Επισκέπτης
αύριο έχει ΡΕΑΛ εναντίον ΑΜΕΑΤο τι γράφουν συνήθως μερικοί δεν έχει καμιά σχέση με το τι πιστεύουν αλλά προς χάρην του κοινού..........άντε καλό βράδυ και πατατάκια και ΣΚΑΙ αύριο!!!!!!
αύριο έχει ΡΕΑΛ εναντίον ΑΜΕΑΤο τι γράφουν συνήθως μερικοί δεν έχει καμιά σχέση με το τι πιστεύουν αλλά προς χάρην του κοινού..........άντε καλό βράδυ και πατατάκια και ΣΚΑΙ αύριο!!!!!!
γραψε & αλλες παπαριες στην υπογραφη σου αντικειμενικε μοντ αλλα οταν σας πουμε τουρκους να φροντισεις να μας πρασινισεις "παλληκαρι" μου..Το τι γράφουν συνήθως μερικοί δεν έχει καμιά σχέση με το τι πιστεύουν αλλά προς χάρην του κοινού..........άντε καλό βράδυ και πατατάκια και ΣΚΑΙ αύριο!!!!!!
οι νυφες τελικα υπαρχουν και στα χανιαγραψε & αλλες παπαριες στην υπογραφη σου αντικειμενικε μοντ αλλα οταν σας πουμε τουρκους να φροντισεις να μας πρασινισεις "παλληκαρι" μου..
Τα ειπες ολα παικταρα μου!!γραψε & αλλες παπαριες στην υπογραφη σου αντικειμενικε μοντ αλλα οταν σας πουμε τουρκους να φροντισεις να μας πρασινισεις "παλληκαρι" μου..
γραψε & αλλες παπαριες στην υπογραφη σου αντικειμενικε μοντ αλλα οταν σας πουμε τουρκους να φροντισεις να μας πρασινισεις "παλληκαρι" μου..
κανενα λαθος..απλα πρεπει να συμπληρωσεις οτι οι απογονοι του στολου καυλωνουν να γαμανε τουρκαλες..Μπα προσωπικά εσένα σε έχουν συνηθήσει τα @@ και δεν δίνω πλέον σημασία!!! Στην τελική τι λάθος έχει η υπογραφή μου? Άντε για ύπνο ;)
....εν τω μεταξυ το αυριανο με Ρεαλ το θεωρουν σιγουρο!!!!!!!....
Δεν νομίζω να είπε κανείς πως ντε και καλά θα κερδίσουμε - αλλά κι αν χάσουμε , τουλάχιστον δεν θα χάσουμε από την φτωχότερη ομάδα της διοργάνωσης.
Παρακμή με 22,5 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ δεν υπάρχει...Ούτε ατυχίες τραυματισμών νοούνται όταν έχεις τόσους παίκτες.Υπάρχουν μόνο τα εγκλήματα τακτικής ( πεντάδα με 4 κοντούς ακόμα σ' ένα παιχνίδι) και οι κακές επιλογές σε καποιους παίκτες το καλοκαίρι (Γουινστον,ζιζιτς,παραμονή του τελειωμένου Τομασεβιτς).Κύριος υπεύθυνος είναι ο Ομπράντοβιτς και οφείλει να απολογηθεί στον κόσμο γιατί δεν γουστάρει να πάρουμε ποτέ ένα σέντερ της προκοπής,για να περάσει τεσσάρι ο Μπατίστ να δούμε και λίγο μπάσκετ της προκοπής.
Επίσης άποψη μου είναι ότι ο Διαμαντίδης με τον Σάρας θα κάνανε τρομερό δίδυμο,η ομάδα γίνεται μπουρδέλο από την στιγμή που μπαίνει στη μέση ο Σπανούλης.Τι να πεις γι αυτόν,ο καραγκούνης του μπάσκετ κατάντησε,ίδια φιλοσοφία έχουν, πως να χαλάνε το παιχνίδι της ομάδας...Ολο να κατεβάζει και να κρατάει τη μπάλα αυτός,με λάθη,κακές επιλογές και σπασιμο των αρχιδιών των συμπαικτών του...Ευτυχώς που πήγε πέρσι στο ΝΒΑ και μπορέσαμε και σηκώσαμε κ τις 3 κούπες,γιατί αλλιώς πάλι δεν θα κάναμε τίποτα.
Αντε τη πήραμε τη πίκρα και στο άθλημα που δεν το περιμέναμε...Τουλάχιστον στο μπάσκετ ξέρουμε ότι ήταν απλά μια κακή παρενθεση και η ομάδα θα συνεχίσει να παίρνει τις κούπες μόλις γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις που πρέπει
Για όλους τους υπόλοιπους θα ευχόμουν να μην επαφύονται και πάλι σε άλλες χουντο-ομάδες εξ Ισπανίας για να σώσουν την πατρίδα.Μπορεί στις τσόντες να κανονίζεις να χύνεις μαζί με τον πρωταγωνιστή αλλά μην ξεχνάς πως άλλος γαμάει την πορνοστάρ!
χωσε σεξπηρ..ριξτους κι' αλλα στην μαπα..Δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομα, αλλά θα σου δώσω μερικά tips.
Βρες ποια είναι και στείλε LAGOS13 ΚΕΝΟ στο 6969.
1. ¨Εχει περάσει με επιτυχία από Τελ Αβίβ
2. ¨Εχει περάσει με επιτυχία από Σαραγόσα
3. Στους 8 της ίδιας διοργάνωσης την επόμενη χρονιά χώνεψε 20 πόντους μαλαπέρδα μέσα στα γαλακτερά της σκέλια από κάποιον Ρισασέ εντός οικίας της και χωρίς την βοήθεια του γνωστού bordelogel (με βάση την βαζελίνη).
4. Γεννηθείσα το 19 73 - 38 ψωλές εδέχθη σε ένα διάστημα περίπου 1,5 ώρας, άμα τη αφίξη της από Παρισίους όπου εστέφθη ΥΠΕΡΔΙΚΑΙΩΣ πρωταθλήτρια.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?
καφρος οπαδος = πολιτικος
ο πολιτικος οταν ανοιγει το στομα του το μονο που ξερει να λεει ειναι τα σκατα του αντιπαλου του και οχι τα δικα του και πως θα τον κερδισει στην επομενη τους αναμετρηση
ετσι και ο καφρος οπαδος.ξερει να λεει για τις ατασθαλιες του αλλου στο παρελθον
χωρις να παραδεχεται τις δικες του.
πολυ απλα ειναι τα πραματα
οποιος το ψαξει θα βρει τρομερες ομοιοτητες
η μονη διαφορα ειναι οτι ο πολιτικος βγαζει και κανα φραγκο με τις μαλακιες αυτες
ενω ο οπαδος οχι