Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
...μαλλον ο μαλακας εισαι εσυ που δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι η Δικαιοσυνη ειναι ελεγχομενη και κατευθυνομενη απο πολιτικους και οικονομικους παραγοντες....οσο για τον Κοκκαλη , ψαξε στα site της Ελευθεροτυπιας και της Καθημερινης για δημοσιευμενα εγγραφα απο τα αρχεια της Σταζι για την δραση του...
απαντησα σε συγκεκριμενο ποστ και συγκεκριμενο επιχειρημα του παπια
1.παλι πεταχτηκες σαν πουτσα
2.στα αρχιδια μου αν ηταν και πρακτορας,αρκει που σας εχει ξεκωλιασει
3.εσυ που δεν εισαι μαλακας πες μας ποιος ελεγχει αυτα τα εντυπα :jerking: :jerking: και αν εχουν παρει καμια πιστοποιηση αξιοπιστιας και απολυτης εγκυροτητας
4.μαθε να διαβαζεις και να σκεφτεσαι,μην την παιζεις ολη μερα(την κιθαρα)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μώρε ασ μην είχαμε τον τελικό την κυριακή και θα σούλεγα..αλλά με τις μαλακίες τους να δώσουν παιγνίδια την πάτησαν και τώρα τρέχουμε....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μώρε ασ μην είχαμε τον τελικό την κυριακή και θα σούλεγα..αλλά με τις μαλακίες τους να δώσουν παιγνίδια την πάτησαν και τώρα τρέχουμε....
δεν χρειαζεται να σου πω οτι ο ατρομητος εχει πεσει :uglystupid: ηδη

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ρε φέθρυ...θα σε βαρέσω ρε.....δεν με νοιάζει να έχει τον ΠΑΟ και ο κόκκαλης...ομαδάρα θέλω να βλέπω...στα παπάρια μου πως θα τον λένε...άμα μου βάλει μπάτζετ 40.000.000 τον χρόνο ας τον πάρει και ο...τσίπρας.....δεν είμαι με κανένα πρόεδρο..με την ΠΑΝΑΘΑ είμαι...γκεγκε?......
Κακώς πάντως που δεν σε νοιάζει αν έχει τον Παναθηναϊκό ο Κόκκαλης, η κάποιος στ' αχνάρια τα δικά του.
Η αξιοπρέπεια του οπαδού δεν κρίνεται απο τα πόσα πρωταθλήματα παίρνεις, αλλά και απο το πως τα παίρνεις, τι προφίλ ομάδας έχεις, αλλά και απο πολλές άλλες παραμέτρους.
Γνώμη μου.......

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Επιτέλους! Βγήκε μια τύπισσα η Μαρία στο ραδιόφωνο στην εκπομπή του φερέφωνου και τον ξεβρακώνει. Τον έκανε μια χόρτα. Δεν είναι το πρωτάθλημα που μας ξενερώνει. Είναι η πολιτική του σωφέρ και η εικόνα που έχει δημιουργήσει ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Παναθηναικό. Είναι το τσαλακωμένο προφίλ, η έλλειψη οράματος, η αδυναμία να πάρει ένα τίτλο όταν αντιπαρατίθεται με τον Κόκκαλη και γενικά η απαξίωση του τριφυλλιού και η απώλεια οπαδών στις νεαρές ηλικίες. Τελικά κατάφερε και την έκλεισε όταν είδε ότι δεν τον έπαιρνε να την κοντράρει γνωστά ασυνάρτητα επιχειρήματα. Σε πήραν χαμπάρι και τα κορίτσια υπάλληλε Γκόντζο. Εξω τα λαμόγια από τον Παναθηναικό!

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κακώς πάντως που δεν σε νοιάζει αν έχει τον Παναθηναϊκό ο Κόκκαλης, η κάποιος στ' αχνάρια τα δικά του.
Η αξιοπρέπεια του οπαδού δεν κρίνεται απο τα πόσα πρωταθλήματα παίρνεις, αλλά και απο το πως τα παίρνεις, τι προφίλ ομάδας έχεις, αλλά και απο πολλές άλλες παραμέτρους.
Γνώμη μου.......
Τι ακριβώς πάει να πει "αξιοπρέπεια οπαδού" φέθρυ; Την αξιοπρέπειά μας δεν μας τη δίνουν οι ομάδες ή οι πρόεδροί τους αλλά οι δικές μας πράξεις. Δεν στηρίζουμε το σεβασμό προς το πρόσωπό μας στην ομάδα που συμμετέχουμε γενικά μιλώντας αλλά στις δικές μας πράξεις.
Δεν έγινα έγώ καλύτερος άνθρωπος αν πάρει ο Ολυμπιακός ένα πρωτάθλημα ή αν το χάσει και ο Κόκκαλης παραδεχτεί πως το έχασε επειδή δεν έπαιξε η ομάδα του.
Υποστηρίζει ο καθένας μια ομάδα για διάφορους λόγους, αλλά ειδικά στο ποδόσφαιρο οι λόγοι είναι κύρια δύο: ή επειδή όταν άχισε να παρακολουθεί η συγκεκριμένη ομάδα έπαιρνε πρωτάθλημα - τα, ή επειδή οι γονείς ή οι φίλοι υποστήριζαν την ίδια ομάδα.
Τα υπόλοιπα που λένε κάποιοι πως βρίσκονται υποστηρικτές μιας ομάδας λόγω ιστορίας και παπαριές τρίκαλες ισχύουν ίσως για κάποιους άνω των 60 που έζησαν κάποιες καταστάσεις, οι υπόλοιποι άρχισαν να μαθαίνουν για την ομάδα τους αφού την επέλεξαν και μαθαίνουν φυσικά επιλεκτικά τα καλά της δικής τους και τα άσχημα των αντιπάλων...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και να εκφράσω και μια απορία.
Επειδή έχω διαβάσει και ακούσει απίστευτα πολλά πράγματα για την ένσταση πια...
Έχω να υποβάλλω μια ερώτηση και κάποιος να μου την απαντήσει:
Το αιτιολογικό του Ολυμπιακού που έκανε την ένσταση ήταν η αντικανονική συμμετοχή ενός παίκτη της Καλαμαριάς. Αυτό το πήραν όλοι και το κάνανε πως πάει να κερδίσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά αφού έχασε. Καταρχάς ας το δεχτούμε, παρότι τη γνώμη μου όσο αφορά τη νομιμότητα είναι γνωστή. Αν δηλαδή έχει παρανομήσει ο άλλος δεν με νοιάζει αν κέρδισα ή αν έχασα, πρέπει να τιμωρηθεί ο άλλος.
Αλλά είπαμε ας το δεχτούμε. οι υπεράνω ΑΕΚ και ΠΑΟ στη Λωζάννη τι κάνουνε; Για ποιο λόγο παρίστανται; Για να υποστηρίξουνε μια έφεση, ένα χαρτί δηλαδή. Δηλαδή δεν θέλουν να το πάρει ο ολυμπιακός "στα χαρτιά", αλλά να το πάρουν εκείνοι;;
Και ειλικρινά, θέλω μια πάντηση με το χέρι στην καρδιά: Αν ο Ολυμπιακός έβαζε παίκτη στο ματς όπως η Καλαμαριά σε ματς εναντίον του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ, με αντίσοιχο αποτέλεσμα υπέρ του στο γήπεδο, υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ ΔΕΝ θα έκαναν ένσταση;

Α, ρε παιδιά...επιχειρήσεις είναι, δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα...δεν είμαστε στη δεκαετία του 60 που μαζευόντουσαν από τις αλάνες και ήταν τα πρωταθλήματα ερασιτεχνικά...
Ποια εταιρία δεν θα κοιτάξει να προασπίσει το συμφέρον της με κάθε τρόπο; Και από πότε στο κέρδος μπήκε ηθική;;;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι ακριβώς πάει να πει "αξιοπρέπεια οπαδού" φέθρυ; Την αξιοπρέπειά μας δεν μας τη δίνουν οι ομάδες ή οι πρόεδροί τους αλλά οι δικές μας πράξεις. Δεν στηρίζουμε το σεβασμό προς το πρόσωπό μας στην ομάδα που συμμετέχουμε γενικά μιλώντας αλλά στις δικές μας πράξεις.
Δεν έγινα έγώ καλύτερος άνθρωπος αν πάρει ο Ολυμπιακός ένα πρωτάθλημα ή αν το χάσει και ο Κόκκαλης παραδεχτεί πως το έχασε επειδή δεν έπαιξε η ομάδα του.
Υποστηρίζει ο καθένας μια ομάδα για διάφορους λόγους, αλλά ειδικά στο ποδόσφαιρο οι λόγοι είναι κύρια δύο: ή επειδή όταν άχισε να παρακολουθεί η συγκεκριμένη ομάδα έπαιρνε πρωτάθλημα - τα, ή επειδή οι γονείς ή οι φίλοι υποστήριζαν την ίδια ομάδα.
Τα υπόλοιπα που λένε κάποιοι πως βρίσκονται υποστηρικτές μιας ομάδας λόγω ιστορίας και παπαριές τρίκαλες ισχύουν ίσως για κάποιους άνω των 60 που έζησαν κάποιες καταστάσεις, οι υπόλοιποι άρχισαν να μαθαίνουν για την ομάδα τους αφού την επέλεξαν και μαθαίνουν φυσικά επιλεκτικά τα καλά της δικής τους και τα άσχημα των αντιπάλων...

Θα συμφωνήσω σε πολλά απ' αυτά που λες.
Όμως το πρόβλημά μου δεν είναι αν η ομάδα μου πάρει η όχι το πρωτάθλημα. Φυσικά και θα χαρώ αν το πάρει, αλλά αν δεν παίξει καλή μπάλα η κάποιος άλλος το αξίζει περισσότερο, καλώς ας το πάρει. Ούτε ομάδα θα αλλάξω, ούτε θα κλειστώ στο σπίτι απο ντροπή.
Αν ήμουνα Ολυμπιακός πάντως (παρεμπιπτόντως έγινα Παναθηναϊκός επειδή ως παιδάκι μου άρεσε η Μοσχολιού και κάποιος μου είπε οτι είναι γυναίκα του Δομάζου, όχι δηλαδή για κάποιον απο τους λόγους που είπες), ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ να ήμουνα σαν τον pleasure η τον δωρητή, που η ζωή τους παίρνει υπόσταση μόνο ανάλογα με το αν πάρουν πρωτάθλημα η όχι, και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ του τρόπου με τον οποίον το παίρνουν.
Μη μου αρχίσεις πάλι τα ίδια με το νομότυπο η μη της ένστασης, τα έχουμε ξανακουβεντιάσει αυτά. Έχω αρκετούς φίλους γάβρους πάντως, που εύχονται να ΜΗΝ πάρουν πρωτάθλημα, κι αυτό λόγω της ευθιξίας που έχουν στο να κερδίζονται τα ματς στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.
Αν έχεις προσέξει, είμαι αντίθετος στην προοπτική του να αναλάβει την προεδρία του Παναθηναϊκού ο Βγενόπουλος. Κι αυτό, όχι γιατί την έπεσε στον Τσίπρα όπως είπαν αρκετοί (μαλακία του πάντως), όσο γιατί μου δίνει την εντύπωση ενός Κόκκαλη επι το πράσινον.
ΜΗ γενικεύεις λοιπόν. Και σκέψου οτι δεν είναι απαραίτητο να συμμερίζονται όλοι τα δικά σου κριτήρια περί οπαδισμού. Αν θες να πανηγυρίσεις το πρωτάθλημα που -μάλλον- θα πάρετε, κάντο, αλλά σκέψου οτι δεν είναι και μαλάκες όσοι το θεωρούν χάρτινο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Α, ρε παιδιά...επιχειρήσεις είναι, δεν είναι κοινωφελή ιδρύματα...δεν είμαστε στη δεκαετία του 60 που μαζευόντουσαν από τις αλάνες και ήταν τα πρωταθλήματα ερασιτεχνικά...
Ποια εταιρία δεν θα κοιτάξει να προασπίσει το συμφέρον της με κάθε τρόπο; Και από πότε στο κέρδος μπήκε ηθική;;;

Κάτσε ρε μεγάλε.
Εσύ όταν δηλώνεις Ολυμπιακός, το κάνεις επειδή είσαι οπαδός μιας συγκεκριμένης επιχείρησης η επειδή σε συγκινεί η ιστορία του Σιδέρη, του Δεληκάρη, του Αναστόπουλου και του Τζόλε;
Μη μας τρελάνεις εντελώς πια!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και να εκφράσω και μια απορία.
Επειδή έχω διαβάσει και ακούσει απίστευτα πολλά πράγματα για την ένσταση πια...
Έχω να υποβάλλω μια ερώτηση και κάποιος να μου την απαντήσει:
Το αιτιολογικό του Ολυμπιακού που έκανε την ένσταση ήταν η αντικανονική συμμετοχή ενός παίκτη της Καλαμαριάς. Αυτό το πήραν όλοι και το κάνανε πως πάει να κερδίσει το πρωτάθλημα στα χαρτιά αφού έχασε. Καταρχάς ας το δεχτούμε, παρότι τη γνώμη μου όσο αφορά τη νομιμότητα είναι γνωστή. Αν δηλαδή έχει παρανομήσει ο άλλος δεν με νοιάζει αν κέρδισα ή αν έχασα, πρέπει να τιμωρηθεί ο άλλος.
Αλλά είπαμε ας το δεχτούμε. οι υπεράνω ΑΕΚ και ΠΑΟ στη Λωζάννη τι κάνουνε; Για ποιο λόγο παρίστανται; Για να υποστηρίξουνε μια έφεση, ένα χαρτί δηλαδή. Δηλαδή δεν θέλουν να το πάρει ο ολυμπιακός "στα χαρτιά", αλλά να το πάρουν εκείνοι;;
Και ειλικρινά, θέλω μια πάντηση με το χέρι στην καρδιά: Αν ο Ολυμπιακός έβαζε παίκτη στο ματς όπως η Καλαμαριά σε ματς εναντίον του ΠΑΟ ή της ΑΕΚ, με αντίσοιχο αποτέλεσμα υπέρ του στο γήπεδο, υπάρχει κανείς που να πιστεύει πως ο ΠΑΟ και η ΑΕΚ ΔΕΝ θα έκαναν ένσταση;

Μοικάνε.......
1.
Η ΕΠΟ εξέδωσε δελτίο χωρίς να έχει ενημερώσει την Καλαμαριά για το πρόβλημα εξου και η Πρωτόδικη απόφαση που πήγε να καλύψει τη μαλακία της ΕΠΟ.
2.
Η ΕΠΟ ελέγχεται από τον Κόκκαλη το ξέρουν και οι πέτρες....
3.
Εάν το ίδιο ακριβώς γινόταν τούμπαλιν, δλδ ο Ολυμπιακός ήταν στη θέση της Καλαμαριάς και τώρα διεκδικούσε τους 3 πόντους για να πάρει κούπα εξακολουθείς να πιστεύεις ότι το δευτεροβάθμιο θα είχε βγάλει την ίδια απόφαση;
Εδώ σε θέλω κάββουρα..........

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ήρθε ο άνθρωπος που ...τα έφτιαξε με τον εαυτό του.        :tickedoff:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε παπάρα σου είπα.....
Αγάμητος πάλι είσαι.... Τράβα παραπέρα. Δεν σε γαμάω. Τέλος.

Κι εγώ στο ξαναλέω.
ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ) ΝΙΚ, για να μας πεις οτι -και καλά- γαμάς.
Μήπως λέω ψέματα;
Όλο το σάιτ γελούσε μαζί σου στα "αποκαλυπτήρια", το ξέχασες;
Τώρα έχεις και τσίπα να μιλάς πάλι;
Και δη για ...γαμήσια;
Χούφτερμαν!            :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κι εγώ στο ξαναλέω.
ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟ (ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ) ΝΙΚ, για να μας πεις οτι -και καλά- γαμάς.
Μήπως λέω ψέματα;
Όλο το σάιτ γελούσε μαζί σου στα "αποκαλυπτήρια", το ξέχασες;
Τώρα έχεις και τσίπα να μιλάς πάλι;
Και δη για ...γαμήσια;
Χούφτερμαν!            :jerking:
Ρε αναρχομαλάκα...
Θες να πάμε για καφέ με την ΟΧΙΑ, να τη δεις να σου ρίξω και δέκα μπάτσες στην σκατόφατσά σου και να είναι παρόντες και όλοι οι μοντεράτορες;
Μετά όμως αγάμητο σκουλήκι δε θα ξαναπατήσεις σε αυτό το σάιτ.
Κατάλαβες αγάμητο πτηνό;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ρε αναρχομαλάκα...
Θες να πάμε για καφέ με την ΟΧΙΑ, να τη δεις να σου ρίξω και δέκα μπάτσες στην σκατόφατσά σου και να είναι παρόντες και όλοι οι μοντεράτορες;
Μετά όμως αγάμητο σκουλήκι δε θα ξαναπατήσεις σε αυτό το σάιτ.
Κατάλαβες αγάμητο πτηνό;

Ο συναγωνιστής Freddie Krugger σου πρότεινε απλά κι αντρίκια να μπεις στο τσατ ΜΑΖΙ με την ΟΧΙΑ, με δύο διαφορετικά νικ ταυτόχρονα.
Και ΔΕΝ το έκανες.

Άσε τα σάπια λοιπόν.
Όλο το σάιτ γελάει μαζί σου και το ξέρεις, γι΄αυτό και έχεις εγκαταλείψει το τραμπούκικο στυλ και μιλάς κόσμια, μπας και παραπλανήσεις κανέναν.
Εγώ πάντως, όπου σε πετυχαίνω θα στο υπενθυμίζω.
Και τράβα στον πλέζουρα για προστασία.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πραγματικά χαίρομαι που διαβάζω το συγκεκριμένο ποστάρισμά σου. Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε φυσιολογικά.
Προσωπικά αν το θέλεις, το δικαιότερο "ηθικά" θα θεωρούσα να ήταν να τιμωρείται η ομάδα που έβαλε τον παίκτη αλλά να παραμένει το αποτέλεσμα.
Δυστυχώς όμως επειδή πρέπει να υπάρχει ένας κανονισμός που να έχει γενικότερη έννοια, και η συμμετοχή ενός παίκτη είναι πιθανόν να κρίνει ένα αποτέλεσμα, οι κανονισμοί περί αντικανονικών συμμετοχών έχουν πάντα αυτό το μείον. Δεν υπολογίζουνε την αντίθετη περίπτωση, του να πατάει μια ομάδα μία αλλη και να μη έχει καμία σημασία αν μπήκε ένας παίκτης ή όχι αντικανονικά.
Εγώ αδερφέ ήμουνα Ολυμπιακός και όταν έχανα τα πρωταθλήματα και τώρα που τα παίρνω. Αυτά είναι ρόδα που γυρίζει, του χρόνου μπορεί να το πάρεις εσύ,του παραχρόνου η ΑΕΚ κοκ.
Ούτε Ισραήλ είμαστε να υπάρχει μια Μακάμπι ούτε και θέλω να γίνουμε.
Το είχα γράψει και στο θρεντ της ΑΕΚ κάποια στιγμή που αρχίσανε τις παρελθοντολογίες (καλά εκεί παίζει ο Αρίωνας...) και τα "θυμάσαι τότε" και "θυμάσαι το άλλο" κλπ:

Εγώ δεν θυμάμαι λεπτομέρειες των ματς. Δεν είμαι από αυτούς που κάνουν εγκυκλοπαίδεια του ποδοσφαίρου το κεφάλι τους, ούτε πληρώνομαι για το ποδόσφαιρό ούτε τις θεωρώ πληροφορίες που είναι άξιες να τις συγκρατώ. Εγώ βλέπω το ποδόσφαιρο όπως βλέπω ένα θέατρο με τη διαφορά πως θέλω να κερδίσει ο "δικός μου" "καλός", η ομάδα μου. Αλλά πάντα με ενδιαφέρει να παίξει καλά. Αν δεις, ακόμα και μετά από νίκες εγώ σχολίαζα πως δεν παίζαμε καλά, τυφλός δεν είμαι και φυσικά δεν εθελοτυφλώ.
Είχα γράψει λοιπόν στο θρεντ των Αεκτζήδων, πως εγώ θυμάμαι τα εξής:
ΤΓο Ολυμπιακό του Μπλαχίν να κεντάει με τα Μινγκ του αλλά να μην παίρνει πρωτάθλημα.
Τον ΠΑΟ του Ρότσα να έχει στρατηγική στο παιχνίδι και πλάνο και στηριζόμενος στις αρχές του ΟΣΙΜ να πηγαίνει τρένο στην Ευρώπη
Την ΑΕΚ του Μπάγεβιτς να αλλαζει πάσες μέχρι που να πεγάνει ο Χάιλάντερ και κανείς να μην μπορεί να της πάρει την μπάλα (με Σαμπανάτζοβιτς και Σαββίδη ειδικά μου άρεσε - ο Δημητριάδης μου καθότανε στο λαιμό, με αρρώσταινε το καχεκτικό του παίξιμο)
Τον ολυμπιακό του Μπάγεβιτς (αν θυμάμαι καλά του 99-00) του Γιαννακόπουλου και του Μαυρογενίδη που πήγε οχτάδα γιατί είχε προσανατολισμό στο γήπεδο, αυτοματισμούς και δέσιμο.
Τη Λάρισα του Γκμοχ, του Γκαλίτσιου, του Μητσιμπόνα και του Πλίτση και τόσων άλλων που δεν σταματότανε από κανέναν.
ΑΥτά θυμάμαι εγώ....και δεν χλάω τη ζαχαρένια μου για οποιαδήποτε ομάδα. Το ίδιο γλυκά κοιμάμαι είτε έχουμε χάσει είτε έχουμε κερδίσει...δεν παίρνω εγώ τα λεφτά τους.

Πάντως ο λόγος που έγινες Παναθηναϊκός....πρέπει να είναι ίσως παγκόσμια αποκλειστικότητα..χεχε
Δεν γενικεύω πάντως, μια γνώμη λέω πάντα...πάπας δεν είμαι να έχω το αλάθητο (ούτε κι αυτός ο Παπάρας το έχει αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο συναγωνιστής Freddie Krugger σου πρότεινε απλά κι αντρίκια να μπεις στο τσατ ΜΑΖΙ με την ΟΧΙΑ, με δύο διαφορετικά νικ ταυτόχρονα.
Και ΔΕΝ το έκανες.

Άσε τα σάπια λοιπόν.
Όλο το σάιτ γελάει μαζί σου και το ξέρεις, γι΄αυτό και έχεις εγκαταλείψει το τραμπούκικο στυλ και μιλάς κόσμια, μπας και παραπλανήσεις κανέναν.
Εγώ πάντως, όπου σε πετυχαίνω θα στο υπενθυμίζω.
Και τράβα στον πλέζουρα για προστασία.
Ρε μουνόπανο αρχίδι, σου είπα έλα πάμε όξω παρέα με όλους του σάιτ και άσε τα τσατ και τις μαλακίες.... Ελα όξω και δε θα ξκαναπατήσεις εδώ μέσα λουλού αδερφούλα χέστρα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πάντως ο λόγος που έγινες Παναθηναϊκός....πρέπει να είναι ίσως παγκόσμια αποκλειστικότητα..χεχε
Αυτός είναι από μόνος του μια αγάμητη παγκόσμια πραγματικότητα... Ξέρεις τι είναι να είσαι πορνόγερος και να έχει ματώσει η χούφτα σου στο κούνημα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom