σε ποιον ρε μαλακα να κανω αναφορα;στον εαυτο μου;εγω τον πρασινισα γιατι λεει παπαριες...
και αν δεν αραξει τρωει μπαν
Έλα μλκ,ξεκολλάτε...άλλοι γράφουν τα χειρότερα...στείλε πμ να τον ξε-πρασινίσουν...
σε ποιον ρε μαλακα να κανω αναφορα;στον εαυτο μου;εγω τον πρασινισα γιατι λεει παπαριες...
και αν δεν αραξει τρωει μπαν
σε ποιον ρε μαλακαςεγω λεμε τον πρασινισα...Έλα μλκ,ξεκολλάτε...άλλοι γράφουν τα χειρότερα...στείλε πμ να τον ξε-πρασινίσουν...
ZeroTolerance
εισαι και ψευτης.
αν συνεχισεις θα φας μπαν...στο λεω προεοδοποιητικα...φυσικα και δεν θελω να με ξεπρασινισει. μιλαμε ο τυπος ειναι η προσωποποιηση της ρουφιανιας. βριζει συνεχως και οταν τον βριζουν κανει αναφορες. εισαι ενας βρωμοπουστας
αν συνεχισεις θα φας μπαν...στο λεω προεοδοποιητικα...
μετα μη κλαις ...
μπιλλη...θα του γαμησω τα ραμματα γιατι προκαλει...το βλεπεις...οχι δεν θα το βγαλω αλλα θα τον μπαναρω κιολαςΘα στο βγάλει ρε...εντάξει...
δεν εχω δικιο ρεντ;
μπιλλη...θα του γαμησω τα ραμματα γιατι προκαλει...το βλεπεις...οχι δεν θα το βγαλω αλλα θα τον μπαναρω κιολας
μπιλλη...θα του γαμησω τα ραμματα γιατι προκαλει...το βλεπεις...οχι δεν θα το βγαλω αλλα θα τον μπαναρω κιολας
σε γραφω στα πρασινα αρχιδια μου ρε χαφιε
ενταξει ρε μπιλλη...θα κανω λιγο υπομονη για παρτη σου...Άσε να δούμε πως θα πάει,8 μέρες είναι στο σάιτ...
Αν συνεχίσει θα έχει την τύχη άλλων... ;)
πηγε φανταρος τυπε?Παρ'το λίγο αλλιώς και εσύ ρε...είσαι νέος ακόμα...θυμάσαι τι είχε πάθει ο 6 σφυρίχτρες η ιστορία σου?
ενταξει ρε μπιλλη...θα κανω λιγο υπομονη για παρτη σου...
αλλα οχι και πολυ...
πηγε φανταρος τυπε?
καλα ρε μπιλυ βριζει ο μαλακας συνεχως και οταν τον βριζουνε κανει μπαν? αφου εχει τετοιους κανονες το σαιτ τοτε να με κανει μπαν. τον γραφω στα αρχιδια μου τον συγκεκριμενο τυπο. ετσι απλαΠαρ'το λίγο αλλιώς και εσύ ρε...είσαι νέος ακόμα...θυμάσαι τι είχε πάθει ο 6 σφυρίχτρες η ιστορία σου?
καλα ρε μπιλυ βριζει ο μαλακας συνεχως και οταν τον βριζουνε κανει μπαν? αφου εχει τετοιους κανονες το σαιτ τοτε να με κανει μπαν. τον γραφω στα αρχιδια μου τον συγκεκριμενο τυπο. ετσι απλα
οριστε μπιλλη...τον βλεπεις μονος σου...καλα ρε μπιλυ βριζει ο μαλακας συνεχως και οταν τον βριζουνε κανει μπαν? αφου εχει τετοιους κανονες το σαιτ τοτε να με κανει μπαν. τον γραφω στα αρχιδια μου τον συγκεκριμενο τυπο. ετσι απλα