Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Χαλάρωσε, δεν πρόκειται να γίνει(τουλάχιστον έτσι πιστεύω).
Σιγά μην βγάλουν τέτοια απόφαση. Τον Τράκη δεν τον αγγίζουν.
ναι...αλλα αν γινει;  :think:
θα δειτε την μεγαλυτερη εκρηξη σπερματος ever....
δεν αξιζει τον κοπο;;  :dancing:  :dancing:  :dancing:

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
μωρη πουτανα που εισαι μονιμως στημενη μπροστα μου στα τεσσερα και προσκυνας τον γαμια σου δηλωσε υποταγη στον αυτοκρατορα να πονας λιγοτερο απο τα γαμησια ...
θρυλος μια ζωη λαγε...σεβασμος και υποταγη σε αυτους που σε βαφτισαν λαγο ....
στρακι  ;)
ολυμπιλαγε σεβασμο σε αυτους που σε εχουν κανει κεντερη σε ανηφοριες και κατηφοριες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
χαχαχα εισαι τελειως για τον πουτσο. μιλαμε εισαι πιο χαζος και απο τον κατελη. μια ερευνα στο γιουτιουμπ και θα βρεις πολλα βιντεακια με ολυμπιλαγους να σπανε ολα τα κοντερ στο τρεξιμο. αλλα δεν μου ειπες ρε ολυμπιλαγε ενσταση για να παρει ομαδα ματς στα χαρτια που εχει χασει ξερεις? αλλα επειδη εισαι πουστρα και δεν θα απαντησεις σου λεω σαλτα γαμησου βρωμοκωλε

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ρε μλκ,έλεος...γράψε στο γαυροθρέντ... :grin: Αφού εδώ δεν ασχολείται κανείς...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχα εισαι τελειως για τον πουτσο. μιλαμε εισαι πιο χαζος και απο τον κατελη. μια ερευνα στο γιουτιουμπ και θα βρεις πολλα βιντεακια με ολυμπιλαγους να σπανε ολα τα κοντερ στο τρεξιμο. αλλα δεν μου ειπες ρε ολυμπιλαγε ενσταση για να παρει ομαδα ματς στα χαρτια που εχει χασει ξερεις? αλλα επειδη εισαι πουστρα και δεν θα απαντησεις σου λεω σαλτα γαμησου βρωμοκωλε
στα αρχιδια μου ρε οπαδε του γιουτιουμπ αν εχει παρει κανεις στα χαρτια...εγω ετσι καβλωνω να στο παιρνω στα χαρτια  :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν μου ειπες ρε οπαδε του γιουτιουμπ  :2funny: και των σπρευ...
γιατι παντου σε υποδεχονται με καροτα;
ε μπαγκς μπαννυ;  :2funny:

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τοτε γιατι ρε πανιβλακα κανεις κπυ πειστ αθλητικους νομους οπου θες να αποδειξεις οτι και καλα ολα ειναι νομιμα? ο δημητρακης θα σας γαμαει με καθε τροπο. το καταλαβες ρε αρουρι? :fuck2:

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
δεν μου ειπες ρε οπαδε του γιουτιουμπ  :2funny: και των σπρευ...
γιατι παντου σε υποδεχονται με καροτα;
ε μπαγκς μπαννυ;  :2funny:
κοιτα ολυμπιλαγε λαγο σε βαπτισα πρωτος εγω μετα τα αμετρητα κυνηγητα σε τελ αβιβ και σαραγοσα. τωρα σε αυτο που ρωτησες αν κανεις εκπομπη με τους οπαδους με αφμ και συνεχως αποκαλεις καποιον λαγο τοτε και ενα παιδακι που θα το ακουει αυτο θα το λεει και το ιδιο. στην πραξη ομως τα γαμησια ειναι αμετρητα οπαδε του εφηβου γκει
warnwarn.gif

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοιτα ολυμπιλαγε λαγο σε βαπτισα πρωτος εγω μετα τα αμετρητα κυνηγητα σε τελ αβιβ και σαραγοσα. τωρα σε αυτο που ρωτησες αν κανεις εκπομπη με τους οπαδους με αφμ και συνεχως αποκαλεις καποιον λαγο τοτε και ενα παιδακι που θα το ακουει αυτο θα το λεει και το ιδιο. στην πραξη ομως τα γαμησια ειναι αμετρητα οπαδε του εφηβου γκει
λαγε ασε τις μαλακιες...σαραγοσα ημουνα,αυτα να τα λες στο ιντερνετ μαζι με αλλους οπαδους του γιουτιουμπ...
αλλα τι να λεμε...εδω στο κεντρικο κατεβαζετε σουπερμαν μπατμαν και ζορο θα κολωνατε εκτος ελλαδας;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τοτε γιατι ρε πανιβλακα κανεις κπυ πειστ αθλητικους νομους οπου θες να αποδειξεις οτι και καλα ολα ειναι νομιμα? ο δημητρακης θα σας γαμαει με καθε τροπο. το καταλαβες ρε αρουρι? :fuck2:
οτι ο δημητρακης με και θα με γαμαει ειμαι ο πρωτος που το παραδεχεται...
αλλου τις μαγκιες μπαγκς/....
ο χρηστιδης κουβαλαει δυο βαρια στρογγυλα πραματα μαζι του  ;)

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι σιγουρος οτι ησουνα για αυτο εχεις γινει τοσο βλακας απο τις πολλες φαπες. στο κεντρικο ηταν δικο σου κανα μηχανακι? μηπως ησουν απο τους ταμπουριασμενους και στην αγια σοφια? :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ειμαι σιγουρος οτι ησουνα για αυτο εχεις γινει τοσο βλακας απο τις πολλες φαπες. στο κεντρικο ηταν δικο σου κανα μηχανακι? μηπως ησουν απο τους ταμπουριασμενους και στην αγια σοφια? :rockon: :rockon:
:2funny: :2funny: :2funny:
κοψε το γιουτιουμπ

realtruth13

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα ολυμπιλαγε καλως εισαι για καανα δεκαλεπτο μετα παπαλα. κλασικος γαυρος μαλακας κερατας. λοιπον τα λεμε σε βαρεθηκα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλά ρε μλκ,έκανες αναφορά στο παιδί και τον πρασίνισαν?  :think: :think: :think:
σε ποιον ρε μαλακα να κανω αναφορα;στον εαυτο μου;εγω τον πρασινισα γιατι λεει παπαριες...
και αν δεν αραξει τρωει μπαν

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοιτα ολυμπιλαγε καλως εισαι για καανα δεκαλεπτο μετα παπαλα. κλασικος γαυρος μαλακας κερατας. λοιπον τα λεμε σε βαρεθηκα
γεια σου ρε αλανι .μαγκα του γιουτιουμπ  :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Stories