Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Ρε φίλε γιατί το αναλύετε τόσο πολύ? Ειλικρινά? ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ! Πόσα πήρε ο Θρύλος και πόσα πήρες εσύ? Και που πήγε ο Θρύλος και πού εσύ?... Και τελειώνουν όλα εκεί, τώρα τί τραίνα, τι άδεια γήπεδα, τι χρέη μας και μαλακίες... ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΦΕΤΟΣ? 0? ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΠΕΣ τύπε...
:2funny: :2funny:
μισο ...τον επιασες αδιαβαστο...κατσε να διαβασει τσακιρη και κεσετζχογλου να σου απαντησει  :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
δεν προκειται να εμπλακω σε συζητηση μαζι σου...
δεν θα νομιμοποιω αρρωστες καταστασεις...
δεν ειμαστε το ιδιο...ειμαι απο πανω και εισαι απο κατω...
μαλακιουλες και χαχαχου δεν γνωριζω...
παιζω ομιλους τσου λου και δινεις ντερμπι με την ασπροβαλτα...
ειμαστε διαφορετικα μεγεθη (και παντα ειμασταν απλα δεν το παραδεχοσουνα)
δεν εχω καμμια συζητηση να κανω με φιλαθλους μικρων ομαδων...σου αρεσει δεν σου αρεσει στην καραπουτσακλαρα μου....
εχω σχεδιασμο να κανω για τσου λου....
εσυ ασχλησου με τα επερχομενα ντερμπυ με τα καθε λογης χωρια και με τον τροπο μετανσαης σου στα απανταχου γηπεδα...
βροουουουουουουμμμ
βρουουουουουουμμμμμ
Παλι τα ιδια,μολις σε αποστομωνει ο αλλος,δεν κανεις συζητηση.Καλα ασε,μιλα με τον καβλαρχο,εχετε το ιδιο επιπεδο νοημοσυνης απο οτι φαινεται. :grin:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Παλι τα ιδια,μολις σε αποστομωνει ο αλλος,δεν κανεις συζητηση.Καλα ασε,μιλα με τον καβλαρχο,εχετε το ιδιο επιπεδο νοημοσυνης απο οτι φαινεται. :grin:

Ωπα  σου ρε  καθηγητη  ............ :jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τρακτερ προμηθευτηκες;;αυτο εχει σημασια...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:
μισο ...τον επιασες αδιαβαστο...κατσε να διαβασει τσακιρη και κεσετζχογλου να σου απαντησει  :2funny: :2funny:

ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ αν κάνεις τη συγκεκριμένη ερώτηση σε οπαδό της ΑΕΚ, ΜΠΑΟΚ, ΠΑΟ, θα κολλήσει το λιγότερο για μερικά δευτερόλεπτα τύπε... ΠΑΝΤΑ όμως! Δεν υπάρχει απάντηση στο manual και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα σου απαντήσει με μορφή ερώτησης του τύπου: "Για τα στημένα λες? Για την διαιτησία που σε βοήθησε? :'( :'( :'(" και τέτοια... 100%  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Λοιπον,αφου μας επρηξαν οι γαυροχανουμοι ας πουμε και τπτ για την ομαδα μας.
Οι πρωτες μεταγραφικες κινησεις (Μπεργκ-Μπαιραμι-Φαλκεμπεργκ) μου φαινονται αρκετα καλες για τα σημερινα οικονομικα δεδομενα.
Κυριως γιατι ειναι επιλογες του προπονητη και νεοι σε ηλικια,παιχτες με φιλοδοξιες.
Απο εκει και περα περιμενουμε την τελικη αποφαση για την αδειοδοτηση,γιατι χωρις αυτη τα πραγματα θα μπλεξουν πολυ ! !
Θετικο επισης οτι σιγα σιγα προχωρουν και οι αποδεσμευσεις(Βελασκεζ-Κουινσι μαλλον πανε Τουρκια).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ΠΑΝΤΑ ΜΑ ΠΑΝΤΑ αν κάνεις τη συγκεκριμένη ερώτηση σε οπαδό της ΑΕΚ, ΜΠΑΟΚ, ΠΑΟ, θα κολλήσει το λιγότερο για μερικά δευτερόλεπτα τύπε... ΠΑΝΤΑ όμως! Δεν υπάρχει απάντηση στο manual και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι θα σου απαντήσει με μορφή ερώτησης του τύπου: "Για τα στημένα λες? Για την διαιτησία που σε βοήθησε? :'( :'( :'(" και τέτοια... 100%  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Και πιστευεις οτι εχουν αδικο;Παντως οι οπαδοι σας που ετρεξαν να προλαβουν το τρενο,δεν φαινονταν να το πιστευουν. :2funny: :2funny: :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Οι πρωτες μεταγραφικες κινησεις (Μπεργκ-Μπαιραμι-Φαλκεμπεργκ) μου φαινονται αρκετα καλες για τα σημερινα οικονομικα δεδομενα.
Κυριως γιατι ειναι επιλογες του προπονητη και νεοι σε ηλικια,παιχτες με φιλοδοξιες.
Απο εκει και περα περιμενουμε την τελικη αποφαση για την αδειοδοτηση,γιατι χωρις αυτη τα πραγματα θα μπλεξουν πολυ ! !
Θετικο επισης οτι σιγα σιγα προχωρουν και οι αποδεσμευσεις(Βελασκεζ-Κουινσι μαλλον πανε Τουρκια).

Τάδε έφη ένα 19χρονο... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ειμαι πανω απο 30 μικρη λουλου

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Αδειοδοτηση  θα  παρεις ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

30χρονε  ΛΑΓΕ ;

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Αδειοδοτηση  θα  παρεις ;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

30χρονε  ΛΑΓΕ ;

Στα @@ μου η αδειοδοτηση.
Αν δεν ειναι ενταξει τα χαρτια ποτε να μην παρω ! !
Βρωμικα πρωταθληματα σαν του γαυρου παντως δεν τα θελω  ! !
Καταλαβες κοτοπουλακι ? ?

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Εντάξει κι εσένα ΣΤΗΝ ΠΙΠΑ σε έχουμε επί μονίμου βάσεως! :pipa1: :pipa1: :pipa1:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Είσαι το '92 μικρέ μαλάκα! Έχουμε μάθει χρόνια τώρα την ψυχολογία και την ανάλυση των nicknames...  :jerking: :jerking: :jerking:

Το εχω ξαναγραψει πολλες φορες στο site.Το 92 ειναι ασχετο με την ηλικια μου...
Ασε την ψυχολογια και τις παπαριες....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16

Περυσι  την  πηρες  ΧΑΤΗΡΙΚΑ  αν  θες  να  ξερεις  εσυ  που  τα  πρωταθληματα  σου  ειναι  

ΚΑΘΑΡΑ  ,  ομαδα  του ΜΠΟΥΜΠΛΗ  και  των  ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Περυσι  την  πηρες  ΧΑΤΗΡΙΚΑ  αν  θες  να  ξερεις  εσυ  που  τα  πρωταθληματα  σου  ειναι  

ΚΑΘΑΡΑ  ,  ομαδα  του ΜΠΟΥΜΠΛΗ  και  των  ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ.............

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μιλανε κι οι υπαλληλοι του Σωκρατη + του Μαρινακη  :headbang:  :headbang:  :headbang:
Ρεεεεε ΗΜΑΡΤΟΝ

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Στο ΠΟΣΑ πήρες ΕΣΥ και στο ΠΟΣΑ πήρα ΕΓΩ ήταν τύπε! Αλήθεια πόσα σήκωσες φέτος? :grin: :grin: :grin:

Ρε στους μεταξυ μας αγωνες....
Χωρις ομαδα πλακα σου εκανα μεσα εξω...
Απο τυχη γλυτωσες το διασυρμο !!
Ξυπνα  αγοοοορι μου !!

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Μιλανε κι οι υπαλληλοι του Σωκρατη + του Μαρινακη  :headbang:  :headbang:  :headbang:
Ρεεεεε ΗΜΑΡΤΟΝ

Τύπε είσαι άκυρος. Αν δεν μιλάει ο πρώτος πρωταθλητής της Ελλάδας ΠΟΙΟΣ θα μιλήσει κατ'εσέ? Εσύ ή η ΑΕΚ από την Β'? Ρε πικραμμένοι, σοβαρευτείτε κάποτε... :2on1: :2on1: :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom