Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (1 μέλη και 31 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Aν εννοεις εμενα "κρεμασμενο" φιλε θα σου απαντησω οτι εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΦΡΟΣ....και δεν το κρυβω.....
...Εκτος αν εννοεις οτι το εν λογω Θρεντ Ειναι το σπιτι του κρεμασμενου.
Και εγω ΚΑΦΡΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!!!!!!!!!
Θρυλος για παντα!!!!!!!!
8-2-81!!!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Aν εννοεις εμενα "κρεμασμενο" φιλε θα σου απαντησω οτι εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΦΡΟΣ....και δεν το κρυβω.....
...Εκτος αν εννοεις οτι το εν λογω Θρεντ Ειναι το σπιτι του κρεμασμενου.
και τα δύο εννοώ... Η καφρίλα δεν εχει ομάδα. Ενίοτε γινόμαστε όλοι μαλάκες υποκειμενικοί... Στη φύση του ανθρώπου είναι.....Απλά λίγοι (καλή ώρα) καταλαβαίνουν 5 πράματα παραπάνω..... Για τους λοιπούς έχω ξαναπεί..... Ο θεός σοφά δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε την κωλοτρυπίδα μας. Καποιοι σοφά ανακάλυψαν τον καθρέπτη... Οι λοιποί είναι στην κυριολεξία για τον πούτσο........

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
και τα δύο εννοώ... Η καφρίλα δεν εχει ομάδα. Ενίοτε γινόμαστε όλοι μαλάκες υποκειμενικοί... Στη φύση του ανθρώπου είναι.....Απλά λίγοι (καλή ώρα) καταλαβαίνουν 5 πράματα παραπάνω..... Για τους λοιπούς έχω ξαναπεί..... Ο θεός σοφά δεν μας επιτρέπει να βλέπουμε την κωλοτρυπίδα μας. Καποιοι σοφά ανακάλυψαν τον καθρέπτη... Οι λοιποί είναι στην κυριολεξία για τον πούτσο........
Εχω ξαναπεί πως οτι δίνεις - παίρνεις!
Μιλας με σωστό και ευγενικό τρόπο? εισπράττεις ανάλογες απαντήσεις.
Μιλάς σαν Αρχιδακι? εισπράττεις Μπινελικια!....

Καλό Μεσημέρι Χαιρετώ!!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μπραβο φιλε ΣυΓαυρε καφρε!!!
ΖΗΤΩ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ !!!!

Μπουχτισαμε στους "αντικειμενικους" και στα "καλα παιδια" .....
Αντικειμενικος δεν ειναι κανενας ολοι υποκειμενικοι ειμαστε....
ΑΛΛΑ εμεις οι Γαυροι ειμαστε ΚΑΦΡΟΙ για τον ΘΡΥΛΟ!!!!!!!!!!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μιλώντας για avatar περσόνα con Γκρανίτα, εγώ βλέπω στο δικό μου κάτι σαν απόπειρα humour ενώ στο δικό σου 2 προτεταμένες κωλάρες, που μάλλον αντικατοπτρίζουν και την γενικότερη σου στάση στην ζωή, στην επιλογή ομάδας κ.λ.π.

¨Οσο για το χαρακτηρισμό ενεργητικός αγάμητος (ομολογουμένως καλό  :dancing:) με σκοπό να με θίξεις είναι μάλλον κατάλοιπο του παιδικού διαγωνισμού μέτρησης του μεγαλύτερου πέους, στο οποίον προφανώς βγήκες αρκετές φορές χαμένος.

Μην προδίδεσαι έτσι εύκολα! Η κουβέντα είναι αθλητική άλλωστε με συμμετοχή αντικειμενικών (ή και μη) και σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις ότι έχει στιγματίσει την τρυφερή παιδική σου ηλικία!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Μιλώντας για avatar περσόνα con Γκρανίτα, εγώ βλέπω στο δικό μου κάτι σαν απόπειρα humour ενώ στο δικό σου 2 προτεταμένες κωλάρες, που μάλλον αντικατοπτρίζουν και την γενικότερη σου στάση στην ζωή, στην επιλογή ομάδας κ.λ.π.

¨Οσο για το χαρακτηρισμό ενεργητικός αγάμητος (ομολογουμένως καλό  :dancing:) με σκοπό να με θίξεις είναι μάλλον κατάλοιπο του παιδικού διαγωνισμού μέτρησης του μεγαλύτερου πέους, στο οποίον προφανώς βγήκες αρκετές φορές χαμένος.

Μην προδίδεσαι έτσι εύκολα! Η κουβέντα είναι αθλητική άλλωστε με συμμετοχή αντικειμενικών (ή και μη) και σου δίνει την ευκαιρία να ξεπεράσεις ότι έχει στιγματίσει την τρυφερή παιδική σου ηλικία!
Μπραβο ρε γραΜΜατιζουμενε......ψυχογραφε

Επισκέπτης
μαγκες λιγα με την περσονα μην σφαχτουμε..την εχω αποκλειστικη μεναγκο.. :2funny: :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Παρακμή με 22,5 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ δεν υπάρχει...Ούτε ατυχίες τραυματισμών νοούνται όταν έχεις τόσους παίκτες.Υπάρχουν μόνο τα εγκλήματα τακτικής ( πεντάδα με 4 κοντούς ακόμα σ' ένα παιχνίδι) και οι κακές επιλογές σε καποιους παίκτες το καλοκαίρι (Γουινστον,ζιζιτς,παραμονή του τελειωμένου Τομασεβιτς).Κύριος υπεύθυνος είναι ο Ομπράντοβιτς και οφείλει να απολογηθεί στον κόσμο γιατί δεν γουστάρει να πάρουμε ποτέ ένα σέντερ της προκοπής,για να περάσει τεσσάρι ο Μπατίστ να δούμε και λίγο μπάσκετ της προκοπής.

....τα 'πες ολα ρε μαγκα.....καπου εδω τελειωνει η ασυλια του Ομπραντοβιτς...μεγαλος προπονητης αλλα κανει λαθη τα οποια πολλες φορες η Θεα Τυχη - με την οποια ειναι συμμαχος - εχει κουκουλωσει....
Οταν εχεις Προεδρο τον Αμπραμοβιτς του μπασκετ , ο αποκλεισμος σε αυτην την φαση θεωρειται μεγαλη αποτυχια....
με ποιο δικαιωμα κανεις αβαντα και ανανεωνεις τον 35αρη πολυτραυματια Τομασεβιτς , επειδη ειναι κολλητος και Σερβος ?
Ως ποτε θα υποστηριζεις την ακατανοητη εμμονη σου να μην παιρνεις αξιοπιστο ψηλο πενταρι ρακετας ?
Δεν σκεφτηκες οτι ο συνωστισμος τοσων γκαρντ(Μπετσιροβιτς,Σπανουλης,Διαμαντιδης,Σαρας) θα εφερνε  γκρινιες για χρονο συμμετοχης και αμηχανια ?
Ως ποτε θα καταλαμβανει θεση στην ομαδα το ιερο τερας , ο Φρανκι ,  ο οποιος ομως δεν μπορει να βοηθησει ουσιαστικα εντος αγωνιστικου χωρου ?

Μεγαλε Ζοτς , ξερεις οτι σε αγαπαμε και σε εκτιμαμε απεριοριστα αλλα αυτος ο αποκλεισμος ειναι η μεγαλη αυκαιρια για την δικη σου αυτοκριτικη...η νικη-προκριση θα μας αποπροσανατολιζε , η ηττα αυτη θα ειναι χρησιμη καθως κανει εμφανεις πια τις αδυναμιες μας...

Υ.Γ...οσο για καποιους γαβρους που βγαζουν απωθημενα δεκαετιας , ας μην βιαζονται...ειναι νωπες ακομα οι εντυπωσεις απο το σκληρο γαμησι που επεσε στο ΣΕΦ και αποδεικνυουν ποιος ειναι το αφεντικο στην Ελλαδα.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Το Ευρωπαϊκό ήμουν σχεδόν βέβαιος ότι δεν το παίρναμε φέτος!!! Απλά αποκλειστήκαμε λίγο νωρίς!!! Όσο για τους γαύρους την άλλη εβδομάδα να είναι βέβαιοι για νέες φάπες!!!  

Υ.Γ. Φέτος δεν είναι ντεφορμέ η όμάδα αλλά ο coach. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δεν βάζει καθόλου τον Αλβέρτη στην Ευρώπη ενώ βλέπει ότι έχουμε πρόβλημα στο τρίποντο. Χρησιμοποιεί ελάχιστα τον φορμαρισμένο Περπέρογλου. Δε βάζει ούτε λεπτό το μέτριο έστω Ζίζιτς! Χρησιμοποιεί λίγο τον Σάνι! Μάλλον έχει κάποιο οικογενειακό πρόβλημα! Δεν εξηγείται αλλιώς!!

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Ετσι είναι ρε μάγκες...Όταν έχεις τον μεγαλύτερο προυπολογισμό στην ευρώπη και έχεις τη δυνατότητα να πάρεις όποιον παίκτη θέλεις, γεμίζεις όλες τις θέσεις σου με τους καλύτερους παίκτες και τελειώσαμε κύριοι...Ο Ομπραντοβιτς φέτος άλλαξε όλους τους νόμους του μπάσκετ.Εφτιαξε μια ομάδα η οποία παίζει χωρίς τριάρι και χωρίς σέντερ,πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά.
Ότι είναι προπονηταράς είναι αναμφισβήτητο,αλλά ποιος σας λέει ότι ο παναθηναικός χρειάζεται και προπονηταρά με τέτοιο υλικό?Ενας μέτριος προπονητής που θα έκανε το απλό κ το αυτονόητο, φέτος θα τα κατάφερνε καλύτερα.Ο Ομπράντοβιτς  προσπαθεί να διδάξει μπάσκετ με τον δικό του τρόπο,αυτό όμως θα το κάνεις σε μικρότερες νεανικές ομάδες όταν θα αντιμετωπίσεις κάποιο φαβορί.Οταν είσαι προπονητής της πιο ακριβής ομάδας,δεν χρειάζεται να καινοτομήσεις κ να κάνεις ότι σου κατέβει στο κεφάλι...Απλά ακολουθείς την πεπατημένη.
Ετσι είναι, όταν παίζεις με 4 κοντούς σε βάζουν όλοι μεσα στα καλάθια,π.χ η Παρτιζάν χθες πήρε 37 ριμπαουντ και εμείς 18.Δηλαδή μας έκανε 20 επιθέσεις παραπάνω.Και συν τοις αλλοις αν δεν έχεις ευκολο ριμπαουντ δεν μπορεις να τρέξεις κ να βγάλεις αιφνιδιασμο.Βασικές έννοιες που τις ξέρει και ο πιο απλός φίλαθλος ,αλλά φέτος ο Ομπραντοβιτς τα έγραψε στα παπάρια του όλα.Αυτό γίνεται σε κάθε ματς κ όσοι έχουμε διαρκείας φέτος το ξέρουμε και καλύτερα.Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό...
Οταν παίρνεις την μια χρονιά τριπλ κραουν είσαι υποχρεωμένος την επόμενη χρονια,αν όχι να το πάρεις,τουλαχιστον να είσαι στο φαιναλ φορ να υπερασπιστεις τον τίτλο σου,αλλιώς χάνεις την αξιοπιστία σου σαν σύλλογος.
Και ούτε ο κόσμος ,ούτε οι παίκτες ,ούτε ο προπονητής έχουν το δικαίωμα να λένε :"Πέρσι τα σαρώσαμε όλα ,φέτος δεν μας νοιάζει."Οι μόνοι που έχουν το δικαίωμα να το πουν αυτό είναι οι Γιαννακοπουλαίοι.Αν βγαίνανε από την αρχή της χρονιάς και λέγανε "ξέρετε μάγκες πέρσι καταξοδευτήκαμε για να τα πάρουμε όλα,φέτος θα κάνουμε λίγο πίσω να πάμε πιο συντηρητικά'' δεν θα μιλαγε κανένας γιατί έχουν κάθε δικαίωμα να το πουν αυτό.Από τη στιγμή που οι άνθρωποι έδωσαν και πάλι το βρακί τους μαζί με τη ψυχή τους για να επαναλάβουμε τα περσινά κατορθώματα, τότε είναι μεγάλη η αγωνιστική αποτυχία όταν αποκλείεσαι από τους 16 από πολύ πιο "φθηνές" σε προυπολογισμό ομάδες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μαγκες λιγα με την περσονα μην σφαχτουμε..την εχω αποκλειστικη μεναγκο.. :2funny: :2funny: :2funny:
όξω ρε πούστη απ την παράγκα...... Η μόνη αποκλειστική γκόμενα που έχεις είναι η χούφτα σου. Ενίοτε κάνεις και παρτούζα και με τις δυό σου παλάμες μαζί......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η κουβέντα είναι αθλητική άλλωστε με συμμετοχή αντικειμενικών και μη.
Ρε σκατοκέφαλε..... Είστε καμμιά δεκαριά μαλάκες εδώ μέσα που γράφετε ένα κάρο μαλακίες στ αθλητικά θρεντ, πιπώνετε, βρίζετε και βάζετε ο καθένας τις πομπές του άλλου.....Συγκρίνετε ποιά ομάδα έκανε τις μεγαλύτερες μαλακίες και επισυνάπτετε το φως, το κερί, την φωνή, το δευτεραθλητή και ότι κωλόχαρτο κυκλοφορεί που ούτε για κωλοσκούπισμα δεν είναι..... Διάβασε ρε καμμένε τα ποστς που έχεις συνολικά και έλα μετά να μιλήσουμε για παιδικά τραύματα και μικρές ψωλές. Είσα άλλος ένας ηλίθιος που νομίζει ότι η ομάδα του είναι προέκταση της ψωλής του. Σε γράφω στ αρχίδια μου και σένα και τους λοιπούς που γαμάνε όλα τα αθλητικά θρεντ. Ενίοτε τους ρίχνω και χριστοπαναγίες γιατί βαριέμαι αφόρητα να διαβάζω τις μαλακίες τους. Αιντε παραπέρα και να θυμάσαι...
Οι γύφτοι τα μαλώματα τα 'χουν για πανηγύρια

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
όξω ρε πούστη απ την παράγκα...... Η μόνη αποκλειστική γκόμενα που έχεις είναι η χούφτα σου. Ενίοτε κάνεις και παρτούζα και με τις δυό σου παλάμες μαζί......
Καλέ μου άνθρωπε,
κάθεσαι και τον βρίζεις και σου απαντά.
Ε τι να κάνουμε, εκφράστε ελεύθερα την αγάπη σας :grin: :grin:

Δεν μπορείς, τουλάχιστον, να προσέχεις τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς?????
Άκου εκεί [size=16pt]ΠΑΡΑΓΚΑ[/size]  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

[move] :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλέ μου άνθρωπε,
κάθεσαι και τον βρίζεις και σου απαντά.
Ε τι να κάνουμε, εκφράστε ελεύθερα την αγάπη σας :grin: :grin:

Δεν μπορείς, τουλάχιστον, να προσέχεις τις εκφράσεις που χρησιμοποιείς?????
Άκου εκεί [size=16pt]ΠΑΡΑΓΚΑ[/size]  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

[move] :2funny: :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon: :rockon: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:[/move]
καλά που εμφανίζονται και οι κρητικοί που και που και γελάμε λιγάκι....
Γειά σου τεράστιε.....

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
καλά που εμφανίζονται και οι κρητικοί που και που και γελάμε λιγάκι....
Γειά σου τεράστιε.....
Έλπίζω, μετά το χθεσινό χαστουκάκι, να συνειδητοποιήσουν ορισμένοι οτι τα λεφτά, και μάλιστα τα πολλά λεφτά, δεν αποτελούν λύση.
Και να μην ονειρεύονται την ΠΕΚ και τους σωτήρες της  ;)

Επισκέπτης
φεγγαρακι μου λαμπρο
φεγγε μου να περπατω
κι' αν δεν φεξεις χεστηκα
εχω & φακο..

Υ.Γ κατι μου λεει οτι οταν ο εμπνευσμενος ποιητης της 7 εβγαζε το "με ενα μαυρο ψωλαρα,απο τον Πειραια" εσενα ειχε στο νου του..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Αντε να σας θυμησω τα 100 χρονια πουστιας !!!!
etsikaitoranz5.jpg
gouemplleild7.jpg
gouempllei2jp4.jpg
louloudia0dmjb2.jpg
skandalopao1kx4.jpg
voutsaras1gu0.jpg
voutsaras2xe5.jpg
vazelostsampatp4.jpg
skandalopaobigmx1.jpg
dailyplanetiz4.jpg
19512paofosthrasorgiahu8.jpg

1992paoaderlextac4.jpg

Και οταν δεν τα κανετε αυτα τοτε εχει......ΕΥΡΩπεη....
11df3.jpg

30he7.jpg

50cz5.jpg

50manuwl8.jpg

50verderfr9.jpg

40xz7.jpg

Και απο τον Γαμια σας τον Δαφνοστεφανομενο......ΑΓΡΙΟ ΣΕΞ μια ζωη....!!!!!
a8litiki220301rp1.jpg
.....
prota8lhthsbnz8.jpg

Αλλα ενταξει το δυσκολο περασε....τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα .....και περασαν Χρονια πολλα ΠΟΑ
rabbit13kv7.png

MISTER_TRIPER

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
μαυρο ψωλαρα απο τον πειραια??
και μετα λετε πως δεν ηρθε ο στολος..

Stories