midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.196
- Πόντοι
- 3.656
ποσο ρε παιδες????δεν τοδε κανεις???ποσο ηρθε προχτες στο Γιουροπα ο ΠΑΟ??δεν το ειδα....ξερει καποιος?μερσι...
ποσο ρε παιδες????δεν τοδε κανεις???ποσο ηρθε προχτες στο Γιουροπα ο ΠΑΟ??δεν το ειδα....ξερει καποιος?μερσι...
ποσο ρε παιδες????δεν τοδε κανεις???
Ο Ολυμπιακός στην όλων των εποχών βαθμολογία στην Ευρώπη είναι πάνω από σας. Πιο επιτυχημένος ρε παιδί μου, πώς το λένε; Έχει περισσότερους βαθμούς. Εσείς βγαίνετε πιο πάνω μόνο αν υπολογιστούν τα play-off. Το αντιλαμβάνεστε αυτό το πράμα; Τί πορείες μας τσαμπουνάτε; Ξέρετε πουθενά να γίνεται διαγωνισμός πορειών; Για την τρέχουσα βαθμολογία δεν το συζητάμε - είστε 128οι (η Αστάνα είναι πάνω από σας). Και κανείς δε γελάει μαζί σας - είστε απλά ανύπαρκτοι.
εδώ βλέπουμε και μια αδικημένη ομάδα με πράσινα...
[facebook]]
Σας κράζουν και οι ίδιοι σας οι οπαδοί με την σαπίλα που ξεχείλισε, μονο κάτι πρόβατα σαν εσένα έχουν μείνει!
ποιος κραζει ? ΡΕ ΧΥΝΩ ΛΕΜΕ
Και που σε μιλάς εσύ ανυπαρκτουλη που σε 20 χρονια συνεχόμενα CL δεν έκανες ποτε σου 1 πορεία!
Τελικό
και άλλες 2 φορες ημιτελικά όπως εμείς δεν θα τα δεις ούτε σε 1000 χρονια!
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Mark Lorenson
1985 Tο "έπος της πρόκρισης στους "4" το 1985’’, σημαδεύτηκε από τις καταγγελίες του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, Mαρκ Λορενσον ότι κάποιος από τον παναθηναϊκό προσπάθησε να τον δωροδοκήσει!!!!
Πάμε και στην υπόθεση Λορενσον... απόπειρα δωροδοκίας του αμυντικού της Λίβερπουλ Μαρκ Λορενσον από παράγοντες του παναθηναϊκού.
Οταν λοιπόν ξέσπασαν οι αποκαλύψεις για τα στημένα παιχνίδια στο αγγλικό πρωτάθλημα(γκρομπελαρ κτλ...) βρετανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν τον παλαίμαχο αμυντικό της Λίβερπουλ Λορενσον , αν ποτέ είχε δεχθεί κρούση για να έχει μειωμένη απόδοση .
Ο ιδιος απάντησε καταφατικά λέγοντας χαρακτηριστικά : "ναι , μια φορά πριν τον αγώνα με τον παναθηναϊκό....
" Μετά από εναν χρόνο ο Λορενσον επισκέπτεται την Ελλάδα προσκεκλημένος για έναν αγώνα παλαίμαχων Ελλάδας και Αγγλίας .
Ερωτώμενος από ελληνες αθλητικους δημοσιογραφους σχετικά με την υπόθεση δηλώνει :
«είναι αλήθεια ότι κάποιος άνθρωπος που μου είπε ότι ενεργούσε για λογαριασμό του παναθηναϊκού προσπάθησε να με δωροδοκήσει προκείμενου να κάνω ένα πέναλτι στον πρώτο αγώνα , στο Αανφιλντ . δεν το έχω διαψεύσει ποτέ , ούτε φυσικά πρόκειται να το κάνω τώρα! Μου προσέφερε 25.000 αγγλικές λίρες» (εφημερίδα ώρα για σπορ , Δευτέρα 29/5/1995)
Ανύπαρκτε που σε κερνάγανε 7αρες και γελαγε μαζι σου ολη η Ευρωπη!
Μια περίεργη καταγγελία έκανε ο Φιλ Ντον. Ο Αγγλος ρέφερι ανέφερε πως το 1994 δέχτηκε δώρα από τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού για ευνοϊκή διαιτησία.
«Μετά την διαιτησία μου to 1994 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στην Αθήνα (μεταξύ Μίλαν και Μπαρτσελόνα) ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού με επισκέφτηκε στο ξενοδοχείο μου μαζί με τους βοηθούς μου και μας έφερε κάποια ακριβά δώρα. Πιστεύω ότι το έκανε προφανώς για να χτίσει μια καλή... σοδειά ενόψει της νέας σεζόν, σε περίπτωση που κληρωνόμουν να διαιτητεύσω την ομάδα του».
Τα πράγματα είναι απλά: στην ιστορία ενός διαγωνισμού όπως αυτός εδώ, μια ομάδα είναι πιο επιτυχημένη από κάποια άλλη όταν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς απ' αυτήν. Προκειμένου για συγκρίσεις ομάδων απ' την ίδια χώρα, οι περισσότερες συμμετοχές δεν είναι απλή λεπτομέρεια, αλλά ήδη ένδειξη υπεροχής. Γιατί ήρθε πρώτη έναντι της άλλης που ήρθε δεύτερη.Εντάξει το τερμάτισες, ούτε εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που γραφεις είμαι σίγουρος.
Το ότι έχεις περισσοτερους βαθμούς είναι μονο γιατί έχεις συμμετάσχει περισσότερες φορες στον διαγωνισμό. Εγώ έχω πάει τελικό ευρώπης, άλλες 2 στους 4 και ποσες άλλες στους 8. Εσένα η μεγαλύτερη επιτυχία σου είναι στους 8. Αυτό ονομάζεται πορεία, μέχρι που έχεις καταφέρει να φτάσεις σε έναν διαγωνισμό. 1+1 κάνει 2.
Σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο Ολυμπιακός στην όλων των εποχών βαθμολογία στην Ευρώπη είναι πάνω από σας. Πιο επιτυχημένος ρε παιδί μου, πώς το λένε; Έχει περισσότερους βαθμούς. Εσείς βγαίνετε πιο πάνω μόνο αν υπολογιστούν τα play-off. Το αντιλαμβάνεστε αυτό το πράμα; Τί πορείες μας τσαμπουνάτε; Ξέρετε πουθενά να γίνεται διαγωνισμός πορειών; Για την τρέχουσα βαθμολογία δεν το συζητάμε - είστε 128οι (η Αστάνα είναι πάνω από σας). Και κανείς δε γελάει μαζί σας - είστε απλά ανύπαρκτοι.
εδώ βλέπουμε και μια αδικημένη ομάδα με πράσινα...
[facebook]]
αν ημασταν σοβαρο κρατος δε θα χρειαζοταν να αφαιρεσουμε εμεις τιποταOk επομένως αφαιρούμε τα τελευταία χρόνια (και μερικά άλλα που δεν πήγατε καλά ) και βγαίνετε πρώτοι.
Και στο ελληνικό πρωτάθλημα: αφαιρούμε δεκαετίες 30,40,50,70,80 και τα τελευταία 25 χρόνια και βγαίνετε κι εκεί πρώτοι.
Συγχαρητήρια!
Τα πράγματα είναι απλά: στην ιστορία ενός διαγωνισμού όπως αυτός εδώ, μια ομάδα είναι πιο επιτυχημένη από κάποια άλλη όταν έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς απ' αυτήν. Προκειμένου για συγκρίσεις ομάδων απ' την ίδια χώρα, οι περισσότερες συμμετοχές δεν είναι απλή λεπτομέρεια, αλλά ήδη ένδειξη υπεροχής. Γιατί ήρθε πρώτη έναντι της άλλης που ήρθε δεύτερη.
Τώρα ξέρω, ερχόμασταν πρώτοι επειδή παράγκα και λοιπά παραμύθια. Αλλά και πάλι: εσείς ως δεύτεροι γιατί δεν προχωρήσατε στο Europa πχ; Κι εμείς αν δεν είχαμε ομάδα και δεν το αξίζαμε πώς κάναμε τόσες νίκες και πήραμε τόσους βαθμούς;
Φυσικά λοιπόν και 1+1=2 και ιδού η βαθμολογία όλων των εποχών:
Ευρωπαϊκό τελικό δεν θα ζήσεις ποτε σου, ούτε σε 1000 γενεές ανύπαρκτη 7αρπαχτρω!ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑ....... ΟΛΗ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ......ΕΔΩ που δεν υπαρχει ουτε παραγκα ουτε τιποτα
[move]ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ........ [/move]
Έτσι είναι τύπε, 1+1 κάνει 2!να θυμησω οτι για καμια 10ετια ο γαυρος επαιρνε πρωταθλημα στην ελλαδα, αποκλειοταν απο τους ομιλους ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ως τεταρτος και ο ΠΑΟ που συμμετειχε ως δευτερος εκανε καθε δευτερη χρονια μια καλη η καλουτσικη πορεια στην ευρωπη
η κατρακυλα του παο στην ευρωπη ηρθε τα τελευταια πεντε χρονια λογω οικονομικων προβληματων
επισης οταν μια ομαδα με λιγοτερες συμμετοχες εχει φτασει πιο μακρια σαφως και ειναι πιο επιτυχημενη απο μια αλλη ομαδα που συμμετεχει καθε χρονο (εξασφαλισμενη συμμετοχη) δηλαδη εχει περισσοτερες ευκαιριες επιτυχιας αλλα καθε χρονο ειναι μια απο τα ιδια σκατα