Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
persona....θα ήθελα κάποια στιγμή να βρεθούμε να τα πούμε ρε αδερφέ....είσαι αξία...
(Υ.Γ. δεν σου κάνω καμάκι... :2funny: :2funny:)

Πρέπει να οργανώσουμε τσάρκα...με απαραίτητη φιλοσοφική συζήτηση περί απερχομένων αστέρων...
Χαλαρά μοικάνε....... Θα κάνουμε τσάρκα πολλοί πουρδελιάρηδες... Εχω την καλύτερη γνώμη για πολλούς μπάσταρδους εδώ μέσα... Και τυγχάνει ρε πούστη μου να είναι όλοι γάυροι... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Με τιμάς αν με υπολογίζεις και εμένα ανάμεσα σε αυτούς.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Με τιμάς αν με υπολογίζεις και εμένα ανάμεσα σε αυτούς.
Ανταποδίδω φίλε..... Χριστόφορος, Υπουργός, Ντίκυ, Τάλος, Πελοποννήσιος, πλέζουρας, μοικάνας νίκος, δωρητής, όλοι μάλαμα και ας έχω μπινελικωθεί με κάποιους κατά καιρούς... ακούς μωρή λούγκρα;

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε πούστη μου...τι ερωτικό θρέντ έχουμε πια......αμούρ κι έτσι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ηρεμα γιατι θα μεταφερθείτε στο τραβέλια με προσόντα! :boobies:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Βρε persona, είναι απλά τα πράγματα βασικά...
Εδώ είμαστε για να ενώσουμε τον πόνο μας και να μοιραστούμε εμεπιρίες και επιθυμίες.
Τα οπαδικά μας ενώνουν κι αυτά, είναι ανάμεσα στα πάθη που μοιραζόμαστε έστω κι αν είναι για άλλη ομάδα ο καθένας.
Αλλά το να μη βλέπεις πως σε πηδάει ψυχολογικά η ομάδα σου ώρες ώρες είναι σαν να μη βλέπεις πως σε κλέπβει ο νταβατζής που σου φέρνει την πουτάνα.
Πρέπει να βλέπουμε και να εκτιμούμε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπαλκόνια...δεν πιστευω να είναι βάζελος ο ..βαγγέλης?..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Συνημμένα

• varvatos.jpg
    varvatos.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 19

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βρε persona, είναι απλά τα πράγματα βασικά...
Εδώ είμαστε για να ενώσουμε τον πόνο μας και να μοιραστούμε εμεπιρίες και επιθυμίες.
Τα οπαδικά μας ενώνουν κι αυτά, είναι ανάμεσα στα πάθη που μοιραζόμαστε έστω κι αν είναι για άλλη ομάδα ο καθένας.
Αλλά το να μη βλέπεις πως σε πηδάει ψυχολογικά η ομάδα σου ώρες ώρες είναι σαν να μη βλέπεις πως σε κλέπβει ο νταβατζής που σου φέρνει την πουτάνα.
Πρέπει να βλέπουμε και να εκτιμούμε...
ευτυχώς  φίλε έχω το γνώθι σαυτόν..... ;) ;) ;) ;) ;) ;)....

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....χωρις αρχη και τελος η ομαδα με το Μαρουσι , γεματη υπεροψια...45 ποντους παθητικο στο ημιχρονο(!!!!!!!).....κατι δεν παει καλα....αυτος ο Ζιζιτς δεν εμπνεει καμια εμπιστοσυνη , ενω ο Μπετσιροβιτς φαινεται οτι  τα 'χει γραψει στα αρχιδια του...ανυπαρξια μεσα στην ρακετα , ο ΠΑΟ εχει τα λιγοτερα ριμπαουντ στην Ευρωλιγκα....μου φαινεται οτι σε κρισιμο timing εμφανιστηκαν ολες οι αδυναμιες του φετινου ΠΑΟ....το θετικο ειναι οτι οι φιλαθλοι χειροκροτουν και ενθαρρυνουν την ομαδα που μας εχει χαρισει τοσες χαρες και συγκινησεις.....το γιατι συμβαινει αυτο δεν θα το καταλαβεις ποτε κολοτουμπα Καραγκουνη αν κρινω απο τις τελευταιες σου δηλωσεις...

Mikros

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
όσ
....χωρις αρχη και τελος η ομαδα με το Μαρουσι , γεματη υπεροψια...45 ποντους παθητικο στο ημιχρονο(!!!!!!!).....κατι δεν παει καλα....αυτος ο Ζιζιτς δεν εμπνεει καμια εμπιστοσυνη , ενω ο Μπετσιροβιτς φαινεται οτι  τα 'χει γραψει στα αρχιδια του...ανυπαρξια μεσα στην ρακετα , ο ΠΑΟ εχει τα λιγοτερα ριμπαουντ στην Ευρωλιγκα....μου φαινεται οτι σε κρισιμο timing εμφανιστηκαν ολες οι αδυναμιες του φετινου ΠΑΟ....το θετικο ειναι οτι οι φιλαθλοι χειροκροτουν και ενθαρρυνουν την ομαδα που μας εχει χαρισει τοσες χαρες και συγκινησεις.....το γιατι συμβαινει αυτο δεν θα το καταλαβεις ποτε κολοτουμπα Καραγκουνη αν κρινω απο τις τελευταιες σου δηλωσεις...

Αν οι Γιαννακόπουλοι συνεχίσουν να ασχολούντε με ξένα μαγαζιά (ΠΑΕ) θα χάσουμε και το πρωτάθλημα της Α1 από τον Ολυμπιακό, για euroleague δεν το συζητάω.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εντάξει..την εμμονή του ζότς για τους ψηλούς την ξέρουμε...ελπίζω μετά τα τελευταία να καταλάβει και του χρόνου να έχουμε τον ψηλό που μας αξίζει..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάτι άσχετο μάγκες...
αυτός ο Μπάοκ πότε θα μας απαλλάξει απ την παρουσία του στο Ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου;
Η μόνη του πλέον χρησιμότητα είναι να εμφανίζεται ως γκέστ σταρ στα παιχνίδια με τον γαύρο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βλέπω να τον πίνουμε σήμερα απο το μαρούσι....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τελικά τον ήπιαμε....η κοιλιά συνεχίζεται...ας ελπίσουμε να επανέλθουμε γρήγορα..κυρίως για την ευρώπη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom