Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω τις παπαριές περί παράγκας, Κόκκαλη, 10 πρωταθλημάτων και ότι δεν είσαι παναθηναικός επειδή δεν θες το πρωτάθλημα να το πάρει ο βάζελος.
Ε λοιπόν εγώ θέλω να το πάρει για άλλα δέκα χρόνια ο γαύρος, να μείνουν 1000 μαλάκες στο γήπεδο, να μην ξαναβγεί Ευρώπη μέχρι να φύγει αυτός ο καρκίνος και οι ρουφιανόπουστές του.
Υποσημείωση γι όποιους έχουν δει τι παίζεται και δεν παπαριάζονται:
Από τα 10 τελευταία πρωταθλήματα, τα 5 τα άξιζε ο γαύρος, το ένα το πήρε απ την παράγκα και τα άλλα 4 του τα χάρισε ο μαλάκας....
Το πρώτο που του χάρισε ήταν στη λεωφόρο που μας έφταιγε ο Ευθυμιάδης επειδή ο μαλάκας ο Κωνσταντίνου αποφάσισε να το παίξει σέντερ μπακ και να ανατρέψει τον Βενετίδη στο 94 σε σημείο όπου ήταν ακίνδυνος και ενώ σε 30 δεύτερα το πολύ θα ήμασταν πρωταθλητές.....
Το δεύτερο ήταν επί Μαλακαζάνι όπου σε 4 παιχνίδια ο άχρηστος ήθελε μια νίκη. Ούτε στην Τούμπα την πήρε, ούτε με τον Αρη ούτε με την ΑΕΚ εντός. Το ντέρμπυ που πήρε εκείνη τη χρονιά με το γαύρο με 1-0 την ομάδα την είχε στήσει ο Φυλακούρης γιατί ο Μαλακαρχίδης δεν είχει ακόμα γνωρίσει τους παίχτες....
Το τρίτο ήταν η αμέσως επόμενη χρονιά όπου ενώ ήταν φως φανάρι ότι ο Μαλακαζάνι ήταν για τον πούτσο και οι επιλογές του για κλωτσές τον άφησε για ένα ακόμη χρόνο να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του.
Το τέταρτο το άφησα τελευταίο γιατί ήταν και η αρχή του τέλους του βάζελου ως σύλλογος μεγάλος.... Στη Ριζούπολη και με δηλώσεις Κόκκαλη περί κοτών και χεστών, η ομάδα πήγε στους κάφρους ξεβράκωτη, η αδερφή ταξιτζού ...κρυβόταν στην Εκάλη και μετά το 3-0 της έφταιγαν οι παίκτες λούζερς και όχι η κωλοτρυπίδα της. Εάν πρόεδρος ήταν τότε ο Καπετάνιος και με τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις του Κόκκαλη θα είχε μπει με τη θωρακισμένη μέσα στη Ριζούπολη και θα πυροβολούσε στον αέρα μέχρι τα μουνιά που πετούσαν φωτοβολίδες στους παίκτες να γίνουν εκκλησία........
Να πάρετε λοιπόν αυτό το πρωτάθλημα, όπως και αυτό του Σουμ όποιοι το θέλετε και να το βάλετε εκεί που ξέρετε. Εγώ θέλω η ομάδα μου να γαμεί και να δέρνει και να παίρνει πρωτάθλημα ασταμάτητη και από ποαράγκες και από Σωκράτηδες. Τελεία και παύλα.
ΚΑι όποιος είναι ευχαριστημένος και φέτος από το χάλι του μισού μηδέν να πάει στο τέλος να πανηγυρίσει με τους ρουφιάνους το κωλοπρωτάθλημα που θα πάρει. Και άλλη μια χρονιά ξεφτιλισμένοι θα είμαστε απ τα τέσσερα παστέλια του γαύρου.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
λαγοιοιοιοιοι

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
λαγε

Συνημμένα

• 62iv5.jpg
    62iv5.jpg
    90,1 KB · Εμφανίσεις: 24

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
:uglystupid:

Συνημμένα

• laclubsp4.jpg
    laclubsp4.jpg
    107 KB · Εμφανίσεις: 16

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Επειδή έχω βαρεθεί να ακούω τις παπαριές περί παράγκας, Κόκκαλη, 10 πρωταθλημάτων και ότι δεν είσαι παναθηναικός επειδή δεν θες το πρωτάθλημα να το πάρει ο βάζελος.
Ε λοιπόν εγώ θέλω να το πάρει για άλλα δέκα χρόνια ο γαύρος, να μείνουν 1000 μαλάκες στο γήπεδο, να μην ξαναβγεί Ευρώπη μέχρι να φύγει αυτός ο καρκίνος και οι ρουφιανόπουστές του.
Από τα 10 τελευταία πρωταθλήματα, τα 5 τα άξιζε ο γαύρος, το ένα το πήρε απ την παράγκα και τα άλλα 4 του τα χάρισε ο μαλάκας....
Το πρώτο που του χάρισε ήταν στη λεωφόρο που μας έφταιγε ο Ευθυμιάδης επειδή ο μαλάκας ο Κωνσταντίνου αποφάσισε να το παίξει σέντερ μπακ και να ανατρέψει τον Βενετίδη στο 94 σε σημείο όπου ήταν ακίνδυνος και ενώ σε 30 δεύτερα το πολύ θα ήμασταν πρωταθλητές.....
Το δεύτερο ήταν επί Μαλακαζάνι όπου σε 4 παιχνίδια ο άχρηστος ήθελε μια νίκη. Ούτε στην Τούμπα την πήρε, ούτε με τον Αρη ούτε με την ΑΕΚ εντός. Το ντέρμπυ που πήρε εκείνη τη χρονιά με το γαύρο με 1-0 την ομάδα την είχε στήσει ο Φυλακούρης γιατί ο Μαλακαρχίδης δεν είχει ακόμα γνωρίσει τους παίχτες....
Το τρίτο ήταν η αμέσως επόμενη χρονιά όπου ενώ ήταν φως φανάρι ότι ο Μαλακαζάνι ήταν για τον πούτσο και οι επιλογές του για κλωτσές τον άφησε για ένα ακόμη χρόνο να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο του.
Το τέταρτο το άφησα τελευταίο γιατί ήταν και η αρχή του τέλους του βάζελου ως σύλλογος μεγάλος.... Στη Ριζούπολη και με δηλώσεις Κόκκαλη περί κοτών και χεστών, η ομάδα πήγε στους κάφρους ξεβράκωτη, η αδερφή ταξιτζού ...κρυβόταν στην Εκάλη και μετά το 3-0 της έφταιγαν οι παίκτες λούζερς και όχι η κωλοτρυπίδα της. Εάν πρόεδρος ήταν τότε ο Καπετάνιος και με τέτοιες εμπρηστικές δηλώσεις του Κόκκαλη θα είχε μπει με τη θωρακισμένη μέσα στη Ριζούπολη και θα πυροβολούσε στον αέρα μέχρι τα μουνιά που πετούσαν φωτοβολίδες στους παίκτες να γίνουν εκκλησία........
Να πάρετε λοιπόν αυτό το πρωτάθλημα, όπως και αυτό του Σουμ όποιοι το θέλετε και να το βάλετε εκεί που ξέρετε. Εγώ θέλω η ομάδα μου να γαμεί και να δέρνει και να παίρνει πρωτάθλημα ασταμάτητη και από ποαράγκες και από Σωκράτηδες. Τελεία και παύλα.
ΚΑι όποιος είναι ευχαριστημένος και φέτος από το χάλι του μισού μηδέν να πάει στο τέλος να πανηγυρίσει με τους ρουφιάνους το κωλοπρωτάθλημα που θα πάρει. Και άλλη μια χρονιά ξεφτιλισμένοι θα είμαστε απ τα τέσσερα παστέλια του γαύρου.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
αν και σε αρκετά διαφωνώ με τον περσόνα..στο συγκεκριμένο συμφωνώ απόλυτα.....ας φτιάξουμε ομάδα να βλέπουμε μπάλλα και τότε ας πάρουμε όχι ένα αλλά 10....με σουργελοομάδα να το χέσω το πρωτάφλημα και τον πούστη τον σωφέρ να κοκορεύεται.....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
σωστος ο παιχτης
ετσι ειναι ρε
τι να λεει να παρετε μια κουπα?
και οι τρεις εχουν χρονιες που επαιζαν και ΜΠΑΛΑ και οχι μαλακιες
αυριο φιλαρακι ειναι ο τελικος
αν το παρετε ειναι σκουρα τα πραματα για μας
αν και θα ειναι καλο ματς
οπως επεισης πιστευω οτι θα μπουν και πολλα γκολ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν και σε αρκετά διαφωνώ με τον περσόνα..στο συγκεκριμένο συμφωνώ απόλυτα.....ας φτιάξουμε ομάδα να βλέπουμε μπάλλα και τότε ας πάρουμε όχι ένα αλλά 10....με σουργελοομάδα να το χέσω το πρωτάφλημα και τον πούστη τον σωφέρ να κοκορεύεται.....
για πες μου σε ποιά διαφωνείς.... Για να έχουμε καλό ερώτημα δλδ....
Κάποτε ήμουνα περήφανος για την τριφυλλάρα και τη μπάλλα που έπαιζε....
Οσο για τις καριόλες τις μουσουλμάνες είναι πλέον πιο αντιπαθητικές και απ΄τον γαύρο....

gt21

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Κατηγορία:  Κρεατικά
Συνταγή:  Λαγός Στιφάδο
Μερίδες:  -
Θερμίδες:  - ανά μερίδα
Υλικά:  1 Λαγός ή κουνέλι περίπου 3 κιλά
Ξίδι
3 κιλά κρεμμυδάκια βολβοί
1 1/2 κούπας λάδι
Αλάτι
3 φύλλα δάφνης
6-8 κόκκοι μπαχάρι
6-8 κόκκοι μαύρο πιπέρι
800 γραμμάρια ντομάτες περασμένες από σίτα
3-4 σκελίδες σκόρδο
----- Για τη μαρινάτα
1/4 κούπας ξίδι
4 φύλλα δάφνης
20 κόκκοι μαύρο πιπέρι
10 κόκκοι μπαχάρι
5 σκελίδες σκόρδο

Τρόπος παρασκευής

Πλύντε καλά τον λαγό και ξεπλύνετε τον με ξίδι. Κόωτε τον σε μερίδες. Ετοιμάστε τη μαρινάτα και βάλτε τα κομμάτια του λαγού μέσα σ'αυτή. Αφήστε τα στη μαρινάτα, στο ψυγείο 2 έως 6 ημέρες. Για να καθαρίστε ευκολότερα τα κρεμμυδάκια, βουτήξτε τα σε νερό που βράζει και αφήστε τα να σταθούν περίπου 30 λεπτά. Σοτάρετέ τα λίγα λίγα στο λάδι και στραγγίστε τα. Στο ίδιο λάδι σοτάρετε τα κομμάτια του λαγού, αφού τα βγάλετε από τη μαρινάτα και τα στραγγίσετε. Περάστε τη μαρινάτα από σουρωτήρι και ρίξτε την στην κατσαρόλα με τον λαγό. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι, τη δάφνη, το μπαχάρι, το πιπέρι και τη ντομάτα. Σκεπάστε και βράστε τον λαγό για 15 λεπτά. Προσθέστε τα κρεμμυδάκια και το σκόρδο και συνεχίστε το βράσιμο, ώσπου να μαλακώσουν τα κρεμμυδάκια και να δέσει η σάλτσα. Εάν τα κρεμμυδάκια μαλακώσουν πριν δέσει η σάλτσα, στραγγίστε τη σε μια κατσαρόλα και συμπυκνώστε την. Όταν δέσει, ρίξτε την στην κατσαρόλα με το στιφάδο. Βάλτε τα κομμάτια του λαγού στο κέντρο μιας μεγάλης πιατέλας και αραδιάστε τριγύρω τα κρεμμυδάκια. Σερβίρετε το στιφάδο ζεστό. Όσο περισσέψει, φυλάξτε το στο ψυγείο. Τη δεύτερη μέρα είναι ακόμη πιο νόστιμη.

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
για πες μου σε ποιά διαφωνείς.... Για να έχουμε καλό ερώτημα δλδ....
Κάποτε ήμουνα περήφανος για την τριφυλλάρα και τη μπάλλα που έπαιζε....
Οσο για τις καριόλες τις μουσουλμάνες είναι πλέον πιο αντιπαθητικές και απ΄τον γαύρο....
δεν διαφωνω βρε περσόνα με αυτά που γ΄ραφεις..ίσα ίσα στα περισσότερα πόστ σου σωμφωνώ....για τα χοντρά μπινελίκια λέω που δεν αξίζει να τα γράφουμε....μην τρελλένεσαι....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σωστος ο παιχτης
ετσι ειναι ρε
τι να λεει να παρετε μια κουπα?
και οι τρεις εχουν χρονιες που επαιζαν και ΜΠΑΛΑ και οχι μαλακιες
αυριο φιλαρακι ειναι ο τελικος
αν το παρετε ειναι σκουρα τα πραματα για μας
αν και θα ειναι καλο ματς
οπως επεισης πιστευω οτι θα μπουν και πολλα γκολ
Ο γαύρος τα τελευταία 10 χρόνια είχε την καλύτερη ομάδα συνολικά τελεία.
Ο βάζελος τα τελευταία 10 χρόνια είχε τον χειρότερο ιδιοκτήτη τελεία.
Η ΑΕΚ τα τελευταία 10 χρόνια είναι η πουτάνα και των δύο τελεία.
Κούπα με ομάδα να κερδίζει καφενεία με μισό μηδέν είναι κατάντια τελεία.
Ο γαύρος όταν έπαιρνε κούπες έριχνε τεσσάρες και πεντάρες στις μικρομεσαίες χαλαρά τελεία.
Το ίδιο και ο βάζελος του Κυράστα, και η ΑΕΚ του Μπάγιεβιτς τελεία.
Η μουσουλμάνα θα παίξει πλέι οφ με τους μικρομέγαλους για να περάσει η ώρα της τελεία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν διαφωνω βρε περσόνα με αυτά που γ΄ραφεις..ίσα ίσα στα περισσότερα πόστ σου σωμφωνώ....για τα χοντρά μπινελίκια λέω που δεν αξίζει να τα γράφουμε....μην τρελλένεσαι....
άκου φίλε.
Να μου τι λέει ο γαύρος ναι. Αλλά να έρχεται η κάθε πουτάνα μουσουλμάνα εδώ μέσα να μου τη λέει έ μόνο για χριστοπαναγίες είναι.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα συμφωνήσω και θα επαυξάνω ...
Παρότι Ολυμπιακός, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ τα πρωταθλήματα που πήρε η ΑΕκ επί Μπάγεβιτς παίζοντας καλύτερη μπάλα από τους άλλους ή όταν έχανε στην πε΄τρινη εποχή ο Ολυμπιακός τα πρωταθλήματα επειδή έπαιζε 10 παιχνίδια καλά και στα υπόλοιπα δεν βλεπότανε.
Το ίδιο ισχύει και με τον Παναθηναϊκό, αν παίξει μπάλα καλύτερη από τους άλλους, όλοι θα πούνε πως το πήρε παλικαρίσια.
Και προσωπικά, για τα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ τα τελευταια χρόνια, χαίρομαι απλά για ένα λόγο: γιατί δεν βλέπω να έχει παίξει κάποια άλλη ομάδα καλύτερα. Ακόμα και με τον Κυράστα, παρότι ο ΠΑΟ είχε παίξει καλά, δεν νομίζω (προσωπική άποψη - μπορεί να κάνω και λάθος) πως είχε παίξει καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε και σε θέμα τύχης αν θέλετε.
Για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, φυσικά και θα χαρώ να το πάρουμε και φέτος. Αλλά όπως κάθε χρόνο μέχρι τώρα θα φωνάζω για καλύτερη μπάλα ΚΑΙ στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη φέτος, ασχέτως κατάληξης με Τσέλσι, πιστεύω πως επιτέλους καταλάβαμε πως πρέπει να παίζουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα.
Το θέμα είναι πως εδώ παλεύουν όλοι ποιος θα το πρωτοχάσει το πρωτάθλημα, λες και δεν το θέλουνε...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Ο γαύρος τα τελευταία 10 χρόνια είχε την καλύτερη ομάδα συνολικά τελεία.
Ο βάζελος τα τελευταία 10 χρόνια είχε τον χειρότερο ιδιοκτήτη τελεία.
Η ΑΕΚ τα τελευταία 10 χρόνια είναι η πουτάνα και των δύο τελεία.
Κούπα με ομάδα να κερδίζει καφενεία με μισό μηδέν είναι κατάντια τελεία.
Ο γαύρος όταν έπαιρνε κούπες έριχνε τεσσάρες και πεντάρες στις μικρομεσαίες χαλαρά τελεία.
Το ίδιο και ο βάζελος του Κυράστα, και η ΑΕΚ του Μπάγιεβιτς τελεία.
Η μουσουλμάνα θα παίκει πλέι οφ με τους μικρομέγαλους για να περάσει η ώρα της τελεία.
πολυ απλα
αεκ 1993
παο 1994
οσφπ 1996
τοτε εβλπες ΜΠΑΛΑ και ο πρωταθλητης ηταν καλυτερος απο τους αλλους
και οχι λειγοτερο κακος απο τους αλλους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα συμφωνήσω και θα επαυξάνω ...
Παρότι Ολυμπιακός, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ τα πρωταθλήματα που πήρε η ΑΕκ επί Μπάγεβιτς παίζοντας καλύτερη μπάλα από τους άλλους ή όταν έχανε στην πε΄τρινη εποχή ο Ολυμπιακός τα πρωταθλήματα επειδή έπαιζε 10 παιχνίδια καλά και στα υπόλοιπα δεν βλεπότανε.
Το ίδιο ισχύει και με τον Παναθηναϊκό, αν παίξει μπάλα καλύτερη από τους άλλους, όλοι θα πούνε πως το πήρε παλικαρίσια.
Και προσωπικά, για τα πρωταθλήματα του ΟΣΦΠ τα τελευταια χρόνια, χαίρομαι απλά για ένα λόγο: γιατί δεν βλέπω να έχει παίξει κάποια άλλη ομάδα καλύτερα. Ακόμα και με τον Κυράστα, παρότι ο ΠΑΟ είχε παίξει καλά, δεν νομίζω (προσωπική άποψη - μπορεί να κάνω και λάθος) πως είχε παίξει καλύτερα από τον Ολυμπιακό. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε και σε θέμα τύχης αν θέλετε.
Για να μην κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, φυσικά και θα χαρώ να το πάρουμε και φέτος. Αλλά όπως κάθε χρόνο μέχρι τώρα θα φωνάζω για καλύτερη μπάλα ΚΑΙ στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη φέτος, ασχέτως κατάληξης με Τσέλσι, πιστεύω πως επιτέλους καταλάβαμε πως πρέπει να παίζουμε για να πάρουμε το αποτέλεσμα.
Το θέμα είναι πως εδώ παλεύουν όλοι ποιος θα το πρωτοχάσει το πρωτάθλημα, λες και δεν το θέλουνε...
Καλώς, ή κακώς φίλε με το γαύρο είδα παικταράδες τύπου Τζιό, Καρεμπέ, Ζάχοβιτς, Προτάσωφ, Σεβτσένκο, Ντέτταρι, Ζέτεμπεργκ, Κοβάσεβιτς, Ριβάλντο. Ακόμα και όταν ο γαύροε δεν έπαιρνε πρωτάθλημα κέρδιζε τις εντυπώσεις. Ο Βάζελος μόνο πίκρες μου έχει δώσει 12 χρόνια τώρα και αν δεν αλλάξει η αδερφή ταξιτζού εγώ δεν θα ηρεμήσω. Η μουσουλμάνα τα τελευταία χρόνια είναι σαββούρα γιατί απλά αγόραζε απ τα αζήτητα του γαύρου, του βάζελου και της λοιπής Ευρώπης.... Πρωτάθλημα από άουτλετ πουτάνες μουσουλμάνες δε θα πάρετε ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλώς, ή κακώς φίλε με το γαύρο είδα παικταράδες τύπου Τζιό, Καρεμπέ, Ζάχοβιτς, Προτάσωφ, Σεβτσένκο, Ντέτταρι, Ζέτεμπεργκ, Κοβάσεβιτς, Ριβάλντο. Ακόμα και όταν ο γαύροε δεν έπαιρνε πρωτάθλημα κέρδιζε τις εντυπώσεις. Ο Βάζελος μόνο πίκρες που έχει δώσει 12 χρόνια τώρα και αν δεν αλλάξει η αδερφή ταξιτζού εγώ δεν θα ηρεμήσω. Η μουσουλμάνα τα τελευταία χρόνια είναι σαββούρα γιατί απλά αγοράζε απ τα αζήτητα του γαύρου, του βάζελου και της λοιπής Ευρώπης.... Πρωτάθλημα από άουτλετ πουτάνες μουσουλμάνες δε θα πάρετε ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!
μηπως λιτοφτσενκο και οχι σεφτσενκο?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πολυ απλα
αεκ 1993
παο 1994
οσφπ 1996
τοτε εβλπες ΜΠΑΛΑ και ο πρωταθλητης ηταν καλυτερος απο τους αλλους
και οχι λειγοτερο κακος απο τους αλλους
ένα μικρό κουίζ νικόλα για τους άμπαλλους τους έλληνες....
Ποιός έφτιαξε την ΑΕΚ και τον γαύρο αυτής της περιόδου;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μηπως λιτοφτσενκο και οχι σεφτσενκο?
ναι φίλε ευσεβείς πόθοι και ο δαίμονας του τυπογραφείου...
Εάν είχε έρθει ο συγκκριμένος όλη η έλλάδα θα ταν γαύρος τώρα... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom