο μας με γιουβε,το 1-0 με μπαρτσα,αρσεναλ κοκ..
μακαρι laplace.αλλα δεν ειναι ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ,ο αρης να κανει ανατροπες.και εγω πανηγυρισα οσο τιποτα αλλο το 3-1 εκεινο με το καρφι στο κωλο του καθε γαυρου απο τον αλητη μας .ετοιμαζονταν για να ανοιξουν σαμπανιες τα μουνια γαμω το πειραια τους