Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.072
- Πόντοι
- 1.686
τυπε να τρωμε εμεις πουτσες με αφραγκουζο και χωρις γηπεδο - προπονητικο κεντρο παει στο διαολοαυτα γινονται οταν ο θεος κοιμαται...τωρα ειναι ξυπνιος...φαινεται απο τις απανωτες πουτσες που τρωτε...Λιλες εχετε καταντησει
τυπε απ το ντερμπυ καταληξαμε στα γαμησια ειμαστε ενα πραγματικο πορνικο σαιτ ευτυχως δεν ειμαστε στο κοσμοπολιταν γιατι θα καταληγαμε να παμε ερμου παρεα για ψωνιατο καλοκαιρι θα με παει αυτη τουρ στο χαλεπι και θα τη γαμαω στα χαλασματα :-
οχι σ αυτο ρε τυπε
Κυρίμη
Αφραγκουζος δεν ειναι τυπε,μη μπερδευεσαι,τσιφουτουζος ειναι...λεφτα εχει να φαν κ οι κοτες.Η ηττα η δικια μας ηταν ατυχες αποτελεσμα.Η δικιες σας ειναι συνηθεια πλεον...τυπε να τρωμε εμεις πουτσες με αφραγκουζο και χωρις γηπεδο - προπονητικο κεντρο παει στο διαολο
να τρωτε πουτσες εσεις απο τη χαποελ σαμπουαν με τετοιο μπατζετ παει πολυ ομως... :-
και το ντερμπυ θα ειναι ενα γαμησιτυπε απ το ντερμπυ καταληξαμε στα γαμησια ειμαστε ενα πραγματικο πορνικο σαιτ ευτυχως δεν ειμαστε στο κοσμοπολιταν γιατι θα καταληγαμε να παμε ερμου παρεα για ψωνια
αμα το βαλει ο κουτρουμπης κομματια να γινει ας χασουμε μεγαλος παιχτης τυπε χτυπαει το χρυσο παπουτσικαι το ντερμπυ θα ειναι ενα γαμησι
θα το παστελωσει ο κουτρουμπης με κεφαλια στο 93, 0-1
τυπε ο κουτρουμπαρος ειναι μεγαλο αλανι :-αμα το βαλει ο κουτρουμπης κομματια να γινει ας χασουμε μεγαλος παιχτης τυπε χτυπαει το χρυσο παπουτσι
ε ναι τι να λεμε τωρατυπε ο κουτρουμπαρος ειναι μεγαλο αλανι :-
αλλο αυτο
Κυρίμη
τυπε σκεψου οτι ζουμε σε μια χωρα που ο μεγαλος αθλητης και πολιτικος γιωργος ανατολακης εχει παρει 10 πρωταθληματα και ο νικολας ο λυμπεροπουλος κανενα :-ε ναι τι να λεμε τωρα
μπορει να κανει παρεα με τον βανδη τυπε ουτε αυτος εχει παρειτυπε σκεψου οτι ζουμε σε μια χωρα που ο μεγαλος αθλητης και πολιτικος γιωργος ανατολακης εχει παρει 10 πρωταθληματα και ο νικολας ο λυμπεροπουλος κανενα :-
η εξελιξη δεν το δικαιωσε
αν πιστευε οτι ο διαγωνισμος ηταν παρωδια δεν επρεπε να συμμετασχει καν και να τον καταγγειλει
αφου μπηκε και συμμετειχε σημαινει οτι τον αναγνωρισε
και αφου τον αναγνωρισε εκανε τις προσφορες του για να παρει τηλεοπτικη αδεια
ειναι θλιβερο να βλεπεις τη 2η μεγαλυτερη ελληνικη οικογενεια (απο οικονομικης αποψεως) να παιζει με 2 συμμετοχες και να δινει 12 και 17 εκατομμυρια οταν ο αλαφουζος εσκασε 40 και ο μαρινακης 80
που και οι 2 μαζι δεν εχουν τα λεφτα του βαρδινογιαννη
ο τζιγγερ ειναι ματζιρογυφτος παει και τελειωσε
κοιταει σε ολες τις επιχειρησεις του να βγαλει και απο τη μυγα ξιγκι
ουτε καν του περναει απο το μυαλο η ΥΠΕΡΑΞΙΑ που εχουν ορισμενες επιχειρησεις και αξιζει να πληρωσεις παραπανω γι αυτες εστω κι αν δεν πιστευεις με αυστηρα οικονομολογικα κριτηρια οτι αξιζουν τοσο
ο κοκκαλης εβαλε λεφτα στο γαυρο και εγινε η πρωτη μουρη στην ελλαδα που δεν τον ηξερε κανεις
θα ειχε παει φυλακη αν δεν ειχε τον ολυμπιακο
οι βαρδινογιανναιοι μια ζωη τα ιδια
ενω ειχαν τη δυναμη να γαμησουν τον κοκκαλη ποτε δεν προσπαθησαν να προστατεψουν την ομαδα
ο αλαφουζος που ειναι μια τριχα απο τα @@ τους κανει ο,τι μπορει
και αφου δε μπορει να επηρεασει, τουλαχιστον σκουζει
κατι ειναι κι αυτο
με τους αλλους τον καρκινο βγαλαμε
ουτε ζωγραφιστους δεν τους θελουμε πισω
τυπε το επιθετικο διδυμο βανδης - λυμπε θα ηταν το καλυτερο επιθετικο διδυμο ελληνων τουλαχιστον απο το 1990 και μετα και σιγουρα ειναι οι δυο καλυτεροι ελληνες επιθετικοι που εχω δει εγω με τα ματακια μου :-μπορει να κανει παρεα με τον βανδη τυπε ουτε αυτος εχει παρει
τι να το κανω να την εχω 20 ποντους και να μην εχει σηκωσει το καβλι μου μητρα ;)τυπε το επιθετικο διδυμο βανδης - λυμπε θα ηταν το καλυτερο επιθετικο διδυμο ελληνων τουλαχιστον απο το 1990 και μετα και σιγουρα ειναι οι δυο καλυτεροι ελληνες επιθετικοι που εχω δει εγω με τα ματακια μου :-
τυπε αμα ο διπλανος που σηκωνει ολες τις μητρες την εχει 5 ποντους και γαμαει με πουτσοζωνη, εχουν αξια και τα 20 εκατοστα σου κι ας μη γαμησεις ποτε :-τι να το κανω να την εχω 20 ποντους και να μην εχει σηκωσει το καβλι μου μητρα ;)
Όλα ανοιχτά για την Κυριακή - ντέρμπι είναι. Μπορεί να χάσουμε, μπορεί να έρθει Χ, μπορεί να νικήσουμε 1-0, αλλά μπορεί και να σας ξανατελειώσουμε ως σύλλογο όπως τότε στη Ριζούπολη.
Και συ τέκνο μου Βρούτε; Ο θεός ρίχνει κανα ύπνο καθε πενήντα χρόνια , αλλά όχι και κάθε 2-3 χρόνια. Με την διάλυση πουχουν βαρέσει ήδη, καθε σκόρ με λιγότερο απο 4 τέρματα διαφορά θα το δεχτώ σαν ήττα....
οι καρκινοι επρεπε να φυγουν
προσωπικα προτιμω αλαφουζο απο καρκινους
απλως δεν επρεπε να εχουμε πεσει στη λουμπα των πολυμετοχικων απατεωνων