μα προσπαθουσα να θυμηθω αν ηταν συνονιμια αλλα δε μου ταιριαζε πουθεναναι φίλε ευσεβείς πόθοι και ο δαίμονας του τυπογραφείου...
Εάν είχε έρθει ο συγκκριμένος όλη η έλλάδα θα ταν γαύρος τώρα...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
όχι ότι ο Λιτόβτσενκο δεν ήταν παικταράς.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είχε έρθει και ένας τρίτος αλλά δε θυμάμαι το όνομα του πούστη....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο έκανε περίπου ό,τι ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Ο κιαρατάς ο κοντός έχει φέρει όσους παίκτες ήθελα να παίξουνε στον Ολυμπιακό. Με πρώτο και καλύτερο τον Wilkins, με τον Vrancovic αλλά και το Ράτζα και άλλους που δεν θυμάμαι πρόχειρα.
Μεγάλη δουλειά φίλε να κάθεσαι να βλέπεις τον αντίπαλο για τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του και μόνο.
Ευτυχώς που τον Βολκόφ τον πήραμε κι εμείς λιγάκι, έστω κι αν δεν ήταν στα χάι του.
Παρα τρίχα να φέρει ο κιαρατάς και τον Ντράζεν, που δεν τον συμπαθούσα πρό ΝΒΑ, αλλά μετά ΝΒΑ είχε γίνει απίστευτος...
Μεγάλη δουλειά φίλε να κάθεσαι να βλέπεις τον αντίπαλο για τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του και μόνο.
Ευτυχώς που τον Βολκόφ τον πήραμε κι εμείς λιγάκι, έστω κι αν δεν ήταν στα χάι του.
Παρα τρίχα να φέρει ο κιαρατάς και τον Ντράζεν, που δεν τον συμπαθούσα πρό ΝΒΑ, αλλά μετά ΝΒΑ είχε γίνει απίστευτος...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τον οποίο τον έδιωξε ΚΑΙ η ΑΕΚ και ο ΓΑΥΡΟΣ και η αδέρφ η ταξιτζού 3 φορές δεν τον πήρε... Μετά να μιλήσω για ποδόσφαιρο με ποιόν;πριγκιψ?
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
είχε έρθει και ένας τρίτος αλλά δε θυμάμαι το όνομα του πούστη....
Σαβιτσεφ ????? - αλλα δεν μου αρεσε περσονα ....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ολα τα γιουγκοσλαβάκια φίλε ήταν κωλοχαρακτήρες μπάσταρδοι αλλά τουλάχιστον την είχαν ψωνίσει δικαιολογημένα.......ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο έκανε περίπου ό,τι ο Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Ο κιαρατάς ο κοντός έχει φέρει όσους παίκτες ήθελα να παίξουνε στον Ολυμπιακό. Με πρώτο και καλύτερο τον Wilkins, με τον Vrancovic αλλά και το Ράτζα και άλλους που δεν θυμάμαι πρόχειρα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Σάβιτσεφ αδερφέ...
αλλά ήταν λίγος αυτός.
Προτάσοφ Λιτοφτσενκο κάνανε τη διαφορά, όπως και πιο πριν ο Εστάι.
Αλλά για μένα, με τον Μπλαχίν προπονητή ο Ολυμπιακός έπαιξε μπάλα.
Αν τώρα είχαμε Μπλαχίν προπονητή, με Κόκκαλη διοικηση, διαφωνείς πως θα κεντούσε η ομάδα;
αλλά ήταν λίγος αυτός.
Αν τώρα είχαμε Μπλαχίν προπονητή, με Κόκκαλη διοικηση, διαφωνείς πως θα κεντούσε η ομάδα;
α μπραβο που οταν πανηγυριζε εκανε σαν να κολυμπουσεΣαβιτσεφ ????? - αλλα δεν μου αρεσε περσονα ....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Γεια σου μωρή καβλιάρα.... Αυτός ήταν αλλά ήταν ντεφορμέ, αν και είχαν έρθεςι και οι τρεις ως τα αστέρια της εσ εσ εσ έρ....... Στείλε μου μωρή πουτάνα το ποηγούμενο αβατάρ σου σε πμ.....Σαβιτσεφ ????? - αλλα δεν μου αρεσε περσονα ....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μόνο θα κεντούσε; για τσου λου ντου γρού θα πήγαινε.....Εκεί να δεις που θα κρυβόταν η ρουφιάνα η ταξιτσού.....Σάβιτσεφ αδερφέ...
αλλά ήταν λίγος αυτός.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Γκαβλιάρα μινιστούλα μου ;)Γκαριολη περσονα ....
Τσιλόγιου μινιστούλα μαγιά.......
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Αμ αυτός ο κουλοχέρης ο Κόμαζετς...τι σκατόχερο είχε ο πούστης...κι είχατε και τους άλλους δύο τους κουλοχέρηδες τότε, τους εσθονούς (δεν θυμάμαι ονόματα)
ο αριαν?Αμ αυτός ο κουλοχέρης ο Κόμαζετς...τι σκατόχερο είχε ο πούστης...κι είχατε και τους άλλους δύο τους κουλοχέρηδες τότε, τους εσθονούς (δεν θυμάμαι ονόματα)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μινιστρούλα είναι ο υπουργός μου φίλτατε....τσιλογιου ειναι φιλαω
μαγια ειναι δικο μου
το αλλο τι ειναι?
Γουέλκαμ στα περσονικά...... μόι νταραγκόι.....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
persona....θα ήθελα κάποια στιγμή να βρεθούμε να τα πούμε ρε αδερφέ....είσαι αξία...
(Υ.Γ. δεν σου κάνω καμάκι... )
Πρέπει να οργανώσουμε τσάρκα...με απαραίτητη φιλοσοφική συζήτηση περί απερχομένων αστέρων...
(Υ.Γ. δεν σου κάνω καμάκι... )
Πρέπει να οργανώσουμε τσάρκα...με απαραίτητη φιλοσοφική συζήτηση περί απερχομένων αστέρων...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μινιστρούλα για κάθε φωτό, κερασμένο πριβέ σε πουτάνα/κωλόμπαρο της αρεσκείας σου.......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K