Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
«Κερνάει» πριμ ο Κωστούλας

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στον Παναθηναϊκό έμεινε ο πρόεδρος της ομάδας, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα δώσει πριμ και λόγω της ονομαστικής του γιορτής.

180347.jpg

Απόλυτα ικανοποιημένος τόσο από τη νίκη όσο και από την εμφάνιση του Παναιτωλικού απέναντι στον Παναθηναϊκό έμεινε ο Φώτης Κωστούλας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Αγρινίου αμέσως μετά την ομάδα το τέλος της αναμέτρησης επισκεύτηκε την ομάδα στα αποδυτήρια του γηπέδου και αφού μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνικό τιμ γνωστοποίησε ότι θα τους... κεράσει και πριμ λόγω της αυριανής ονομαστικής του γιορτής.

Με αυτή την κίνηση ο Κωστούλας θέλει να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα σε όλους τους παίκτες της ομάδας ότι η προσπάθειές τους θα ανταμείβονται από τη διοίκηση.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.311
Πόντοι
5.006
Απογοητευμένος με την ήττα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο με 1-0 σκορ από τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του «τριφυλλιού» για αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο 40χρονος τεχνικός δήλωσε: «Είχαμε πολύ κακή εικόνα σήμερα. Δεν εμφανιστήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας. Αποκλειστικά υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πουτανα  διαιτησια........
:tooth: :tooth:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Εφυγα από το καφενείο πριν τελειώσει ο αγώνας.
Δεν άντεξα να βλέπω τους παίκτες μας να ταλαιπωρούν τη μπάλα, το άθλημα, τους εαυτούς τους και εμάς τους ίδιους.
Απορώ πάντως με τη συνεχόμενη χρησιμοποίηση του 30φυλλου σαν δεξί μπακ.
Τι στο μπούτσο βλέπει ο αναστασίου που δεν βλέπουμε όλοι οι υπόλοιποι;
Αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, τη μια κυριακή να παίζει καλά και την επόμενη να μην βλέπεται, είναι από ύποπτα έως παράλογα.

Την ιδια απορία έχω και εγω.  :o Τι τον βάζει και αφήνει τον... εεεε... τον Ρομπερτο Κάρλος στον πάγκο. :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
O κάρλος ήταν αριστερό μπακ και όχι δεξί.
Εχει τον μαρινάκη και τον σπυρόπουλο οι οποίοι είναι καθαρά δεξιά μπακ και επιμένει να χρησιμοποιεί τον 30φυλλο.
Αυτή του την εμμονή δεν μπορώ να την καταλάβω.

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
Απογοητευμένος με την ήττα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο με 1-0 σκορ από τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο του «τριφυλλιού» για αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, ο 40χρονος τεχνικός δήλωσε: «Είχαμε πολύ κακή εικόνα σήμερα. Δεν εμφανιστήκαμε καθόλου στο παιχνίδι. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο μας. Αποκλειστικά υπεύθυνος για την ήττα είμαι εγώ».

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πουτανα  διαιτησια........

αρε τριφυλλαρα,δυνατα και το νεο ετος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυριο το κωλοχαρτο η πρασινη θα λεει οτι δεν πειραζει γιατι εχουν τον καλυτερο κοσμο  :rockon: :rockon: :rockon:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εφυγα από το καφενείο πριν τελειώσει ο αγώνας.
Δεν άντεξα να βλέπω τους παίκτες μας να ταλαιπωρούν τη μπάλα, το άθλημα, τους εαυτούς τους και εμάς τους ίδιους.
Απορώ πάντως με τη συνεχόμενη χρησιμοποίηση του 30φυλλου σαν δεξί μπακ.
Τι στο μπούτσο βλέπει ο αναστασίου που δεν βλέπουμε όλοι οι υπόλοιποι;
Αυτά τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας, τη μια κυριακή να παίζει καλά και την επόμενη να μην βλέπεται, είναι από ύποπτα έως παράλογα.

Αντέχεις και παρακολουθείς την ποδοσφαιρική ομάδα....? Respect......εγώ με τίποτα..... :S

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αντέχεις και παρακολουθείς την ποδοσφαιρική ομάδα....? Respect......εγώ με τίποτα..... :S

Σε ορισμένα παιχνίδια παίζει καλή μπαλίτσα.
Απλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός του σκαμπανεβάσματος.
Το θεωρώ ύποπτο.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Σε ορισμένα παιχνίδια παίζει καλή μπαλίτσα.
Απλά μου κάνει εντύπωση το γεγονός του σκαμπανεβάσματος.
Το θεωρώ ύποπτο.

Καμία σχέση φίλε....απλά η ομάδα είναι νέα.....με πολλούς άμπαλους παίκτες.... :S

Δεν αντέχω αυτό το θέαμα.......πραγματικά.....

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Την Δευτέρα στην Αθήνα ο Πέτριτς!

Ο Μλάντεν Πέτριτς θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται στην Αθήνα(17:50 μέσω Λονδίνου) για τις υπογραφές! Ο ίδιος, πάντως, είχε φροντίσει από το μεσημέρι της Κυριακής να στείλει το... μήνυμα της τελικής συμφωνίας από την προσωπική του σελίδα στο facebook, όταν και τόνιζε πως αύριο θα ταξιδέψει για την νέα του ομάδα! Κάπως έτσι, λοιπόν, το «τριφύλλι» ενεργοποιεί την... βόμβα με τον Κροάτη στράικερ, ο οποίος αποτελεί πολυτέλεια για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου και αναμένεται με την ποιότητα και την εκτελεστική του δεινότητα να ανεβάσει επίπεδο τους «πράσινους»!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
[move] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:[/move]

Συνημμένα

• 1501825_638740509523234_1866195003_n.jpg
    1501825_638740509523234_1866195003_n.jpg
    70,1 KB · Εμφανίσεις: 4

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Είχα (και εγώ) γράψει παλιά ότι σας ταίζουν σανό. Μαλακίες εγραφα. Δεν μπορεί να σας ταιζουν σανό. Ακομα κι τα ζώα εχουν νοημοσύνη. Εσείς είστε φυτά και απλώς σας ρίχνουν κοπριά.Δείτε (μαλλον ξαναδείτε) το σημερινο εξώφυλλο της πατσαβουροφυλλαδας σας. Για λυπηση είστε.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλη χρονιά ομοιδεάτες και αλλόθρησκοι καριόληδες..... :grin: :grin: :grin: :grin: ...........χωνέψτε το..μ'όνο με τον καραφλόπουστα θα δούμε άσπρη μέρα......σε 3.000 χρόνια θα έχουμε πάρει το διαγαλαξιακό κύπελλο........απόλυτεεεεεε........να αρχίσω την χρονιά με πουστηρλίκια ή να παραμείνω ήρεμος μήπως και γλυτώσω το μπάν απ τον ιππότη?......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλη χρονιά ομοιδεάτες και αλλόθρησκοι καριόληδες..... :grin: :grin: :grin: :grin: ...........χωνέψτε το..μ'όνο με τον καραφλόπουστα θα δούμε άσπρη μέρα......σε 3.000 χρόνια θα έχουμε πάρει το διαγαλαξιακό κύπελλο........απόλυτεεεεεε........να αρχίσω την χρονιά με πουστηρλίκια ή να παραμείνω ήρεμος μήπως και γλυτώσω το μπάν απ τον ιππότη?......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ελα ρε τυπε καλη χρονια
που χαθηκες εσυ?
οταν ειχαμε κανει 2-3 νικες εβγαιναν καποιοι και εκθειαζαν τον καραφλα τυπε
εγω ελεγα α ρε ταλος που σας χρειαζεται :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ηρθε ο πετριτς

zdes-Petric-15.jpg

zdes-Petric-13.jpg

zdes-Petric-18.jpg

zdes-Petric-12.jpg

zdes-Petric-5.jpg

zdes-Petric-1.jpeg

zdes-Petric-9.jpg

zdes-Petric-7.jpg

zdes-Petric-6.jpg

zdes-Petric-3.jpg

ε ρε μπαλα που θα παιξει  :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
η κυρία Πέτρτς είναι απόλαυση !! κλασικός ελληνικος κοντοπούτανος :rockon: :rockon:

Darksoul899

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
81
Πόντοι
0
Εεε οοο πράσινε θεέ Παναθηναικέ!

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
γαμησε τα...

κ περιμενουμε απ τον Πετριτς να μας σωσει....καθε μερα πτωμα θα ειναι αν κρινω απο τις φωτο...

οσο για την ομαδα τα πραγματα ειναι απλα....ειναι σχεδον ολοι πιτσιρικαδες...καποιοι ξερουν μπαλα...καποιοι οχι....τα σκαμπανεβασματα ειναι λογικα....οτι μπορουν παιζουν...κ αν θελετε τη γνωμη μου κ μονο το οτι ειμαστε 4οι για μενα ειναι θαυμα...οταν ειδα το υλικο αρχη της χρονιας περιμενα να ακολουθησουμε τον δρομο που χαραξε περσι η Κουλα...

τωρα στο δια ταυτα...χρειαζονται λεφτα κ μεταγραφες....δεν ειμαι φαν του καραφλα...αλλα αυτο μπορει αυτο κανει...ολες οι αλλες οι Παναθηναικαρες με τα λεφτα τωρα εξαφανιστηκαν κ κανουν κριτικη.....τα λογια ειναι ευκολα...το θεμα ειναι να πεσει κανα φραγκο.....

οποτε μονη ελπιδα να μπει ο Μητσος με τους Κινεζους, να ριξει λεφτα, να παρει 5-6 παιχταραδες κ μαζι με καποιους πιτσιρικαδες που ως τοτε θα εχον δεσει να κανει ομαδα...

οσο για τα κορακια...μη φοβαστε...αυτοι ειναι οι χειροτεροι μισθοφοροι....μολις δουν οτι γυρνα ο τροχος αμεσως θα το γυρισουν το παραμυθι....

το ιδιο κ τα παραρτηματα του γαυρου στην επαρχια που γυρναει εδω κ τοσα χρονια κ παιζει φιλικα.....μιας κ ολοι ειναι δικοι του....πηγαινε αυτος δεν εκαναν ουτε τακλιν..πηγαιναμε εμεις κ ξεσκιζονταν....αφου εχει δωσει δανεικους μεχρι κ στις πετρες....

να μην χανει βαθμο πουθενα? σε ποιο πρωταθλημα της Ευρωπης γινεται αυτο? ουτε η Μπαρτσα να ηταν...

αλλα ολα αυτα γυρνανε...γιατι ολοι ειναι λαμογια...το θεμα ειναι να πεσουν φραγκα....

κ αν μια δυο χρονιες ριξουνε λεφτα κ αφησουν γαυρο εκτος τσουλου θα παρουν την κατω βολτα...
γιατι αθ παψει να ρεει το παραδακι...

κ τωρα ο Μαρινακης βγαζει τα τρελλα του απο τον γαυρο απο τσουλου, διαφημισεις, εισιτηρια, πωλησεις κτλ....αλλα αυτοι δεν το εχουν καταλαβει...τους παιρνει τα πρωταθληματα σε ενα πρωταθλημα πεθαμενων, τσεπωνει τα λεφτα κ αυτοι χαιρονται....

αλλα καλα κανει...αφου οι δικοι μας κοιμουνται..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
o πετριτς καθε βραδυ στα κλαμπ θα ειναι

Stories