Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δυστυχως περσονα καποιοι νομιζουν οτι με το να προσβαλουν καποιον με το τι επιπεδο μορφωσης εχει ειναι βλακεια
εγω ποτε δεν ειπα οτι ειμαι του πανεπιστημιου και στα μπαλλακια μου κιολλας :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
εγώ όμωε φίλε είμαι του Πανεπιστημίου, αλλά έχω μεγαλώσει με θείους που δούλευαν στην Ιχθυόσκαλα και μπορώ να τον περιποιηθώ όπως του αρμόζει...
Οσο για τις ερμηνείες του τον έχω στ αρχίδια μου.
Ολοι οι μαλάκες νομίζουν ότι το βρακί τους λερώνεται από κουτσουλιές.......

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
εγώ όμωε φίλε είμαι του Πανεπιστημίου, αλλά έχω μεγαλώσει με θείους που δούλευαν στην Ιχθυόσκαλα και μπορώ να τον περιποιηθώ όπως του αρμόζει...
Οσο για τις ερμηνείες του τον έχω στ αρχίδια μου.
Ολοι οι μαλάκες νομίζουν ότι το βρακί τους λερώνεται από κουτσουλιές.......
σωστος
ο ανθρωπος ρε συ δεν ειναι με βαση τι εχει τελειωσει
αλλα με το τι ανθρωπος ειναι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βγηκες απο το λαγουμι σου παρθενοπιπιτσα μου???
παλι κλαμα εχτες???
χρονια πολλα ρε & παντα τετοια..
σας πηγαινει καλα ο μαρτης βαζελογδαρτης???
ετοιμασου για νεες πουτσες οσονουπω..

Υ.Γ ριξε & μια ετυμολογια του οσονουπω για τα φυτα του site..
Γειά σου μωρή κωλοτούμπα.
Και γω σε αγαπάω.
Κλάσε μας και τ αρχίδια, ειρήσθω εν παρόδω .......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Αιώνια πιστόοοος
Χάνουμε συνεχώωωωως
100 χρόνια Παναθηναϊκός

Παύλο χάσαμε...
Παύλο κατάλαβες ότι πρέπει να επιταχύνουμε τα σχέδιά μας... Του χρόνου Φιλ Τζάκσον χεντ κόουτς με Ιτούδη βοηθό και Κόμπυ πακέτο (για ψηλό έχουμε κλείσει Πέκοβιτς και για αντί Σάνι τον Βασιλόπουλο) για να γλυκαθούμε...

Πέρα από την πλάκα, τελικά δεν ήταν κοιλιά η απόδοση εώς τώρα. Και ναι σε αυτό το επίπεδο, άγχη, στρες, καταπίεση, ψυχολογικά δεν πρέπει να χωράνε αλλά να που συμβαίνουν(εδώ ολόκληρος Αιρ είχε άγχη και ταλαιπωρίες) και έτσι όπως είδα τους αθλητές μας σε όλο το TOP 16 ήταν λες και είχαν βαρίδια στα πόδια(πέρα από το αγωνιστικό όπου πικ ν' ρολ δεν βγήκε ποτέ γιατί και μας πήραν χαμπάρι και οι απουσίες απαγόρευαν σωστή εφαρμογή του) και αυτό είναι που θα έπρεπε να κοιτάξουμε. Γιατί είναι από την περασμένη σεζόν αυτή η ιστορία(τεράστιο άγχος στο Φάιναλ Φορ και μετά άντε στο περίπου με πολύ πίεση τον Ολυμπιακό) και τα πόδια βάρυναν και βάρυναν και βάρυναν. Οπότε αν υπάρχει κάτι καλό από τον (διαφαινόμενο τώρα είτε στην επόμενη φάση)αποκλεισμό είναι αυτό. Θα φύγουν τα φώτα από πάνω τους, θα φύγει το άγχος του φάιναλ φορ. Πάμε για άλλα φίλοί μου και αθληταράδές μας και προπονητάρά μας και προεδράρά μας. Κύκλος είναι ο ουροβόρος και δεν πρέπει να μεμψιμοιρούμε, να έχουμε υγεία και αισιοδοξία και μια καλή κουβέντα για όλα τα παιδιά και το μέλλον είναι εδώ. Τώρα, τη στιγμή που γράφουμε.
Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό του Γιαννάκη σήμερα, χρείαζεται μια ελληνική ομάδα στο ΤΟP 8 και όσο πιο πέρα πάει.
Αυτά!

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Προς SonyP":

Το ότι τα χώνεις στον πρόεδρο όμως έχει καταλήξει να αποτελεί άλλοθι για όλα σας τα σφάλματα. Δεν μπορεί να μην κοιτάς πρώτα τα του δικού σου οίκου και να σε ενδιαφέρουν οι βαθμοί της Καλαμαρίας! Δεν μπορεί να παίζεις άθλια στο Καραισκάκη και να μιλά ο Ζήκος για χεσμένους διαιτητές (ΟΧΙ σε εκείνον τον αγώνα βέβαια αλλά γενικά κι αόριστα για δημιουργία εντυπώσεων!). Κοίτα πρώτα ότι τρως όλα τα γκολάκια από την πλευρά του Ράμος, πως έχεις κατανήσει να αγοράζεις ότι σαπάκι περισσεύει απο τον Γαύρο. στο κάτω-κάτω έχει επαναληφθεί αγώνας ΑΕΚ-ΟΣΦΠ που χάνατε και ρίξατε δακρυγόνο κι επεναλήφθη στην Ρόδο, όπου και σχεδόν πήρατε το πρωτάθλημα με γκολ του Μπατίστα!

Προς Περσονα Νον Γκράτα:

Τσκ, τσκ, τσκ που λένε και στα Μίκυ Μάους. Δεν περίμενα από έναν Ευρωπαίο που έχει ταξιδέψει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ (βλέπε σχετικό πόνημα Μ. Σακελλαρόπουλου)να χρησιμοποιεί γλώσσα επιπέδου οδαλίσκας της Φυλής!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ετσι-ετσι..πες στον κοσμο που σε ξεπαρθενεψαν οι γαυροι..
χου ρε μπάσταρδε... πέρνα μια βόλτα από Πέραμα να τα πούμε......
Να δούμε αν η γαυροφροσύνη σου θα προστατέψει την κωλοτρυπίδα σου....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προς Περσονα Νον Γκράτα:

Τσκ, τσκ, τσκ που λένε και στα Μίκυ Μάους. Δεν περίμενα από έναν Ευρωπαίο που έχει ταξιδέψει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ (βλέπε σχετικό πόνημα Μ. Σακελλαρόπουλου)να χρησιμοποιεί γλώσσα επιπέδου οδαλίσκας της Φυλής!
Οσο πιο πολύ ταξιδεύεις τόσο πιο πολλές γλώσσες μαθαίνεις..... Με σένα αρκούν οι άναρθρες κραυγές... Και που σαι παπάρα ... Δεν είμαι ΑΕΚ...... Αλλά σου κάνω ένα οθωμανικό οσονούπω.......

Επισκέπτης
χου ρε μπάσταρδε... πέρνα μια βόλτα από Πέραμα να τα πούμε......
Να δούμε αν η γαυροφροσύνη σου θα προστατέψει την κωλοτρυπίδα σου....
κατουρηθηκα απο τον φοβο μου τωρα,τρομοκρατη του πληκτρολογιου & χουλιγκανακι των σπρευ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κατουρηθηκα απο τον φοβο μου τωρα,τρομοκρατη του πληκτρολογιου & χουλιγκανακι των σπρευ..
μωρή γεροντοτραβέλω, πέρασες το 50 κι ακόμα τσαμπουκαλεύεσαι με μικρότερους;
Σου είπα και γω σ αγαπάω...... Αλλωστε δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί σου....
Να σε γαμήσω θέλω........ Βρασίδα ακούς;

Επισκέπτης
μωρή γεροντοτραβέλω, πέρασες το 50 κι ακόμα τσαμπουκαλεύεσαι με μικρότερους;
Σου είπα και γω σ αγαπάω...... Αλλωστε δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί σου....
Να σε γαμήσω θέλω........ Βρασίδα ακούς;
μην σκουζεις καλη μου..τωρα που ερχεται το πασχα,θα πω της νονας σου να σου παρει την μπαρμπι που θελεις..μεχρι τοτε βολεψου με τις 4 πουτσες που σου εριξα στο τηγανι & κανε ταμα να αγορασει ο σωφερ την καε & ο θεος των κοντορεβυθουληδων την παε..

Υ.Γ πες στον κοσμο οτι εισαι ο βαλαντης να τελειωνουμε..δεν ειναι ντροπη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην σκουζεις καλη μου..τωρα που ερχεται το πασχα,θα πω της νονας σου να σου παρει την μπαρμπι που θελεις..μεχρι τοτε βολεψου με τις 4 πουτσες που σου εριξα στο τηγανι & κανε ταμα να αγορασει ο σωφερ την καε & ο θεος των κοντορεβυθουληδων την παε..

Υ.Γ πες στον κοσμο οτι εισαι ο βαλαντης να τελειωνουμε..δεν ειναι ντροπη..
οχι αγάπη μου..... Ο τσαλίκης είμαι .........

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Αγαπητέ Περσόνα Νον Γκρανίτα,

μην προδίδεσαι κατ΄ευθείαν πως είσαι μπετόβλακας. ¨Ασε λίγο to suspense της Διαδικτυακής ανωνυμίας να σε προστατέψει λιγουλάκι βρε αδερφέ!

Δυστυχώς ή ευτυχώς άλλο ΠΑΕ Ολυμπιακός κι άλλο Ολυμπιακός. Οι αγώνες κερδίζονται στο γήπεδο, έφαγες 4 και καλή σου όρεξη.

Προσωπικά κι εγώ θα προτιμούσα να ξαναγινόταν ο αγώνας, αλλά το καταστατικό του πρωταθλήματος δεν προέβλεπε σχετική πράξη, ενώ είχε ήδη όμως εναρμονιστεί με το αξιόποινο περιπτώσεων σε στυλ Βάλνερ που προβλέπεται ευρωπαικά. Ο τελευταίος μάλιστα παραδέχτηκε σε συνέντευξη του την Κυριακή (στο ¨εθνος ή στα νέα, δεν θυμάμαι) πως είχε ενημερώσει σχετικά τους ιθύνοντες της Καλαμαρίας για να εισπράξει Ελληναράδικη απάντηση του στυλ "Εντάξει μωρέ, θα τα βολέψουμε κάπως, θα δούμε κ.λ.π."

Κρίμα, αλλά οι βλακείες πληρώνονται. ¨Οπως τότε που κάποιος έφορος του Πανιωνίου "ξέχασε" να σφραγίσει τα προσφάτψανανεωμένα συμβόλαια κάποιων παικτών, με αποτέλεσμα ο ένδοξος ΠΑΟ, που "έτυχε" να το πληροφορηθεί 1ος να αποκτήσει ΔΩΡΕΑΝ τον Λαγωνικάκη, τον Μαραγκό κι αλλό ένα παλτό νομίζω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην προδίδεσαι κατ΄ευθείαν πως είσαι μπετόβλακας.
Δες το αβατάρ σου και ξανασκέψου το...
Εκτός του ότι είσαι μαλάκας Ολυμπιακός σε κόβω και για αγάμητο..... Ενεργητικό μιλάμε πάντα.........

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Kαι Ξαναλεω....Όποιος «αντικειμενικός»  συγχρωτίζεται  με κάφρους  γίνεται και ο ίδιος …..ακόμα και αν δεν θέλει να το παραδεχτεί…..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kαι Ξαναλεω....Όποιος «αντικειμενικός»  συγχρωτίζεται   με κάφρους  γίνεται και ο ίδιος …..ακόμα και αν δεν θέλει να το παραδεχτεί…..
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί........

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Χασαμε φετος το ευρωπαικο γιατι η ομαδα εκανε κοιλια εδω και ενα μηνα .
Ενταξει ποναει αλλα δεν σημαινει οτι δεν ειμαστε ομαδαρα και ευρωπαικο θα ξαναπαρουμε και θα ξαναπαρουμε καποιοι αλλοι μαλακες δεν θα παρουν ποτε ξανα. Μου εχετε ζαλισει ,... για την νικη σας στο σεφ κλπ κλπ μαλλον πρεπει να εχετε ξεχασει τις τριανταρες που καθε χρονο τρωτε, οσο για τα πρωταθληματα ειδικα στο μπασκετ δεν πρεπει να μιλατε. Ολοι θυμομαστε τον γιαννη γιαννακη ολη την εκλεκτη παρεα του καραγκιοζη και κομπλεξικου προπονητη που ειχατε τοτε ... κριμα που δεν τον κρατησατε και τον απολαμβανουμε μονο απο το κοινοβουλιο...
παντως εγω δεν νοιαζομαι για το αν θα προκριθειτε σημερα ΄΄η οχι και ειδικα και στο μπασκετ θα ειστε παντα απο κατω ...

και τελειωνω με μια ερωτηση : τι κοινο εχουν ο Πετρακης και ο Γιαννακης?

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σκοινί........
Aν εννοεις εμενα "κρεμασμενο" φιλε θα σου απαντησω οτι εγω ΕΙΜΑΙ ΚΑΦΡΟΣ....και δεν το κρυβω.....
...Εκτος αν εννοεις οτι το εν λογω Θρεντ Ειναι το σπιτι του κρεμασμενου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom