Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 489
- Πόντοι
- 446
ο νοστιμοτερος λαγος ειναι ο κοκκινιστος καλη σου ορεξη λοιπον ολυμπιλαγε
καλα...για πουτανες σαν εσενα που εισαι μπουκωμενος με το τεραστιο καβλι του ειναι σιχαμενος...ενστασεις για ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ των αγωνων πολλες. μια ομως ομαδα εχει το συνηθειο να κανει ενστασεις για να παιρνει τα ματς στα χαρτια. αλλο ενσταση για επαναληψη και αλλο ενσταση για κατοχυρωση υπερ της ματς στο οποιο εχει χασει. μακραν ο πιο σιχαμενος συλλογος στον κοσμο
τυπε στο ειχα πει τοτε...Tελικά ο Παναθηναικός έχασε στο κύπελλο από εμάς ή όχι?![]()
μωρη πουστρα ολυμπιλαγε σε ξεγαμησαν οι ατριχοι μικροι και εχεις ξανανιωσει. θα σε γαμησει και το γυναικειο τμημα γιατι εισαι με σημα στην καρδια ενας πουσταραςκαλα...για πουτανες σαν εσενα που εισαι μπουκωμενος με το τεραστιο καβλι του ειναι σιχαμενος...
για μας ειναι λογος περηφανειας λαγε![]()
![]()
![]()
τυπε στο ειχα πει τοτε...
ετοιμασου να δεις το μπου να πνιγεται απο τις χυσαδες χρηστιδη...
θα παρουμε τον αγωνα στα χαρτια και τα φλοκια μου θα μπουν μεσω οθονων υπολογιστων σε καθε βαζελικο σπιτι...
μιλαμε θα γινει εκρηξη μαγικου ζωμου...
ετοιμασου ,ησουνα ενημερος αμεσως με την ληξη του αγωνα...το θυμασαι;![]()
;)Μην χαίρεστε Βαζελάκια,θα το πάρουμε στα χαρτιά το παιχνίδι
μωρη πουτανα που εισαι μονιμως στημενη μπροστα μου στα τεσσερα και προσκυνας τον γαμια σου δηλωσε υποταγη στον αυτοκρατορα να πονας λιγοτερο απο τα γαμησια ...μωρη πουστρα ολυμπιλαγε σε ξεγαμησαν οι ατριχοι μικροι και εχεις ξανανιωσει. θα σε γαμησει και το γυναικειο τμημα γιατι εισαι με σημα στην καρδια ενας πουσταρας
Χαλάρωσε, δεν πρόκειται να γίνει(τουλάχιστον έτσι πιστεύω).τυπε στο ειχα πει τοτε...
ετοιμασου να δεις το μπου να πνιγεται απο τις χυσαδες χρηστιδη...
θα παρουμε τον αγωνα στα χαρτια και τα φλοκια μου θα μπουν μεσω οθονων υπολογιστων σε καθε βαζελικο σπιτι...
μιλαμε θα γινει εκρηξη μαγικου ζωμου...
ετοιμασου ,ησουνα ενημερος αμεσως με την ληξη του αγωνα...το θυμασαι;![]()
ναι το θυμαμαι....εισαι τυπος