Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
και εχουν βαλθει τα απανταχου παπαγαλακια να μας τρελλανουν και να μας πεισουν για την αδικημενη προσφυγοπουλα που την κηνυγανε ολοι και που της χρωσταει ο αιμοσταγης μακης ....
που οταν ηταν ο μακης προεδρος εκανες μεταγραφες και ηθελες και πρωταθλημα....και τωρα σου βρωμαει αλλα τοτε δεν ελεγες τιποτα...ολα καλα με κατι ραμπεστραταναδες και ρεςσατ ...και ρουιζ και δεν ξερω εγω τι...
και τοτε παλι ο γαυρος σου εφταιγε νουμερο και μετα ξυπνησες και ανακαλυψες οτι ο μακης ηταν λαμογιο....
γαμημενοι που σας λυπουντε και δεν σας δινουν μια να εξαφανιστειτε,,,,φιδια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:fuck2: :fuck2:
Η   κουλα  κυριε  Χρηστιδη  Τωρα   εχει  το   ΒΑΤΡΑΧΟ , και   ποσο   γελιο  θα  ριξω

που  τα  χανουμακια  θα   πανε  και  θα   γλυφουν , εκει  που  χεζανε.......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ντουσαν  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΜΑΛΑΚΑ  ΠΕΙΡΑΙΩΤΗ............. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ερε  γλεντια  λεμε.........
ελα ρε που αχσλεισαι σοβαρα με τους ανυπαρκτους...εχουν ξαμοληθει τα παπαγαλακια και μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια για ρισταρτ και παπαριες...για μεγαλογηπεδα και νεες πνοες...
αιντε τα λαμογια που εχει χαθει καθε εννοπια τσιπας...
καποτε ηταν ντροπη και μιασμα να πεσεις κατηγορια και μονο οι μικρες ομαδες επεφταν,,...
τωρα ειναι ''τιτλος τιμης'' και ''ευκαιρια για αναγεννηση''  :jerking: :jerking:
πουτανα ελλαδα...συντηρεις στη ζωη μιασματα και σαπιλες...
αει στα διαλα πια...δεν τρωγονται...και εχουν και θρασος και μιλανε και κανουν και χαβαλε...τα ΑΡΧΙλαμογια...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
θρασυτατοι και αχαριστοι....δεν προλαβανε να πεσουνε ,πανε να σβησουν ΠΑΛΙ τα χρεη με πουστιες και το αλλο το μουνι που δεν εχει βαλει ευρω για να σωσει την ''αγαπη του'' παει ταξιδι στην ιταλια για να δει γηπεδο  :headbang: :headbang:
και δεν μιλαει κανεις...
πως θα χτισεις ρε μουνι φηπεδο;;με φυστικια;;η με λεφτα;;αν ειναι με λεφτα δωστα ρε μουνι να καθαρισεις τα χρεη σου ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ και ασε τις μαγκιες και τα ρισταρτ...
και ενας πουστης αντικειμενικος να πει τα αυτονοητα ποου λεω εγω δεν υπαρχει...ελεος ρε....
χρωστανε πανε να τα σβησουνε και θελουνε και γηπεδο...
σα να χρωσταω εγω στο κρατος ,να λεω δεν εχω να τα δωσω ,να ερχεται το κρατος να με λυπαται ,να παζαρευω διαγραφη χρεους και την ωρα που παζαρευω εγω να διαπραγμτευομαι μεζονεττα στην βουλα με μεσιτες...
ελεος πια ρε...ειπαμε αλλα υπαρχουν και ορια...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ελα ρε που αχσλεισαι σοβαρα με τους ανυπαρκτους...εχουν ξαμοληθει τα παπαγαλακια και μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια για ρισταρτ και παπαριες...για μεγαλογηπεδα και νεες πνοες...
αιντε τα λαμογια που εχει χαθει καθε εννοπια τσιπας...
καποτε ηταν ντροπη και μιασμα να πεσεις κατηγορια και μονο οι μικρες ομαδες επεφταν,,...
τωρα ειναι ''τιτλος τιμης'' και ''ευκαιρια για αναγεννηση''  :jerking: :jerking:
πουτανα ελλαδα...συντηρεις στη ζωη μιασματα και σαπιλες...
αει στα διαλα πια...δεν τρωγονται...και εχουν και θρασος και μιλανε και κανουν και χαβαλε...τα ΑΡΧΙλαμογια...

Μην  εισαι  τοσο  σκληρος  γιατι   τωρα  με  το βατραχο  και  τον  αγιο  και  αμολυντο  τιγρη  που  τα  λεφτα  τα  εκανε  με  το  σταυρο  στο  χερι.......θα  αναγεννηθουν
και   θα  μας  ΚΛΑΣΟΥΝ   ΤΑ  ΑΡΧΙΔΙΑ   οι  καπηλευτες  της  προσφυγιας  και  η  ομαδα
που  οι  παιχτες  της  επεφταν  σαν  τα  ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ.......αρε  ΓΕΩΡΓΕΑ  ΓΙΓΑΝΤΑ.......

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
στα ισα λεει ο μαλακας...και το πιστευει...
πες μας και για το γκολ του παυλη με τον οφη...
μηπως δεν ηταν επιθετικο φαουλ;;
βρε νουμερο ανυπαρκτε....πληρωνε τα χρωστουμενα μπατακτση που ονειρευεσαι και γηπεδο...
εχεις φεσωσει οποιον μιλαει ελληνικα ,κανεις πουστιες για να τα διαγραψεις και να τα πληρωσω εγω και ο ενας και ο αλλος και ονειρευεσαι και γηπεδα μοντεραν με εμπορικες χρησεις κλπκλπ...
που σε οποιαδηποτε αλλη χωρα οποπιος και μονο δηλωνε αεκτζης θα επρεπε να συλλαμβανεται και να τρωει δι; ισοβια...
και να σπαει πετρες στην αριζονα...
μαλακα εχεις θεασος και μιλας νουμερο...μπαταχτση λαμογιο που υπαρχεις (μαλλον υπηρχες) επειδη εισαι στην ελλαδα....
Τυπε εχουμε πει πολλακις,εσυ εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλας για χρωστουμενα.Ακομη περιμενουν οι αμοιροι ελληνες καταθετες της τραπεζας κρητης,να παρουν πισω τα λεφτα τους,που εγιναν ντεταρι,φουνες,και καμια αλλη 20αρια παιχτες και προπονητες.Αυτα πραγματικα κλεμμενα ετσι,οχι προστιμα και προσαυξησεις απο τα τιμολογια και τις ατασθαλιες του μακη.
Την λυση το δημοσιο,αν ενδιαφεροταν πραγματικα να εισπραξει,την ειχε,εχει επιδικασει στην ΑΕΚ 80 εκ απο τον Μακαρο.Αλλο αν δεν προκειται ποτε να τα δωσει,γιατι με τις αναβολες που επιτρεπουν να παιρνει,σε λιγο θα γινει παραγραφη.Και επισης να σου θυμισω οτι και εσυ χρωστας ακομη 40 εκ στην τραπεζα πειραιως και δεν εχει τελειωσει ακομη η υποθεση.
διαβασε αυτο και μην πεις οτι ειναι απο ταλιμπαν,τις γνωστες σου μαλακιες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Τυπε εχουμε πει πολλακις,εσυ εισαι ο τελευταιος που πρεπει να μιλας για χρωστουμενα.Ακομη περιμενουν οι αμοιροι ελληνες καταθετες της τραπεζας κρητης,να παρουν πισω τα λεφτα τους,που εγιναν ντεταρι,φουνες,και καμια αλλη 20αρια παιχτες και προπονητες.Αυτα πραγματικα κλεμμενα ετσι,οχι προστιμα και προσαυξησεις απο τα τιμολογια και τις ατασθαλιες του μακη.
Την λυση το δημοσιο,αν ενδιαφεροταν πραγματικα να εισπραξει,την ειχε,εχει επιδικασει στην ΑΕΚ 80 εκ απο τον Μακαρο.Αλλο αν δεν προκειται ποτε να τα δωσει,γιατι με τις αναβολες που επιτρεπουν να παιρνει,σε λιγο θα γινει παραγραφη.Και επισης να σου θυμισω οτι και εσυ χρωστας ακομη 40 εκ στην τραπεζα πειραιως και δεν εχει τελειωσει ακομη η υποθεση.
διαβασε αυτο και μην πεις οτι ειναι απο ταλιμπαν,τις γνωστες σου μαλακιες.
ασε ρε λαμογιο που θα κανω και διαλογο μαζι σου...με επιχειτρηματα και αντιπαραθεσεις...που αντι να κλαιτε με μαυρο δακρυ μιασματα που ξευτιλισυικατε και πεσατε κατηγορια εσεις πανηγυριζετε και ονειρευεστε γηπεδα και πρωταθληματα σε ''2 με 5 χρονια''
σιγα μην κανω και διαλογο ωστε να νομιμοποιησω τις μαλακιες που λες...
γαμησι χωρις σαλιο καριολη και ευχομαι και τοπικο...
ετσι και αλλοιως εισαι ηθικη ομαδα και θα παιζεις με ''περηφανια'' με τα μαυρα χωματα...
μαλακα θες και διαλογο μαζι μου  :jerking:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε  master  τι  εγινε  τον  κοιταξες  τον  κωλο  σου..........

Ρε  τραβα  χειροκροτα  το  βατραχο  και  ασε  το  ΘΡΥΛΟ  

που  τον  πιανεις  στο  στομα  σου...΄΄ΠΡΟΣΦΥΓΑ΄΄....... :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω  μεχρι  και  ο  απολλωνας  σας  εγραψε  στα  αρχιδια  του.......... :2funny: :2funny:

Ν Ο Υ Μ Ε Ρ Α Τ Ζ Ε Σ....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
ασε ρε λαμογιο που θα κανω και διαλογο μαζι σου...με επιχειτρηματα και αντιπαραθεσεις...που αντι να κλαιτε με μαυρο δακρυ μιασματα που ξευτιλισυικατε και πεσατε κατηγορια εσεις πανηγυριζετε και ονειρευεστε γηπεδα και πρωταθληματα σε ''2 με 5 χρονια''
σιγα μην κανω και διαλογο ωστε να νομιμοποιησω τις μαλακιες που λες...
γαμησι χωρις σαλιο καριολη και ευχομαι και τοπικο...
ετσι και αλλοιως εισαι ηθικη ομαδα και θα παιζεις με ''περηφανια'' με τα μαυρα χωματα...
μαλακα θες και διαλογο μαζι μου  :jerking:
Οταν καποιος σε ξεμπροστιαζει με επιχειρηματα,τοτε δεν κανεις διαλογο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το τρενο το προλαβες χρηστιδη  :2funny: :2funny: :2funny:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Και μια φωνή ηκούσθη, έξω από την Α', στην Β' και τον πούλο πούστηηηηη!!! :tooth: :tooth: :tooth:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ρε  master  τι  εγινε  τον  κοιταξες  τον  κωλο  σου..........

Ρε  τραβα  χειροκροτα  το  βατραχο  και  ασε  το  ΘΡΥΛΟ  

που  τον  πιανεις  στο  στομα  σου...΄΄ΠΡΟΣΦΥΓΑ΄΄....... :2funny: :2funny: :2funny:

Εδω  μεχρι  και  ο  απολλωνας  σας  εγραψε  στα  αρχιδια  του.......... :2funny: :2funny:

Ν Ο Υ Μ Ε Ρ Α Τ Ζ Ε Σ....
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/ogimage/public/article/2013-05/993022.jpg?itok=jlZKbkfC[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Οταν καποιος σε ξεμπροστιαζει με επιχειρηματα,τοτε δεν κανεις διαλογο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το τρενο το προλαβες χρηστιδη  :2funny: :2funny: :2funny:
σου ξαναλεω δεν μπαινω στο τριπακι σου ....δεν σε νομιμοποιω....δεν συζηταω αυτα που θιες εσυ...εισαι λαμογιο χρωστας σε ολο τον κοσμο σου εχουν επανειλλημενα κλεισει το ματι ,σου εχουν βαλει πλατη ,σου εχουν αβανταρει με οποιοδηποτε τροπο ,εχεις καλομαθει στη πουστια και δεν προκειται ποτε να αναλαβεις τις ευθυνες σου...
εχεις καλομαθει στις χαρες...
θες να σβηστουν παλι τα χρεη για να ερθει το αλλο το μουνι και να κανει τον προεδρο με τα δικα μου λεφτα (μηπως πιστευεις οτι τα χρεη σου θα διαγραφουν και θα χαθουν;;εγω και εσυ θα τα πληρωσουμε...
για να γινει μαγκας το μουνι που σε εχει κλασμενο και ενδιαφερεται μονο για την τσεπη του (γιατι αν σε αγαπαγε δεν θα σε αφηνε να πεσεις) να χτισει (μαλλον να του χτισουν μιας και θα ειναι υποχρεωμενο το κρατος που ''διαλυσε'' την κατατρεγμενη ομαδουλα της προσφυγιας) και να γινει μαγκας...και παλι να σου φταιει ο θρυλος και ο μαρινακης...
και εσυ θες εγω να κανω διαλογο...ρε ουστ ...στον αγιο κοσμα λεμε και ακομα παραπερ...
ομαδουλα...αστειο σωματειο της πουστιας και της ψευτιας...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/sites/default/files/styles/ogimage/public/article/2013-05/993022.jpg?itok=jlZKbkfC[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Τύπε ο κόσμος λείπει γιατί έχει κουραστεί να παίρνει κάθε βδομάδα κι από ένα ο Θρύλος... Δεν βλέπει σασπένς, δεν βλέπει βιασμό της ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΜΠΑΟΚ... Δώστε στον λαό του Θρύλου ΣΥΧΝΟ βιασμό ασάλιωτο των τριών και θα ξαναγεμίσουν τα γήπεδα! :tooth: :tooth: :tooth:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
γελας καραγκιοζη αλλα παλι με παιχτη λιγοτερο εβαλα το γκολ και πηρα την κουπα...
ασχετα αν εκανες λαθος ο διαιτητης εγω το καθηκον μου το εκανα...ψυχη εβγαλα..ας εδινε πεναλτυ και αποβολη ....παλι θα κερδιζα...το ξερω και το ξερεις...θρυλος ειμαι οχι αεκακι..
δεκα εναντιον εντεκα το πηρα...
δεν επεσα κατω να κλαιω ...
οπως καποιοι αλλοι...
πεστε κατωωωωωωω  :2funny: :2funny: :2funny:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Master  εσυ  το  βατραχο   τον εβριζες   ,γιατι  οποιος  θελει  να   βλεπει  την  κουλα  

πρωτα  θα  περνει  πιπα  απο  το  βατραχο  και  μετα  θα   του  δινουν  το  εισητηριο....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Τύπε ο κόσμος λείπει γιατί έχει κουραστεί να παίρνει κάθε βδομάδα κι από ένα ο Θρύλος... Δεν βλέπει σασπένς, δεν βλέπει βιασμό της ΑΕΚ, ΠΑΟ, ΜΠΑΟΚ... Δώστε στον λαό του Θρύλου ΣΥΧΝΟ βιασμό ασάλιωτο των τριών και θα ξαναγεμίσουν τα γήπεδα! :tooth: :tooth: :tooth:
τυπε ο λογος που ο κοσμος λειπει ειναι η ανεπαναληπτη προπαγανδα των αντικειμενικων...των ΑΡΔ...
αυτο θελανε και αυτο καταφερανε...η τεταρτη εξουσια...γνωριζεις τι θα πει;;
εικονικη πραγματικοτητα...
μισος αβυσσαλεο για την μεγαλυτερη ομαδα της ελλαδας...
τα καταφερανε το ομολόγω...
δες πως απαξιωνουν ολοι το πρωταθλημα (αν και τρωνε απο αυτο) ταυτιζομενοι με τις ταγες των καρπαζοεισπρακτορων πρασινων και κιτρινων...δεν εχεις παρει χαμπαρι τι γινεται γυρω σου;;
δεν εχεις παρει χαμπαρι ποσο ευκολα σκιζουν τα διαρκειας του ΜΟΝΟ οι οπαδοι του θρυλου;;
'δεν εχεις παρει χαμπαρι ποσο φερπλειστες και αυθικτοι εχουν γινει;;
δεν βλεπεις ποσο ''ευαισθητοι'' εχουν γινει;;
λες οτι ειναι τυχαιο;;
δεν θυμαμαι πιο παλια κανενα αεκτζη να εσκισε κανενα διαρκειας επειδη κλεισανε τα φωτα...θυμασαι εσυ;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
σου ξαναλεω δεν μπαινω στο τριπακι σου ....δεν σε νομιμοποιω....δεν συζηταω αυτα που θιες εσυ...εισαι λαμογιο χρωστας σε ολο τον κοσμο σου εχουν επανειλλημενα κλεισει το ματι ,σου εχουν βαλει πλατη ,σου εχουν αβανταρει με οποιοδηποτε τροπο ,εχεις καλομαθει στη πουστια και δεν προκειται ποτε να αναλαβεις τις ευθυνες σου...
εχεις καλομαθει στις χαρες...
θες να σβηστουν παλι τα χρεη για να ερθει το αλλο το μουνι και να κανει τον προεδρο με τα δικα μου λεφτα (μηπως πιστευεις οτι τα χρεη σου θα διαγραφουν και θα χαθουν;;εγω και εσυ θα τα πληρωσουμε...
για να γινει μαγκας το μουνι που σε εχει κλασμενο και ενδιαφερεται μονο για την τσεπη του (γιατι αν σε αγαπαγε δεν θα σε αφηνε να πεσεις) να χτισει (μαλλον να του χτισουν μιας και θα ειναι υποχρεωμενο το κρατος που ''διαλυσε'' την κατατρεγμενη ομαδουλα της προσφυγιας) και να γινει μαγκας...και παλι να σου φταιει ο θρυλος και ο μαρινακης...
και εσυ θες εγω να κανω διαλογο...ρε ουστ ...στον αγιο κοσμα λεμε και ακομα παραπερ...
ομαδουλα...αστειο σωματειο της πουστιας και της ψευτιας...
Κανεις μεγαλο λαθος τα χρεη δεν σβηνονται,απλα περνανε στα προσωπα που ειχαν την ευθηνη της διοικησης απο την στιγμη που δημιουργηθηκαν τα χρεη,διαβαζε και λιγο αντικειμενικα,μην τα βλεπεις ολα κοκκινα.Να κυνηγησουν αυτους που τα εκαναν,οπως πρεπει να κανει το κρατος.Εγω δεν καταλαβαινω με την ΑΕΚ γιατι τα εχεις βαλει,την στιγμη που δεν επωφεληθηκε απο την ολη υποθεση,αλλα ζημιωθηκε.45 εκατομυρια εκλεψε απο τα ταμεια της ο μακης,και την χρεωσε και αλλα 30 με τα προστιμα και της προσαυξησεις απο την διαχειριση του.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
γελας καραγκιοζη αλλα παλι με παιχτη λιγοτερο εβαλα το γκολ και πηρα την κουπα...
ασχετα αν εκανες λαθος ο διαιτητης εγω το καθηκον μου το εκανα...ψυχη εβγαλα..ας εδινε πεναλτυ και αποβολη ....παλι θα κερδιζα...το ξερω και το ξερεις...θρυλος ειμαι οχι αεκακι..
δεκα εναντιον εντεκα το πηρα...
δεν επεσα κατω να κλαιω ...
οπως καποιοι αλλοι...
πεστε κατωωωωωωω  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτα μην τα λες σε μενα,πεστα σε αυτους που εφυγαν αηδιασμενοι,για να προλαβουν λεει το τρενο. :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Κανεις μεγαλο λαθος τα χρεη δεν σβηνονται,απλα περνανε στα προσωπα που ειχαν την ευθηνη της διοικησης απο την στιγμη που δημιουργηθηκαν τα χρεη,διαβαζε και λιγο αντικειμενικα,μην τα βλεπεις ολα κοκκινα.Να κυνηγησουν αυτους που τα εκαναν,οπως πρεπει να κανει το κρατος.Εγω δεν καταλαβαινω με την ΑΕΚ γιατι τα εχεις βαλει,την στιγμη που δεν επωφεληθηκε απο την ολη υποθεση,αλλα ζημιωθηκε.45 εκατομυρια εκλεψε απο τα ταμεια της ο μακης,και την χρεωσε και αλλα 30 με τα προστιμα και της προσαυξησεις απο την διαχειριση του.
δεν προκειται να εμπλακω σε συζητηση μαζι σου...
δεν θα νομιμοποιω αρρωστες καταστασεις...
δεν ειμαστε το ιδιο...ειμαι απο πανω και εισαι απο κατω...
μαλακιουλες και χαχαχου δεν γνωριζω...
παιζω ομιλους τσου λου και δινεις ντερμπι με την ασπροβαλτα...
ειμαστε διαφορετικα μεγεθη (και παντα ειμασταν απλα δεν το παραδεχοσουνα)
δεν εχω καμμια συζητηση να κανω με φιλαθλους μικρων ομαδων...σου αρεσει δεν σου αρεσει στην καραπουτσακλαρα μου....
εχω σχεδιασμο να κανω για τσου λου....
εσυ ασχλησου με τα επερχομενα ντερμπυ με τα καθε λογης χωρια και με τον τροπο μετανσαης σου στα απανταχου γηπεδα...
βροουουουουουουμμμ
βρουουουουουουμμμμμ

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Αυτα μην τα λες σε μενα,πεστα σε αυτους που εφυγαν αηδιασμενοι,για να προλαβουν λεει το τρενο. :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε φίλε γιατί το αναλύετε τόσο πολύ? Ειλικρινά? ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ! Πόσα πήρε ο Θρύλος και πόσα πήρες εσύ? Και που πήγε ο Θρύλος και πού εσύ?... Και τελειώνουν όλα εκεί, τώρα τί τραίνα, τι άδεια γήπεδα, τι χρέη μας και μαλακίες... ΠΟΣΑ ΠΗΡΕΣ ΦΕΤΟΣ? 0? ΠΟΣΑ ΠΗΡΑΜΕ ΕΜΕΙΣ? ΠΕΣ τύπε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom