diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
μη βιαζεσαι την ωρα που αρχιζει το ματσ κατι θα γινει ;)κανα καλό link για streaming έχουμε?
μη βιαζεσαι την ωρα που αρχιζει το ματσ κατι θα γινει ;)κανα καλό link για streaming έχουμε?
μην πεσουμε μεσα..
εποχες κοκκαλη..τι να το κάνω όταν το 2004 πήραν το euro όταν το 2003 έχασαν όπως έχασαν το πρωτάθλημα, έχασαν το κύπελλο από το αιγάλεω και αποκλείστηκαν εδώ μέσα από την πόρτο στην παράταση. χειρότερη νοοτροπία looser δεν έχω ξαναδεί
Μόνο εγώ θυμάμαι την κερκίδα στο 3-0 να καίει τις μπλούζες και τις επισκέψεις στην παιανία στις κότες γκουμομπασινάδες κλπ.;;
αδερφε τελοσπαντων 20 λεπτα πριν το ματσ δεν ειναι ωρα για αυτη τη συζητησητι να το κάνω όταν το 2004 πήραν το euro όταν το 2003 έχασαν όπως έχασαν το πρωτάθλημα, έχασαν το κύπελλο από το αιγάλεω και αποκλείστηκαν εδώ μέσα από την πόρτο στην παράταση. χειρότερη νοοτροπία looser δεν έχω ξαναδεί
τι να το κάνω όταν το 2004 πήραν το euro όταν το 2003 έχασαν όπως έχασαν το πρωτάθλημα, έχασαν το κύπελλο από το αιγάλεω και αποκλείστηκαν εδώ μέσα από την πόρτο στην παράταση. χειρότερη νοοτροπία looser δεν έχω ξαναδεί
Συμφωνώ ας επικεντρωθούμε στο αποψινόαδερφε τελοσπαντων 20 λεπτα πριν το ματσ δεν ειναι ωρα για αυτη τη συζητηση
αλλα στη ριζουπολη γιναν φοβερα αισχη απο τους ολυμπιακους που προφανως αυτοι που ηταν στη κερκιδα τα αγνοουσαν την ωρα του ματσ
και κατα δευτερο το τι ηταν αυτη η ομαδα το αποδειξε πολλακις στην ευρωπη, απλα στην ελλαδα ηταν απροστατευτη
το προβλημα τοτε ηταν η ανυπαρκτη δοιηκηση και οχι εκεινη η ομαδα για την οποια ολοι οι παναθηναικοι ειναι περιφανοι εκτος απο τους τουλουμπες της τοτε εποχης που για να προστατεψουν την τοτε δοιηκηση τα φορτωναν στους παιχτες που τους ειχαν βγαλει λουζερ και δυστηχως ειχαν παρασυρει ενα κομματι του κοσμου
αλλα αυτα περασαν ο κοσμος τους εστειλε στο καιαδα και τωρα προχωραμε μπροστα απαλλαγμενοι απο την εσωστρεφια του παρελθοντος
στέκομαι στη νοοτροπία και η ομάδα του 1996 με το διπλό στο Άμστερνταμ δεν είχε καμία σχέση με αυτή του 2003 που έφερνε χ στα Γιάννενα και έχανε τζάμπα ένα πρωτάθλημα.φιλε μου εισαι αγανακτησμενος οπως και ολοι μας για την καταντια μας... ομως ξεχνας ευκολα οτι αυτοι που βριζεις εκαναν 0-1 στο αμστερνταμ με αγιαξ φωτια οχι πιπες αγιαξ 2016 και απλα αυτο ειναι ενα παραδειγμα απο τα πολλα...
τεσπα σκεψου λιγο ψυχραιμα και θα καταλαβεις οτι εχεις αδικο
ρε αδερφε το 1996 στη δοιηκηση ηταν ο γ.βαρδιννογιανης και το 2003 ο γιαννακης, το ιδιο ειναι;Συμφωνώ ας επικεντρωθούμε στο αποψινόστέκομαι στη νοοτροπία και η ομάδα του 1996 με το διπλό στο Άμστερνταμ δεν είχε καμία σχέση με αυτή του 2003 που έφερνε χ στα Γιάννενα και έχανε τζάμπα ένα πρωτάθλημα.
ρε μας γαμησε ο σωκρατης με το ετσι θελω με τσιρωνηδες κτλ και ο τζιγγερ τσιμουδια...ρε αδερφε το 1996 στη δοιηκηση ηταν ο γ.βαρδιννογιανης και το 2003 ο γιαννακης, το ιδιο ειναι;
ασε τωρα τις νοοτροπιες, δεν ειναι θεμα νοοτροπιας. Αυτα αλλαζουν αμα εχεις βαρβατη δοιηκηση ειναι πολυ βασικο αυτο στο ποδοσφαιρο, δε το εχεις καταλαβει ακομα;
Αυτος ο αγώνας είχε και ρεβανς αν θυμάσαι.Θυμάσαι πόσο ήταν το τελικό σκορ;φιλε μου εισαι αγανακτησμενος οπως και ολοι μας για την καταντια μας... ομως ξεχνας ευκολα οτι αυτοι που βριζεις εκαναν 0-1 στο αμστερνταμ με αγιαξ φωτια οχι πιπες αγιαξ 2016 και απλα αυτο ειναι ενα παραδειγμα απο τα πολλα...
τεσπα σκεψου λιγο ψυχραιμα και θα καταλαβεις οτι εχεις αδικο