Προς ΠΑΠΙΑΚλαψτε ......
12 Χρονια ΠΟΥΤΣΑ......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οχι ειναι Χαρα μου οταν εχω να κανω με ΜΑΛΑΚΕΣ.....
Να τους Θυμιζω την ΠΟΥΤΣΑ....
απο 11 εως 111.....
Και δεν φοβάσαι μήπως κολλήσεις απο τη μαλακία τους;
Σοβαρά ρωτάω.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Έχω Ανοσία....Και δεν φοβάσαι μήπως κολλήσεις απο τη μαλακία τους;
Σοβαρά ρωτάω.
Το βλέπω.Έχω Ανοσία....
Δυστυχώς για σένα.
deadcandance
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ποσα μπουκετα εχεις μαζεψει στο σχολειο απο τους παναθηναικους και βγαζεις τα απωθημενα σου εδω, λεγοντας τις ιδιες μαλακιες, που σε εχει ταισει το αφεντικο σου ο κοκκαλης?Έχω Ανοσία....
Eσυ μονο να δερνεις ξερεις Μαικ Ταισον μου εσυ.....ποσα μπουκετα εχεις μαζεψει στο σχολειο απο τους παναθηναικους και βγαζεις τα απωθημενα σου εδω, λεγοντας τις ιδιες μαλακιες, που σε εχει ταισει το αφεντικο σου ο κοκκαλης?
deadcandance
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και αλλος καρπαζο-εισπρακτορΑς?Eσυ μονο να δερνεις ξερεις Μαικ Ταισον μου εσυ.....
ποσα μπουκετα εχεις μαζεψει στο σχολειο απο τους παναθηναικους και βγαζεις τα απωθημενα σου εδω, λεγοντας τις ιδιες μαλακιες, που σε εχει ταισει το αφεντικο σου ο κοκκαλης?
Και μπουκέτα θάχει μαζέψει και γκόμενες θάχει χάσει (ΑΝ γύρισε καμμία να τον κοιτάξει ποτέ...) από Παναθηναϊκούς... Και ........... άλλα που δεν γράφω αλλά όλοι καταλαβαίνουνε ;)
Διάφανο προφίλ κομπλεξικού. Out of the TextBook.
deadcandance
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μα ειναι τοσο κουτοι που νομιζουν ακομα οτι εχουν κερδισει τα πρωταθληματα με την αξια τους
Και μπουκέτα θάχει μαζέψει και γκόμενες θάχει χάσει (ΑΝ γύρισε καμμία να τον κοιτάξει ποτέ...) από Παναθηναϊκούς... Και ........... άλλα που δεν γράφω αλλά όλοι καταλαβαίνουνε ;)
αμα ειχανε καποια αξια , θα προχωραγανε και στην ευρωπη και θα δινανε και παιχτες στην εθνικη ελλαδας
waverunner
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
κατι ακουσα οτι θα ετοιμαστει πορεια σε πριπτωση που συνεχιστει η κατρακυλα...
απο τους GWF13 ακουγεται..
απο τους GWF13 ακουγεται..
Socrates Facts
1. Τον Γόρδιο Δεσμό, ο Μέγας Αλέξανδρος τον έλυσε. Ο Σωκράτης τον απέλυσε.
2. Το τραγούδι "Απολύομαι" είναι σε στίχους, μουσική και εκτέλεση του Σωκράτη.
3. Οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν λόγω φυσικής καταστροφής. Τους απέλυσε ο Σωκράτης.
4. Ο Σωκράτης μπορεί να απολύει άνεργους.
5. Το ρήμα "απολύω" προέρχεται από το "κοκκαλύω" όταν η απόλυση είναι παράλογη.
6. Ο Σωκράτης διαδίδει ότι "Εγώ είμαι το Α και το Ω". Δηλαδή το "ΑπολύΩ".
7. Όταν γεννήθηκε, ο Σωκράτης απέλυσε την μαμή, τον γιατρό και τη ρεσεψιονίστ της κλινικής πριν τον χτυπήσουν στην πλάτη και αρχίσει ν' αναπνέει.
8. Τα απολυτήρια του στρατού φέρουν κρυφό υδατογράφημα της λέξης "Σωκράτης".
9. Ο Σωκράτης άκουσε το "νυν απολύεις τον δούλο σου Δέσποτα" και απέλυσε και τους δυο.
10. Ο Σωκράτης δεν προσλαμβάνει, απλά καθυστερεί την απόλυση.
11. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Άι-Βασίλη. Μόνο ένας θα κάνει "χο-χο-χο" σ' αυτό το σύμπαν.
12. O Σωκράτης αγόρασε τα δικαιώματα του ρήματος "Παραιτούμαι" και το απαγόρευσε δια παντός.
13. Οι προπονητές του Σωκράτη δεν κερδίζουν αγώνες και τρεις βαθμούς. Κερδίζουν άλλη μια εβδομάδα.
14. Ο Σωκράτης απέλυσε το Google και στη θέση του έβαλε το Ask Me.
15. Ο Σωκράτης ΠΑΝΤΑ προειδοποιεί πριν απολύσει. Βγάζει ανακοίνωση στήριξης μια μέρα πριν.
16. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Ικτίνο και προσέλαβε τον Καλλικράτη. Κατόπιν απέλυσε τον Καλλικράτη και στη θέση του έβαλε τον βοηθό του.
17. Όταν απαντάει στο τηλέφωνο, ο Σωκράτης δεν λέει "Παρακαλώ;". Λέει "Πέρνα από το λογιστήριο".
18. Ο Σωκράτης δεν μπορεί να παίξει σκάκι. Απολύει συνεχώς του αξιωματικούς.
19. Ο Σωκράτης απέλυσε τη Victoria. Δεν του αρέσουν τα Secrets.
20. Οι προπονητές του Σωκράτη είναι σίγουροι για τη δουλειά τους μόνο μια μέρα του χρόνου. Την Πρωταπριλιά.
21. Ο Σωκράτης απέλυσε τον προπονητή της Χαβάϊ. Βαρέθηκε το 5-0.
23. Ο Σωκράτης πρώτα έκανε τη θητεία του και κατόπιν απέλυσε τον Ελληνικό Στρατό
24. Το Κουτί της Πανδώρας έχει μέσα ένα χαρτάκι που γράφει "Απολύεσαι! Σωκράτης"
25. Η βασιλεία δεν καταργήθηκε. Τους απέλυσε μαζικά ο Σωκράτης.
26. Το Ξυστό σταμάτησε να πωλείται γιατί όταν έξυνες και τα 3 τετραγωνάκια εμφανιζόταν η λέξη "ΑΠΟ - ΛΥ - ΕΣΑΙ'.
27. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Ιωβ γιατί δεν έκανε αρκετή υπομονή.
28. Δεν γίνεται πλέον να μασήσεις ταραμά. Ο Σωκράτης απέλυσε την κατσίκα.
29. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Νοστράδαμο γιατί πρόβλεψε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίρνει πρωτάθλημα για 9 σερί χρόνια. Στη θέση του έβαλε τον Πητ Παπαδάκο.
30. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Καραμήτρο γιατί δεν του έλεγε που πήγαινε.
Και το 31ο (και αγαπημένο):
31. Πριν 2500 χρόνια ο Σωκράτης έλεγε "Ένα ξέρω: Δεν ξέρω". Τώρα λέει "Ένα ξέρω: Απολύεσαι"
1. Τον Γόρδιο Δεσμό, ο Μέγας Αλέξανδρος τον έλυσε. Ο Σωκράτης τον απέλυσε.
2. Το τραγούδι "Απολύομαι" είναι σε στίχους, μουσική και εκτέλεση του Σωκράτη.
3. Οι δεινόσαυροι δεν εξαφανίστηκαν λόγω φυσικής καταστροφής. Τους απέλυσε ο Σωκράτης.
4. Ο Σωκράτης μπορεί να απολύει άνεργους.
5. Το ρήμα "απολύω" προέρχεται από το "κοκκαλύω" όταν η απόλυση είναι παράλογη.
6. Ο Σωκράτης διαδίδει ότι "Εγώ είμαι το Α και το Ω". Δηλαδή το "ΑπολύΩ".
7. Όταν γεννήθηκε, ο Σωκράτης απέλυσε την μαμή, τον γιατρό και τη ρεσεψιονίστ της κλινικής πριν τον χτυπήσουν στην πλάτη και αρχίσει ν' αναπνέει.
8. Τα απολυτήρια του στρατού φέρουν κρυφό υδατογράφημα της λέξης "Σωκράτης".
9. Ο Σωκράτης άκουσε το "νυν απολύεις τον δούλο σου Δέσποτα" και απέλυσε και τους δυο.
10. Ο Σωκράτης δεν προσλαμβάνει, απλά καθυστερεί την απόλυση.
11. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Άι-Βασίλη. Μόνο ένας θα κάνει "χο-χο-χο" σ' αυτό το σύμπαν.
12. O Σωκράτης αγόρασε τα δικαιώματα του ρήματος "Παραιτούμαι" και το απαγόρευσε δια παντός.
13. Οι προπονητές του Σωκράτη δεν κερδίζουν αγώνες και τρεις βαθμούς. Κερδίζουν άλλη μια εβδομάδα.
14. Ο Σωκράτης απέλυσε το Google και στη θέση του έβαλε το Ask Me.
15. Ο Σωκράτης ΠΑΝΤΑ προειδοποιεί πριν απολύσει. Βγάζει ανακοίνωση στήριξης μια μέρα πριν.
16. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Ικτίνο και προσέλαβε τον Καλλικράτη. Κατόπιν απέλυσε τον Καλλικράτη και στη θέση του έβαλε τον βοηθό του.
17. Όταν απαντάει στο τηλέφωνο, ο Σωκράτης δεν λέει "Παρακαλώ;". Λέει "Πέρνα από το λογιστήριο".
18. Ο Σωκράτης δεν μπορεί να παίξει σκάκι. Απολύει συνεχώς του αξιωματικούς.
19. Ο Σωκράτης απέλυσε τη Victoria. Δεν του αρέσουν τα Secrets.
20. Οι προπονητές του Σωκράτη είναι σίγουροι για τη δουλειά τους μόνο μια μέρα του χρόνου. Την Πρωταπριλιά.
21. Ο Σωκράτης απέλυσε τον προπονητή της Χαβάϊ. Βαρέθηκε το 5-0.
23. Ο Σωκράτης πρώτα έκανε τη θητεία του και κατόπιν απέλυσε τον Ελληνικό Στρατό
24. Το Κουτί της Πανδώρας έχει μέσα ένα χαρτάκι που γράφει "Απολύεσαι! Σωκράτης"
25. Η βασιλεία δεν καταργήθηκε. Τους απέλυσε μαζικά ο Σωκράτης.
26. Το Ξυστό σταμάτησε να πωλείται γιατί όταν έξυνες και τα 3 τετραγωνάκια εμφανιζόταν η λέξη "ΑΠΟ - ΛΥ - ΕΣΑΙ'.
27. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Ιωβ γιατί δεν έκανε αρκετή υπομονή.
28. Δεν γίνεται πλέον να μασήσεις ταραμά. Ο Σωκράτης απέλυσε την κατσίκα.
29. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Νοστράδαμο γιατί πρόβλεψε ότι ο Ολυμπιακός δεν θα παίρνει πρωτάθλημα για 9 σερί χρόνια. Στη θέση του έβαλε τον Πητ Παπαδάκο.
30. Ο Σωκράτης απέλυσε τον Καραμήτρο γιατί δεν του έλεγε που πήγαινε.
Και το 31ο (και αγαπημένο):
31. Πριν 2500 χρόνια ο Σωκράτης έλεγε "Ένα ξέρω: Δεν ξέρω". Τώρα λέει "Ένα ξέρω: Απολύεσαι"
Επισκέπτης
κατι ακουσα οτι [size=15pt]θα ετοιμαστει πορεια σε πριπτωση που συνεχιστει η κατρακυλα...
απο τους GWF13 ακουγεται..[/size]
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κλαψτε Στρακια !!!!ποσα μπουκετα εχεις μαζεψει στο σχολειο απο τους παναθηναικους και βγαζεις τα απωθημενα σου εδω, λεγοντας τις ιδιες μαλακιες, που σε εχει ταισει το αφεντικο σου ο κοκκαλης?
Κλαψτε !!! μια ζωη ετσι εχετε μαθει στην ΠΟΥΣΤΙΑ και στην ΚΛΑΨΑ…..
Ξερετε καλα ότι μεσα στο Γηπεδο σας ΓΑΜΕΙ ο Θρυλος και στις μιζερες ζωες σας οι Ολυμπιακοι….
Αντε ….ΕΥΡΩ-πεη…..
Α και οποιος ενδιαφερεται να μαθει ποσα μπουκετα εχω φαει μικρος…..Μπορω να του πω από κοντα!!!
Ετσι (αιωνιε) ΒΗΤΑ?????
Επισκέπτης
τζιγκερ θεε,παρε την καε..
[size=15pt]κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..[/size]
[size=15pt]κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..[/size]
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα τρενα ειχαν απεργια σημερα η απλα εκτροχιαστηκαν?
περαστικα και την αλλη τεταρτη θα ερθει η δευτερη φαπα για τους αδερφους στουκας
γυρισε ο τροχος
περαστικα και την αλλη τεταρτη θα ερθει η δευτερη φαπα για τους αδερφους στουκας
γυρισε ο τροχος
Επισκέπτης
που εισαστε ρε λαγοι???παλι κρυβοσαστε???παλι βαρατε ενεσεις???παλι πινετε τα ληγμενα των κοντορεβυθουληδων???
που εισαστε ρε λαγοι???παλι κρυβοσαστε???παλι βαρατε ενεσεις???παλι πινετε τα ληγμενα των κοντορεβυθουληδων???
για μπάσκετ μη μιλάτε...σας έχουν κάνει τον πάτο σαν βάζο μαζορέτες της τρούμπας
Επισκέπτης
τραβα ρε μπουγατσοδικηγορε να κλαψεις μαζι με τα λαγουδακια..το ιδιο σιχαμενοι εισαστε ετσι & αλλιως..για μπάσκετ μη μιλάτε...σας έχουν κάνει τον πάτο σαν βάζο μαζορέτες της τρούμπας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 95