Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Παιδια ακουσα πως στον αγωνα του ολυμπιακου με τον παναθηναικο ο παναθηναικος θα παρει μονο γιαυτον τον αγωνα τον ΤΖΙΑΝΛΟΥΙΤΖΙ ΜΠΟΥΦΟΝ  Δανεικο απο την juventus μονο γιαυτο το ματς

ισχύει, μεγάλε μου. Εξάλλου η θέση στην οποία πονάει η ομάδα φέτος είναι αυτή του τερματοφύλακα

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/article2206882.ece/ALTERNATES/w620/20_BARCELONA_PAO.jpg[/img[/URL]]

Δ. Γιαννακόπουλος: "Διαμαντίδης οέ, οέ, οέ!"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αντιδρασεις καταλανων στο 3ποντο :2funny:

Συνημμένα

• pegasus_LARGE_t_1041_105972728 (1).JPG
    pegasus_LARGE_t_1041_105972728 (1).JPG
    112,2 KB · Εμφανίσεις: 13

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Παμε ρε τριφυλλαρα,μας τρελανες ακομα μια φορα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2013_04/983876.jpg[/img[/URL]]

[img]http://prasinanea.gr/incoming/article2206931.ece/ALTERNATES/w620/983890.jpg

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
641
Πόντοι
376
Λοιπον δεν εχω να πω τιποτα για το ματς, δεν εχει τελειωσει η σειρα, δεν με νοιαζει κιολας.
Τα σημαντικα ειναι εκτος παρκε.
Mετα απ οσα εγιναν μεταξυ γιαννακοπουλου-μπερτομεου, αντεδρασε και η μπαρτσελονα επισημα με ανακοινωση. Αυτα τα ξερετε.
Αυτο που ισως δεν ξερετε ειναι οτι στην mundo deportivo(η αντιστοιχη Πρασινη, Γαυρος της Βαρκελωνης) αφου παρατεθηκε το εξωφυλλο της Πρασινης προχτες('Πορνη Euroleague') τα εχωσαν εννοειται στον παναθηναικο, εκφραζοντας και αυτοι...παραπονα για την διατησια.
Τα ασχημα(ή ωραια) εγιναν στα σχολια των αναγνωστων απο κατω.
Καποιοι μιλαγαν για κλεψια το 1996 και οτι οι ελληνες δεν δικαιουνται να μιλανε. Τους απαντησε ενας τυπος οτι αυτοι δεν δικαιουνται να μιλανε γιατι πριν την ταπα του βρανκοβιτς ειχαν κανει φαουλ στον γιαννακη, οπως επισης οτι το πρωτο τους ευρωπαικο το 2003 το ειχαν παρει μονο χαρη στην διαιτησια.
Το καφριλικι παιχτηκε μετα. Βγηκε ενας προφανως ανεγκεφαλος καταλανος και ειπε οτι οι ελληνες κλεβουν στο μπασκετ οπως κλεβουν και τα λεφτα της ΕΕ...
Η απαντηση δοθηκε μαλλον απο ...γαβρο ο οποιος του ειπε οτι κυριαρχος της ευρωπης θαναι παντα ελληνας ειτε ειναι πρασινος ειτε κοκκινος.
Και χοντρυνε πριν απο λιγο οταν ενας μαλλον καφρος οπαδος του βαζελου, βγηκε και ειπε οτι ειναι παντα...ενδιαφερον να βλεπεις τον κατοικο μιας χωρας που σφαγιασε μιαν ολοκληρη ηπειρο(την Ν. Αμερικη) να μιλαει για πολιτικα(!), και οτι θα του μαθει σεβασμο σε 5 μερες και αλλα τετοια...παμε για σφαγη.  :rockon:
Rodeo θα γινει..... :2funny:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Παμε ρε τριφυλλαρα,μας τρελανες ακομα μια φορα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.leoforos.gr/sites/default/files/article/2013_04/983876.jpg[/img[/URL]]

[/quote]"Εντάξει Μήτσο;.......βγαίνεις από στάγκερ"................ :headbang3: :headbang3: :headbang3: :crazy: :crazy: :crazy:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αν μου επιτρέπετε, έχω να πω τα παρακάτω:
1. Ο συγκεκριμένος ΠΑΟ έχει την τύχη να βρει την Μπάρτσα ελλιπή. Δεν φταίει αυτός για αυτό, αλλά δεν έγινε ξαφνικά ο ΠΑΟ υπερομάδα φέτος
2. Έλεγαν όλοι μετά το πρώτο ματς πως ο ΠΑΟ ήταν εξαιρετικός κλπ. Γνώμη μου ... η Μπάρτσα απλά ήταν χαμένη στο πρώτο ματς.
3. Εχθές το πήρε γιατί πιστεύω πως έφτασαν οι περισσότεροι παίκτες στο πικ τους. Δεν ξέρω αν θα ξαναβρεθούνε σε αντίσοιχη μέρα.

4. Από το καλοκαίρι μανουριάζατε για τον Τράκη, τις επιλογές του, τον Αργύρη και τις επιλογές του και τις γνώσεις του, τους παίκτες, μετά το οτι έφυγε ο Καπίνο κλπ. Μουρμούρα διαρκώς. Και μετά κωλοτούμπες...
5. Από το "η ομάδα έφτασε φέτος στο ταβάνι της με την πρόκριση στους 8" (χάιδεμα αφτιών) φτάσαμε τώρα στο 7ο αστέρι.

Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι πως διαβάζοντας τα σχόλια σας είναι λες και είμαι σε κούνια μπέλα.

Έλεος.

Για μένα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Μπαρτσελόνα, πιθανολογώ πως οι τραυματισμοί την έχουνε βγάλει εκτός ρυθμού. Σίγουρα πάντως δεν είναι σε θέση να βγάλει τη σειρά. Είναι ομάδα φτυσμένη. Με την απώλεια του Μάικλ φαίνεται πως δεν έχει ισορροπία και αυτό την κουράζει ακόμα περισσότερο.

- Τελος, για μένα η ομάδα σας είναι περισσότερο ισορροπημένη σα ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Εμάς μας λείπει ένας καλός ψηλός (τον Χάινς τον θεωρώ προσωπικά λίγο, άσε που με ένα μόνο ψηλό - λέμε τώρα - δεν κάνεις σεφτέ)

εύχομαι καλή επιτυχία

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβαινω την πικρα των φιλων της Μπαρτσελονα.
Η ταπα του Στογιαν,ο αποκλεισμος πριν το φαιναλ φορ στο σπιτι τους και το χθεσινο τριποντο του Μητσαρα.
Δεν πειραζει,θα συνηθισετε καποια στιγμη πελατες :sunglasses:

480461_497178387010026_1029695335_n.jpg

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
αν μου επιτρέπετε, έχω να πω τα παρακάτω:
1. Ο συγκεκριμένος ΠΑΟ έχει την τύχη να βρει την Μπάρτσα ελλιπή. Δεν φταίει αυτός για αυτό, αλλά δεν έγινε ξαφνικά ο ΠΑΟ υπερομάδα φέτος
2. Έλεγαν όλοι μετά το πρώτο ματς πως ο ΠΑΟ ήταν εξαιρετικός κλπ. Γνώμη μου ... η Μπάρτσα απλά ήταν χαμένη στο πρώτο ματς.
3. Εχθές το πήρε γιατί πιστεύω πως έφτασαν οι περισσότεροι παίκτες στο πικ τους. Δεν ξέρω αν θα ξαναβρεθούνε σε αντίσοιχη μέρα.

4. Από το καλοκαίρι μανουριάζατε για τον Τράκη, τις επιλογές του, τον Αργύρη και τις επιλογές του και τις γνώσεις του, τους παίκτες, μετά το οτι έφυγε ο Καπίνο κλπ. Μουρμούρα διαρκώς. Και μετά κωλοτούμπες...
5. Από το "η ομάδα έφτασε φέτος στο ταβάνι της με την πρόκριση στους 8" (χάιδεμα αφτιών) φτάσαμε τώρα στο 7ο αστέρι.

Αυτό που προσπαθώ να σας πω είναι πως διαβάζοντας τα σχόλια σας είναι λες και είμαι σε κούνια μπέλα.

Έλεος.

Για μένα αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟ είναι σε καλύτερη κατάσταση από την Μπαρτσελόνα, πιθανολογώ πως οι τραυματισμοί την έχουνε βγάλει εκτός ρυθμού. Σίγουρα πάντως δεν είναι σε θέση να βγάλει τη σειρά. Είναι ομάδα φτυσμένη. Με την απώλεια του Μάικλ φαίνεται πως δεν έχει ισορροπία και αυτό την κουράζει ακόμα περισσότερο.

- Τελος, για μένα η ομάδα σας είναι περισσότερο ισορροπημένη σα ρόστερ από τον Ολυμπιακό. Εμάς μας λείπει ένας καλός ψηλός (τον Χάινς τον θεωρώ προσωπικά λίγο, άσε που με ένα μόνο ψηλό - λέμε τώρα - δεν κάνεις σεφτέ)

εύχομαι καλή επιτυχία
Καταρχας ο Καπινο ειναι τερματοφυλακας,ο Καπονο θες να πεις.
Στην Ελλαδα εισαι ρε φιλε,η κωλοτουμπα ειναι συνηθες φαινομενο.
Φυσικα και εκαναν αρκετοι κριτικη στον Τρακη και εγω αναμεσα σε αυτους.
Δικαιωμα στην κριτικη εχουν ολοι,κανεις δεν ειπε οτι γιναμε υπερομαδα ομως οταν η ομαδα κανει μεγαλες νικες οπως
η χθεσινη λογικο ειναι να την πανηγυρισουμε.
Μπορει την αλλη εβδομαδα να αποκλειστουμε,αλλα ακομα και αν γινει αυτο θα ξερουμε οτι η ομαδα θα το εχει παλεψει οσο δεν παει.
Σε καθε περιπτωση η ομαδα εχει δειξει καλα δειγματα και η ζωη συνεχιζεται :sunglasses:

spirosbof

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
2
Πόντοι
16
ο τελευταιος των μοϊκανων-ο ειρηνοποιος :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δικαιωμα στην κριτικη εχουν ολοι,κανεις δεν ειπε οτι γιναμε υπερομαδα ομως οταν η ομαδα κανει μεγαλες νικες οπως
Μπορει την αλλη εβδομαδα να αποκλειστουμε,αλλα ακομα και αν γινει αυτο θα ξερουμε οτι η ομαδα θα το εχει παλεψει οσο δεν παει.
Σε καθε περιπτωση η ομαδα εχει δειξει καλα δειγματα και η ζωη συνεχιζεται :sunglasses:
Καπινο, Καπονο, καποτα, νον καπιτο, τι κα-πίνει ο Τράκης και δεν μας δίνει.

η ζωή θα συνεχιζότανε είτε η ομάδα σου κέρδιζε είτε όχι, είτε έδειχνε καλά δείγματα είτε όχι.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
καλησπερα μηπως γνωριζει καποιος ποτε βγαίνουν τα εισητηρια

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
57
Πόντοι
16
Το σημαντικότερο πλέον είναι η διαχείριση αυτής της νίκης, από προπονητή και διοίκηση,καθώς και από τους έμπειρους παίχτες στους υπόλοιπους.
Αλίμονο αν πιστέψουν ότι τέλειωσαν όλα-αντίθετα τώρα αρχίζουν!
Ακόμα και το'11 με τον Μέγα Ζοτς και ποιοτικότερη(έστω πιο δεμένη) ομάδα, τα παιχνίδια ήταν φοβερά δύσκολα και κρίθηκαν σε λεπτομέρειες στρατηγικού σχεδιασμού(και με διαιτησία εχθρική μέσα στο ΟΑΚΑ).
Προσοχή-συγκέντρωση-ψυχή-τύχη.
(Ο κόσμος θα είμαστε εκεί και με το παραπάνω).

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Τύπε και χθες αν ο Διαμαντίδης δεν έβαζε το τρίποντο ξέρεις πόσοι δημοσιογράφοι και πόσοι από εσάς θα τον λέγατε τελειωμένο και θα τον κράζατε? Αλλά τώρα τον κάνατε Kobe Bryant  :2funny:
Μεγάλο σουτ, αλλά πάντα εδώ στην Ελλάδα θα είμαστε στην υπερβολή! Πάντως οι δημοσιοκάφροι της κωλοτούμπας καλά κρατούν από εκεί που είχαν έτοιμα τα άρθρα για τελειωμένο Διαμαντίδη ξαφνικά έπλεξαν διθυράμβους!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom