Και εγω ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!Aν εννοεις εμενα "κρεμασμενο" φιλε θα σου απαντησω οτι εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΦΡΟΣ....και δεν το κρυβω.....
...Εκτος αν εννοεις οτι το εν λογω Θρεντ Ειναι το σπιτι του κρεμασμενου.
Θρυλος για παντα!!!!!!!!
8-2-81!!!!!!!!!
Και εγω ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!Aν εννοεις εμενα "κρεμασμενο" φιλε θα σου απαντησω οτι εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΦΡΟΣ....και δεν το κρυβω.....
και τα δύο εννοώ... Η καφρίλα δεν εχει ομάδα. Ενίοτε γινόμαστε όλοι μαλάκες υποκειμενικοί... Στη φύση του ανθρώπου είναι.....Απλά λίγοι (καλή ώρα) καταλαβαίνουν 5 πράματα παραπάνω..... Για τους λοιπούς έχω ξαναπεί..... Ο θεός σοφά δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε την κωλοτρυπίδα μας. Καποιοι σοφά ανακάλυψαν τον καθρέπτη... Οι λοιποί είναι στην κυριολεξία για τον πούτσο........Aν εννοεις εμενα "κρεμασμενο" φιλε θα σου απαντησω οτι εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΦΡΟΣ....και δεν το κρυβω.....
Μπραβο φιλε ΣυΓαυρε καφρε!!!Και εγω ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!
Θρυλος για παντα!!!!!!!!
8-2-81!!!!!!!!!
Εχω ξαναπεί πως οτι δίνεις - παίρνεις!και τα δύο εννοώ... Η καφρίλα δεν εχει ομάδα. Ενίοτε γινόμαστε όλοι μαλάκες υποκειμενικοί... Στη φύση του ανθρώπου είναι.....Απλά λίγοι (καλή ώρα) καταλαβαίνουν 5 πράματα παραπάνω..... Για τους λοιπούς έχω ξαναπεί..... Ο θεός σοφά δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε την κωλοτρυπίδα μας. Καποιοι σοφά ανακάλυψαν τον καθρέπτη... Οι λοιποί είναι στην κυριολεξία για τον πούτσο........
Αντικειμενικος δεν ειναι κανενας ολοι υποκειμενικοι ειμαστε....Μπραβο φιλε ΣυΓαυρε καφρε!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ !!!!
Μπουχτισαμε στους "αντικειμενικους" και στα "καλα παιδια" .....
Μπραβο ρε γραΜΜατιζουμενε......ψυχογραφεΜιλώντας για avatar περσόνα con Γκρανίτα, εγώ βλέπω στο δικό μου κάτι σαν απόπειρα humour ενώ στο δικό σου 2 προτεταμένες κωλάρες, που μάλλον αντικατοπτρίζουν και την γενικότερη σου στάση στην ζωή, στην επιλογή ομάδας κ.λ.π.
¨Οσο για το χαρακτηρισμό ενεργητικός αγάμητος (ομολογουμένως καλό ) με σκοπό να με θίξεις είναι μάλλον κατάλοιπο του παιδικού διαγωνισμού μέτρησης του μεγαλύτερου πέους, στο οποίον προφανώς βγήκες αρκετές φορές χαμένος.
Μην προδίδεσαι έτσι εύκολα! Η κουβέντα είναι αθλητική άλλωστε με συμμετοχή αντικειμενικών (ή και μη) και σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις ότι έχει στιγματίσει την τρυφερή παιδική σου ηλικία!
Den σου χαλαμε το ειδυλλιο!!!!!!!!μαγκες λιγα με την περσονα μην σφαχτουμε..την εχω αποκλειστικη μεναγκο..
Παρακμή με 22,5 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ δεν υπάρχει...Ούτε ατυχίες τραυματισμών νοούνται όταν έχεις τόσους παίκτες.Υπάρχουν μόνο τα εγκλήματα τακτικής ( πεντάδα με 4 κοντούς ακόμα σ' ένα παιχνίδι) και οι κακές επιλογές σε καποιους παίκτες το καλοκαίρι (Γουινστον,ζιζιτς,παραμονή του τελειωμένου Τομασεβιτς).Κύριος υπεύθυνος είναι ο Ομπράντοβιτς και οφείλει να απολογηθεί στον κόσμο γιατί δεν γουστάρει να πάρουμε ποτέ ένα σέντερ της προκοπής,για να περάσει τεσσάρι ο Μπατίστ να δούμε και λίγο μπάσκετ της προκοπής.
όξω ρε πούστη απ την παράγκα...... Η μόνη αποκλειστική γκόμενα που έχεις είναι η χούφτα σου. Ενίοτε κάνεις και παρτούζα και με τις δυό σου παλάμες μαζί......μαγκες λιγα με την περσονα μην σφαχτουμε..την εχω αποκλειστικη μεναγκο..
Ρε σκατοκέφαλε..... Είστε καμμιά δεκαριά μαλάκες εδώ μέσα που γράφετε ένα κάρο μαλακίες στ αθλητικά θρεντ, πιπώνετε, βρίζετε και βάζετε ο καθένας τις πομπές του άλλου.....Συγκρίνετε ποιά ομάδα έκανε τις μεγαλύτερες μαλακίες και επισυνάπτετε το φως, το κερί, την φωνή, το δευτεραθλητή και ότι κωλόχαρτο κυκλοφορεί που ούτε για κωλοσκούπισμα δεν είναι..... Διάβασε ρε καμμένε τα ποστς που έχεις συνολικά και έλα μετά να μιλήσουμε για παιδικά τραύματα και μικρές ψωλές. Είσα άλλος ένας ηλίθιος που νομίζει ότι η ομάδα του είναι προέκταση της ψωλής του. Σε γράφω στ αρχίδια μου και σένα και τους λοιπούς που γαμάνε όλα τα αθλητικά θρεντ. Ενίοτε τους ρίχνω και χριστοπαναγίες γιατί βαριέμαι αφόρητα να διαβάζω τις μαλακίες τους. Αιντε παραπέρα και να θυμάσαι...Η κουβέντα είναι αθλητική άλλωστε με συμμετοχή αντικειμενικών και μη.
Καλέ μου άνθρωπε,όξω ρε πούστη απ την παράγκα...... Η μόνη αποκλειστική γκόμενα που έχεις είναι η χούφτα σου. Ενίοτε κάνεις και παρτούζα και με τις δυό σου παλάμες μαζί......
καλά που εμφανίζονται και οι κρητικοί που και που και γελάμε λιγάκι....Καλέ μου άνθρωπε,
κάθεσαι και τον βρίζεις και σου απαντά.
Ε τι να κάνουμε, εκφράστε ελεύθερα την αγάπη σας
Δεν μπορείς, τουλάχιστον, να προσέχεις τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς?????
Άκου εκεί [size=16pt]ΠΑΡΑΓΚΑ[/size]
[move] [/move]
Έλπίζω, μετά το χθεσινό χαστουκάκι, να συνειδητοποιήσουν ορισμένοι οτι τα λεφτά, και μάλιστα τα πολλά λεφτά, δεν αποτελούν λύση.καλά που εμφανίζονται και οι κρητικοί που και που και γελάμε λιγάκι....
Γειά σου τεράστιε.....
φεγγαρακι μου λαμπροόξω ρε πούστη απ την παράγκα...... Η μόνη αποκλειστική γκόμενα που έχεις είναι η χούφτα σου. Ενίοτε κάνεις και παρτούζα και με τις δυό σου παλάμες μαζί......