Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.165
Πόντοι
42.697
ψυχολογικα τυπε  ;)

και παλι ετσι αδικαιολογητος....πρεπει να του κανω κανα καψωνι καλό ή να του κανω ενα προγραμματακι γυμναστηκης σωστό να ψηθει λιγακι....γιατι μου φαινεται παει στο γυμναστηριο και κανει light πραγματα ή χαζευει με τις εκει γκομενες

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και παλι ετσι αδικαιολογητος....πρεπει να του κανω κανα καψωνι καλό ή να του κανω ενα προγραμματακι γυμναστηκης σωστό να ψηθει λιγακι....γιατι μου φαινεται παει στο γυμναστηριο και κανει light πραγματα ή χαζευει με τις εκει γκομενες
και ποιος δεν χαζευει με τα κολαν και τα στρινγκακια που βαζουν μερικες  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.341
Πόντοι
22.266
nνα γιατι παντα η μπαρτσελονα του μπασκετ ειναι η μεγαλυτερη κλεφτρα και κανεις δεν την χωνευει!!!! ηδη απο παλια ηταν ευνοουμενη των διαιτητων
αν και σκουληκακη χτες το χαρηκα και εκδικηση παλι μετα απο 26 χρονια

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
Aρχιζοιυν να κανουν φτερα τα εισητηρια......................

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ότι χαζεύω κιόλας,το έχω πει τύπε..... Έχουν σκάσει κάτι 19χρονα αλβανάκια,πολύ καύλα σου λέω.............. :2on1: :2on1: :2on1:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καμινι θα ειναι το ΟΑΚΑ στα ματσακια με την Μπαρτσα.
Μακαρι να πανηγυρισουμε τελικα αν και τα παιχνιδια ειναι δυσκολα.
Τιποτα δεν τελειωσε ακομα,πρεπει η ομαδα να μεινει συγκεντρωμενη  :sunglasses:

goalnewslarget104111220.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Aρχιζοιυν να κανουν φτερα τα εισητηρια......................

Εφιστούμε λοιπόν την προσοχή στο σύντροφο king_james, διότι ίσως να μην βρει εισιτήριο ούτε για την Πέμπτη. Για Τρίτη υπάρχει ήδη sold out. Το μεσημέρι μπήκα να αγοράσω μέσω ιντερνετ για την Πέμπτη κι από την αναποφασιστικότητά μου για το ποια θέση να επιλέξω μου πήρε καμιά ώρα. Σε αυτήν την ώρα πρόσεξα ότι κλείστηκαν πάρα πολλές θέσεις, πολλές από τις οποίες μου άρεσαν. Πρόλαβα κι αγόρασα τελικά σχετικά μπροστά, πίσω από τον πάγκο. Αλήθεια, ξέρει κανείς ποια ομάδα έχει τον αριστερό, όπως βλέπουμε, πάγκο; Πριν από λίγο μπήκα να δω τι παίζει και διαπιστώνω ότι έχουν καταληφθεί οι περισσότερες θέσεις. Από αύριο και μετά, μάλλον sold out και η Πέμπτη!

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Εφιστούμε λοιπόν την προσοχή στο σύντροφο king_james, διότι ίσως να μην βρει εισιτήριο ούτε για την Πέμπτη. Για Τρίτη υπάρχει ήδη sold out. Το μεσημέρι μπήκα να αγοράσω μέσω ιντερνετ για την Πέμπτη κι από την αναποφασιστικότητά μου για το ποια θέση να επιλέξω μου πήρε καμιά ώρα. Σε αυτήν την ώρα πρόσεξα ότι κλείστηκαν πάρα πολλές θέσεις, πολλές από τις οποίες μου άρεσαν. Πρόλαβα κι αγόρασα τελικά σχετικά μπροστά, πίσω από τον πάγκο. Αλήθεια, ξέρει κανείς ποια ομάδα έχει τον αριστερό, όπως βλέπουμε, πάγκο; Πριν από λίγο μπήκα να δω τι παίζει και διαπιστώνω ότι έχουν καταληφθεί οι περισσότερες θέσεις. Από αύριο και μετά, μάλλον sold out και η Πέμπτη!
της barcelona ειναι.γαμωτο σημερα δεν προλαβα απο αυριο απ τα χαραματα θα στηθω στην ουρα ελπιζω να βρω και για τους φιλους μου

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Καμινι θα ειναι το ΟΑΚΑ στα ματσακια με την Μπαρτσα.
Μακαρι να πανηγυρισουμε τελικα αν και τα παιχνιδια ειναι δυσκολα.
Τιποτα δεν τελειωσε ακομα,πρεπει η ομαδα να μεινει συγκεντρωμενη  :sunglasses:

goalnewslarget104111220.jpg
αναλογες στιγμες θα ζησουμε

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Χμμμ, μάλλον δίκιο έχεις. υποθέτω γι' αυτό έχουν πιο φθηνά τα εισιτήρια από αυτήν την πλευρά.
θα εχεις την ευκαρια να δεις απο πολυ κοντα τα καραγκιοζιλικια του ναβαρο :2funny: :2funny:μαλλον θα σε δειξει και η τηλεοραση ολλες φορες

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
όλλα τα λέφτά το παιγνίδι της τρίτης.....αν το πάρουμε 80% περνάμε.......προτείνω σε κάθε δεκάλεπτο 6 επιθέσεις μπόχου για σιγουριά....... :2funny: :2funny: :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
όλλα τα λέφτά το παιγνίδι της τρίτης.....αν το πάρουμε 80% περνάμε.......προτείνω σε κάθε δεκάλεπτο 6 επιθέσεις μπόχου για σιγουριά....... :2funny: :2funny: :2funny:
....στάγκερ πικ άουτ εντ χόρν,θες να πεις τύπε....εντός παίζουμε!!! Το μποχού,είναι για εκτός έδρας.......... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom