redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ψυχολογικα τυπε ;)καλα εσυ με τοση γυμναστικη και κουραζεσαι τοσο ευκολα? ειναι δυνατον?
ψυχολογικα τυπε ;)καλα εσυ με τοση γυμναστικη και κουραζεσαι τοσο ευκολα? ειναι δυνατον?
ψυχολογικα τυπε ;)
και ποιος δεν χαζευει με τα κολαν και τα στρινγκακια που βαζουν μερικεςκαι παλι ετσι αδικαιολογητος....πρεπει να του κανω κανα καψωνι καλό ή να του κανω ενα προγραμματακι γυμναστηκης σωστό να ψηθει λιγακι....γιατι μου φαινεται παει στο γυμναστηριο και κανει light πραγματα ή χαζευει με τις εκει γκομενες
Δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω...τυπε σιγα και πιστευει αυτα που λεει
Είσαι αστειούλης,όμως.....στο αναγνωρίζω............καλα εσυ με τοση γυμναστικη και κουραζεσαι τοσο ευκολα? ειναι δυνατον?
Ότι χαζεύω κιόλας,το έχω πει τύπε..... Έχουν σκάσει κάτι 19χρονα αλβανάκια,πολύ καύλα σου λέω..............και παλι ετσι αδικαιολογητος....πρεπει να του κανω κανα καψωνι καλό ή να του κανω ενα προγραμματακι γυμναστηκης σωστό να ψηθει λιγακι....γιατι μου φαινεται παει στο γυμναστηριο και κανει light πραγματα ή χαζευει με τις εκει γκομενες
Οποιος προλαβει,προλαβε..Aρχιζουν να κανουν φτερα τα εισητηρια......................
Aρχιζοιυν να κανουν φτερα τα εισητηρια......................
της barcelona ειναι.γαμωτο σημερα δεν προλαβα απο αυριο απ τα χαραματα θα στηθω στην ουρα ελπιζω να βρω και για τους φιλους μουΕφιστούμε λοιπόν την προσοχή στο σύντροφο king_james, διότι ίσως να μην βρει εισιτήριο ούτε για την Πέμπτη. Για Τρίτη υπάρχει ήδη sold out. Το μεσημέρι μπήκα να αγοράσω μέσω ιντερνετ για την Πέμπτη κι από την αναποφασιστικότητά μου για το ποια θέση να επιλέξω μου πήρε καμιά ώρα. Σε αυτήν την ώρα πρόσεξα ότι κλείστηκαν πάρα πολλές θέσεις, πολλές από τις οποίες μου άρεσαν. Πρόλαβα κι αγόρασα τελικά σχετικά μπροστά, πίσω από τον πάγκο. Αλήθεια, ξέρει κανείς ποια ομάδα έχει τον αριστερό, όπως βλέπουμε, πάγκο; Πριν από λίγο μπήκα να δω τι παίζει και διαπιστώνω ότι έχουν καταληφθεί οι περισσότερες θέσεις. Από αύριο και μετά, μάλλον sold out και η Πέμπτη!
σε κανα συνδεσμο δες ;)της barcelona ειναι.γαμωτο σημερα δεν προλαβα απο αυριο απ τα χαραματα θα στηθω στην ουρα ελπιζω να βρω και για τους φιλους μου
Καμινι θα ειναι το ΟΑΚΑ στα ματσακια με την Μπαρτσα.
Μακαρι να πανηγυρισουμε τελικα αν και τα παιχνιδια ειναι δυσκολα.
Τιποτα δεν τελειωσε ακομα,πρεπει η ομαδα να μεινει συγκεντρωμενη
καλα λεςσε κανα συνδεσμο δες ;)
της barcelona ειναι.
θα εχεις την ευκαρια να δεις απο πολυ κοντα τα καραγκιοζιλικια του ναβαρο μαλλον θα σε δειξει και η τηλεοραση ολλες φορεςΧμμμ, μάλλον δίκιο έχεις. υποθέτω γι' αυτό έχουν πιο φθηνά τα εισιτήρια από αυτήν την πλευρά.
....στάγκερ πικ άουτ εντ χόρν,θες να πεις τύπε....εντός παίζουμε!!! Το μποχού,είναι για εκτός έδρας..........όλλα τα λέφτά το παιγνίδι της τρίτης.....αν το πάρουμε 80% περνάμε.......προτείνω σε κάθε δεκάλεπτο 6 επιθέσεις μπόχου για σιγουριά.......
προτείνω σε κάθε δεκάλεπτο 6 επιθέσεις μπόχου για σιγουριά.......