Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
αμα έπαιζες και συ σε 10 λεπτά 4-5 εκατομμύρια ευρώ θα το ξανασυζητάγαμε.

έξω απο το χορο όλοι είναι νουρέγιεφ.
Θα έκανα μια υπερπροσπάθεια να μην χάσω 2 πέναλτι στον αγώνα που κρίνει την πρόκρισή μου....σόρρυ κιόλας, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ναι προς το καλύτερο........

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/lightbox_full/article/2013_01/papakaliatis-alafouzos-new.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

προπονητικο κεντρο μετα απο καιρο. Ηρεμια στην ομαδα. Ξεκαθαρισμα και ξεσκαρταρισμα απο ρουφιανους κλπ . Σωστη διαχειριση ομαδας και ακαδημιων. Σχεδια για αναβαθμιση λεωφορου. Σωστη οικονομικη πολιτικη για τα ως τωρα δεδομενα μας. Ποιο ειναι το λαθος του Αλαφουζου? Και πανω απο ολα οχι νοοτροπι τσιφλικαδων και ο αλαφουζος και ολοι περαστικοι ειναι .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η επιλογη νταμπιζα;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Tωρα καθαρισαμε απο τζιγγερ και τσιφλικαδες ... Ελα λεωφορο μια φορα να δεις αλλαγη κλιματος αισιοδοξια μετα απο ηττες να πεφτει χειροκροτημα απο ΟΛΟ το γηπεδο πρωτη φορα βλεπω τετοια θερμοτητα μια γροθια διοικηση προπονητης παιχτες κοσμος. Αλλαξαν πραγματα και αλλαξαν ΠΟΛΛΑ και ΠΟΛΥ
αλλαξανε σιγουρα...καταφερε ενας απατεωνας καραφλος να σας πεισει οτι πρεπει να πανηγυριζετε ισοπαλιες και ηττες...για τοσο σανο μιλαμε...οντως αλλαξανε πολλα...καποτε εισασταν μεγαλη ομαδα...τωρα μικρομεσαια τσε βγαλε...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Να σου πω την αλήθεια, ο Παο πιο πολύ με διασκεδάζει φέτος.....μου αρέσει αυτή η νεανική ομάδα....το παιχνίδι με την Ξάνθη ήταν πολύ καλό, με ανατροπή, ωραία γκολ, τακτική....
χωρις εμπαθεια και απο απλη περιεργεια...εχω δει το γκολ της ισοφαρισης μονο στο λαιβ...μου φανηκε οφσαιντ..ηταν;;το ειδε κανεις με τη γραμμη της νοβα ...το εδειξε αλλη καμερα απο το πλαι;;δεν το εχω δει αληθεια και δεν υπονοω κατι...αν το εχει καποιος ας το ανεβασει...εμενα αληθεια μου φανηκε οφσαιτ αλλα μονο απο την καμερα του λαιβ το εχω δει....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ε όχι και να σε κλείνουν 9 παιδάκια στο μισό του γηπέδου όμως....
ρε συ αυτο ειναι μεγαλο παραμυθι...ποτε μας κλεισανε στο μισοπλακα κανεις ;μονοτερμα τους παιζαμε...και η προπαγανδα εχει ορια...μιαμιση φοτρα περασανε αυτοι σεντρα...ειπαμε αλλα εσεις το γαματε...αλλο ματς βλεπατε;;ελεος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
  προπονητικο κεντρο μετα απο καιρο. Ηρεμια στην ομαδα. Ξεκαθαρισμα και ξεσκαρταρισμα απο ρουφιανους κλπ . Σωστη διαχειριση ομαδας και ακαδημιων. Σχεδια για αναβαθμιση λεωφορου. Σωστη οικονομικη πολιτικη για τα ως τωρα δεδομενα μας. Ποιο ειναι το λαθος του Αλαφουζου? Και πανω απο ολα οχι νοοτροπι τσιφλικαδων και ο αλαφουζος και ολοι περαστικοι ειναι .
εγω μεφαλωσα γνωριζοντας οτι ο ποα εχει υπερσυγχρονο αθλητικο κεντρο απο τα καλυτερα της ευρωπης κλπ κλπ ...και αυτο στα πλαισια της εποικοινωνιακης λαιλαπας του σιχαμενου ηταν;;οπως και το γηπεδο στη λεωφορο που σας ανηκει αλλα κανεις δεν βγαζει στη φορα ενα χαρτι που να το δειχνει;;μπονο ανακοινωσεις με πυρινους λογους οτι η λεωφορος ανηκει στον ποα απο ακτι πρασινα κινηματα και κατι προεδρους του ερσιτεχνη βλεπω...κανενα χαρτακι που να το αποδεικνυει υπαρχει;αντι γι ανακοινωσεις δακρυβρεχτες και επικες γιατι δεν μοστραρουν κανενα τιτλο ιδιοκτησιας να μη τους αμφισβητει και κανενας...ετσι μου ανηκει εμενα η ακροπολη και μακρυα τα χερια απο αυτη...
αμα λεμε για μποχα και βρωμα

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
Μεταγραφαρα
Picture+149.jpg[img]
]

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Θα έκανα μια υπερπροσπάθεια να μην χάσω 2 πέναλτι στον αγώνα που κρίνει την πρόκρισή μου....σόρρυ κιόλας, αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία....

όχι αυτό δεν είναι διακιολογία αλλά απο την άλλη μπορεί κ΄λλιστα να σου πει κάποιος.

Και δέκα να έχασα το αποτέλεσμα είναι ότι πέρασα στις 16 καλύτερες της Ευρώπης.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
όχι αυτό δεν είναι διακιολογία αλλά απο την άλλη μπορεί κ΄λλιστα να σου πει κάποιος.

Και δέκα να έχασα το αποτέλεσμα είναι ότι πέρασα στις 16 καλύτερες της Ευρώπης.
Στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ περασες,ακου λεει στις 16 καλυτερες της ευρωπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Στους 16 του Τσαμπιονς Λιγκ περασες,ακου λεει στις 16 καλυτερες της ευρωπης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

UEFA Champions League Anthem

Original
Ce sont les meilleures équipes
Sie sind die allerbesten Mannschaften
The main event
Die Meister
Die Besten
Les Grandes Équipes
The Champions
Une grande réunion
Eine grosse sportliche Veranstaltung
The main event
Ils sont les meilleurs
Sie sind die Besten
These are the champions

Chorus (2x):
Die Meister
Die Besten
Les Grandes Équipes
The Champions

English
These are the best teams
They are the best teams
The main event
The Masters
The best
The biggest teams

The Champions
A big gathering
A big sports event
The main event
They are the best
They are the best

These are the champions

Chorus (2x):
The Masters
The best
The biggest teams

The Champions

:grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
αφού δεν είναι όλες πρωταθλήτριες, δεν είναι οι καλύτερες!!!!
χεχεχε!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
όχι για τον συγκεκριμένο αεκτζή καλύτερη ομάδα στην ελλάδα είναι η πρωταθλήτρια Γ εθνικής.
Στην Ελλαδα καλυτερη ομαδα ειναι ο γαυρος δεν νομιζω οτι το αμφισβητει κανεις αυτο.
Τωρα ελα πες μου εσυ,αν θεωρεις καλυτερη ομαδα τον γαυρο απο τις Τοτεναμ,Μπετις,Σουονσι,Γιουβε,
Σεβιλλη,Λιον,Λατσιο,Φιορεντινα,Αγιαξ,Πορτο,Βαλενθια,Μπενφικα.Για να δω την λογικη σου.
Και αυτες οι ομαδες απλα ειναι στους 32 του Γιουροπα.Υπαρχουν και αλλες ομαδες πολυ ανωτερες,
που εχουν μεινει εξω επειδη παλεουν με μεγαθηρια στα πρωταθληματα τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom